Προς το περιεχόμενο

Τι θα κάνατε αν κερδίζατε 100.000.000??

MITSOS07

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 189
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αρχικό μήνυμα απο paredwse

Προσωπική μου γνώμη, αντιθέτως, είναι ότι πολύ πιο εύκολα ένας 'θεοσεβούμενος' μπορεί να θεοποιήσει το χρήμα απ' ότι ένας άθεος.

Στο κάτω-κάτω, ο άθεος δεν μπλέκει με θεούς κανενός είδους. Ο 'θεοσεβούμενος' έχει ήδη έναν θεό, τι θα του κοστίσει ένας δεύτερος;

Κι όσο και να του κοστίσει, με 100.000.000 ευρώ φράγκα θα έχει...

Πολύ υποκειμενική και παράξενη η άποψή σου,sorry αλλά δεν τη σχολιάζω καθόλου.....

Και αυτό τι ήταν;

Δημοσ.

Εγώ ένα έχω να πω. Μια woozy μια nontasg... τελικά ο γνωστός κυνηγός ταλέντων coadmin zerocool/admin.iekep πρέπει να έχει μεγάλη υπομονή... Φαντάσου να στείνεις forum και να φωνάζεις έναν απο αυτούς τους δυο για να βοηθήσουν στο κουμάντο...

• Members
Δημοσ.

Αν είχα 100 εκατομμύρια ευρώ, ένα γενναίο ποσό θα το μάζευα σε έναν σωρό και θα του έβαζα φωτιά - είναι μια ιδέα που πάντα με γοήτευε. Επίσης θα προσλάμβανα έναν σκηνοθέτη να το κινηματογραφήσει για να το έχω να το θυμάμαι.

Ένα άλλο γενναίο ποσό θα το αφιέρωνα για να φτιάξω ένα καλό γήπεδο και μια πλούσια βιβλιοθήκη στο χωριό μου.

Εννοείται ότι δεν θα ξαναδούλευα ποτέ - θεωρώ μεγάλη απάτη το "εργασία και χαρά" (ακόμη κι αν καταφέρεις να κάνεις το χόμπι σου επάγγελμα, οι υποχρεώσεις που δημιουργούνται αφαιρούν όλη τη γοητεία).

Τέλος, κάτι άλλο που θα ήθελα κάποτε να κάνω είναι μια μεγάλη πεζοπορία - αλλά πολύ μεγάλη: να περπατάω για μήνες και να σταματάω για ύπνο, φαγητό κλπ στα χωριά και τις πόλεις που θα έβρισκα στο δρόμο μου.

Βέβαια, όλα αυτά τα λέω τώρα που δεν τα έχω... γιατί κάτι μου λεει πως τα λεφτά δεν πραγματοποιούν τα όνειρά σου αλλά απλώς τα αλλάζουν (ελπίζω κάποτε να το διαπιστώσω βέβαια :) ).

Δημοσ.

Περί της punkoάποψης, εγώ πιστεύω πως κάποιοι άνθρωποι (ίσως οι περισσότεροι, ίσως και όλοι) να μην μπορούν να χαρούν τη ζωή τους και τα δώρα της, όσο ενδιαφέροντα και αν τους φαίνονται τώρα τα χίλια μύρια που έχει να προσφέρει, όταν δεν έχει μια απασχόληση μόνιμη. Μια ρουτίνα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα γι' αυτό, θα δώσω στον καθένα από μας την παιδική μας ηλικία και τα καλοκαίρια, που μέσα στη χρονιά όλοι λέμε ότι το καλοκαίρι θα κάνουμε το ένα και το άλλο (για τους κομπιουτεροπαιχνιδάδες ας πούμε λένε "θα παίζω επιτέλους όλη μέρα Football Manager" ;)) και όταν τελικά έρθει το καλοκαίρι, η έλλειψη καθημερινής ρουτίνας και όλο αυτό το "έχεις άπειρο ελεύθερο χρόνο και γενικά κάνε ότι θέλεις" μας κάνει συχνά να αδρανούμε.

Πιθανώς να μην ισχύει για όλους. Πάντως για μένα ισχύει σε έντονο βαθμό. Όλα τα χρονοβόρα πράγματα και γενικά τις μεγάλες εμπειρίες τις έζησα μέσα στην καθημερινότητα μου. Ποτέ όταν είχα τον άπειρο χρόνο (και αρκετά χρήματα ώστε να μην με απασχολεί το ζήτημα). Συνήθως τα καλοκαίρια κατά τον Αύγουστο βαριόμουν (τώρα βέβαια που μεγαλώσαμε και δεν έχει καλοκαίρια τα νοσταλγούμε αυτά, αλλά ίσως να κάνουμε λάθος).

