Προς το περιεχόμενο

Τι θα κάνατε αν κερδίζατε 100.000.000??

MITSOS07

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ας πούμε ότι μου δίνουν τα 100.000.000 αύριο.

Επί τόπου δέσμευση τα 90 εκ. σε τράπεζα για ένα χρόνο, με τον ανάλογο τόκο βέβαια.

Έπειτα:

1 βραδυά σε μπουζουξίδικο με καλεσμένο όποιον ξέρω και δεν ξέρω.

Αγορά βίλας ώς προσωρινής κατοικίας και εξοπλισμός του γκαράζ της με ένα λιμουζινοειδές, ένα SUV και ένα γρήγορο 2θέσιο, μία ducati, μία bmw, ένα χιλιάρι ss και ένα aprilia tuono, άντε και ένα καθαρόαιμο μπάς και μας κάνει κέφι μια χωμάτινη βόλτα.

Αγορά μιας σειράς μουσικών οργάνων και διαμόρφωση ενός δωματίου σαν στούντιο. Επίσης ανανέωση γκαρνταρόμπας πλήρης κτλ κτλ.

Αφού τελιώσουν τα πρώτα ψώνια,20ήμερη κρουαζιέρα στην καραϊβική ή όπου αλλού γουστάρουμε με ιστιοπλοϊκό, με την παρέα μου και 10 γυναικάρες (πληρωμένες).

Έπειτα επιστροφή σε Ελλάδα,ζωή και κότα για τον πρώτο χρόνο με ενδεχόμενα ταξίδια σε Ευρώπη και άν το πάει η καρδιά μας σε Ασία. Τα πρώτα 10 εκ. θα τα φάω ΣΠΑΤΑΛΑ χωρίς να μπω στην διαδικασία να σκεφτώ τι θα κάνω τα υπόλοιπα και να χαλαστώ.

Όταν περάσει ο χρόνος, βάζω μπροστά να χτίσω ένα σπίτι ακριβώς όπως το γουστάρω εγώ, χωρίς βιασύνες. Επίσης ανοίγω ένα restaurant-bar-club-cafe-brwmiko για να περιδρομιάζω όποτε και με όποιον γουστάρω. Το πού θα επενδύσω τα υπόλοιπα θα το σκεφτώ με την ησυχία μου, ούτως ή άλλως τα λεφτά όταν υπάρχουν εύκολα αυγατίζουν.

Νομίζω πως με τέτοιο πλάνο πρέπει να με εμπιστευτεί ο ΟΠΑΠ, μιάς και σίγουρα δεν θα πάνε τα λεφτά του χαμένα.

• Απαντ. 189
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δεν είδα να λες πουθενά ότι θα δώσεις κάποια δωρεά στην εκκλησία.

Και με θλίβει αυτό.

Δεν κατάλαβες. Πότε θα είμαι καλύτερος χριστιανός, άν πάρω 100.000.000 και δώσω τα 99.999.000 στην εκκλησία Ή αν φροντίσω να τα αυγατίσω και δώσω σε βάθος χρόνου τα 10πλά? Είπαμε, υπάρχει πλάνο υπαρκτό, τίποτα δεν θα γίνει στην τύχη.

Αλλά και πάλι ποτέ δεν θα μπορέσω να γίνω τόσο καλός χριστιανός όσο ο Gates.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

σίγουρα θα χαιρόμουν,αρχικά..μην λέμε ψέμματα..απο κει και πέρα,δε έχω νιώσει οτι κάτι μου λείπει απο τη ζωή μου,ωστε να αλλάξει ριζικά απο τα χρήματα..σίγουρα,θα αγόραζα κάτι το οποίο ενδεχομένως να ήθελα,και θα έκανα ίσως κάποιες φιλανθρωπίες,και τα υπόλοιπα,κάποιες επενδύσεις για το μέλλον.. δεν νομίζω πάντως οτι θα άλλαζε η ζωή μου,ώς προς την καθημερινότητα..

Δημοσ.

Δεν ξερω..βασικα δεν το εχω σκεφτει...σιγουρα θα εκανα καποια επενδυση για να εχω εσοδα απο αυτα τωρα το τι που και πως δεν το ξερω...αν τα κερδισω θα δω τι θα κανω...Μαλλον θα εδινα στους γονεις μου μερικα για να φτιαξουν το σπιτι και θα επαιρνα και ενα σπιτι στην πολη(γιατι τωρα μενω σε χωριο)για να πηγαινω να βλεπω τις φιλες μου με την ησυχια μου...Σε εκκλησιες και τετοια δεν ξερω αν θα εδινα και αν το εκανα δεν θα το μαθαινε κανεις..αυτα..

Δημοσ.

Αν μπορουσα και κερδιζα ενα μυθικο ποσο ας πουμε 100,000,000,000$(δολαρια)

παρεα με την Αξια Ανδρεαδακη

και πολλα διαμαντια μονιμα για μπανακι στα νησια Bora Bora

Δημοσ.

θα καθοοοόμουν και θα έδινα τουλάχιστον τα μισά σε φτωχούς αλλά χέρι-με-χέρι, όχι σε αυτές τις "φιλανθρωπικές".

