Προς το περιεχόμενο

Τι θα κάνατε αν κερδίζατε 100.000.000??

MITSOS07

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν υπαρχει παιχνιδι στην ΕΛΛΑΔΑικανο να σου αποφερει

αυτο το υπερογκο ποσον ....

Τα Λαχεια δεν εχουν δωσει πανω απο 10.000.000 ευρω (πρωτοχρονιατικο)

7.000.000 ευρω (λα'ι'κο)

4.000.000 ευρω (εθνικο)

Λοττο δεν εχει δωσει πανω απο 6.000.000 ευρω κι αυτα τα μοιραστηκαν πολλοι ....

Τζοκερ δεν πιστευω να εχει δωσει πανω απο 15.000.000 ευρω και παλι τα μοιραστηκαν πολλοι ....

Τα 100.000.000 ΕΥΡΩ μονο εξωτερικο μπορεις να τα κερδισεις και με πιθανοτητα αστα να πανε

• Απαντ. 189
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μια που το αναφέρεις,την περασμένη Κυριακή κέρδισε ένας στο Joker 5μύρια ρε που είχε 3πλο,νομίζω,jackpot.Μόνο ένας τα πήρε.

Έπαιξα κι εγώ ο κακομοίρης.Όχι μόνο δεν ήμουν αυτός ο ένας,όχι μόνο δεν ήμουν σε καμιά απ'τις παρακάτω-του-υπερτυχερού κατηγορίες,αλλά δεν πέτυχα ούτε ένα νούμερο,συμπεριλαμβανομένων και των δύο πλευρών στις οποίες παίζεις το joker και συμπεριλαμβανομένου,βεβαίως και του αριθμού joker.Έλεος δηλαδή...Δεν πέτυχα πουθενά τίποτα.Στο ΚΙΝΟ τουλάχιστον αυτό κερδίζει :P

Και τέλος,κάτι τέτοια μεγάλα ποσά πάντα μα πάντα τα κερδίζουν κάτι τύποι που'χουν ακόμα 15,άντε 20 χρόνια ζωής,οπότε τα μοιράζουν σε παιδιά,εγγόνια και λοιπούς συγγενείς,οπότε διαιρείται το ποσό και δεν το χαίρεται ένας να φτιαχτεί καλά και να γουστάρει με χίλια ρε αδερφέ!Ντακς χρήσιμο και το να πάρει κάθε παιδί κι εγγόνι ένα καλό ποσό,δε λέω,αλλά έλεος ρε,πάντα αυτό συμβαίνει,μας τα'χει πρίξει!

Δημοσ.
...κέρδισε ένας στο Joker 5μύρια ρε που είχε 3πλο,νομίζω,jackpot.

Μόνο ένας τα πήρε.

Δεν το ξερεις αυτο.

Οπως βλεπω στον ΟΠΑΠ, το δελτιο ειχε και 19 5αρια επιπλεον,

με προ φορων συνολικο κερδος ?5.222.810

Το πιθανοτερο ειναι οτι προκειται για ομαδικο δελτιο συστηματος του προποτζη στη Θηβα.

Παντως καλυτερα να μην πιασεις τιποτα, παρα να φτασεις στο τσακ και να παρεις μερικα ψιλα, επειδη εχασες μονο 2 νουμερα...

Σκεψου δηλαδη να επιανες και τα 5 νουμερα και να κερδιζες 10χιλιαρικα,

αλλα να εχανες τα 5 μυρια γιατι αντι για τζοκερ 4 εβαλες το 5... :shock:

Δημοσ.

Ρε σεις , το τζοκερ και τα λαχεία εμένα μου φαίνονται για απάτη. Δηλαδή το τζοκερ ας πουμε , το λότο κτλ , απο την στιγμή που οι επιλεγμένοι αριθιμοί ελέγχονται απο ηλεκτρονικό σύστημα , τι πιο εύκολο να βγάλεις αυτο που ακριβώς θέλεις στην κλήρωση;

Αντε να επιλέγουν μία στο τόσο καμιά φτώχεια να κερδίσει έτσι για τα μάτια του κόσμου.

:P

Δημοσ.

Θα αγόραζα ένα Airbus A320, θα έπαιρνα ένα πολύ μεγάλο και ωραίο σπίτι και θα έπαιρνα έναν τέλειο υπολογιστή

Δημοσ.
Δεν το ξερεις αυτο.

Οπως βλεπω στον ΟΠΑΠ, το δελτιο ειχε και 19 5αρια επιπλεον,

με προ φορων συνολικο κερδος 5.222.810

Το πιθανοτερο ειναι οτι προκειται για ομαδικο δελτιο συστηματος του προποτζη στη Θηβα.

Σωστό κι αυτό.

