Προς το περιεχόμενο

Τι θα κάνατε αν κερδίζατε 100.000.000??

MITSOS07

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πατρινέ πρέπει να γράψεις πόσο χρονών είσαι, την εκπαίδευσή σου, και τα βιώματα σου. Γιατί όι χειρισμοί που θα έκανες με τόσα χρήματα και ότι θα παράμενες ο ίδιος, αγγίζει τα όρια του Αγίου.

• Απαντ. 189
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πατρινέ πρέπει να γράψεις πόσο χρονών είσαι, την εκπαίδευσή σου, και τα βιώματα σου. Γιατί όι χειρισμοί που θα έκανες με τόσα χρήματα και ότι θα παράμενες ο ίδιος, αγγίζει τα όρια του Αγίου.

ΕΛΑ;;;;;;;;;:confused: :confused: :confused: :confused:

Sorry αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει τα λεφτά να αλλάξουν τον τρόπο σκέψης μου και τη συμπεριφορά μου;Πρέπει να είσαι Άγιος δηλαδή για να αντιμετωπίσεις έτσι το θέμα;;;

Ρε τι άλλο θα ακούσουμε εδώ μέσα..................

Δημοσ.

Η πολύ πιτσιρίκος είσαι και ζείς σε κόσμο που έχεις διαβάσει

ή

είχες πολύ σκληρα βιόματα στη ζωή σου και έχεις προσγειωθεί, πατάς γερα στα πόδια σου, για να μπορέσεις να κουμαντάρεις τόσα χρήματα.

Μιλάμε για πολύ μεγάλη δύναμη που πρέπει να κοντρολάρεις.

Πολύ ωραία και σωστά τα θελήματα που έγραψες αλλα για σκέψου το...

Πόσο χρονών είσαι?21-22?

Δημοσ.

Εγώ θα έφερνα 3 Ρωσίδες να μου κανουν μασάζ και όχι μονο, θα έπερνα το ακριβότερο laptop που υπαρχει και τα υπόλοιπα σε τραπεζικό λογαριασμο ή μαλλον θα αγοράσω την ΤΙΜ HELLAS ;-):-D!

Δημοσ.
Η πολύ πιτσιρίκος είσαι και ζείς σε κόσμο που έχεις διαβάσει

ή

είχες πολύ σκληρα βιόματα στη ζωή σου και έχεις προσγειωθεί, πατάς γερα στα πόδια σου, για να μπορέσεις να κουμαντάρεις τόσα χρήματα.

Μιλάμε για πολύ μεγάλη δύναμη που πρέπει να κοντρολάρεις.

Πολύ ωραία και σωστά τα θελήματα που έγραψες αλλα για σκέψου το...

Πόσο χρονών είσαι?21-22?

26 είμαι,αλλά ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί σου κάνει τόσο μεγάλη εντύπωση το ότι έχω αυτές τις απόψεις.Τα εννοώ 100% αυτά που λέω και είμαι και υπερήφανος γι'αυτά.Και να σου πω την αλήθεια,πιστεύω ότι τα πολλά λεφτά συνήθως τη δυστυχία και τη μιζέρια φέρνουν παρά την ευτυχία.Όταν έχεις τα πάντα,δε χρειάζεται να παλέψεις στη ζωή σου για κάτι,πράγμα που εγώ το θεωρώ καταστροφικό για έναν άνθρωπο.Από την άλλη υπάρχουν άνθρωποι που τη στιγμή που μιλάμε ωραία και καλά από τα σπιτάκια μας πεθαίνουν από ανίατες ασθένειες ή από έλλειψη τροφής ή στέγασης και δεν έχουν καν τα χρήματα να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα αυτά.Αφήστε λοιπόν τις αηδίες περί κοκαϊνης κλπ που λέτε και σκεφτείτε λίγο πιο σοβαρά στη ζωή σας.Και sorry που μιλάω έτσι,αλλά με προκαλέσατε.

Καλό μεσημέρι.

ΥΣ:οι Άγιοι συνήθως δεν θέλουν να πάρουν φορητό,ούτε νομίζω γράφουν σε forums,οπότε ξεχάστε αυτή την εκδοχή......:mrgreen:

Δημοσ.

Εντάξει, εγώ λοιπόν που είμαι 30 και με πολύ περισσότερες εμπειρίες από σένα, σου λέω ότι όλα όσα λες είναι χαζομάρες. Πλην της κοκαϊνης.

