nontasg Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Πραγματικά Cristina είναι πολύ σωστές οι απόψεις σου και εγώ ειλικρινά σου λέω μπράβο.Τελικά κάποιες γυναίκες έχουν πραγματικά ωριμάσει και είναι καλύτερες από κάποιους....."""άντρες"""......... Βέβαια περιμένουμε τα σχόλια του αξιότιμου κύριου stooker.Αν και ξέχασα:αυτός με τα λεφτά του θα κλείσει το ανοιχτό πανεπιστήμιο,αυτό είναι το όνειρό του.Κύριε stooker ξέχασες να κλείσεις και τα ΙΕΚ ε; Και όταν τα κλείσεις,κλείσε και κάτι άλλο ε;No offense βέβαια....... ΥΣ:αλήθεια ξέρετε ότι από όλα τα forums που έχω επισκεφτεί τις τελευταίες μέρες μόνο το insomnia δεν θυμίζει κάτι χριστουγεννιάτικο;Γιατί άραγε;;Όλοι είναι ενάντια στο πνεύμα των Χριστουγέννων εδώ μέσα;Και πάλι no offense βέβαια......
Sorath Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Το καλύτερο το έχει πει ένας συνάδελφός μου. Θα προσλάμβανε μια γραμματέα η οποία θα σήκωνε το τηλέφωνό του και θα έλεγε: "Ο κος Χ δεν μπορεί να σας μιλήσει τώρα. Ξύνει.... τα @@ του! Καλέστε αργότερα!"
andreapaog328 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Με 100.000.000 παιρνω ενα νησί απο εκεί που πουλανε οι Άραβες,μια ομαδα ποδοσφαιρου,μια πολυεθνική με πετρέλαια,και μια Ferrari 599 GTB Fiorano. Σαν πολλά δεν είναι?
john1987 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δικιο εχει ο προλαλησας...Το θεμα ειναι με οσα δινει το τζοκερ τι θα καναμε... Anyway,σιγουρα δε θα καλυπτα καποιες αναγκες κ μετα τραπεζα.Εξαλλου τα χρηματα ειναι τοσο πολλα,που αν τα αφησεις στην τραπεζα δεν εχει κ νοημα. Σιγουρα θα χαλαγα γυρω στο 1 εκ στην καλυτερη περιπτωση σε αυτοκινητα.Ξερετε τωρα,Ferrari 599,Bentley Continental GT,SL65 AMG,Cayenne Turbo S κτλ. (με εναλλακτικες λυσεις Lamborghini Gallardo,Aston Martin Vanguish,Porsche 911 Turbo S) Επισης,θα επενδυα μεγαλο μερος των χρηματων σε ακινητα,γιατι πολυ απλα,στην τραπεζα απαξιωνονται αν δεν το εχετε καταλαβει! Θα γυρναγα ΟΛΟ τον κοσμο,ακριβα ξενοδοχεια κτλ.Επισης,απαραιτητη θα ηταν η αγορα ακινητων σε καποιες εκλεκτες τοποθεσιες οπως LA California,Miami,Las Vegas,Vienna,Munich,Paris κτλ. Επισης,θα ελυνα με ευκολια το βιοποριστικο προβλημα της οικογενειας μου κ ενα-δυο φιλων (αν δεν το δεχοντουσαν στα φρυδια μου που λεει κ ο Τσουκαλας ) Ενταξει,θα εδινα κ καποιο ποσο σε αγαθοεργιες,επειδη ειμαι κ μεγαλος φιλανθρωπος Ομως ειμαι σιγουρος οτι θα αλλαζα καπως συμπεριφορα.Ειναι βεβαιο οτι γενικα ως ανθρωπος δε θα αλλαζα (γιατι ο ανθρωπος δεν αλλαζει ποτε imo) αλλα θα ημουν πιο σταρχιδιστης,πιο cool κτλ.Τωρα οσοι δε θελουν να παραδεχθουν οτι θα αλλαζαν ειναι τουλαχιστον αφελεις..