Απλά όταν κοιτάω στο προποτζίδικο ή στην TV τα αποτελέσματα και βλέπω τον αριθμό 1 δίπλα στο νούμερο με τα πολλά μηδενικά που βρίσκεται στην κορυφή,ε μου'ρχεται πρώτο πρώτο στο μυαλό ότι τα'χει πάρει ένας και γουστάρει με τρέλα.

Απ'την άλλη,και ομαδικό να είναι,πάλι γούστα βγάζεις αν κερδίζεις ποσά των 6 μηδενικών.Πόσα άτομα να είστε μέσα;3;4;άντε βαριά 5.Οπότε παντελονιάζεις σοβαρό ποσό,από μύριο και πάνω.

Παντως καλυτερα να μην πιασεις τιποτα, παρα να φτασεις στο τσακ και να παρεις μερικα ψιλα, επειδη εχασες μονο 2 νουμερα...

Σκεψου δηλαδη να επιανες και τα 5 νουμερα και να κερδιζες 10χιλιαρικα,

αλλα να εχανες τα 5 μυρια γιατι αντι για τζοκερ 4 εβαλες το 5... :shock:

Μια που το βλέπεις και μια που βάζεις τα καλά σου και φεύγεις κύριος στον κοντινότερο γκρεμό...Εμένα τουλάχιστον θα μ'έψηνε κάτι τέτοιο σε παρόμοια περίπτωση.Θα ήταν αρκετά σοβαρή στάση.Μιλάω βέβαια για την περίπτωση να μην κέρδιζες καν τα 10.000,να ήταν πολύ παρακάτω.Όσο να'ναι τα 10.000 θα σε γλυκάνουν λίγο,ίσα ίσα να μη φουντάρεις.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

λοιπόν

τα 50 θα τα εκλεινα για καμια 10ρια χρονια για να γλυτωσουν

αλλα 10 θα τα εκλεινα αλλα στο λογαριασμο της μελλουσας κορης μου

πρωτα πρωτα θα αγοραζα μια ferrari enzo

μετα θα πηγαινα ταξιδια και θα περνουσα σαν βασιλιας

θα εφτιαχνα μια επαυλη για να μενω

ενα τεραστιο και υπερσυγχρονο μαγαζι γιατι η δουλεια ειναι δουλεια

και ολα τα υπολοιπα θα εκανα οτι μου κατεβαινε στο κεφαλι

Δημοσ.

1)θα αγοραζα μια πυρηνικη κεφαλη για να μην μου τα πολυπρηζει κανεις

2)θα αγοραζα 1000 Audi και θα τα οδηγουσα απτην αντιπροσωπεια ως την επομενη κολωνα,ετσι ,απλα επειδη μου την σπανε τα Audi

3)Θα αγοραζα τον Τριανταφυλλοπουλο και θα υπεγραφα μαζι του συμβαση σιωπης

4)τουλαχιστον 2.000.000 ευρα θα γινονταν σαιτες 500ευρα

5)Θα εχτιζα μια πολυκατοικια χρησιμοποιωντας κοκαινη αντι για ασβεστη

6)Θα εβρισκα τον καταλογο ποιες με εχουν απογοητευσει στο παρελθον και θα εβγαζα στην τηλεοραση σποτακια με αυτες,οτι ειναι ανοργασμικες/βλεπουν Λιακοπουλο/ψηφιζουν ΛΑΟΣ/εχουν κυτταριτιδα/ειναι στραβοκανες

7)θα "αγοραζα" απο τους προαγωγους και θα απελευθερωνα 500-1000 θυματα εμποριου λευκης σαρκος

8)Θα δωριζα 8.000.000 ευρω στον Χαρη Βαρθακουρη με μοναδικο ορο να μην ξανατραγουδησει ποτε στην ζωη του

9)Θα αγοραζα για κατοικιδια 1 βοα,3-4 μαιμουδες.2 ιπποποταμους,1 κροκοδειλο,4 τιγρεις

10)Θα εφτιαχνα μια προτομη μου απο ουρανιο

11)Θα πληρωνα δωρεαν ταξιδια στην Κουβα για ολα τα μελη του ΚΚΕ με μοναδικο ορο γυρνωντας να πουν τις εντυπωσεις τους δημοσια.

Δημοσ.

1. 15.000.000 για αγορα του ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ, μεταγραφες και καινουργιο γηπεδο.

2. 10.000.000 σε συγγενεις φιλους φιλανθρωπιες κτλ

3. 10.000.000 για να αγορασω 2 γαματες βιλες στην Κέρκυρα.

4. 5.000.000 για κοτερο και jet.

5. 1.000.000 για την Aston Martin One-77.

6. 5.000.000 για να εξασφαλισω οτι το κοτερο θα ναι γεματο τρελα μωρα για τα επομενα 20-30 χρονια.

7. 250.000 για δυο ferrari.

8. 150.000 για την Aston Martin V8 Vantage.

