Προς το περιεχόμενο

Τι θα κάνατε αν κερδίζατε 100.000.000??

MITSOS07

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ποιος σε θεωρεί μαλάκα?

XAXAXAXAXAX

spooker laughs

παρακαλώ συνεχίστε χωρίς να δώσετε σημασία

καλή χρονιά

ps: αν κέρδιζα αυτά τα χρήματα θα έκλεινα το ανοιχτό πανεπιστήμιο xaxaxaxa

spooker: Η επιτομή του καφριλικίου. Όλοι εμείς οι ερασιτέχνες σε χαιρετούμε ;)

• Απαντ. 189
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εντάξει, εγώ λοιπόν που είμαι 30 και με πολύ περισσότερες εμπειρίες από σένα, σου λέω ότι όλα όσα λες είναι χαζομάρες. Πλην της κοκαϊνης.

ευτυχως εχουμε τον punky οπου δειχνει τον σωστο δρομο στην νεολαια!

Δημοσ.
ποιος σε θεωρεί μαλάκα?

XAXAXAXAXAX

spooker laughs

παρακαλώ συνεχίστε χωρίς να δώσετε σημασία :D

καλή χρονιά :D

ps: αν κέρδιζα αυτά τα χρήματα θα έκλεινα το ανοιχτό πανεπιστήμιο :D xaxaxaxa

Βρε βρε βρε............Επανέφεραν και σένα;;;Τι κάνεις ρε παιδί,όλα καλά;Και σε είχαμε χάσει.....:-D :-D

Δηλαδή αν εσύ κέρδιζες τα λεφτά θα έκλεινες το ανοιχτό πανεπιστήμιο;Γιατί ρε μεγάλε,επειδή είναι ανοιχτό και είπες να το κλείσεις ε;;;:mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.
ευτυχως εχουμε τον punky οπου δειχνει τον σωστο δρομο στην νεολαια!

Σιγά ρε. Εσύ μπήκες εδώ για να διαβάσεις καθολικές αλήθειες;

Ας πάρουν όποιο δρόμο θέλουν οι άλλοι.

Εγώ για το δικό μου δρόμο λέω άμα είχα τόσα λεφτά.

Και τις λευκές γραμμές του.

Δημοσ.
spkr σε προκαλώ να με εντυπωσιάσεις και να μην πεις αυτό που σκέφτομαι ότι θα πεις....

όλοι έχουν γίνει πολύ απαιτητικοί από μένα τελευταία :D

Βρε βρε βρε............Επανέφεραν και σένα;;;Τι κάνεις ρε παιδί,όλα καλά;Και σε είχαμε χάσει.....:-D :-D

Δηλαδή αν εσύ κέρδιζες τα λεφτά θα έκλεινες το ανοιχτό πανεπιστήμιο;Γιατί ρε μεγάλε,επειδή είναι ανοιχτό και είπες να το κλείσεις ε;;;:mrgreen: :mrgreen:

θα το έκλεινα για μην χρειάζεται να σκας τα ευρουλάκια σου για κάθε ενότητα. Μπορώ να διδάξω και εγώ (μυαλα σαν και σενα) :twisted: :twisted: :twisted:

Μου χει λείψει εκείνη η υπογραφή που είχες παλιά. Με έκανε και γέλαγα. Δεν την ξαναβάζεις?

Δημοσ.
Εγω παντως θα αγοραζα ακινητο για να βγαλουμε και κανα ευρω παραπανω...

είναι η καλύτερη επένδυση....δεν χάνουν ποτέ την αξία τους.

Δημοσ.
όλοι έχουν γίνει πολύ απαιτητικοί από μένα τελευταία :D

θα το έκλεινα για μην χρειάζεται να σκας τα ευρουλάκια σου για κάθε ενότητα. Μπορώ να σε διδάξω και εγώ (μυαλα σαν και σενα) :twisted: :twisted: :twisted:

Μου χει λείψει εκείνη η υπογραφή που είχες παλιά. Με έκανε και γέλαγα. Δεν την ξαναβάζεις?

Ψιτ κύριε spooker-stooker έχεις γίνει βαρετός........:)

Άλλαξε νοοτροπία και μυαλά.Αυτό σου προτείνω.Κάποια στιγμή πρέπει να φύγεις από τη νηπιακή ηλικία....:)

Άλλο μήνυμα δε σου γράφω,όπως είπα έγινες βαρετός και έχασες την ισχύ σου.....

Δημοσ.

Δύσκολο ερώτημα.

