Προς το περιεχόμενο

Τι θα κάνατε αν κερδίζατε 100.000.000??

MITSOS07

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Νόντα πάντως εγω σου λέω μπράβο για τις απόψεις σου,

το μόνο που αμφιβάλω είναι για το κουμάντο ( αλλα ας μην το συνεχίσουμε)

Εγώ προσωπικά θα ήθελα να κάνω αυτά που είπες κ συ(ειλικρινά),

αλλα από ένα σημείο και μετα θα γινόμουνα πολύ τσόγλανος (κοκες , πόρνες ντύσιμο και αμάξια).

Φίλε άκου.Αν κέρδιζα τόοοοοσα χρήματα,σαφώς και η ζωή μου δεν θα ήταν πια όπως πριν....Κι εγώ θα έκανα αρκετά παραπάνω έξοδα,είναι ευνόητο.Σιγά μην τα φύλαγα όλα στην τράπεζα να πολλαπλασιάζονται....:mrgreen:

Επιμένω όμως ότι ένα μεγάλο ποσοστό θα πήγαινε σε φιλανθρωπίες και σε ιδρύματα για την καταπολέμηση του καρκίνου και άλλων ασθενειών.Επιπλέον,αφού θα κέρδιζα αυτά τα λεφτά,είναι σίγουρο ότι πολλοί ξαφνικά θα γίνονταν φίλοι μου και καταλαβαίνεις τι εννοώ....Και κάτι τέτοιο δεν θα το ήθελα με τίποτα.Άσε το θέμα των γυναικών,δεν το συζητάω.....Έτσι δεν θα ήξερα ποιος είναι αληθινός φίλος και ποιος φίλος του συμφέροντος.......:?

Αυτά πιστεύω και λυπάμαι που κάποιοι εδώ μέσα αντιμετωπίζουν έτσι τα λεγόμενά μου και που μερικοί ειρωνεύονται κιόλας.....Αλλά nevermind,μπορούν να νομίζουν ότι θέλουν.Καλό μεσημέρι και ελπίζω να μην αντιμετωπίσω νέα επίθεση......

ΥΣ:οκ με το ντύσιμο και τα αμάξια,αλλά δεν καταλαβαίνω αυτό το κόλλημα με τις πόρνες και τις κόκες.Τόσο πολύτιμα σας είναι πια;;;;Δεν έχετε άλλες καλύτερες προοπτικές;;;Χωρίς παρεξήγηση βέβαια,αν νομίζετε ότι αυτά αποτελούν την φοβερή ζωή τότε οκ,πάω πάσο.Η άποψή σας σεβαστή,αλλά σε καμμία περίπτωση αποδεκτή.

• Απαντ. 189
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εγώ ουδέποτε μίλησα για πόρνες πάντως. Δεν είναι το στυλ μου.

Το καλύτερο προκαταρκτικό είναι το φλερτ. (Εννοώ, το να της πηδήξεις πρώτα το μυαλό, αλλά έκανα μια απέλπιδα προσπάθεια να φανώ ρομαντικός.)

Νώντα, ξέχασες να γράψεις ότι δεν σχολιάζεις, μετά το σχόλιό σου.

Προσωπικά θεωρώ ότι είναι ανούσιο να ασχολούμαι μαζί σου.Και αφού παίρνεις ναρκωτικά όπως λες,πήγαινε πάρε τη δόση σου να "στανιάρεις" να ηρεμήσουμε και εμείς.....ΟΚ;;

Δημοσ.

Δεν παίρνω αυτό τον καιρό.

Προσπαθώ να καλύψω τις δόσεις της τράπεζας για το αυτοκίνητο, και δεν μου φτάνουν τα λεφτά και για τις άλλες δόσεις.

Αλλά αισιοδοξώ για το μέλλον.

Δεν ανταποδίδω την επιθετικότητα, γιατί είμαι σε καλή διάθεση.

Μόλις πληροφορήθηκα ότι θα κόψουν το internet access στον Rising για τις επόμενες μέρες.