Δημοσ.
Εντάξει, εγώ λοιπόν που είμαι 30 και με πολύ περισσότερες εμπειρίες από σένα, σου λέω ότι όλα όσα λες είναι χαζομάρες. Πλην της κοκαϊνης.

Δικαίωμά σου.....Ο καθένας έχει τις απόψεις του. :)

Δημοσ.

Ε τι να σου πω ρε μάγκα. Όταν βάζεις στην ίδια θεματική ενότητα τα 100.000.000 Ε και το "λίγο καλύτερη ζωή" τι να υποθέσω; Ή οτι τώρα έχεις περί τα 90.000.000Ε στην μπάντα και άρα ναι, παπάρια βελτίωση θα δεις, ή ότι είσαι μαλάκας, ή ότι μας παιρνάς για μαλάκες

Δημοσ.
Ε τι να σου πω ρε μάγκα. Όταν βάζεις στην ίδια θεματική ενότητα τα 100.000.000 Ε και το "λίγο καλύτερη ζωή" τι να υποθέσω; Ή οτι τώρα έχεις περί τα 90.000.000Ε στην μπάντα και άρα ναι, παπάρια βελτίωση θα δεις, ή ότι είσαι μαλάκας, ή ότι μας παιρνάς για μαλάκες

Ναι έχω περίπου 97.000.000 € στην τράπεζα,που το ξέρεις;;;:-D

ΥΣ1:την ισοτιμία ευρώ και δραχμής περιμένω για να ξέρω πόσα χρήματα έχω σε δραχμές γιατί δεν μπορώ να τα υπολογίσω.....

ΥΣ2:ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια,είσαι πολύ ευγενικός! :-D

Δημοσ.
ΟΚ μόλις απάντησες στο "τρίλημμα"

Χαίρομαι που σου έλυσα τις απορίες σου.Την ισοτιμία ευρώ-δραχμής δε μου είπες,αλλά δεν πειράζει,ίσως μια άλλη φορά. :)

Δημοσ.

Ε, σόρρυ δηλαδή άμα δεν μπορείς να αντιληφθείς ότι με τόσα λεφτά, θα αλλάξεις εσύ αλλά και οι γύρω από σένα και αυτό θα πάρει ακόμη πιο πολύ μπάλα εσένα μετά, θα αναγκαστώ να συμφωνήσω με το συμπέρασμα του LL_NEO.

Δημοσ.

Ρε φίλε πολύ ωραίες οι ιδέες σου και μακάρι να έχεις τα @@ να τις υλόποιήσεις.

Αλλα και εγώ θα χαρώ πολύ να γίνω προθυπουργός της Ιαπωνίας. Θα κάνω πολά καλά.

Το θέμα είναι για πόσο θα μπορείς να κουμαντάρεις τα λευτά και όχι αυτά εσένα.

Τόση σοφία κουβαλάς στα 26 σου?

Σκέψου μόνο πώς και σήμερα ότι κάνεις στη ζωή σου υπάρχει παντού χρήμα. Από την τουαλέτα που πας μέχρι το πτυχίο σου , γιορτές, νοσοκομεία, κυβερνήσεις!

Παντού χρήμα.

Οι μασσώνοι που (καλώς ή κακώς)είναι από τους πιο μορφωμένους ανθρώπους για κάποιο λογο τα βλέπουν σαν θεό τους.

Κέρδισε τόσα λευτα, υλοποιησε αυτά που γράφεις ευ ορου ζωής (χωρίς να καταστρέψεις ζωές τρίτων) και μετά να σε βάλω στα εικονίσματα στο σπίτι.

Δημοσ.
Ε, σόρρυ δηλαδή άμα δεν μπορείς να αντιληφθείς ότι με τόσα λεφτά, θα αλλάξεις εσύ αλλά και οι γύρω από σένα και αυτό θα πάρει ακόμη πιο πολύ μπάλα εσένα μετά, θα αναγκαστώ να συμφωνήσω με το συμπέρασμα του LL_NEO.

Εχμ,sorry που το λέω,αλλά προσωπικά δε με απασχολεί ούτε η γνώμη σου ούτε του LL_NEO και βέβαια δε σας ρώτησα.Απλά απάντησα σε κάποιον που ρώτησε και κακώς απάντησα σε σας.Βέβαια δημοκρατία έχουμε,μπορείτε να νομίζετε ό,τι θέλετε.Και τώρα αν τελειώσατε την ανάλυση της συμπεριφοράς μου και βγάλατε πόρισμα,μπορείτε να με αφήσετε ήσυχο,οκ; :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...