ExwFerrariEnzo Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Λοιπον εχω εναν φακελο γυρω στα 23GB με διαφορα mp3 μεσα,προγραματακια,βιντεακια κτλ!Θελω να τον κανω backup!Πως θα γινει να χωριστει αυτοματα σε κοματια ωστε να χωρανε σε 5-6 DVD?Να μην επιλεγω χειροκινητα δλδ αρχεια συνολικου μεγεθους 4GB για να τα γραψω με το Nero?? Πως θα τον κανω backup δλδ?
BalDwin Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δες το Burn to the Brim,κάνει αυτό που θες.
dimitris2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 i kainourgia ekdosi tou acronis true image nomizw pws se kaliptei http://www.acronis.com/homecomputing/holidays/2006/?source=google&ad=ati&s_scid=acronis%20true%20image|766158317&gclid=CK-2lMPXs4kCFQwtEAod7GhVNA
smilefreeware Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Καλά τα αυτόματα αλλά θα ήταν καλύτερο να μπουν χωριστά πχ. τα mp3 από τα video κλπ. Εγώ θα τα έκοβα σε θέματα και θα τα έβαζα σε διαφορετικά DVD.
DungeonaS Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 mporeis na to kaneis kai me to winrar ap oso thimame kai na tou peis na to spasei se 4481 kai an theleis na to peraseis se pc xwris rar to kaneis SFX kai katharises
antonl Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 mporeis na to kaneis kai me to winrar ap oso thimame kai na tou peis na to spasei se 4481 kai an theleis na to peraseis se pc xwris rar to kaneis SFX kai katharises Ναι αλλά δε θα πρέπει κάθε φορά που θες να βρεις κάτι να κάνεις extract ή έστω browse όλο το rar των 4+GB για να βρεις/δεις/ακούσεις κάτι που θες; Χρονοβόρο μου φαίνεται ακόμα και αν το κάνεις επιλέγοντας store για compression. Καλά τα αυτόματα αλλά θα ήταν καλύτερο να μπουν χωριστά πχ. τα mp3 από τα video κλπ.Εγώ θα τα έκοβα σε θέματα και θα τα έβαζα σε διαφορετικά DVD. +1 εκτός και αν κάποιο από τα υπόλοιπα προγράμματα που αναφέρονται υποστηρίζουν τη δημιουργία DVD με κατάλληλα κριτήρια.
activex Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 egw protino na ta metrisis xirokinita sto peripou ..mexri tora tha eixes teliosi
smilefreeware Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Από ότι καταλαβαίνω αυτό που λείπει είναι ένας καλός filemanager πχ. TotalCommander.
ExwFerrariEnzo Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 thnx παιδια για τις απαντησεις!Θα δοκιμασω τα προγραμματα που μου ειπατε
--b}{d-- Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Θα τα χωρίσεις σε κατηγορίες καταρχήν χωρίς να κοιτάς το μέγεθος, απλά να υπάρχει μια λογική για σένα ταξινόμηση. Έπειτα θα τα groupάρεις για να βγούνε 5/6 set dvd. Ένα εργαλείο που για μένα είναι απαραίτητο είναι το treesize pro (αγοραστό ) όπου μπορείς με μια ματιά να βλέπεις τι χώρο πιάνει ο κάθε υποφάκελος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.