Προς το περιεχόμενο

Τι θα κάνατε αν κερδίζατε 100.000.000??

MITSOS07

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 189
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

καταρχας θα βοηθουσα οσο κοσμο ξερω οτι εχει πραγματικη αναγκη.δανεια χρεη κλπ.

θα εσκαγα λεφτα να μαθω πρωτα ενα s1600 και κανενα n4 και μετα θα τα εσκαγα πιο χοντρα να τρεξω ενα ολοκληρο παγκοσμιο πρωταθλημα ραλλυ με την ομαδα της ford.

και θα εφτιαχνα επιτελους μια πιστα ανθρωπινη να μπενει μεσα ο κοσμος και να γουσταρει οχι σαν τα μεγαρα που ειναι ελεεινα.

και θα εφτιαχνα ενα dedicater room για αποκλειστικη χρηση home cinema με οτι καλυτερο υπαρχει απο προβολικα ενισχυτικα κλπ.

Δημοσ.

θα αγόραζα την ΑΕΛ και θα έκανα τα όνειρα του fm μου πραγματικότητα.

Τα υπόλοιπα τα αναφέρατε.Βοήθεια σε συγγενεί,φίλους,σπίτια,αμάξια,γκόμενες κλπ

Δημοσ.

@red7genius ουφ! πάλι καλά σκέψου ξενέρα που θα έτρωγε αν έποιανε τα 100 μύρια, έβρισκε και τον μπιν λάντεν, τον έψηνε για ενα διάλλειμα απο τη τρομοκρατία, τον έστρωνε και στη παραλία με το μοχίτο και μετά, ενώ είχε ετοιμάσει και την 3η ξαπλώστρα και το 3ο μοχίτο με τον ιβίσκο περίμενε, να μάθει οτι ο σαντάμ πέθανε :lol:

Δημοσ.

1) Σπιτι πανω στην θαλασσα με πισινα, γυρω γυρω φοινικες κτλ κτλ (ή αν εχετε δει το iron man, το σπιτακι αυτο στον βραχο πανω)

2) Bugatti Veyron

3) BMW M3 με κατι καλουδια πανω ;P

4) Ενα καλο πσ.

5) Ε θα εκανα και καμια δωρεα, τοσα θα περισσευαν...

6) και καιμια επενδυση για να συνεχισω να εχω $$$

αυτα ... :D:D:D

Δημοσ.

Θα αγόραζα ένα τζιπ με το οποίο θα έκανα τον γύρω του κόσμου όπως το συγκεκριμενο ζευγάρι http://www.theworldoffroad.com/theworldoffroad/index.php

Αφού τελείωνα με το γύρω του κόσμου θα έκλεινα ένα απομονωμένο ξενοδοχείο στις μαλδίβες, θα αγόραζα είσιτήριο διαρκείας για τους L.A. Lakers, την Μπαρτσελόνα και τον ΑΡΗ. Και φυσικά θα έπαιρνα ένα ιδιωτικό τζετ για να πετάγομαι από τις Μαλδίβες και να βλέπω τους αγώνες τους!!!

Δημοσ.

Θα αγοραζα μια ανερχομενη επιχειρηση, μετα θα την πουλουσα για 1δις, μετα θα αγοραζα 10 ανερχομενες επιχειρησεις και θα τις πουλουσα για 10δις. Αφου θα ειχα βαρεθει να βγαζω λεφτα, θα ειχα αγορασει οτι π@π@ρι@ δεν μου χρειαζεται και δεν μπορω να οδηγησω-χρησιμοποιησω γιατι θα πρεπει να ειμαι ολη την ωρα με μετοχους και αναλυτες(να καρφωνω τις γραμματεες μου σε καθε γωνια του πλανητη), θα εδινα τα μισα λεφτα μου σε ανθρωπους που δεν ξερω και μαλλον δεν με ξερουν για να αγορασω μια θεση στον παραδεισο και την υστεροφημια μου εις στους αιωνες. Επισεις θα αγοραζα μια ποδοσφαιρικη ομαδα, πολλα εκατομμυρια μ@λ@κες θα με φωναζουν προεδραρα και εγω θα κερδιζω δοξα και λεφτα απο τα πρωταθληματα, τα δικαιωματα και τις πωλησεις παικτων. Φυσικα θα ελεγχα το πολιτικο συστημα για κερδιζουν οι επιχειρησεις μου περισσοτερα. Τους εργαζομενους μου θα τους εδινα ολα τα νομιμα, δλδ ψιχουλα και θα με λεγαν και καλο εργοδοτη γιατι οι αλλοι ουτε αυτα δεν δινουν, ασε που οι μισοι θα ειναι και οπαδοι της ομαδαρας μου και οι αλλοι φιλευσπλαχνοι που θα χαιρονται για τις δωρεες που θα κανω. Οι γυναικα μου θα ειναι προεδρος σε δεκα τουλαχιστον φιλανθρωπικα ιδρυματα, προεδρος καποιας παγκοσμιας οργανωσης και θα εχει κανει τουλαχιστον 15 επεμβασεις αισθητικης, με αποτελεσμα να ειναι 40 και να δειχνει σαν 40 χρονων σκιαχτρο. Τα παιδια μου θα δουλευουν στις επιχειρησεις μου, αφου πρωτα μεχρι τα 35 θα σπουδαζαν ΔΠΕ σε καποιο τεραστιο πανεπιστημιο, γυρνωντας ολη μερα απο καφετεριες σε μπαρ restaurant και μετα στα μπουζουκια.

