zio10 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Για τα χρυσός μύλος έχω πάρει τα μπεργκεροψωμα του...ειναι οκ οπως ολα τα αντίστοιχα ψωμια. Για ψωμι του τοστ το αγαπημενο μου ειναι το αμερικανικο που εχει το mckennedys ή καπως έτσι...ειναι πολυ μεγαλυτερο απο οοοολα τα υπολοιπα (το μονο που δεν περισσεύει τυρι ωστε να γινεται η τοστιερα νιμου όταν αυτό λιώνει)....τοσο μαλακο και ωραιο που τρωγεται εξισου ευκολα και νοστιμα και σαν κρύο σαντουιτς. thanks θα τα δοκιμάσω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user27 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Και το μακροστενο για σαντουιτς καλο ειναι επισης. Με λουκανικα φρανκφουρτης εχεις μια χαρα hot doggy. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 την Πεμπτη φερνει Λάμπα LED με δυναμό http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=31971 Γνωριζει κανεις το προιον? με την μανιβελα ποση ωρα κραταει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iordanis77 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Εγώ από τα lidl γενικά δε ψωνίζω. Πείτε με ψώνιο, μπορεί και να είμαι αλλά έχω ακούσει από παντού ότι έχει κακή ποιότητα. Διάφορες βλακειούλες όμως που έχει για το σπίτι αγοράζω ανά διαστήματα και δεν είχα κάποιο παράπονο. Όταν αγόρασα όμως ένα παγωτό (2-3 φορές) ήταν απλά κάτι άγευστο παγωμένο και ένα κεικ που αγόρασα απλά ένιωθες ζάχαρη και βούτυρο πνιγμένο στην chantilly. Προφανως μιλας για συγκεκριμενες μαρκες, αλλα αυτο δεν εχει να κανει με το σουπερμαρκετ. Γιατι ενα παγωτο Δελτα πχ. δεν ειναι διαφορετικο στο Lidl και διαφορετικο στο Βεροπουλο. 7) Μη νομιζετε οτι αυτα που τρωτε απο ελληνικα σουπερ μαρκετ ειναι ολα ελληνικα. Μην ξεχνατε οτι ακομα και ελληνικες εταιριες τροφιμων χρησιμοποιουν ξενες πρωτες υλες. Δηλαδη οι ξενες πρωτες υλες ειναι κακης ποιοτητας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 αυτα τα μαχαιρια ernesto με βαση, ακομα τα περιμενω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user27 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δηλαδη οι ξενες πρωτες υλες ειναι κακης ποιοτητας? Ουτε εγραψα ουτε εννοησα κατι τετοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Καλά που είναι το lidl και στοκάρω ταχίνι κακάο με ~2,5€(δεν θυμάμαι ακριβώς) όταν οπουδήποτε αλλού είχα κοιτάξει είχε 4-5€ Όπως επίσης η κονσέρβα καλαμπόκι που έχει(και διάφορα άλλα προϊόντα), είναι καλύτερη από όλες όσες έχω δοκιμάσει σε παρόμοια τιμή Γενικά όσο ήμουν φοιτητής, πήγαινα στο lidl για να πάρω στάνταρ πράγματα 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iordanis77 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Ουτε εγραψα ουτε εννοησα κατι τετοιο. Tι εννοησες? Ο καταναλωτης κοιταει τη ποιοτητα και τη τιμη, οχι την εθνικοτητα του προιοντος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 την Πεμπτη φερνει Λάμπα LED με δυναμό http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=31971 Γνωριζει κανεις το προιον? με την μανιβελα ποση ωρα κραταει? Δεν εχω παρει την συγκεκριμενη, αλλα ενα φακο με μανιβελα που εφερνε παλια το lidl, μετα απο καποια χρονια τα επαιξε...και εννοω η μπαταρια, δεν κρατουσε καθολου φορτιο, οποτε πηγε αχρηστο. Απο τοτε ειπα οχι ξανα μανιβελα, οσο κι αν ειμαι υπερ των ανανεωσιμων πηγων ενεργειας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iordanis77 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Όπως επίσης η κονσέρβα καλαμπόκι που έχει(και διάφορα άλλα προϊόντα), είναι καλύτερη από όλες όσες έχω δοκιμάσει σε παρόμοια τιμή Kαλυτερη γιατι εχει περισσοτερη ζαχαρη/αλατι? Το Lidl εχει ολοκληρα καλαμποκια, συσκευασμενα βρασμενα, ελληνικα και ισπανικα. Γιατι να τα παρεις σε κονσερβα με συντηρητικα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Tι εννοησες? Ο καταναλωτης κοιταει τη ποιοτητα και τη τιμη, οχι την εθνικοτητα του προιοντος. Αν κρίνω από τις σημαίες στις συσκευασίες και τις στάμπες "ελληνικό προϊόν" μάλλον κοιτάει και την εθνικότητα! Μας έχει πιάσει το πατριωτικό μας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Tι εννοησες? Ο καταναλωτης κοιταει τη ποιοτητα και τη τιμη, οχι την εθνικοτητα του προιοντος. Αν κρίνω από τις σημαίες στις συσκευασίες και τις στάμπες "ελληνικό προϊόν" μάλλον κοιτάει και την εθνικότητα! Μας έχει πιάσει το πατριωτικό μας... Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά εγώ, μόνο ελληνικό ουίσκη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά εγώ, μόνο ελληνικό ουίσκη. Μαζί με τη ρακή είναι και η ουίσκη ε; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Τελικα τις 6λιτρες διαφανες σακουλες αποθηκευσης τροφιμων τις κατηργησε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Kαλυτερη γιατι εχει περισσοτερη ζαχαρη/αλατι? Το Lidl εχει ολοκληρα καλαμποκια, συσκευασμενα βρασμενα, ελληνικα και ισπανικα. Γιατι να τα παρεις σε κονσερβα με συντηρητικα? Καλύτερη με βάση τα δικά μου γευστικά κριτήρια Το ολόκληρο δε μπαίνει στη σαλάτα ή σε διάφορα άλλα φαγητά, να κάτσω να βγάλω τα "σπυριά" ένα-ένα χλωμό Συντηρητικά έχουν 1002 ακόμη προϊόντα που καταναλώνω, στο καλαμπόκι θα κολλήσω? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις