dterzakis Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά!!! Στήνω ένα pc και έχω ένα πρόβλημα και μία απορία Απορία: Για τα usb η motherboard έχει 2 * (5+4) pins ενώ το case έχει 2 * 5 pins (μία σειρά το καθένα). Πώς να το συνδέσω; Να βάλω τα φις με τα πέντε του case στο πάνω μέρος των (5+4), δηλαδή να μείνουν κενά τα 4 (κάτω μεριά)? Πρόβλημα: Δεν ξέρω πως να συνδέσω τα pins-φις (δεν ξέρω και πως να τα πω!!) των ακουστικών και του μικροφώνου Το manual του case μου (soprano) Μου δίνει αυτήν την αντιστοιχία με την ονοματολογία της asus: LINE_OUT R - EAR R LINE_IN R - Return R LINE_OUT L - EAR L LINE_IN L - Return L MIC - MIC IN MIC PWR - MIC VCC or MICBIAS Ground - Ground Αλλά η asus μου p5b deluxe έχει τα παρακάτω: /SENSE2_RETUR . .PORT2 L / _____________ . SENSE_SEND /SENSE1_RETUR . .PORT2 R /PREFERENCE#__. .PORT1 R /GND__________. .PORT1L για HD Audio και για Legacy AC 97 audio: /_NC . .Line out_L / ____ .NC /_NC . . Line out_R / _NC . .MICPWR /AGND. .MIC2 Να σημειώσω ότι το case έχει απλές υποδοχές ακουστικών και μικροφώνου, οπότε λογικά Legacy AC 97 audio είναι...?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
dterzakis Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Κανένας ρε παιδιά; Την Τεταρτη θα μου έρθουν οι μνήμες και θα μπει σε λειτουργία το pc. Τότε αν κάνω δοκιμές υπάρχει περίπτωση να γίνει καμία βλάβη..;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.