Δημοσ.

Πού την είδες την επιθετικότητα ρε παιδί;Κανονικότατα σου μίλησα.Αν είσαι ναρκομανής,δεν πρέπει να παίρνεις τη δόση σου για να συνέλθεις;Και η απεξάρτηση είναι πολύ δύσκολη....Αν κάνω λάθος διόρθωσέ με,γιατί δεν έχω έμπρακτη γνώση επί του θέματος. ;)

Edit:άστο άλλαξα γνώμη.Ενημέρωσε άλλον επί του θέματος.Εξάλλου πολύ ασχολήθηκα μαζί σου.Άντε γεια και καλά μυαλά με τη νέα χρονιά.

Δημοσ.

Έτσι ακριβώς είναι.

Αν κάνω πάνω από 2 ώρες να πιω ένα τσιγάρο, με πιάνει στερητικό σύνδρομο και αφηνιάζω.

Να πριν λίγο, μπήκα στο σαλόνι που ήταν οι γονείς μου, φορώντας μόνο ένα λευκό σώβρακο Ατθίς, και άρχισα να χορεύω σαν τον Μαικλ Τζάκσον, ουρλιάζοντας ότι η αλήθεια είναι στους Sex Pistols.

Το απόγευμα θα καβαλήσω το XLR 250 μου με τις τελειωμένες αναρτήσεις, για να βρω τους φίλους μου τους χούλιγκανς που έχουν ακόμη 6βολτα παπάκια, γιατί εγώ έχω μαζέψει και πέντε φράγκα παραπάνω σαν ζιγκολό.

Θα πάμε σε ένα σφαιριστήριο, και άμα λάχει θα βγάλω τον νυχοκόπτη να μαχαιρώσω κανέναν άλλο για να δείξω στις παρέες μου με τι πολεμάω.

Και το βράδυ λέμε να μπουκάρουμε στη ΦΑΓΕ για να τη ληστέψουμε.

Φοβάμαι όμως μην καταλήξουμε σε τίποτα φυλακές ανηλίκων στο τέλος.

Ο Θέμης ο Μάνεσης πάντως δεν μασάει. Γιατί έχει ξανακάνει φυλακή.

Απλά καθημερινά πράγματα δηλαδή στη ζωή ενός junky.

Δημοσ.
Έτσι ακριβώς είναι.

Αν κάνω πάνω από 2 ώρες να πιω ένα τσιγάρο, με πιάνει στερητικό σύνδρομο και αφηνιάζω.

Να πριν λίγο, μπήκα στο σαλόνι που ήταν οι γονείς μου, φορώντας μόνο ένα λευκό σώβρακο Ατθίς, και άρχισα να χορεύω σαν τον Μαικλ Τζάκσον, ουρλιάζοντας ότι η αλήθεια είναι στους Sex Pistols.

Το απόγευμα θα καβαλήσω το XLR 250 μου με τις τελειωμένες αναρτήσεις, για να βρω τους φίλους μου τους χούλιγκανς που έχουν ακόμη 6βολτα παπάκια, γιατί εγώ έχω μαζέψει και πέντε φράγκα παραπάνω σαν ζιγκολό.

Θα πάμε σε ένα σφαιριστήριο, και άμα λάχει θα βγάλω τον νυχοκόπτη να μαχαιρώσω κανέναν άλλο για να δείξω στις παρέες μου με τι πολεμάω.

Και το βράδυ λέμε να μπουκάρουμε στη ΦΑΓΕ για να τη ληστέψουμε.

Φοβάμαι όμως μην καταλήξουμε σε τίποτα φυλακές ανηλίκων στο τέλος.

Ο Θέμης ο Μάνεσης πάντως δεν μασάει. Γιατί έχει ξανακάνει φυλακή.

Απλά καθημερινά πράγματα δηλαδή στη ζωή ενός junky.

