Προς το περιεχόμενο

Τι θα κάνατε αν κερδίζατε 100.000.000??

MITSOS07

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εγώ θα αγόραζα την εταιρία που δουλεύω μόνο και μόνο για να απολύσω τα αφεντικά και αυτούς που νομίζουν ότι είναι αφεντικά.

κατι σαν...καλημερα σας...απολυεστε!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Απαντ. 189
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Θα αγοράζα/έχτιζα 4 διαμερίσματα για να τα νοικιάζω.

Θα ξόδευα 130€ για να βάψω τον γδαρμένο προφυλακτήρα της Corolla μου.

Μετά θα σκεφτόμουν ποιοί γνωστοί/φίλοι μου έχουν ανάγκη.

Τα υπόλοιπα στην τράπεζα.

Δημοσ.

εγω θα ξοδευα όλα τα χρήματα με ένα σκοπό. Να διαλύσω όλα τα σκυλομάγαζα στην Ελλάδα. Θα πλήρωνα την κυβέρνηση να απαγορεύσει το άκουσμα οποιουδήποτε γαβ γαβ κομματιού. Μπας και ξυπνήσει ο έλληνας από τον λήθαργο.

Δημοσ.
Θα αγοράζα/έχτιζα 4 διαμερίσματα για να τα νοικιάζω.

Θα ξόδευα 130€ για να βάψω τον γδαρμένο προφυλακτήρα της Corolla μου.

Μετά θα σκεφτόμουν ποιοί γνωστοί/φίλοι μου έχουν ανάγκη.

Τα υπόλοιπα στην τράπεζα.

φιλε μου με τοσα λεφτα θα αγοραζες 4 οικοδομικα τετραγωνα!!Ασε που δεν λεει για επενδυση το ενοικιο πολυ εφορια!!

Εγω παλι αν κερδιζα τα ταπεινα 15εκατομμυρια που ειχε τωρα το τζοκερ θα χτυπαγα μια βιλλα στην φιλοθεη, φυσικα μια φερραρι/cayenne/slk (για καθημερινη μετακινηση), μερικα σε φιλανθρωπιες και μια βραδυα με την τζουλια και την σασα:)

Δημοσ.
φιλε μου με τοσα λεφτα θα αγοραζες 4 οικοδομικα τετραγωνα!!Ασε που δεν λεει για επενδυση το ενοικιο πολυ εφορια!!

Εγω παλι αν κερδιζα τα ταπεινα 15εκατομμυρια που ειχε τωρα το τζοκερ θα χτυπαγα μια βιλλα στην φιλοθεη, φυσικα μια φερραρι/cayenne/slk (για καθημερινη μετακινηση), μερικα σε φιλανθρωπιες και μια βραδυα με την τζουλια και την σασα:)

τις κυριες αλεξανδρατου και μπαστα να υποθεσω? παντως δεν ειναι ευκολο να διαχειριστεις αυτα τα χρηματα ουτε πρακτικα ουτε ψυχολογικα. απλα το θεμα ειναι να κανεις κατι καλο και για τον εαυτο σου και τους γυρω σου ισως και λιγο παραπερα. αν δεν υπαρχει παιδεια ομως κινδυνευεις να γινεις κατι πολυ ασχημο κατεμε αν δεν ειχες ποτε σου οικονομικη ανεση.

Δημοσ.

ότι και να τα κάνεις, θα χάσεις πολλούς φίλους, καθώς πάντα οι άλλοι θα θεωρούν ότι έπρεπε να τα κάνεις κάτι άλλο. Από εκεί προκύπτει και το πρώτο μου ποστ.

Δημοσ.

Αφού θα αγόραζα ξυλόγλυπτο ιστιοφόρο 120 μέτρων, σαλπάροντας θα σας άφηνα με την απορία για το τι θα κάνω τα υπόλοιπα.

Ίσως να αγόραζα κι ένα νησί στον Παναμά να στείλω όλα τ' αδέσποτα της Ελλάδος.

