Προς το περιεχόμενο

Το Pc δεν διαβάζει τα δισκάκια του Ps2

basilaras13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

gia se olous kai kali xronia:)

eime kainourgios edo kai exo ena problima pou me kinigai poli kairo:(

thelo na antigrapso kapia games tou ps2:neutral:

ksero me ti tropo kai me ti programmata

to problima eine pos otan bazo to aythentiko cd tou ps2 sto pc mou arxizei

na kani enan thorivo kai den mpori na mou to diabasi

h pithanotites gia na mou to diabasi eine 1 stis 40

stous filous mou an kai exoun xirotero pc tous ta diabazei ola!!!!!!!!!!

ti ginete?

ti prepi na kano?

fteei to mataki tiu pc mou?

iparxei kapios allos tropos?

please help to sintomotero

kai pali eyxaristo

basilaras13

Δημοσ.

isws exei provlima to dvd- rw toy pc soy,kai zorizetai na to diavasei.gia psakse me ton tipo toy gia kanena kainoyrgio firmware,na to anavathmiseis ligo.programmata eipes exeis,kseklidomatos toylaxiston

Δημοσ.

Θα μπλέξεις με τα firmaware updates .Κάνε τη μαγκιά και πάρε καινoύργιο οδηγό ,τον πιο φθηνό που θα βγεις.Α να σε ρωτήσω τα παιχνίδια που πας να κάνεις backup είναι χιλιοπαιγμένα ή όχι;

Δημοσ.

thanks

pisteueis pos an kano anavathmisi meta oti aythentiko cd toy ps2 valo sto pc moy tha to diabazei kai meta me to dvd decrypter tha to grafo eykola kai apla?:mrgreen:

basilaras13

kita omnislash sthn arxi pisteua pos eftegan i gratzounies ton games alla meta arxise na mou to kani kai se dika mou authentika games pou htan se telia katastasi

a epi th eykeria aytos o odigos th eine kai pou pouliete?

basilaras13

Δημοσ.

Ναι και εγώ αυτό θα σου προτείνα ή καλύτερα κάνε δοκιμές μεταξύ αυτού και του dvd decrypter.Και δισκάκια μόνο taiyo yuden ή verbatim.Κανένα άλλο.Οδηγώ εννοώ πάρε ένα καινούργιο dvd-rw player ότι πιο φτηνό βρεις.

Δημοσ.

ta dvd recorders exoun ksepesei pleon. pare ena me 33 eurw na kaneis tin douleia sou kai tha eisai arxontas. oti mas exeis pei mexri tora sinigorei oti ta exei ftisei to mataki tou dvd sou. ama itan asimvatotita, den tha ta diavaze pote eks arxis.

Δημοσ.

tha mporouse kapios apo esas na mou protini kapio dvd recorder opou na mpori na diabasi olon ton idon ta dvd kai genika na min koloni pouthena.etsi oste na

min exo kai ego kapio provlima me to an tha diabasi i den tha diabasi kathe dvd i ps2 game pou perno.

eyxaristo

basilaras13

Δημοσ.

ayto to pioneer pou les akougete telio alla ektos apo paixnidia ps2 kai xbox360 pou opos les kai esi den tha exo kanena problima oso anafora ta games tou pc

tha eine aksiopisto?giati ego px se ayto pou exo tora to lineage(c4) den mpori

na to diabasi an kai eine paixnidi gia pc.

isterografo:tha mporouses na mou grapsis analitika ayto to montelo pioneer pou mou protines?

thanks at all

basilaras13

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...