Προς το περιεχόμενο

Τι θα κάνατε αν κερδίζατε 100.000.000??

MITSOS07

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 189
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δε σε παίρνει για quad core λόγω τετραγωνικών? :P

Δεν υπάρχουν τόσα πολλά κομμάτια στο εμπόριο. Εγώ τώωωωωωωωωωωωρα τα θέλω, τώωωωωωωωωρα θα τα στρώσω.

Έτσι για να μπει ο χειμώνας με "ζεστό", χλιδάτο πάτωμα (έχεις κάνει sex πάνω σε core 2 duo? δλδ στο πάτωμα?:mrgreen: )

Δημοσ.

Στη συμπεριφορά μου δεν θα άλλαζε τίποτα.Τώρα τί θα τα έκανα;Θα έδινα ένα μεγάλο ποσοστό από αυτά σε φιλανθρωπίες και σε ιδρύματα για την καταπολέμηση του καρκίνου και άλλων ασθενειών.Με τα υπόλοιπα απλά θα ζουσα μια πιο άνετη ζωή.Θα πλήρωνα πιο άνετα τα λεφτά για τις σπουδές μου στο ΕΑΠ και άντε να έπαιρνα και έναν πολύ καλό φορητό υπολογιστή που θέλω.Κατά τ'άλλα τίποτα το σπουδαίο.

Δημοσ.

χμμμ... καταρχην θα αγοραζα το insomnia :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

αυτον τον παμφθηνο υπολογιστη...http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=MultiramaPC&cp_id=122304 και βλεπουμε...

εκτος αστειου πιστευω η επενδυση σε ακινητα ειναι η καλυτερη επιλογη!

Δημοσ.
χμμμ... καταρχην θα αγοραζα το insomnia :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

αυτον τον παμφθηνο υπολογιστη...http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=MultiramaPC&cp_id=122304 και βλεπουμε...

Εγώ πάλι θα έπαιρνα έναν υπερυπολογιστή:-D ή μάλλον τώρα που το ξανασκέφτομαι θα τα παιζα στο καζίνο. :P

edit: Το insomnia θα ήταν μια πολύ εύστοχη επιλογή!

Δημοσ.

θα προσλαμβανα 30 μπραβους σουπερ φουσκωτους να πανε να σπασουν στο ξυλο ολη την ποδοσφαιρικη ομαδα των βαζελων.. ειδικα τον (τσουτσ)ΕΚΙ να τον φερουν να μου γλειψει τις παντοφλες...

τα υπολοιπα οπως ειπαν και πιο πανω.. γκομενες σπιταρονες χορτο και αγιος ο θεος ναμαστε καλα να τα κερδισουμε καποτε :mrgreen:

Δημοσ.

Εγώ θα αγόραζα την εταιρία που δουλεύω μόνο και μόνο για να απολύσω τα αφεντικά και αυτούς που νομίζουν ότι είναι αφεντικά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...