Sellers Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Όταν αποκτήσω αυτά τα 100.000.000 euro θα ξανακάνω post για να σας πω με σιγουριά πως θα νιώθω τότε... Θα συμφωνήσω με την Χριστίνα. ΑΝ τα κερδίσω τα λεφτά θα τα δώσω όλα στους φτωχούς. ΟΤΑΝ τα κερδίσω θα τα γα...σω την μάνα.
SGP Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Εγώ δεν καταλαβαίνω κάτι... Γιατί πρέπει να σε γεμίζει η ζωή σου (ή πιο συγκεκριμένα ακόμα και η δουλειά) μόνο όταν πρέπει να δουλέψεις για να ζήσεις? Το μόνο εργασιακό (και μη) κατόρθωμα είναι να βγάζεις λεφτά? Θα πω το πιο απλό... Αρχίζω και δουλεύω για τη unicef κτλ και πηγαίνω εκεί που υποφέρουν (αλλά Μπραντ Πιτ). Προσωπικά, δεν νομίζω να έχουν καταλάβει κάποιοι για τι ποσό λέμε... Επενδύοντάς τα και ξεχνώντας τα σε κάποιο καλό private fund κτλ, αποδίδουν άνετα χωρίς να το σκεφτείς και να νοιάζεσαι, ένα (συντηριτικότατο) 5%. Μιλάμε για 5μύρια το χρόνο... Πιστεύω ζεις σα βασιλιάς σε οποιαδήποτε χώρα με 1μύριο για ξόδεμα και 1μύριο αγορές ακινήτων (άμα τη ψάξεις είναι καλή επένδυση...). Επανεπενδύεις τα 2 και κάνεις φιλανθρωπίες με το 1. Πεθαίνεις έχοντας ζήσει και κάνει ότι ήθελες, όπως ήθελες... Μπορεί με τόσα λεφτά να καταφέρεις να κάνεις κάτι (άνοιγμα επιχείρησης πχ) και να τα διπλασιάσεις...
FaNt0M Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Σιγουρα θα χαλαγα γυρω στο 1 εκ στην καλυτερη περιπτωση σε αυτοκινητα.Ξερετε τωρα,Ferrari 599,Bentley Continental GT,SL65 AMG,Cayenne Turbo S κτλ. (με εναλλακτικες λυσεις Lamborghini Gallardo,Aston Martin Vanguish,Porsche 911 Turbo S) Απλώς ντροπή... Άκου εκεί εναλλακτική λύση !! !! Η απάντηση στην ερώτηση για μένα είναι μία. Απλώς θα χάζευα. Θα τα έχανα τα λογικά μου. Θα χρωστούσα (ναι, με 100.000.000? χρωστάω) της Μιχαλούς. Ντάξ. Την αγορά αυτοκινήτου θα την έκανα. Την αγορά βίλλας στο L.A. θα την έκανα (O.C. pool house φάση να ούμε ). Δεν θα υπήρχε εξώφυλλο του Maxim το οποίο θα μου αντιστεκόταν λόγω 9ψήφιας ομορφιάς. PC δεν θα έπαιρνα, καλά είμαι κ τώρα με το Nuclear που θέλει ένας άλλος φίλος, πλάκα κάνω. Αλλά μετά..απλώς θα τα έχανα.Sorry κιόλας φοβάμαι δεν θα ήμουν ο μόνος. Κάτσε όμωσ να τα πάρω, κάτι νουμεράκια μου τα σφυρίξανε για το πρωτοχρονιάτικο και βλέπουμε. Χρόνια μας πολλά!!
