KenZone Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Kai ESP... filika Όσοι απάντησαν,κακώς έπραξαν. Έχουν ακουστεί πολλά κουλά. Ας τα παραθέσω... Γιατί είσαι ανάμεσα στις 2 αυτές εταιρείες; Δεν υπάρχουν άλλες; 1.Η σειρά Prestige έχει πολύ καλές κιθάρες(όχι κορυφαίες),οι υπόλοιπες από μέτριες και κάτω. 2.Γιατί να έχει floyd rose τρέμολο; Είναι απαραίτητο; Ξέρεις πόσο πολύ κόβει το sustain ένα τέτοιο τρέμολο; Και επίσης σε πόσα κομμάτια θα το χρησιμοποιήσει; Ο Eric Clapton έπαιζε με Fender που είχε τρέμολο(φυσικά όχι Floyd Rose) και το είχε βιδώσει για το λόγο που σου ανέφερα πριν. 1.Και εγώ σου λέω πως δεν υπάρχει περίπτωση να μην παίξεις και άλλα είδη όταν μάθεις να παίζεις. 2.Γιατί να πάρεις μια κιθάρα που προορίζεται για ένα είδος(metal) και να μην πάρεις μια πιο ευέλικτη κιθάρα; 1.Οι Yamaha δηλ είναι για entry level guitar players; 2.Ήχος=Ξύλα+Χορδές+Προενισχυτές+Ενισχυτές+Εφέ+Μαγνήτες+Παίξιμο δηλ όχι μόνο ενισχυτής. Δεν έχω να συμπληρώσω κάτι... απλά το παραθέτω... koita auto gia ti yamaha dn katalavainw giati to 8ewreis koulo ... exei apo ta ftinotera modela! an 8es na 3ekiniseis se kaliptei mia hara kai mia twn 180 eurw k me tous magnites p erxete. Einai genikis xrisis kai teleiws eueliktes .. pou akrivws diafwneis ?
nikoskon Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 koita auto gia ti yamaha dn katalavainw giati to 8ewreis koulo ... exei apo ta ftinotera modela! Ας το πάμε αλλιώς: 1.Τί ξέρεις για την εταιρεία Yamaha; 2.Κάθε εταιρεία έχει και φτηνά και ακριβά μοντέλα. 3.Το θέμα δεν είναι τα χρήματα αλλά το πώς κοστολογείται η κάθε κιθάρα. an 8es na 3ekiniseis se kaliptei mia hara kai mia twn 180 eurw k me tous magnites p erxete. Φίλε μου 120? κάνει ένα σετ μαγνητών humbucker(x2) πχ.Και μου λες για κιθάρα αξίας 180?. Επομένως μένουν περίπου 60? για ξύλα,βέργα,κλειδιά,χορδές,τάστα,ποτενσιόμετρα,ηλεκτρονικά,βάψιμο. Einai genikis xrisis kai teleiws eueliktes .. 1.Γενικής χρήσης κιθάρα δεν υπάρχει. 2.Την ευελιξία δεν την κάνει η μάρκα αλλά ο τύπος της ηλ. κιθάρας(tele,les paul κτλπ).
thanocaster Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Πάρε εσύ μια PRS με 7 χιλιάρικα κ ο φίλος σου ένα σετάκι Gabriel με άλλα τόσα. Ωραία. Αφού ξυπνήσουμε λοιπόν, πάρε μια Ibanez, ή μια Squier ή Epiphone ξέρω γω, στα λεφτά που έχεις και ΑΝ κάποτε θελήσεις μια κιθάρα για να παίξεις σοβαρά έλα να το συζητήσουμε. Ούτως ή άλλως value κιθάρα δεν σε κρατάει πάνω από 5ετία.
