Προς το περιεχόμενο

Συμβατότητα evga nforce 680i με μνήμες

deker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα στο μυαλό μου να πάω να αγοράσω την evga nforce 680i με σκοπό να τοποθετήσω πάνω της 2 x 1 GB DDR2 1000 MHz μνήμες όπως αυτές ή αυτές (χωρίς να με ενδιαφέρει η διαφορά κόστους) και όταν πέρασα την πρώτη φορά από το πλαίσιο να ρωτήσω περισσότερα μου είπαν ότι δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα σχετικά με τη συμβατότητα.Σήμερα που ξαναπήγα αποφασισμένος να την αγοράσω, έπεσε το μάτι μου πάνω στο κουτί και αναφέρει ότι μπορεί να υποστηρίξει μόνο μέχρι 800 MHz μνήμες.Με έπιασαν τα νεύρα μου γιατί νόμισα ότι με είχαν πιάσει κορόιδο και έφυγα άρων άρων.Εδώ και μία ώρα ψάχνω να δω αν μπορούν να μπουν 1000άρες μνήμες σε αυτή την μητρική και σε όλες τις σελίδες που έχω επισκεφτεί λένε ότι υπάρχει support up to 1200 MHz SLI - Ready Memory.Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι σημαίνει αυτό, αν στην τελική μπορώ να βάλω άνετα τις 1000άρες μνήμες ή αν θα πρέπει να κάνω κάτι (π.χ. εγκατάσταση ορισμένων drivers ή overclocking κτλ κτλ) ή αν δεν μπορώ ρε παιδί μου να βάλω κάτι παραπάνω από 800άρες έτσι όπως είναι η μητρική στο κουτί.

Ευχαριστώ προκαταβολικά για την οποιαδήποτε βοήθεια.

Φιλικά deker !!!

Δημοσ.

support up to 1200 MHz SLI - Ready αν είσαι απόλυτα σίγουρος ότι ανάφερε σε αυτήν την μητρική τότε η συγκεκριμένη μπορεί να πάρει μνήμες με συχνότητα έως 1,2 Ghz οποτε η απάντηση στο ερώτημα σου (αν και είναι εμφανείς λόγο ότι την βρήκες μονος σου) είναι ναι η μητρική θα δεχτεί τις μνήμες

Δημοσ.

Σε benchies έχω δει ότι κανονικά με τις 1000άρες μνήμες. Στο manual λέει ότι υποστηρίζει SLI-Ready Memory DDR2-1200 και πάνω. Οπότε λογικά είσαι κομπλέ ;)

Δημοσ.

lipon file mou oi mnimes tipou SLI - Ready 1200 MHz einai idikou tipou kai proorizonte gia mitrikes oi opies tha litourgoun me kartes grafikon tin Nvidia se diataksi SLI. praktika vasi ta legamena tou kataskeuasti me tin xrisi auton ton mnimon se mitrikes me Nforce 680i tha iperxonizionte sta oria exontas tis kaliteres dinates epidosis panta se sxesi me tis aples mnimes tipou DDRII-800-1000MHz...

oso gia tin mitriki pou anaferis pio pano litourgi kanonika me tis mnimes ton 1000MHz... opos kai me tis SLI-READY 1200MHz

fisika me tis deuteres tha exis poli kaliteres epidosis.... ean exis ta fraga xtipa tes me tin mia!!!!!!

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά, ανακουφίστηκα πραγματικά. Οπότε αύριο άφοβα, μπορώ να πάω να αγοράσω τη μητρική και τις μνήμες.

Ελπίζω να μη μου τα διαψεύσουν πάλι στο πλαίσιο.

Ευχαριστώ και πάλι.

Δημοσ.

πήγαινε φιλε και αστούς να λένε ότι θέλουν αν κάτσει καμια στραβή τα γυρνάς πίσω και τους τα φέρνεις στο κεφάλι άντε μέγιες μέγιες

Δημοσ.

apla exe ypopsinsou oti tis protes den mporeis na tis vreis se katastima file mou... einai internet only proionta. ;) episis sto thelab lene oti oi 4ares cellshock(milame gia TIS mnimes) theloune ena programming. ap'oso thymamai, ena palikari, o gorillakos, mporei na sto kanei apeftheias an den paizoune se 680i mitriki opote de tha xeis prob opos k na xei :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...