Προς το περιεχόμενο

κρυπτογραφημενα αρχεια.....Πως να βγαλω την κρυπτογραφηση???

aldon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μετα απο format πολλα απο τα mp3 μου μου τα βγαζει σε πρασινους φακελλους με την ενδειξη κρυπτογραφημενα και δεν μου τα παιζει(να σημειωθει οτι δεν εχουν σχεση με wma (windows media κτλ)...

αφου κανω δεξι κλικ - ιδιοτητες - για προχωρημενους εχει τικ το αντιστοιχο κουτακι...

αφου παταω λεπτομερειες μου βγαζει τον προηγουμενο λογαριασμο μου(πριν το φορματ)

και δεν με αφηνει να καταργησω την κρυπτογραφηση..

καμια βοηθεια...

ειναι κοντα στα 30 giga κιολας,,,,

help me:( :( :( :( :(

Δημοσ.

Καλησπέρα χρόνια πολλά δεν είμαι σίγουρος αλλα μπορείς να δοκιμάσεις με κάποιο πρόγραμμα data recovery πχ. get data back να ανακτίσεις ΟΛΑ αυτά τα δεδομένα.

Το ίδιο είχε πάθει και υπολογιστής φίλου νομίζω αυτό είχα κάνει αλλα δεν θυμάμαι καλά πάει αρκετός καιρός........

• Super Moderators
Δημοσ.
Καλησπέρα χρόνια πολλά δεν είμαι σίγουρος αλλα μπορείς να δοκιμάσεις με κάποιο πρόγραμμα data recovery πχ. get data back να ανακτίσεις ΟΛΑ αυτά τα δεδομένα.

Το ίδιο είχε πάθει και υπολογιστής φίλου νομίζω αυτό είχα κάνει αλλα δεν θυμάμαι καλά πάει αρκετός καιρός........

Αν θυμάμαι καλά, έχεις δίκιο, πρόγραμμα data recovery τα ανακτά τα συγκεκριμένα αρχεία.

Επίσης έχω την εντύπωση πως είχα διαβάσει (στο παρόν forum!) ότι με ένα Linux LiveCD μπορείς να "δεις" το κρυπτογραφημένο κομμάτι/partition και να ανακτήσεις έτσι τα δεδομένα.

Δημοσ.

Ενημέρωσε μας, σε παρακαλώ. Αν έχεις κάνει μόνο format και δεν έχεις κάνει επανεγκατάσταση, θα τα καταφέρεις.

Όπως και να 'χει, φρόντισε να μας ενημερώσεις.

Καλή χρονιά

Δημοσ.

τα συγκεκριμενα αρχεια εχω την εντυπωση οτι μπορουν να ανακτηθουν με την βοηθεια του back-up των windows XP.αλλα πρεπει να εχεις αδειο σκληρο όσο είναι και τα αρχεια που θελεις να ανακτησεισ....δυσκολη και κουραστικη δουλεια αλλα με 100% αποτελεσμα...

Δημοσ.

Παιδιά το έχω πάθει και εγώ αυτο... Δν γίνεται τίποτα με κάνένα πρόγραμμα(τουλάχιστον έτσι είχα διαβάσει και έτσι μου είχαν πει ειδικοί)

Πάντως ενδιαφέρομαι και εγώνα μάθω...

Είχα δοκιμάσει και εγώ κάτι προγραμματάκια τα οποία ήθελαν password για unlock(λες και αν είχα password θα είχα την ανάγκη προγραμμάτων..).

Δημοσ.

Παιδιά το έχω πάθει και εγώ αυτο... Δν γίνεται τίποτα με κάνένα πρόγραμμα(τουλάχιστον έτσι είχα διαβάσει και έτσι μου είχαν πει ειδικοί)

Πάντως ενδιαφέρομαι και εγώ να μάθω...

Είχα δοκιμάσει και εγώ κάτι προγραμματάκια τα οποία ήθελαν password για unlock(λες και αν είχα password θα είχα την ανάγκη προγραμμάτων..).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...