Σίγουρα αρκετά από αυτά θα πήγαιναν σε σπίτια Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Παρίσι, Αθήνα (όχι δεν έχω σπίτι στο νοίκι είμαι και το ίδιο οι γονείς μου), Τόκιο, Βερολίνο ή Μόναχο δεν είμαι σίγουρος, LA, κάπου στη Νορβηγία δεν έχω πρόβλημα και Σκοτία ένα καστράκι που το έχω όνειρο από τα 6 μου...

Δεν έχω ιδέα αν θα έμενε τίποτα αλλά αν έμενε από ένα αξιοπρεπές αμάξι για κάθε σπίτι εκτός από την Αθήνα όπου θα ήθελα Smart γιατί δεν αξίζουν οι δρόμοι για παραπάνω.

Και ότι έμενε θα το ξόδευα για να ικανοποιήσω την shopping mania που έχω από παπούτσια μέχρι laptop και δεν μπορώ ποτέ να την χορτάσω πλήρως λόγω οικονομικών δυσκολιών.

Και αν είχα ακόμα φράγκα μετά από όλα αυτά τότε θα τα χρησιμοποιούσα για να ανοίξω μια κλινική πλαστικής χειρουργικής (σκέφτομαι να γίνω πλαστικός χειρουργός) κάπου στον κόσμο, όπου γούσταρα και όχι όπου με περιόριζε η καταγωγή μου και τα οικονομικά μου.

Και επειδή κάτι μου λέει ότι ούτε τόσα λεφτά θα με έφταναν για αυτά που θέλω στη ζωή μου θα βρισκόμουν χρεωμένος με τα σπίτια σε υποθήκη και το ιατρείο με δάνειο. Έλληνας μέχρι το κόκκαλο :)

Α ξεχασα και θα φανώ politically incorrect: θα έδινα στους φτωχούς και στα παιδάκια που πεινάνε...

Δημοσ.
Ψιτ κύριε spooker-stooker έχεις γίνει βαρετός........:)

Άλλαξε νοοτροπία και μυαλά.Αυτό σου προτείνω.Κάποια στιγμή πρέπει να φύγεις από τη νηπιακή ηλικία....:)

Άλλο μήνυμα δε σου γράφω,όπως είπα έγινες βαρετός και έχασες την ισχύ σου.....

είπε ο γάϊδαρος τον πετείνο κεφάλα.... (ένας άνθρωπος δεν έχει ισχύ για να την χάσει μικρέ nonta γιατί ως γνωστόν ισχύς= έργο/χρόνος. Ο άνθρωπος έχει επιρροή.)

περι ωριμότητας απαντήσανε άλλοι για μένα.

Αρχικό μήνυμα απο paschalia (είπε και κάτι σωστό)

Υ.γ. Νωντας ειναι φανερο οτι δεν εχεις οχι μονο ωριμασει ( οχι δε στη λεω ) αλλα δεν εχεις καν πλησιασει σε αυτο .

Αν εστω ειχες πλησιασει , θα ειχες κ πιο προσγειωμενες οπτικες γωνιες - αντιληψεις των πραγματων .

και κάτι από τα παλιά τότε που μπορούσες να κάνεις μόνο 5 posts την ημέρα :D

nontasg you have no credits left for today.

your account will be filled with 5 credits tomorrow.

Become a premium member and you will have infinite posts.

MUHAHAHAH

spoox logx out

Δημοσ.

θα εφερνα το Ροναλντινιο στον Ολυμπιακο

θα αγοραζα το βαζελο με κακο σκοπο

θα επερνα μια Φεραρι μια Λαμποργκινι μια Πορσε

5-6 βιλες σε διαφορα σημεια της γης

ενα σουπερ κοτερο

ενα ελικοπτερο...............

Δημοσ.
είπε ο γάϊδαρος τον πετείνο κεφάλα....

απαντήσανε άλλοι για μένα.

Αρχικό μήνυμα απο paschalia (είπε και κάτι σωστό)

Υ.γ. Νωντας ειναι φανερο οτι δεν εχεις οχι μονο ωριμασει ( οχι δε στη λεω ) αλλα δεν εχεις καν πλησιασει σε αυτο .

Αν εστω ειχες πλησιασει , θα ειχες κ πιο προσγειωμενες οπτικες γωνιες - αντιληψεις των πραγματων .

και κάτι από τα παλιά τότε που μπορούσες να κάνεις μόνο 5 posts την ημέρα :D

nontasg you have no credits left for today.

your account will be filled with 5 credits tomorrow.

Become a premium member and you will have infinite posts.

MUHAHAHAH

spoox logx out

Ποιό είναι αυτό το account σου αλήθεια;;;το Νο 1000;; :)

Όσον αφορά την paschalia οκ.Αυτή ας ωριμάσει μέχρι που να σαπίσει,εγώ προτιμώ να μείνω ανώριμος. :-D :-D

ΥΣ: stooker sorry είπες κάνεις logout άρα δεν μπορείς να απαντήσεις στην ερώτησή μου,γράψε λάθος λοιπόν.

