pappous_soulis Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 δε φτανουν τα 100 ρε φιλε για ολα αυταεσυ θες τα δανεια της αγγλιας για να τα πραγματοποιησεις Λες και θα κερδίσω ποτέ 100 εκατομύρια
pappous_soulis Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δε θυμάμαι να'χει πεχτεί ποτέ τέτοιο ποσό
_BASSstarlet_ Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Ξεπερνώντας το μαλακισμένο θέμα του παρόντος,πρέπει να θέσουμε μερικά ερωτήματα στους εαυτούς μας. Πως θα συμπεριφερόμασταν αν ξαφνικά γινόμασταν πλούσιοι,χωρίς να προκαλούμε τους γύρω μας που μας ξέραν ως φτωχούς/ότερους; Θα αντέχαμε τα μισαλλόδοξα βλέματα των γειτόνων,συνεδέλφων ή φίλων και γνωστών μας; Εκτός από αυτούς που δεν χωνεύουμε και θα νοιώθαμε ικανοποίηση για την ζήλια τους,για τους άλλους δεν θα είχαμε κάποια αμηχανία ή και ενοχή για τον ξαφνικό πλουτισμό μας;
blashyrkh+ Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 θα πηγαινα τοσο μακρια..Εκει θα ηξερα μονο εγω ποιος ημουν.Πραγματικα παντως,τα λεφτα δεν σε αλλαζουν εσωτερικα και αν αλλαζει η εικονα σου τουλαχιστον δεν ειναι για εκεινους που σε νοιαζονται οπως και να εισαι οικονομικα και ψυχικα.Χαρακτηριστικο παραδειγμα ειναι η γυναικα ,η οικογενεια κλπ.Στο κατω κατω για αυτους σε ενδιαφερει.Δεν πα να χεις μυρια αμα γυρισεις σπιτι και δε βγαλεις τα παπουτσια θα φας το βρισιδι που ντρεπεσαι να ριξεις ακομα και στον πιο τελευταιο σου υπαλληλο..
Hellaslover Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 κακα τα ψεματα με τοσα λεφτα σιγουρα θα αλλαζε τη συμπεριφορα μας...αν ειχα τοσα λεφτα θα ειχα ενα σπαστικο χαμογελο συνεχεια, χωρις να το κανω επιτιδες. Θα βοηθουσα οσους εχουν οικονομικh αναγκη, 3 φιλους μου συγκεκριμενα που ξερω θα κανανε το ιδιο. Με τα υπολοιπα θα ξεχρεωνα οτι χρεη εχω, θα αγοραζα οτι παντα επιθυμουσα να αγορασω και αρκετα ταξιδια. Η ζωη μου σε γενικες γραμμες θα εμενε η ιδια. Iδια δουλεια, ιδια στεκια, ιδια γειτονια (μονο που θα γκρεμιζα το σπιτι να χτιζα βιλα) Το κακο τις υποθεσης ειναι οτι μετα θα με μισουν/ζηλευουν ολοι...και θα φοβομουν αν η νεοι φιλοι μου η κοπελα μου θα με θελει για μενα η για τα λεφτα...
pappous_soulis Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Όλα αυτά είναι αυτονόητα,δεν υπάρχει περίπτωση με τόσα λεφτά να μην ακολουθήσουν τέτοιου είδους προβλήματα. Με τόσα λεφτά θα έλυνες αυτομάτως το βιοποριστικό σου πρόβλημα καθώς και της οικογένειάς σου,δεν χρειάζεται όμως να γίνει κατάχρηση αυτού του ποσού ώστε να σε καταντήσει ένα άπληστο ανθρωπάκι. Αν το'χει η ψυχή σου πιστεύω πως μπορεί να δει πέρα απ'τα χαρτιά,και να ζήσει συνειδητά μια απλή ήρεμη ζωή. Μπορείς να κρύψεις το γεγονός ότι έχεις τόσα λεφτά,και να προσεγγίσεις τους ανθρώπους όπως θα'κανες και πριν. Δηλαδή,θέλω να πιστεύω,πως αν είχα ένα τέτοιο ποσό στη διάθεσή μου δεν θα το εκμεταλευόμουν για να συνάψω σχέσεις με άλλους ανθρώπους.Δεν θα πήγαινα με μια Ferrari για καφέ για να το παίξω μούρη και να βρω γκόμενα,κτλ. Και πιστεύω πως όλοι μας,όσοι έχουμε ζήσει μια ζωή απλή,και να κερδίζαμε τόσα εκατομύρια ευρώ δεν θα διαμορφώναμε τη ζωή μας σε ένα τέτοιο καλλούπι.Γιατί απλά έχουμε δει την ζωή απ'την φυσιολογική της πλευρά,σε αντίθεση με ένα γεννημένο πλουσιόπαιδο που τα έχει όλα απ'τη στιγμή που γεννήθηκε.
klainmaingr Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Κι όμως ο κομπλεξισμός ενός νεόπλουτου πιστεύω πως δεν συγκρίνεται με καμία άλλη μορφή καγκουριάς γνωστή στο ανθρώπινο είδος..
adamakos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 καλα ολα αυτα που λεμε ρε παιδια αλλα απο ενα σημειο και περα κοροιδευουμε τους εαυτους μας ολοι εσεις που λετε οτι θα βοηθησετε αυτους που εχουν αναγκη το πιστευετε ή ετσι το λετε εγω βαζω το χερι μου στη φωτια οτι ολοι , μηδενος εξαιρουμενου, θα κανετε τον κινεζο. ειναι πολυ γλυκα τα ρημαδια για να αρχισετε να τα μοιραζετε δεξια και αριστερα. στην οικογενεια ναι θα δωσετε οι περισσοτεροι και σιγουρα οχι ολοι οποτε αφου λετε και λεω βλακειες ας πουμε καλες βλακειες τοτε θα παρω αυτοκινητα,αεροπλανα, βαπορια θα κυκλοφορω τις καλυτερες γκομενες κτλ κτλ κτλ
Hellaslover Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 κοιτα εγω δεν ειπα θα αρχησω να δινω αριστερα και δεξια σε φιλανθρωπιες κτλ αλλα οτι θα βοηθησω καποια κοντινα μου προσωπα. Γενικα μ'αρεσει να ξερω οτι εχω τη δυναμη να βοηθησω καποιον αμα χρειαστει..και αμα μου εχει φερθει καλα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.