PasxosC Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Να σημειώσουμε βέβαια ότι η GeForce go 7700 είναι ελαφρώς καλύτερη απο την go7600 αλλά κατώτερη απο την go 7600gt. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0206 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Paidia apo germania ton pira,ellada de nomizw na kikloforisei... Exeis dikio pasxo alla epsaxna vaio h' asus kai nomizw oti einai h kalyteri karta gia ta 2 parapanw modela.De kserw an h ATI x1700 ein kaliteri... Deite ena sigritiko: http://www.gpureview.com/show_cards.php?card1=468&card2=457 Ypopsin ta ratings einai poly liga... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PasxosC Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Εγώ έχω εδώ και μία εβδομάδα το Vaio VGN-FE31M το οποίο μέχρι στιγμής δεν με απογοήτευσε ούτε σε 3D τελευταία παιχνίδια,περιττό να πώ για την εκπληκτική οθόνη σε φωτεινότητα και πιστότητα χρωμάτων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0206 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 ton exw koitaksei kai malista ton fe31z pou einai san fe31m kai idio design alla 2giga mnimi kai 200ari skliro.Apo germania sta 1600 euro peripou,Alla eipa na parw ton asus pou eixe t7200 kai tin 7700.H alithia einai oti oi othones vaio fisane.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PasxosC Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 πόσο το πήρες τελικά το ASUS G1? Το πήρες online?και αν ναι απο πού? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Ακριβο το βλεπω σε συκγριση με αλλα μοντελα που κυκλοφορουν αυτη την εποχη στην αγορα...παντως θα μπορουσες να κανεις μια ερευνα αγορας και να προτιμησεις αυτο που καλυπτει πραγματικα τις αναγκες σου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anexann Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Προσωπικά το βλέπω ως ένα πλήρες laptop και ίσως το θέσω στη shortlist μου για το εππαγγελματικό μηχανάκι που ψάχνω. Η τιμή μου αρέσει, αλλά ως αρχή μου έχω να μην αγοράσω ποτέ laptop με on-screen camera... Κατά τα άλλα καλορίζικο να είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asusnote Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 αν το έχεις πάρει και μπορείς, καλό θα ήταν ένα review με μερικές φωτογραφίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0206 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Asusnote exw ena link poio panw me ena review tou g1,Dn to vrika online pouthena stin ellada ,to pira apo germania.Molis girisw ellada tha prospathisw na kanw ena elliniko review gia na kanete tis sigriseis sas.Timi exw anaferei parapanw.Paidia fisaei to mixanima me design pou ftanei ti vaio. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0206 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 loipon paidia exw nea dedomena gia ta g1 kai g2 tis asus.Rwtisa to digitalo.gr(egw to pira apo digitalo.de)kai lene timh gia ellada 2095 euro!!Ypopsin egw to pira 1690 kai twra kanei 1735 peripou(allagi fpa sti germania apo 1/1/2007).O logos pou kostizei toso akriva kai nomizw exoun dikio einai oti dn einai modelo pou kikloforei stin elliniki agora kai yparxei allos h' k allos foros.Nomizw kati antistoixo isxyei me ta amaksia de kserw... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doom1983 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Γιατι δεν θελεις να αγοράσεις φορητο με καμερα στην Οθόνη?Αφου τα περισσότερα φορητα πλεον διαθετουν στανταρ καμερα στην οθόνη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0206 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Apla mathainw nea gia to kommati kai sas lew. To ASUS g1 erxetai to flevari stin Ellada me Windows vista kai timi peri ta 1700euro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.