punky Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Εγώ δεν καταλαβαίνω κάτι... Γιατί πρέπει να σε γεμίζει η ζωή σου (ή πιο συγκεκριμένα ακόμα και η δουλειά) μόνο όταν πρέπει να δουλέψεις για να ζήσεις? Αυτό ακριβώς θέλω να πω, όταν μιλάω για μικροαστική νοοτροπία. Στα 100εκ Ευρώ, το βρίσκω άστοχο (μην πω αρρωστημένο) το να ψάξεις να τα αβγατίσεις. Ή να πεις "θα ζήσω τη ζωούλα μου απλά λίγο πιο άνετα". Δεν κρίνω τα παιδιά που το υποστηρίζουν αυτό, γιατί μπορεί κι εγώ εύκολα να έπεφτα σε αυτό το χαζό τριπάκι. Κρίνω την κοντόφθαλμη αυτή στάση, που μας έχει γίνει βίωμα σε όλους εμάς που αν πάρουμε 100 Ευρώ αύξηση, νιώθουμε να ανασαίνουμε λίγο οικονομικά. Πριν λίγες μέρες είδα το Factotum, που υποτίθεται ότι είναι κάτι σαν αμυδρή βιογραφία του Μπουκόφσκι. Ο τύπος γνωρίζει μία κοπέλα κάποια στιγμή και συζούν. Συνήθως άνεργος ή σε κωλοδουλειές. Αγαπημένη τους ενασχόληση, το πιώμα και το σεξ. Σε κάποια φάση, μπλέκεται με τον ιππόδρομο επιτυχημένα. Και μπαίνει στο τριπάκι να τραβιέται εκεί συνέχεια. Βγάζει λεφτά, φτιάχνει κομπόδεμα, ντύνεται καλύτερα. Και αυτό του απορροφάει όλο το χρόνο και την ενέργεια. Στο τέλος αυτής της ιστορίας, ομολογεί στον εαυτό του, ότι πηδούσε καλύτερα όταν ήταν άνεργος. Θεωρώ τον προσωπικό χρόνο, πολύτιμο αγαθό. Και δεν θα ήθελα να μπω στη διαδικασία να μετράω την αξία μου, με το πόσο παραγωγικός είμαι οικονομικά, αν μου καθόντουσαν τόσα λεφτά. Είναι φορές που έχω πάρει μια μέρα άδεια από τη δουλειά, μεσοβδόμαδα. Χωρίς προφανή σκοπό. Χωρίς να την κολλήσω σε μια Δευτέρα, ή μια Παρασκευή για να το κάνω τριήμερο. Απλά για να σουλατσάρω στην πόλη. Να πιω μόνος μου καφέ, το πρωί μιας καθημερινής. Έχετε προσέξει τις μούρες αυτών που σας περιβάλλουν στο καφέ, αν ποτέ το έχετε κάνει αυτό; Δεν μιλάω για φοιτητές και μαθητές. Μιλάω για 30άρηδες, 40άρηδες και βάλε. Ε, είναι πιο ισορροπημένες. Πιο γαλήνιες. Πιο υγιείς ρε παιδί μου. Βρίσκω αυτοκαταστροφική τη νοοτροπία που μας θέλει να μετράμε την αξία μας με το πόσα βγάζουμε, όταν δεν έχουμε ανάγκη να το κάνουμε αυτό. Υπάρχουν τόσα πράγματα να κάνει κανείς. Μπορεί να σου αρέσουν οι καταδύσεις. Γιατί να μη γίνεις ο νέος Κουστώ πχ; Χωρίς να μετράς αν είναι προσοδοφόρο. Γιατί να μη θες να πατήσεις στο φεγγάρι; Γιατί να μην κάτσεις να μάθεις όλα όσα φευγαλέα στη ζωή σου είπες πως σου φάνηκαν ενδιαφέροντα; Γιατί να μην κάνεις τη μεγαλύτερη ιδιωτική βιβλιοθήκη; Το σπίτι σου πλανητάριο; Την αυλή σου πίστα για superbikes; Ή να αγοράζεις την κάθε παπαριά που βγαίνει στο χώρο της τεχνολογίας, να το δοκιμάζεις, να το τεστάρεις, να το μαθαίνεις; Και να έχεις και καμιά δεκαριά έμμισθα τρελοκομεία της τεχνολογίας, μαζί σου και να στήσεις το πιο επηρμένο και αντικειμενικό site με reviews? Στα παπάρια σου τι θέλει να ακούσει ο διαφημιζόμενος σου. Δεν θα έχεις διαφημιζόμενους. Γιατί να ψάχνεις την καινούρια επένδυση σε ακίνητα, αντί να πηγαίνεις κάθε μέρα με το παιδί σου για να παίξεις; Ή να βουτήξεις απρογραμμάτιστα το αεροπλάνο και να το πας στο Λούβρο και μετά να ταΐσετε τις γαλλικές πάπιες; Εμένα δεν θα με γέμιζε μια τακτοποιημένη, "άνετη" ζωή που θα μείνω ταπεινός και θα εκτιμώ τα "μικρά πράγματα". Θέλω να ζήσω όλα τα πράγματα, όπως κάθε junky στην ψυχή. Με πάθος. Και να φέρω την πραγματικότητα στα μέτρα μου. Και όχι αυτή εμένα στα δικά της. Για αυτό και παίρνουμε ναρκωτικά άλλωστε. Τέλος μανιφέστου.