9. 12.000 για την Ducati Ηypermotard.

10. 3 για 1 lt βενζινη, στουπι και σπιρτα να καψω τις ferrari.

Τα υπολοιπα 50.000.000 περιπου σε ταξιδια, μασες κτλ κτλ.

Δημοσ.

Αν και δεν έχω παίξει ποτέ μου τζόγο και ούτε πρόκειται ας πω κι εγώ!

100.000 για να ξεχρεώσουν οι γονείς μου το δάνειο.

15.000 για να πάρει ο father GSXR K5 (+ αξεσουάρ κλπ!)

5.000 για να πάρω το RS 125

2.000 για να πάρει η sister επιτέλους ένα σοβαρό scooter

7.000 για να πάρω το ItalJet Formula 125cc για την mother (+10 στροφάλους και κυλίνδρους γιατί έπασχε!)

32.000 για να πάρει Alfa GT ο father

και απο όσα θα είχαν μείνει θα έδινα 20 εκατομύρια στον καθένα να τα κάνει ότι θέλει!

Τα υπόλοιπα θα τα κράταγα για να περάσω καλή φοιτιτική ζωή στη Ναύπακτο, να πάρω τη μηχανή τον ονείρων μου (όταν θα βγάλω απεριορίστων), το σπίτι των ονείρων μου!

Δημοσ.

Θα μοίραζα money σε συγγενείς και στενούς φίλους για να τους βγάλω απο οικονομικά αδιέξοδα.

Θα ξεχρέωνα το δάνειο των γονιών μου και θα τους έχτιζα μια βίλα,και θα έκανα το εξοχικό τους gg.

Θα αγόραζα μια πολυκατοικία στην Νέα Υόρκη,ένα μεγάλο ωραίο παλιό σπίτι στη Σκωτία κι ένα όμορφο σπίτι στο Amsterdam.

Θα αγόραζα ένα τεράστιο ράντζο στο Τέξας και κάμποσα στρέματα κοντά στο Σαν Φρανσίσκο ή στο Λος Άντζελες όπου και θα έφτιαχνα μια μεγάλη σπιταρόνα με ότι μπορεί να φανταστεί κανείς.

Θα έκανα συλλογή απο μηχανές Harley Davidson,ενώ επίσης θα αγόραζα κανα δυο Hummer H2.

Θα αγόραζα ένα ιδιωτικό αεροδρόμιο,και ένα ελικόπτερο εξοπλισμένο με πυραύλους με το οποίο θα βομβάρδιζα τα αυθαίρετα που ξεπηδούν ως δια μαγείας μέσα στις δασικές εκτάσης της Ελλάδας.

Edit: Θα έφιαχνα επίσης ένα κέντρο περίθαλψης άρρωστων ζώων με κτηνίατρους τους οποίους και θα μισθωνα.

Δημοσ.
Θα μοίραζα money σε συγγενείς και στενούς φίλους για να τους βγάλω απο οικονομικά αδιέξοδα.

Θα ξεχρέωνα το δάνειο των γονιών μου και θα τους έχτιζα μια βίλα,και θα έκανα το εξοχικό τους gg.

Θα αγόραζα μια πολυκατοικία στην Νέα Υόρκη,ένα μεγάλο ωραίο παλιό σπίτι στη Σκωτία κι ένα όμορφο σπίτι στο Amsterdam.

Θα αγόραζα ένα τεράστιο ράντζο στο Τέξας και κάμποσα στρέματα κοντά στο Σαν Φρανσίσκο ή στο Λος Άντζελες όπου και θα έφτιαχνα μια μεγάλη σπιταρόνα με ότι μπορεί να φανταστεί κανείς.

Θα έκανα συλλογή απο μηχανές Harley Davidson,ενώ επίσης θα αγόραζα κανα δυο Hummer H2.

Θα αγόραζα ένα ιδιωτικό αεροδρόμιο,και ένα ελικόπτερο εξοπλισμένο με πυραύλους με το οποίο θα βομβάρδιζα τα αυθαίρετα που ξεπηδούν ως δια μαγείας μέσα στις δασικές εκτάσης της Ελλάδας.

Edit: Θα έφιαχνα επίσης ένα κέντρο περίθαλψης άρρωστων ζώων με κτηνίατρους τους οποίους και θα μισθωνα.

δε φτανουν τα 100 ρε φιλε για ολα αυτα

εσυ θες τα δανεια της αγγλιας για να τα πραγματοποιησεις

Δημοσ.

Θα αγόραζα μια πολυκατοικία στην Νέα Υόρκη,ένα μεγάλο ωραίο παλιό σπίτι στη Σκωτία

Μια από τα ίδια. Τα υπόλοιπα σε οικογένεις που έχουν ανάγκη. Τα λέω τώρα αυτά. Ελπίζω αν μου συμβεί να μην κάνω τον Κινέζο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...