βέβαια, κρατώντας ένα μεγάλο μέρος, με κάνει και μένα καλή μαϊμού που προσποιήται ότι δεν είναι αντι-παραγωγικό κατακάθι της κοινωνίας, ενώ άλλοι δουλεύουν, αλλά φαντάζομαι καλύτερα απ' το τίποτα.

Δημοσ.

θα επαιρνα παικτες για την ΑΕΚ (στο κλιμα των ημερων....)

σοβαρα τωρα (ναι ρε μλκ STR, ας σοβαρευτουμε, θα κερδισεις 100 μιρια ευρω)

2 πολυκατοικιες για ενοικια

1 σμαρτ για την πολη

μια 147

ενα σπιτακι για τα γεραματα μου με δωματιο διασκεδασης (= home cinema + lan party)

λογικα οι 2 πολυκατοικιες (στο κεντρο ετσι, οχι οπου κι οπου) θα ετρωγαν τα περισσοτερα (ισως και ολα)

Δημοσ.

100m ? 2 πολυκατοικίες στο κέντρο του Μανχάταν δεν κάνουν 100m θα κάνει στην Αθήνα;

Έλεος ρε παιδιά με τις φαντασμένες τιμές που βγάζουν τα παιδιά της Βούλας (Πανόραμα), Εκάλης, Γλυφάδας, Παλαιού ψυχικού κτλ.

Δεν είμαι Αθηναίος κ δν ξέρω πολλά απο Αθήνα, έχω όμως φίλο π εδώ κ 3 χρόνια δραστηριοποιήται στο χώρο των επιχειρήσεων, κυρίως μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, και μου έχει εξηγήσει 5 πράγματα για την "χώρα των θαυμάτων"...

Με 100m? στο χαλαρό αγόραζα μόνιμη κατοικία (και υπηκοότητα) στη Τζαμάικα... καμια 10ρια playmate για... playmate (έτσι για να παίζω δλδ :mrgreen: ), και άραγμα παραλία με mojito, φρέσκα θαλασσινά, φρούτα και... playmate!

Και παρόμοια σκηνικά στο εξοχικό μου στη Χαβάη!!! :mrgreen:

Δημοσ.

μακροχρονιες διακοπες, 2 - 5 χρονια, ανα τον κοσμο.

Μετα επιστρεφω Ελλαδα και το παιζω επιχειρηματιας :D

YΓ. πολλοι γραφετε οτι θα αγοραζατε σπιτια για να περνετε τα ενοικια, ο φορος ειναι το 30% του ενοικιου + φορος ακινητης περιουσιας. Δεν υπαρχει αλλη επενδυση που να εχει τοσο υψηλη φορολογια.

Imho, δεν αξιζει...

Δημοσ.

...

YΓ. πολλοι γραφετε οτι θα αγοραζατε σπιτια για να περνετε τα ενοικια, ο φορος ειναι το 30% του ενοικιου + φορος ακινητης περιουσιας. Δεν υπαρχει αλλη επενδυση που να εχει τοσο υψηλη φορολογια.

Imho, δεν αξιζει...

Πιστεύεις ότι αν είχες ~30τρις δρχ. θα σε φορολογούσε το κράτος με τα κριτήρια που σε φορολογεί τώρα :); Αν τελοσπάντων το έκανε, θα αγόραζα έναν βράχο σε κανένα αρχιπέλαγος και θα ίδρυα δικό μου κράτος :twisted:.

Προσωπικά δε θα με ενδιέφερε να τα επενδύσω πουθενά. Ίσως μόνο μετά από αρκετά χρόνια να επένδυα στην κρυογενετική μιας και θα με ενδιέφερε άμεσα, αφού θα χρειαστώ μερικές δεκάδες ζωές για να τα ξοδέψω όλα :)

Δημοσ.

Το τί λέμε τώρα στην θεωρία δέν παίζει κανέναν ρόλο, ο καθένας μπορεί να κάνει όποια ονειρική φαντασίωση θέλει. Το ζήτημα είναι τι πραγματικά θα κάναμε άν τα κερδίζαμε.

Δέν θέλει και πολύ ψάξιμο το πράγμα, δείτε τί κάνουν και πώς περνάνε κάποιοι μεγάλοι που τα έχουν, μιά απο τα ίδια είμαστε όλοι.

Δημοσ.
...

Δέν θέλει και πολύ ψάξιμο το πράγμα, δείτε τί κάνουν και πώς περνάνε κάποιοι μεγάλοι που τα έχουν, μιά απο τα ίδια είμαστε όλοι.

Ίσως να μην είμαστε ακριβώς το ίδιο. Όλοι όσοι έχουν αρκετά χρήματα έκαναν κάποια προσπάθεια -νόμιμα ή μη- για να τα αποκτήσουν κι αν δεν το έκαναν αυτοί προσπάθησαν κάποιοι πρόγονοί τους.

Αν όμως σου έρθουν ουρανοκατέβατα (και καταφέρεις να διατηρήσεις τα λογικά σου) πιθανόν να τα χρησιμοποιήσεις με διαφορετικό τρόπο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...