Προς το περιεχόμενο

Vivodi 4096kbps!!!!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eida si,era sto plaisio, mia sindesi vivodi sta 4096 kbps, gia 8 mines, kai xoris desmeusi!!! Kai ola auta, me 100 euro!!!!

Kati mou mirizei se autin tin ipo8esi, alla den mporo na katalavo!

Mipos exoun kanei kati me tis xreoseis tou tilefonou, i mipos i taxutites, den einai ali8ines?

Δημοσ.

apokleiete na einai gia oli tin ellada, edo ta dslam de sikonoun kala kala tis 1mbit syndeseis tha sikosoun ta 4 mbit? only in our dreams! mono kapoies peioxes tis athinas apolambanoun tetoies taxythtites, xalandri ktl! eytixos gia aytous dystixos gia emas pou den exoume tin ypodomi! :)

Δημοσ.

Ναι! Είναι από το ιδιόκτικο δίκτυο της vivodi. Δηλαδή, τους λες το τηλέφωνό σου, και αυτοί ελέγχουν αν υπάρχει δικτυο vivodi στην περιοχή σου. Φυσικά,, αυτό γίνεται και αμα έχεις ΟΤΕ, αλλά θα σου έρθει πολύ ακριβά... Πάντως, το θέμα είναι άλλο: Οι ταχύτητες που υπόσχονται, είναι ίδιες με τις πραγματικές?

Δημοσ.
Ναι! Είναι από το ιδιόκτικο δίκτυο της vivodi. Δηλαδή, τους λες το τηλέφωνό σου, και αυτοί ελέγχουν αν υπάρχει δικτυο vivodi στην περιοχή σου. Φυσικά,, αυτό γίνεται και αμα έχεις ΟΤΕ, αλλά θα σου έρθει πολύ ακριβά... Πάντως, το θέμα είναι άλλο: Οι ταχύτητες που υπόσχονται, είναι ίδιες με τις πραγματικές?

ναι φιλε μου οι ταχυτητες ισχυουν.Εγω πηρα κυβο VIVODI το προγουμενο πακετο(2048-640),και ειμαι συνδεδεμενος ΣΤΑΘΕΡΑ στα 1700Kbps !!!Ειμαι DSLAM Δαφνης.Ειναι απλα η καλυτερη !!!

Δημοσ.

επειδή δεν μπορώ να πιάσω γραμμή, γνωρίζει κανείς αν μπορείς να βάλεις το συγκεκριμένο πακετάκι αν δεν έχεις γραμμή ΟΤΕ. Στην tellas που ρώτησα μου είπαν ότι γίνεται, η vivodi όμως ;

Δημοσ.
επειδή δεν μπορώ να πιάσω γραμμή, γνωρίζει κανείς αν μπορείς να βάλεις το συγκεκριμένο πακετάκι αν δεν έχεις γραμμή ΟΤΕ. Στην tellas που ρώτησα μου είπαν ότι γίνεται, η vivodi όμως ;

δυστυχώς, νομίζω πως δεν γίνεται, γιατί αν θυμάμαι καλά, κατι παίζει μεταξύ ΟΤΕ - Vivodi.

Δημοσ.

ki omws ginetai...

to eixe kanei mia filh mou prin 2 xronia. sou fernoun dikh tous grammh pou ftanei mexri thn polykatoikia sou. apo ekei kai pera einai dikh sou eythynh na metafereis to shma sto diamerisma sou...

pare kai ena thlefwno to helpdesk gia perissoteres plhrofories

Δημοσ.

Παιδιά μόλις στις 4-1-06 λίγη η σύνδεσή μου από την forthnet και δεν ξέρω τι να βάλω.Έχω 768kbps και δεν μπορώ να πω ότι δεν είμαι ευχαριστημένος αλλά τώρα 2 χρόνια πρώτα 384 και μετά λόγω αναβάθμισης στα 768 βαρέθηκα.Τι λέτε να βάλω μέχρι 110-120??

Δημοσ.
Παιδιά μόλις στις 4-1-06 λίγη η σύνδεσή μου από την forthnet και δεν ξέρω τι να βάλω.Έχω 768kbps και δεν μπορώ να πω ότι δεν είμαι ευχαριστημένος αλλά τώρα 2 χρόνια πρώτα 384 και μετά λόγω αναβάθμισης στα 768 βαρέθηκα.Τι λέτε να βάλω μέχρι 110-120??

Μα τι λέμε τόση ώρα?

Vivodi 4096 από το ΠΛΑΙΣΙΟ, για 8 μήνες, με 100 ευρώ.:)

Δημοσ.
Μα τι λέμε τόση ώρα?

Vivodi 4096 από το ΠΛΑΙΣΙΟ, για 8 μήνες, με 100 ευρώ.:)

Ναι αλλα ειπαμε πως 4096 μονο για το ιδιοκτητο δυκτιο της vivodi και προφανώς μονο για Αθήνα και μια μικρη περιοχη στο κέντρο της Θεσσαλονικης,

άρα αν δεν υπαρχουν αυτες οι προυποθέσεις 8α εχει 1024 ή 2048??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...