Προς το περιεχόμενο

06-07 Movie Season

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι εχει παιξει ηδη σε 3-4 φεστιβαλ αλλα ο θειος δεν το εχει, το θεμα ειναι οτι δεν εχουμε παρει σειρα για ημερομηνια προβολης, στην τελικη το θεμα ειναι να τιο δουμε εστω και καρε-καρε, να ποιο ειναι το θεμα

Δημοσ.

Kαλά και σε ποιά ταινία του καταλαβαίνεις τι γίνεται?

And who cares anyway...Με το τρόπο που σκηνοθετεί και φτιάχνει ατμόσφαιρες είναι το τελευταίο που σε νοιάζει...Κρίμα που δεν έχω δεί όλες του τις ταινίες, αν και είναι στο πρόγραμμα!!!

• Super Moderators
Δημοσ.
Kαλά και σε ποιά ταινία του καταλαβαίνεις τι γίνεται?

And who cares anyway...Με το τρόπο που σκηνοθετεί και φτιάχνει ατμόσφαιρες είναι το τελευταίο που σε νοιάζει...Κρίμα που δεν έχω δεί όλες του τις ταινίες, αν και είναι στο πρόγραμμα!!!

Φλερτάρεις με τον ανασκολοπισμό...

Δημοσ.

Πάντως το The Fountain αν και το έχω και το περίμενα πώς και πώς δεν το έχω δει ακόμα... αλλά μου είπαν καλά λόγια...

Πολύ καλό ήταν αν δεν το έχετε δει το The Illusionist με τον Edward Norton. Sorry εάν έχει παίξει καιρό τώρα αλλά πλέον δεν παρακολουθώ το πότε βγαίνει κάθε ταινία...

Πάντως και το Zodiac και όλες οι ταινίες που έχετε αναφέρει υπάρχουν και στον έλληνα θείο - εκτός βέβαια του Inland Empire το οποίο και περιμένουμε εναγωνίως...

Δημοσ.
Φλερτάρεις με τον ανασκολοπισμό...

Δηλαδή?

Καιζερ, πρώτα απ'όλα το Lost Highway...Δεν το πολυθυμάμαι, έχω καιρό που το έχω δεί αλλά θυμάμαι πως δεν έβγαλα και πολύ άκρη...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...