Επίσης (ως μουσικοσυνθέτης) ποτέ δεν έγραψα μουσική τα καλοκαίρια. Συνήθως γράφω κάτι βράδια, πτώμα από την κούραση και ενώ έχω την άλλη μέρα του κόσμου τις δουλειές. Δεν το κάνω φυσικά από μαζοχισμό. Όπως εξήγησα, τα βράδια εκείνα σκέφτομαι "αχ και να 'ταν τώρα καλοκαίρι, να ήμουν άνετος, θα ήταν καλύτερα τα πράγματα", αλλά είπαμε. Για κάποιο λόγο, αυτό δε συμβαίνει.

Δημοσ.
Εγώ ένα έχω να πω. Μια woozy μια nontasg... τελικά ο γνωστός κυνηγός ταλέντων coadmin zerocool/admin.iekep πρέπει να έχει μεγάλη υπομονή... Φαντάσου να στείνεις forum και να φωνάζεις έναν απο αυτούς τους δυο για να βοηθήσουν στο κουμάντο...

iconator66ba2bc5e1fb13ddr8.gif

Δημοσ.

Καταρχήν θα έδινα τα 30 εκατομμύρια στους γονείς μου που τους έχει βγει ο πάτος να με μεγαλώσουν

και να με σπουδάσουν και να κάνουν ό,τι γουστάρουν.Με τα υπόλοιπα θα έγραφα σχολή-πτυχίο-δουλειά

στα @@ μου ,θα αγόραζα το Burj Al Arab και θα μετακόμιζα μόνιμα εκεί,ένα σπίτι στην Καραϊβική,

όλους τους πίνακες του Dali,μια hayabu, τον καλύτερο σεφ του κόσμου,3 μασέρ και μετά θα ταξίδευα

παντού μέχρι να ψοφήσω.

Δημοσ.
Καταρχήν θα έδινα τα 30 εκατομμύρια στους γονείς μου που τους έχει βγει ο πάτος να με μεγαλώσουν

και να με σπουδάσουν και να κάνουν ό,τι γουστάρουν.Με τα υπόλοιπα θα έγραφα σχολή-πτυχίο-δουλειά

στα @@ μου...

Αυτό σηκώνει ανάλυση :)

Δημοσ.
Αυτό σηκώνει ανάλυση :)
Γιατί βρε?Ένα ευχαριστώ που τους τα πρηξα με 10 μύρια και μια συγγνώμη που δεν θα πάρω ποτέ πτυχίο με 20 μύρια.Εξαγορά κι έτσι :P

Και αν είχα τόοοοσα φράγκα,ούτε πτυχία ούτε σπουδές θα μ´ένοιαζαν.Σταματούσα στα καπάκια..

Δημοσ.
Punky όχι έτσι το βελόνι... και λαστιχάκι θέλει πιο χοντρό και πιο πάνω, και σφιχτό...

Ντάξει ρε, το ξέρω ότι σηκώνει βελτιώσεις. Καταρχάς λυπάμαι που μου έχουν σηκωθεί οι τρίχες, αλλά πληκτρολογώ με ανοιχτή την μπαλκονόπορτα και έχει ψοφόκρυο. Όσο για το λαστιχάκι, όπως ορθά παρατήρησε και ο θαμώνας της Ομόνοιας, δεν μπήκε για να πρηστεί η φλέβα αλλά λόγω μηδενικου budget για special fx χρησιμοποιήθηκε λαστιχάκι από ζαμπόν ως στήριγμα.

Μην πυροβολάτε άλλο την τέχνη από τον καναπέ σας.

Και έρχομαι στον καλλιτέχνη από τον Κάμπο τώρα.

Ναι, το πιστεύω αυτό που λες. Και οφείλεται στο ότι δεν έχουμε μάθει διαφορετικά.

Αυτό δεν κάνει τη ρουτίνα τη λύση. Ούτε την καθιστά πηγή δημιουργίας.

Ποτέ η ευθεία γραμμή δεν ήταν έμπνευση. Είτε στα πολύ πάνω σου είτε στα πολύ κάτω σου, είσαι πραγματικά δημιουργικός.

Τώρα ή είναι αληθές αυτό που λέω.

Ή μια σκέτη δικαολογία για τον εαυτό μου που θα είναι πάντα στα πάνω ή στα κάτω και ποτέ στη μέση.

Δημοσ.

χεχε... ωραίο κι αυτό. Σηκώνει συζήτηση. Και ίσως την συνεχίσω όταν θα έχω λιγότερο χρόνο, γιατί τώρα καααααάθομαι :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...