KenZone Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Ας το πάμε αλλιώς:1.Τί ξέρεις για την εταιρεία Yamaha; 2.Κάθε εταιρεία έχει και φτηνά και ακριβά μοντέλα. 3.Το θέμα δεν είναι τα χρήματα αλλά το πώς κοστολογείται η κάθε κιθάρα. Φίλε μου 120? κάνει ένα σετ μαγνητών humbucker(x2) πχ.Και μου λες για κιθάρα αξίας 180?. Επομένως μένουν περίπου 60? για ξύλα,βέργα,κλειδιά,χορδές,τάστα,ποτενσιόμετρα,ηλεκτρονικά,βάψιμο. 1.Γενικής χρήσης κιθάρα δεν υπάρχει. 2.Την ευελιξία δεν την κάνει η μάρκα αλλά ο τύπος της ηλ. κιθάρας(tele,les paul κτλπ). 1.dn exw asxoli8ei me tin etairia sugekrimena 2.sigoura apla sta idia xrimata paizoun terasties diafores apo etairia se etairia k m fainetai i yamaha pio normal apo alles. 3.ok an peraseis apo naka 8a deis oti ta paliotera modela tous (sini8ws yamaha) ta vgazoun se polu endiaferouses prosfores. hairomai polu gia tis gnwseis s panw sto 8ema alla dn se eida na proteineis kati sto paidi.. kamia 15aria markes aradiases k sxoliases arnitika tous prolalisades.. .:VenoM:. pigaine kane ena tryout k ase na leei opoios 8elei oti nanai..dn einai dunaton na diale3eis ki8ara apo forum peace out, korestike kata tin apopsi m to topic
cassidy Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Βασικά να έχεις υπόψιν και το site http://www.thomann.de/gr/index.html Έξοδα αποστολή 20 ευρώ, ακόμα και drums να πάρεις. Νομίζω πάνω από 300 ευρώ δεν πληρώνεις έξοδα αποστολής. Όπως και νά 'χει, χρησιμοποίησέ το για να συγκρίνεις τιμές με ελληνική αγορά, για να ξέρεις πόσο περίπου μπορείς να πιέσεις για καλύτερη τιμή ή και για να την αγοράσεις από εκεί αν είναι μεγάλη η διαφορά. Προσωπική εκτίμηση, για φτηνή metal κιθάρα, ibanez και jackson είναι οι κιθάρες που θά 'πρεπε να δεις πρώτα. Μη ξεχάσεις να κοιτάξεις και τις αγγελίες στο kithara.gr και noiz.gr, μπορεί να βρεις κάτι πολύ καλό στα μεταχειρισμένα. Τώρα nikoskon, στις κιθάρες που κοστίζουν 180?, οι μαγνήτες μάλλον κοστίζουν 30? και οι δυο μαζί
nikoskon Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Έξοδα αποστολή 20 ευρώ' date=' ακόμα και drums να πάρεις. Νομίζω πάνω από 300 ευρώ δεν πληρώνεις έξοδα αποστολής. Όπως και νά 'χει, χρησιμοποίησέ το για να συγκρίνεις τιμές με ελληνική αγορά, για να ξέρεις πόσο περίπου μπορείς να πιέσεις για καλύτερη τιμή ή και για να την αγοράσεις από εκεί αν είναι μεγάλη η διαφορά.[/quote'] +10³² Τώρα nikoskon, στις κιθάρες που κοστίζουν 180?, οι μαγνήτες μάλλον κοστίζουν 30? και οι δυο μαζί Αφού είσαι καλός στα μαθηματικά...πόσο κοστίζουν οι μαγνήτες μιας κιθάρας που πωλείται 80?; (βλ. Harley Benton @ Thomman) an peraseis apo naka 8a deis oti ta paliotera modela tous Μήπως με την λέξη "παλιότερα" εννοείς κάποια demo όργανα τους που τα είχαν/έχουν σε κάποιο υποκατάστημα και απλά το βαφτίζουν οι ίδιοι "παλιό"; Πάρε εσύ μια PRS με 7 χιλιάρικα κ ο φίλος σου ένα σετάκι Gabriel με άλλα τόσα. Ωραία. Αφού ξυπνήσουμε λοιπόν, πάρε μια Ibanez, ή μια Squier ή Epiphone ξέρω γω, στα λεφτά που έχεις και ΑΝ κάποτε θελήσεις μια κιθάρα για να παίξεις σοβαρά έλα να το συζητήσουμε. Ούτως ή άλλως value κιθάρα δεν σε κρατάει πάνω από 5ετία. 1.Είπε κανείς στο παιδί να αγοράσει τόσο ακριβή κιθάρα; 2.Με ~400? μπορείς να αγοράσεις μια κιθάρα άκρως εξελίξιμη και ευέλικτη.