Δημοσ.

...σιγουρα οχι Οικονομια!

Θα αγοραζα ολες τις Ferrari που κυκλοφορησαν, θα εφτιαχνα πιστα F1 στην Αθηνα, θα αγοραζα ολα τα F1 cars, θα προσλαμβανα το Σουμι(ειναι συνταξιουχος πλεον) και θα επαιρνα και 2-3 καλα σπιτακια.Αντε θα αγοραζα και 1-2 νησια!

Δημοσ.
H οικονομική μου κατάσταση είναι τόσο τραγική όσο το χτένισμα του Lucifer.

Μιλώντας για μικροαστούς, εννοώ ότι σε αντίστοιχες τέτοιες συζητήσεις με φίλους, αυτό που έχω πει ότι θα έκανα θα ήταν να βάλω μια πιστωτική στην κωλότσεπη και να γυρίσω τον κόσμο. Κάτι που το πιστεύω ότι θα το έκανα, αν δεν ήμουν μπαμπάς.

Βλέπεις; Αυτό εννοώ μικροαστικό. Λες και το να αγωνίζεσαι για να επιβιώσεις είναι ταυτόσημο με την ύπαρξή μας.

Και ότι την κάνει ενδιαφέρουσα.

Υπάρχουν ένα σωρό πράγματα που μένουν να κάνεις, έξω από τη βιοπάλη.

Είτε για τον εαυτό σου, είτε για τους ανθρώπους σου.

Όταν μιλάω για αγώνα και προσπάθεια δεν αναφέρομαι στην επιβίωση.

Άλλο να προσπαθείς για να τα βγάλεις πέρα με το νοίκι και τη ΔΕΗ (επιβίωση) και άλλο να ξέρεις ότι μπορείς να πάρεις ένα αυτοκίνητο της τάξεως των 15.000 euro χωρίς να σκέφτεσαι πως πρέπει να κάνεις περικοπές από παντού για να πάρεις ένα καινούριο (άνεση). blink.gif

Απλώς... Να... Μου φαίνεται θλιβερό να μπορώ να έχω ό,τι βάζει ο νους μου χωρίς να κάνω κάτι γι αυτά, για μια ολόκληρη ζωή. Στην αρχή είναι δελεαστικό, αλλά μετά;

Χάνουν την αξία τους. Δεν τα εκτιμούμε το ίδιο... Δεν τους δίνουμε την αξία που έχουν.

Αυτό σε εθίζει και όλο θελεις πιο πολύ, ποτέ δεν είναι αρκετό και τελικά μοιάζουν όλα τόσο πληκτικά...

Συνειδητοποιείς πως τίποτα τελικά δεν έχει αξία... Στην πραγματικότητα όμως, απλώς έχασε αυτήν που θα μπορούσε να έχει...

Ξέρεις πόσο άσχημο συναίσθημα είναι να νιώθεις πως κανείς και τίποτα δεν σε γεμίζει; sad.gif

Να νιώθεις άδειος και πως δεν έχεις κανέναν σκοπό αφού μπορείς όλα να τα αποκτάς οποιαδήποτε στιγμή τα επιθυμίσεις;

Αυτομάτως έχουμε χάσει τον σκοπό. Χωρίς σκοπό και στόχους και προσπάθεια επίτευξης αυτών, όλα μοιάζουν να γίνονται επίπεδα και μονότονα.

Είναι όπως με τις σχέσεις των ανθρώπων... Όταν δίνουμε κάτι σε κάποιον αδιάλειπτα και απλόχερα τελικά δεν το εκτιμά. Όχι πάντα, αλλά πολύ συχνά έτσι δεν συμβαίνει...; blink.gif

Οι πραγματικές μας ανάγκες είναι ελάχιστες μπρος σε αυτές που νομίζουμε πως έχουμε. Η πλειοψηφία αυτών είναι πλασματικές και όμως από αυτές νομίζουμε πως εξαρτάται η ευτυχία μας.

Πράγματι, για λίγο μπορεί να νιώσουμε «ευτυχισμένοι»... Για λίγο όμως... Χωρίς βάθος και αληθινή ουσία...

Μια πλασματική και πρόσκαιρη «ευτυχία»...

ΟΚ... Είναι η δική μου οπτική αυτή. Άλλοι μπορεί να έχουν άλλους τρόπους να αντιμετωπίζουν το χρήμα, την ανία, τα συναισθήματά τους. blink.gif

Όταν αποκτήσω αυτά τα 100.000.000 euro θα ξανακάνω post για να σας πω με σιγουριά πως θα νιώθω τότε... tongue.gif

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...