Δημοσ.
ότι και να τα κάνεις, θα χάσεις πολλούς φίλους, καθώς πάντα οι άλλοι θα θεωρούν ότι έπρεπε να τα κάνεις κάτι άλλο. Από εκεί προκύπτει και το πρώτο μου ποστ.

λοιπον για να δεις ποσο φιλος ειμαι και ποσο σε νοιαζομαι...αν ποτε τυχει και κερδισεις θα μου στειλεις π.μ θα σου στειλω εναν αριθμο λογαριασμου και χωρις να πεις σε κανεναν τιποτα θα μου τα βαλεις μεσα! Ετσι ουτε καταθλιψη θα παθεις ουτε θα χασεις τους φιλους σου! αχ τι κανω για να βοηθησω τους φιλους μου! τελικα ειμαι πολυ καλος ανθρωπος! :mrgreen:

Δημοσ.

Με συγκινείς... :mrgreen: Είσαι πραγματικός φίλος. Εμμ... ποιος είσαι εσύ;

Δημοσ.

Scrooge_m.jpg

Θα τα έβαζα στην τράπεζα για να γίνονται συνέχεια πιο πολλά και όλη την ημέρα θα καθόμουν να σκάω για το αν θα μου τα κλέψει κανείς. Θα τα άφηνα πάρα πολλά χρόνια και δεν θα μιλούσα σε κανέναν φίλο μου για να μην μου ζητάει δανεικά. Και με τους υπολογισμούς μου, θα τα έβγαζα σε 50 χρόνια περίπου που θα είχαν γίνει υπεραρκετά και έτσι πλεον με έναν αριθμό χρημάτων που δεν γράφεται και σε ηλικία 70 ετών περίπου θα ήμουν έτοιμος να ζήσω την ζωή μου...

Δημοσ.

Θα αγόραζα ένα διαμέρισμα στην Πειραϊκή, στον ένα κολλητό που θέλει παιδί και η γυναίκα του δεν του κάθεται, αν δεν μετακομίσουν σε μεγαλύτερο.

Θα ξεχρέωνα το δάνειο του άλλου κολλητού και θα κάναμε το San Fransisco-Mexico City με ένα ρημάδι ανοιχτό αμάξι πυροβολώντας μπάτσους στη διαδρομή, που το λέμε από παιδιά.

Θα έπαιρνα ένα σπίτι με πισίνα για να πλατσουρίζει η μικρή χειμώνα-καλοκαίρι που τρελαίνεται.

Και θα αγόραζα ένα τροπικό νησί. Θα ίδρυα δικό μου κράτος, με δική του νομοθεσία. Και θα νομιμοποιούσα την παραγωγή και τη χρήση της κοκαϊνης.

Τέλος θα χρηματοδοτούσα την έρευνα για την παραγωγή καρπουζιών χωρίς κουκούτσια.

Δημοσ.
εγω θα ξοδευα όλα τα χρήματα με ένα σκοπό. Να διαλύσω όλα τα σκυλομάγαζα στην Ελλάδα. Θα πλήρωνα την κυβέρνηση να απαγορεύσει το άκουσμα οποιουδήποτε γαβ γαβ κομματιού. Μπας και ξυπνήσει ο έλληνας από τον λήθαργο.

Θα έπεφτε σε άλλο λήθαργο μετά,

είναι μαθηματικά σίγουρο.

Δημοσ.
Καταλαβαίνεις ότι μιλάμε για 100μύρια ευρώ έτσι;

Όχι δε μου έμαθαν την αντιστοιχία ευρώ και δραχμής όταν έπρεπε.Αν την ξέρεις εσύ πες τη μου να μάθω,θα είμαι υπόχρεος!! :-D

ΥΣ:αλήθεια δε βαριέσαι να ποστάρεις μόνο και μόνο για να κάνεις τον έξυπνο; :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...