nikoskon Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 hairomai polu gia tis gnwseis s panw sto 8ema alla dn se eida na proteineis kati sto paidi.. kamia 15aria markes aradiases k sxoliases arnitika tous prolalisades.. Universal κιθάρα δεν μπορώ να προτείνω γιατί... ...δεν υπάρχει. Από εκεί και πέρα ας αποφασίσει κάποια πράγματα: 1.Αν επιμένει να έχει τρέμολο. 2.Κυρίως ποιό είδος συγκεκριμένα θα του άρεσε να παίζει περισσότερο. 3.και άλλα... Εν τούτοις από Νάκα θα έλεγα Parker PM10. LP κιθάρα,με καταπληκτικό playability,εξαιρετικό βρώμικο και καθαρό ήχο. Super ευέλικτη λόγω των συνδυασμών των μαγνητών.Εξαιρετική κατασκευή. Είναι αρκετά ελαφριά,άρα δεν θα κουράζει.Αυτά... Είναι Κορεάτικη και φτιάχνεται στο εργοστάσιο της Washburn(να που κολλάει ο sir Nakas). Είναι super value for money κιθάρα. Όσοι έχετε τα διαφημιστικά φυλλάδια/καταλόγους του Νάκα να ξέρετε πως από τις αναγραφόμενες τιμές υπάρχει έκπτωση 10-15%.Οι τιμές δηλ αυτές είναι τιμές καταλόγου. Για το ότι "σχολίασα αρνητικά" τους προλαλήσαντες φταίνε τα νεύρα τα οποία προήλθαν από τις "γνώσεις" που λες πως έχω και χαίρεσαι.
cassidy Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 +10³² Αφού είσαι καλός στα μαθηματικά...πόσο κοστίζουν οι μαγνήτες μιας κιθάρας που πωλείται 80?; (βλ. Harley Benton @ Thomman) Δεν ξέρω... σε αυτές πόσα λες; Τώρα βλέπω πως ο τύπος αυτός έχει πλέον και ταυράκια :idea:
nikoskon Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Για 22?(!!!) δεν είναι άσχημη! Περιμένω να απαντήσει ο .:VenoM:. να δούμε τί/θα έκανε/κάνει;
geovard Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Πείτε καί μιά καλή μάρκα ηλεκτροακουστικής κιθάρας στα ίδια χρήματα πού ενδιαφέρει εμένα. Thanks
Freddie Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Πείτε καί μιά καλή μάρκα ηλεκτροακουστικής κιθάρας στα ίδια χρήματα πού ενδιαφέρει εμένα.Thanks Οvation και πάλι Ovation.
Kleanthis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Αναφορικά με τη ντράμς:Αρχικά δε μας λες τι μοντέλα έχεις στο μυαλό σου-μόνο μάρκες μας λες οπότε δε μπορούμε να σου πούμε και ακριβώς... Δύο γενικές οδηγίες που ακολουθούνται: - Αν είσαι σχετικά αρχάριος μη ξοδέψεις πολλά λεφτά γιατι δε θα καταλάβεις τη διαφορά.Και οι πιο φθηνες ντραμς, είναι καλές για διάβασμα και με καλό στήσιμο - κούρδισμα ακούγονται μια χαρά! - Μην παίρνεις παραπάνω εξοπλισμό από αυτόν που χρειάζεσαι για να διαβάζεις.Το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι: να φορτώσεις και να κάνεις δυσλειτουργικό το όργανον με πράγματα που,μάλλον, δε σου χρειάζονται, και να <<ξεφορτώσεις>> την τσέπη σου.
geovard Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Μπορούμε να μάθουμε τι κιθάρες (μάρκες) προτιμούν διάφοροι μεγάλοι κιθαρίστες? Γιά παράδειγμα ο David Gilmour?
nikoskon Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δεν προτιμούν πάντα οι κιθαρίστες τις κιθάρες, αλλά οι κιθάρες τους κιθαρίστες... Συμβόλαια είναι αυτά βλέπεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.