Προς το περιεχόμενο

Αδυναμια διαγραφης επαφων MSN

louben

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

paidia Μια ερωτηση.Εχω εγκατεστημενο το msn 7.0.Εχω προσπαθησει στις επιλογες /εμπιστευτικοτητα ν ασβησω καποιους αποκλεισμενους χρηστες(ονοματα 7-8 ετων)πραγμα που δεν εχω καταφερει.Οταν κανω δεξι κλικ πανω στην εγγραφη η επιλογη "διαγραφη"ειναι απενεργοποιημενη και δεν μπορω να τις σβησω.

ΚΑμια ιδεα

(εψαξα το φορουμ για σχετικα τοπικ αλλα δε βρηκα κατι).

ΤΗΑΝΚς

Δημοσ.

Άκου: επαφές σβήνεις από το κεντρικό παράθυρο του messenger.. Από τις ρυθμίσεις μπορείς μόνο να μεταφέρεις τις επαφές από την block list στην allow list και αντίστροφα.

Δημοσ.
Άκου: επαφές σβήνεις από το κεντρικό παράθυρο του messenger.. Από τις ρυθμίσεις μπορείς μόνο να μεταφέρεις τις επαφές από την block list στην allow list και αντίστροφα.

milas gia to msn 7 ???

Sto 8 ta svinei kanonika....

Δημοσ.

Gia provlimata sxetika me to msn mporeite na steilete e-mail stin microsoft EDW kai na tous peite OLA ta sxetika... (egw oses fores tous esteila [vrady] mou apantagan sxedon amesws.)

Oi apantiseis pou dinoun einai kales k me vimata...

Δημοσ.

Και εγω τον live 8 εχω και ουτε σε μενα σβηνουν... Η εντολη delete ειναι απενεργοποιημενη. Και απο το email στην καρτελα contacts τους εχω σβησει αλλα παλι τους βλεπω στο option/privacy που γραφει το παλικαρι παραπανω...

Εστειλα email στη ms να δω τι θα μου απαντησουν...

Δημοσ.

Πολύ απλό...

Πας : C:\Documents and Settings\onoma user\Contacts και εκεί μέσα σβήνεις όσες από τις επαφές θες... Καλό είναι να προσέχουμε τις επαφές μας μέσω messenger πάντως... Το τι σαπίλα κυκλοφορεί εκεί...

Δημοσ.
Πολύ απλό...

Πας : C:\Documents and Settings\onoma user\Contacts και εκεί μέσα σβήνεις όσες από τις επαφές θες... Καλό είναι να προσέχουμε τις επαφές μας μέσω messenger πάντως... Το τι σαπίλα κυκλοφορεί εκεί...

To eκανα αλλα δε βρισκω τα contacts.ΠΑιδια εστειλα στο προαναφερθεν mail και αν φτασει θα σας ενημερωσω για την απαντηση.

Δημοσ.
To eκανα αλλα δε βρισκω τα contacts.ΠΑιδια εστειλα στο προαναφερθεν mail και αν φτασει θα σας ενημερωσω για την απαντηση.

Αποκλείεται! Ενεργοποίησε και να εμφανίζονται τα κρυφά αρχεία..

Δημοσ.

Λοιπον εστειλα εχθες email και μου απαντησαν πως απο την privacy list δεν μπορουν να σβηστουν καποιες επαφες και το delete ειναι ανενεργο διοτι : Υou can't delete a contact from your privacy list because your account is used on his/her list as a contact. Με αλλα λογια μονο αμα σε σβησουν απο το κεντρικο παραθυρο κι εκεινοι που θελεις να σβησεις μπορεις να τους σβησεις κι εσυ. Αν εσυ τους σβησεις απο το κεντρικο παραθυρο και αυτοι σε εχουν ακομα στη λιστα τους σαν contact ασχετα αν τους εχεις κανει block δεν μπορεις να τους σβησεις απο το privacy list.

Τωρα αν μπορεις απο καπου αλλου που λετε και να τους σβησετε αμα κανετε install το msn σε αλλο pc θα τους ξαναδειτε γιατι τοπικα και να σβηστουν δε λεει τιποτα. Πρεπει να ενημερωθει η υπηρεσια που κραταει τα στοιχεια με τα accounts online. Αλλωστε δεν θα μπορουσαμε να μπουμε απο οποιο pc θελαμε αμα τα στοιχεια δεν αποθηκευονταν σε καποιο server της υπηρεσιας msn...

Απαντησα ξανα στο email τους και προτεινα να το διορθωσουν στην επομενη version και οτι ειναι επιθυμια πολλων user's του msn αφου σε διαφορα forums το συναντουμε συχνα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...