Προς το περιεχόμενο

Επιλογή κιθάρας και Drums

.:VenoM:.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα!

Σκοπεύω να αγοράσω ηλεκτρική κιθάρα και θα ήθελα την συμβουλή σας. Είμαι ανάμεσα σε Ibanez και Yamaha. Δεν ξέρω ποιες απο τις 2 είναι καλύτερες και γι αυτό θέλω την συμβουλή σας. Διαθέτω περι τα 500Ε, χωρίς ενισχυτή! ( η κιθάρα να έχει τρέμπουλο).

Επίσης, για Drums σκοπεύει να αγοράσει κάποιος φίλος μου. Ανάμεσα σε Yamaha και ΤΑΜΑ τι θα τον συμβουλεύατε; Διαθέτει 1000Ε.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κιθάρα Ibanez κατ'εμέ,είναι απο τις κορυφαίες,πρέπει να υπάρχουν μοντέλα με floyd rose στα χρήματα που διαθέτεις.Drums θα πρότεινα TAMA,χωρίς να έχω κάτι εναντίον της YAMAHA.Τιμές μπορείς να κοιτάξεις στην αντιπροσωπεία της Ibanez-Tama http://www.ibanez.co.jp/world/country/frame_greece.html

Δημοσ.

Για drums, ΤΑΜΑ χωρις δευτερη σκεψη!! Εγω εχω τα ΤΑΜΑ Swingstar και ειναι φοβερα,εχω προσθεσει βεβαια κι αλλα πανω. Γενικα η ΤΑΜΑ ειναι καλυτερη απο Yamaha, συναγωνιζεται την SONOR.

Δημοσ.

αν τωρα μαθαινεις, ξεκινα με μια yamaha που ειναι σχετικα καλη για πρωτη. ανεπιφυλαχτα ibanez, πολυ καλος ηχος για αυτο που θες (κατι που αλαζει και απο τον ενισχητη βασικα).

Για ντραμς ειναι οκ τα ΤΑΜΑ, τα καλυτερα πιατινια ειναι τα instambul αλλα ειναι ακριβα (χειροποιητα βλεπεις), για ποιοτητα και καλη τιμη προτεινω paste...

Δημοσ.

kai go ibanez tha proteina anamesa se ibanez esp.alla eksartate kai to metal de leo ola mporeis na ta paikseis me aftes tis kithares apla an eisai pio poly tou nuclear hardcore kai de simazevete tha pas se mia esp.na sou po file m ego otan arxisa na mathaino pira mia yamaha pou gia ta lefta tis einai kai gamo 350euro tin eixa parei kai akoma mia xara paei.an eksereseis ligo tous magnites pou einai ligo gia to peo exei kai gamo tis tastieres.genika to bratso tis mou arese para poli me volevei tromera.de ksero isos einai i sinithia tis protis kitharas pantos eixe poli voliki tastiera.

Δημοσ.

Εγώ προτείνω:

Fender

PRS

Ken Parker

Musicman(ή OLP)

Cort

Gibson

Squire

Suhr

Taylor

Framus

Washburn

Johnson

Warmoth

Danelectro

Seagull

Rockinger

...και αν βγάλεις άκρη,σφύρα μου!

Η επιλογή κιθάρας δεν γίνεται με βάση την μάρκα αλλά από τα εξής:

1.Money.

2.Είδος που θες να παίζεις.

Αφού μάθεις να παίζεις,έρχονται και άλλα (πολλά) κριτήρια.

Δημοσ.

Gia metal anamesa se esp kai ibanez tha protimousa opoia mou kathetai kalytera sto xeri giati kanoun kali douleia kai oi dyo.An kai san fan tis ibanez panta tha elega aftes.

nikoskon oi pio polles apo aftes pou aneferes einai allo pragma,p.x. i Taylor ftiaxnei apisteftes alla mono akoustikes kithares.Oi OLP episis einai low budget (alla arketa kales omologoumenos) copies apo alles markes.

Δημοσ.
aftos se rotise omos ti tou proteinoume anamesa stis 2 markes (ibanez, yamaha) oxi na tou peis poses markes iparxoun...filika :P

Kai ESP... filika :P

Όσοι απάντησαν,κακώς έπραξαν.

Έχουν ακουστεί πολλά κουλά.

Ας τα παραθέσω...

Είμαι ανάμεσα σε Ibanez και Yamaha.

Γιατί είσαι ανάμεσα στις 2 αυτές εταιρείες; Δεν υπάρχουν άλλες;

Κιθάρα Ibanez κατ'εμέ,είναι απο τις κορυφαίες,πρέπει να υπάρχουν μοντέλα με floyd rose στα χρήματα που διαθέτεις.

1.Η σειρά Prestige έχει πολύ καλές κιθάρες(όχι κορυφαίες),οι υπόλοιπες από μέτριες και κάτω.

2.Γιατί να έχει floyd rose τρέμολο; Είναι απαραίτητο; Ξέρεις πόσο πολύ κόβει το sustain ένα τέτοιο τρέμολο; Και επίσης σε πόσα κομμάτια θα το χρησιμοποιήσει; Ο Eric Clapton έπαιζε με Fender που είχε τρέμολο(φυσικά όχι Floyd Rose) και το είχε βιδώσει για το λόγο που σου ανέφερα πριν.

Βασικά ποιο πολύ metal!

1.Και εγώ σου λέω πως δεν υπάρχει περίπτωση να μην παίξεις και άλλα είδη όταν μάθεις να παίζεις.

2.Γιατί να πάρεις μια κιθάρα που προορίζεται για ένα είδος(metal) και να μην πάρεις μια πιο ευέλικτη κιθάρα;

αν τωρα μαθαινεις, ξεκινα με μια yamaha που ειναι σχετικα καλη για πρωτη. ανεπιφυλαχτα ibanez, πολυ καλος ηχος για αυτο που θες (κατι που αλαζει και απο τον ενισχητη βασικα).

1.Οι Yamaha δηλ είναι για entry level guitar players;

2.Ήχος=Ξύλα+Χορδές+Προενισχυτές+Ενισχυτές+Εφέ+Μαγνήτες+Παίξιμο

δηλ όχι μόνο ενισχυτής.

yamaha k egw proteinw gia prwti !! an k dn asxoloume me metal ...

Δεν έχω να συμπληρώσω κάτι... απλά το παραθέτω...

Δημοσ.

simfono apolitos gia to sxoliasmo sto tremolo pou ekane o nikoskon. ta floyd rose tremolo den einai kai oti kalitero iparxei (eidika gia protari).ase pou to tremolo de tha sou einai kai toso anagaio.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...