Καλό βόλι........:-D :-D

ΥΣ:Μη γράψεις άλλο μήνυμα please.Βαρέθηκα να σου απαντάω.Κυριολεκτικά με κούρασες.Συνέχισε να παίζεις με τα ξύλινα στρατιωτάκια σου και πρόσεξε μην κόψεις κανά δάχτυλο.....Άντε γεια σου.Από εδώ και πέρα μιλάς μόνος σου ή....με τους sex pistols.Χαχαχαχαχαχα.

Δημοσ.

Πωπω ρε nontas, είσαι πιο βαρετός και από το κέντημα.

Κι έχεις και το χιούμορ του καλού παιδιού πανάθεμά σε.

Εντάξει, κι εγώ δεν συνεχίζω. Γιατί είναι σαν να κλέβω εκκλησία.

Και δεν είναι η κλοπή. Είναι που ούτε απέξω δεν θέλω να περνάω.

Δημοσ.

nontasg δεν έχεις παρουσιάσει κάτι με το οποίο αξίζει να ασχοληθεί κανείς. Αντίθετα συνεχίζεις να παρακαλάς τον punky να σταματήσει να γράφει ενώ απαντάς ακόμα :)

Ο punky από την άλλη παρουσιάζει μια στάση που μου αρέσει πολύ. Bohème και έτσι. Μαστούρα με τη ζωή. Αυτό είναι το απόλυτo drug.

Και επίσης μάθε να αναγνωρίζεις την ειρωνεία και το humor. Μερικές φορές δεν εννοούμε ακριβώς αυτό που λέμε. Μόνο όταν μιλάμε για ναρκωτικά...

Δημοσ.

^ τον πούστη. με συγκίνησε.

με τι καρδιά να τον πειράξω τώρα;

edit: τον mindtrapper εννοούσα.

αλλά πετάχτηκε ο σωκράτης σαν σφηνοτουβλάκι και μου χάλασε το βελάκι.

γιατί σωκράτη;

σε γοήτευσε ο ψυχικός μου πλούτος και θες να δεις αν ταιριάζουμε και φυσιογνωμικά;

Δημοσ.
Στη συμπεριφορά μου δεν θα άλλαζε τίποτα.Τώρα τί θα τα έκανα;Θα έδινα ένα μεγάλο ποσοστό από αυτά σε φιλανθρωπίες και σε ιδρύματα για την καταπολέμηση του καρκίνου και άλλων ασθενειών.Με τα υπόλοιπα απλά θα ζουσα μια πιο άνετη ζωή.Θα πλήρωνα πιο άνετα τα λεφτά για τις σπουδές μου στο ΕΑΠ και άντε να έπαιρνα και έναν πολύ καλό φορητό υπολογιστή που θέλω.Κατά τ'άλλα τίποτα το σπουδαίο.

Μια απορία και μια παρατήρηση.

Απορία: Εσύ δεν είχες πει ότι δε θα ξανακάνεις post γιατί είναι χαμηλό το επίπεδό μας;

Παρατήρηση: Δεν περίμενα διαφορετική απάντηση από εσένα σε αυτό το θέμα, ως γνωστόν είσαι τόοοοοσο υπεράνω που χτυπάς στο ταβάνι.

Αλήθεια, ακόμα να καλέσεις τον ΟΗΕ για να σβήσει τα offtopic?

Δημοσ.

Κάνε λίγο κράτει. Ετοιμάζομαι να ιδρύσω δικιά μου θρησκεία.

Έχω ένα άνοιγμα στους ιεραπόστολους αυτή τη στιγμή.

Πιθανόν να ακυρώσει κάποιος άλλος.

Στείλε ΣΕΚΤΑ στο 4502 από το κινητό σου.

Όσο πιο πολλά SMS τόσες περισσότερες πιθανότητες να κερδίσεις στην κλήρωση, που θα γίνει απουσία συμβολαιογράφου γιατί μαζί με τους λογιστές είναι η πιο βαρετή κάστα.

Τώρα αυτή έχω πρόχειρη. Την έβγαλα καθώς διάβαζα τα posts του nontas .

post-24308-129062941141_thumb.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...