mentoras99 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Τί παίζει με την ανάκληση των δημητριακών ; Για πες, τι ανακληθηκε;
arxaggelos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Σόρι για το μεγάλο λινκ είμαι με http://www.icookgreek.com/%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%82/item/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BF%CF%87%CE%B7-%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%80%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%AF%CE%B4%CE%B1%CF%82-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%B5%CF%86%CE%B5%CF%84
mentoras99 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Κατα καιρους φερνει walkie-talkie.Τα εχει αγορασει κανεις να μου πει πως ειναι, αν αξιζουν;
alimentas Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Η τοστιερα που βαζει αυριο φενεται τουμπανο,για 40Ε ειδικα.Την εχει παρει κανεις να γραψει 2 λογια οσον αφορα την ποιοτητα κατασκευης(φενεται ανοξιδοτη εξωτερικα) κ το μεγεθο της(ποσα τοστ χωραει). Γενικα εχω παρατηρησει πολλες φορες στις μαγειρικες συσκευες οτι στο site φενονται ή κανονικου ή μεγαλου μεγεθους κ πας εκει κ απο κοντα ειναι σαν μικρα παιχνιδακια.
Backpacker Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Η τοστιερα που βαζει αυριο φενεται τουμπανο,για 40Ε ειδικα.Την εχει παρει κανεις να γραψει 2 λογια οσον αφορα την ποιοτητα κατασκευης(φενεται ανοξιδοτη εξωτερικα) κ το μεγεθο της(ποσα τοστ χωραει). Γενικα εχω παρατηρησει πολλες φορες στις μαγειρικες συσκευες οτι στο site φενονται ή κανονικου ή μεγαλου μεγεθους κ πας εκει κ απο κοντα ειναι σαν μικρα παιχνιδακια. 4 τοστ άνετα. Με το κλασσικο ψωμί του τοστ λέμε πάντα που πουλάνε όλα τα μαρκετ.
black_field Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Η τοστιερα που βαζει αυριο φενεται τουμπανο,για 40Ε ειδικα.Την εχει παρει κανεις να γραψει 2 λογια οσον αφορα την ποιοτητα κατασκευης(φενεται ανοξιδοτη εξωτερικα) κ το μεγεθο της(ποσα τοστ χωραει). Γενικα εχω παρατηρησει πολλες φορες στις μαγειρικες συσκευες οτι στο site φενονται ή κανονικου ή μεγαλου μεγεθους κ πας εκει κ απο κοντα ειναι σαν μικρα παιχνιδακια. Την έχω βάλει κι εγώ στο μάτι μιας που πρόσφατα μου χάλασε η γκριλιέρα που είχα και δεν ξέρω αν αξίζει να την πάω για επισκευή. Εδώ έχει ένα βίντεο που μπορείς να καταλάβεις το μέγεθος και τι κάνει περίπου: http://www.lidl.de/de/silvercrest-3-in-1-kontaktgrill-eds-skge-2000-a1/p193869
user27 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δεν βλεπω ναχει συλλεκτη για τα λαδια, μεγα fail κατ εμε. Εγω εχω μια αγνωστη τοστιερα-ψηστιερα, που εχει συλλεκτη, και ψηνω μπιφτεκια ανετα. Χωρις αυτο η κουζινα μου θα γινοταν κ---ς.
alimentas Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Αν δεν κανω λαθος εχει.Στον κατω πατο εχει ενα αποστομενο ''συρταρακι'',λογικα δεν γινεται να ειναι κατι αλλο απο συλλεκτη για λαδια κ.τ.λ
Backpacker Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Έχει συλλέκτη λαδιών...εδώ έχει η πιο απλή τοστιέρα που είχα πάρει εγώ πριν αρκετούς μήνες από αυτούς..
arxaggelos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Έχει συλλέκτη λαδιών...εδώ έχει η πιο απλή τοστιέρα που είχα πάρει εγώ πριν αρκετούς μήνες από αυτούς.. Κι αυτή ψήνει ή μόνο σάντουιτς κλπ;
Backpacker Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Κι αυτή ψήνει ή μόνο σάντουιτς κλπ; Κατεψυγμένα μπιφτεκια και τετοια που της βάζω τα ψηνει μια χαρα...δεν εχω βαλει και πανσετες να σου πω. Αλλα τα μπιφτεκακια τα κανει τελεια! 20 ευρώ έκανε αυτη...από Lidl Ισπανίας. 1
Linus_Lost Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δεν βλεπω ναχει συλλεκτη για τα λαδια, μεγα fail κατ εμε. Εγω εχω μια αγνωστη τοστιερα-ψηστιερα, που εχει συλλεκτη, και ψηνω μπιφτεκια ανετα. Χωρις αυτο η κουζινα μου θα γινοταν κ---ς. Βαλε τα μπιφτεκια στο φουρνο στο γκριλ!
zio10 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 4 τοστ άνετα. Με το κλασσικο ψωμί του τοστ λέμε πάντα που πουλάνε όλα τα μαρκετ. Καλά που διευκρίνισες ότι μιλάμε για 4 τοστ τετράγωνα, από αυτά που πουλάνε στα σούπερ μάρκετ για τους φίλους Θεσσαλονικείς (πλάκα κάνω ε, δεν πιστεύω να προσβάλλεται κανένας ) 1
Backpacker Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Καλά που διευκρίνισες ότι μιλάμε για 4 τοστ τετράγωνα, από αυτά που πουλάνε στα σούπερ μάρκετ για τους φίλους Θεσσαλονικείς (πλάκα κάνω ε, δεν πιστεύω να προσβάλλεται κανένας ) χαχαχαχα Αν και Μακεδόνας δεν θα το σκεφτόμουν... Το είπα γιατί ξέρω αρκετούς που προτιμούν το μακρόστενο ψωμί που εχει και λιγο σουσαμακι...από κεινα χωραει δύο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις