Προς το περιεχόμενο

συντήρηση αλλά πως?

xalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπέρα παιδια. Αγόρασα μόλις απο ένα παιδί το mac mini g4 και όταν το άνοιξα πρώτη φορά μπήκε κανονικά σε περιβάλλον mac. Μετά επειδή το παιδί αυτό μουν είπε ότιι δεν θυμόταν τον κωφικό του μου είπε να του κάνω format. Ρωτόντας ένα φίλο μου μου είπε ότι μπορώ να κάνω reboot στο mac να πατήσω συνεχόμενα το cmd και το s και θα με έβγαζε σε ένα περιβάλλον όπου κάνοντας κάποιες ρυθμίσεις θα άλλαζα το password και θα ήταν όλα καλα.

κάνοντας restart και πατόντας cmd και s με πέταξε σε ένα περιβάλλον morphOS και αππο τότε έχω σπάσει το κεφάλι μου πώς θα καταφέρω να ξαναμπώ σε περιβάλλον mac. Οι ερωτήσεις μου είνια οι εξής.

1) Ξέρει κανείς πώς μπορώ να απεκαταστήσω το morphus OS πάνω απο το mac mini G4?

2) Επίσης δεν μου έδωσε τα cd του με το λειτουργικό του. Πώς μπορώ να ξαναβάλω το tiger πάνω απο την αρχή?

3) Μπορώ να αλλάξω μνήμη ram στο mac mini G4 μου?

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων και περιμένω την πλύτιμη βοήθεια σας!

αν και δεν γνωρίζω το morphus OS - τώρα το έψαξα λίγο - θα σου πρότεινα αν θέλεις να έχεις μια "καλή" εγκατάσταση να ξαναβάλεις όποιο macOS διαλέξεις απο την αρχή.

Μόνο έτσι θα έχεις ένα μηχάνημα που σε συνεργασία με το λειτουργικό θα λειτουργεί χωρίς προβλήματα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1) Πρέπει να κάνεις εγκατάσταση απο την αρχή το MacOS

2) Να το αγοράσεις ή απο τον "θείο"

3) Ναι μπορείς να την αλλάξεις. Μπορείς να το κάνεις και εύκολα Overclock

Αρε εποχές ppc....... :wub:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 1 μήνα μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...