Daredevil Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 ναι δεν διαφωνώ απλώς επειδή είναι δίσκος και πες οι τον γεμίζει σε 1 χρόνο θα πρέπει να ξαναμπεί σε όλη την διαδικασία αγοράς, κοκ. Εγώ πχ αγοράζω όχι αυτό που χρειάζομαι αλλά +1 παραπάνω απο αυτό ώστε να είμαι καλυμένος για 2-3 χρόνια . Όποτε πήγα με την λογική "μόνο αυτο που χρειάζομαι τώρα" το μετάνοιωσα μετά απο 1-2 μήνες και στο τέλος σε ένα χρόνο έμενα με ένα spare part το οποίο το χάριζα.....
activex Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 ναι δεν διαφωνώ απλώς επειδή είναι δίσκος και πες οι τον γεμίζει σε 1 χρόνο θα πρέπει να ξαναμπεί σε όλη την διαδικασία αγοράς, κοκ. Εγώ πχ αγοράζω όχι αυτό που χρειάζομαι αλλά +1 παραπάνω απο αυτό ώστε να είμαι καλυμένος για 2-3 χρόνια . Όποτε πήγα με την λογική "μόνο αυτο που χρειάζομαι τώρα" το μετάνοιωσα μετά απο 1-2 μήνες και στο τέλος σε ένα χρόνο έμενα με ένα spare part το οποίο το χάριζα..... [email protected] min se kserw tote pou xarizes... ok apla opos proipa gia tous diskous einai ligo diaforetika. sigoura pantos to provlima auto einai geniko alla ti na kanoume...
xalia Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 φίλε από ότι βλέπω σε τρώει και έχεις ήδη ψηθεί! καλορίζικος και καλοδούλευτος!
dop Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Το να τον κόψεις σε 2 partitions δεν κερδίζεις κάτι σε θέμα ασφάλειας. Με το stripping RAID θα έχεις ασφάλεια, αλλά θα μειώσεις τον χώρο στο μισό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.