Το ονειρο του καθε βλακα κατακαημενου ΝεουΕλληναρα. :P

Δημοσ.
Θα αγοραζα μια ανερχομενη επιχειρηση, μετα θα την πουλουσα για 1δις, μετα θα αγοραζα 10 ανερχομενες επιχειρησεις και θα τις πουλουσα για 10δις. Αφου θα ειχα βαρεθει να βγαζω λεφτα, θα ειχα αγορασει οτι π@π@ρι@ δεν μου χρειαζεται και δεν μπορω να οδηγησω-χρησιμοποιησω γιατι θα πρεπει να ειμαι ολη την ωρα με μετοχους και αναλυτες(να καρφωνω τις γραμματεες μου σε καθε γωνια του πλανητη), θα εδινα τα μισα λεφτα μου σε ανθρωπους που δεν ξερω και μαλλον δεν με ξερουν για να αγορασω μια θεση στον παραδεισο και την υστεροφημια μου εις στους αιωνες. Επισεις θα αγοραζα μια ποδοσφαιρικη ομαδα, πολλα εκατομμυρια μ@λ@κες θα με φωναζουν προεδραρα και εγω θα κερδιζω δοξα και λεφτα απο τα πρωταθληματα, τα δικαιωματα και τις πωλησεις παικτων. Φυσικα θα ελεγχα το πολιτικο συστημα για κερδιζουν οι επιχειρησεις μου περισσοτερα. Τους εργαζομενους μου θα τους εδινα ολα τα νομιμα, δλδ ψιχουλα και θα με λεγαν και καλο εργοδοτη γιατι οι αλλοι ουτε αυτα δεν δινουν, ασε που οι μισοι θα ειναι και οπαδοι της ομαδαρας μου και οι αλλοι φιλευσπλαχνοι που θα χαιρονται για τις δωρεες που θα κανω. Οι γυναικα μου θα ειναι προεδρος σε δεκα τουλαχιστον φιλανθρωπικα ιδρυματα, προεδρος καποιας παγκοσμιας οργανωσης και θα εχει κανει τουλαχιστον 15 επεμβασεις αισθητικης, με αποτελεσμα να ειναι 40 και να δειχνει σαν 40 χρονων σκιαχτρο. Τα παιδια μου θα δουλευουν στις επιχειρησεις μου, αφου πρωτα μεχρι τα 35 θα σπουδαζαν ΔΠΕ σε καποιο τεραστιο πανεπιστημιο, γυρνωντας ολη μερα απο καφετεριες σε μπαρ restaurant και μετα στα μπουζουκια.

Το ονειρο του καθε βλακα κατακαημενου ΝεουΕλληναρα. :P

Τωρα εδω ειναι που χτυπαμε παλαμακια η να το αφησουμε λιγο ακομη ????:lol::lol::lol::lol:

εγω παντως δεν θα προλαβαινα να κανω τιποτα ....

ΘΑ ΕΙΧΑ ΑΠΟΤΡΕΛΑΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ .... (κατευθειαν ΔΑΦΝΙ)

Δημοσ.

αν θα τα επερνα αυτα τα λεφτα το μονο που θα εκανα ειναι να εξαφανιζομουν απο το μερος μου και να αρχιζα καινουρια χλιδατη ζωη καπου στο εξωτερικο(γτ στην ελλαδα τι να τα κανεις τοσα)....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...