HexStatic Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Aρα με λίγα λόγια θα τα έκανες όλα που_ _ _ α!:lol:Σωστός!!!
Eusebius Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 [...] ΥΣ:αλήθεια ξέρετε ότι από όλα τα forums που έχω επισκεφτεί τις τελευταίες μέρες μόνο το insomnia δεν θυμίζει κάτι χριστουγεννιάτικο;Γιατί άραγε;;Όλοι είναι ενάντια στο πνεύμα των Χριστουγέννων εδώ μέσα;Και πάλι no offense βέβαια...... Όχι. Έχουμε εσένα, που είσαι η φωνή της συνείδησής μας και η θερμάστρα των καρδιών μας. Σε ευχαριστούμε.
Rising1980 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δύσκολη ερώτηση και πολλά τα λεφτά. Μάλλον θα έκανα ό,τι και οι υπόλοιποι με 2 προσθήκες: 1ον θα έφτιαχνα το δικό μου αποστακτήριο όπου θα προσπαθούσα να δημιουργήσω την τέλεια triple distilled premium vodka. 2ον θα έφτιαχνα ένα forum για να παίζει ο punky.
punky Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Το να με βάζει ένας άγνωστος (έστω και μεθύστακας) στα όνειρά του, και τα κορίτσια στα sessions με τον ψυχαναλυτή τους, είναι από τα πιο συγκινητικά κομπλιμέντα που μου έχουν κάνει.
nontasg Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Όχι. Έχουμε εσένα, που είσαι η φωνή της συνείδησής μας και η θερμάστρα των καρδιών μας. Σε ευχαριστούμε. Να'σαι καλά ρε με συγκίνησες τώρα και δεν προλαβαίνω να μαζεύω τα δάκρυά μου......Βλέπω προσαρμόστηκες κι εσύ στο general style του insomnia..... Αντε καλή χρονιά και καλά να περνάς.
Socratis_g Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Νόντα πάντως εγω σου λέω μπράβο για τις απόψεις σου, το μόνο που αμφιβάλω είναι για το κουμάντο ( αλλα ας μην το συνεχίσουμε) Εγώ προσωπικά θα ήθελα να κάνω αυτά που είπες κ συ(ειλικρινά), αλλα από ένα σημείο και μετα θα γινόμουνα πολύ τσόγλανος (κοκες , πόρνες ντύσιμο και αμάξια).
punky Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Εγώ ουδέποτε μίλησα για πόρνες πάντως. Δεν είναι το στυλ μου. Το καλύτερο προκαταρκτικό είναι το φλερτ. (Εννοώ, το να της πηδήξεις πρώτα το μυαλό, αλλά έκανα μια απέλπιδα προσπάθεια να φανώ ρομαντικός.) Νώντα, ξέχασες να γράψεις ότι δεν σχολιάζεις, μετά το σχόλιό σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.