Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Κι εγώ στην αρχή ήμουν επιφυλακτικός απέναντι στα προϊόντα του LIDL. Σιγά σιγά όμως ανεβαίνουν θέσεις στη λίστα των επιλογών-προτιμήσεών μου. Αυτό τουλάχιστον μέχρι να φυτρώσει κανένα αυτί στο κούτελό μου, αλλά τί θα ήταν η κοινωνία μας χωρίς beta testers? :P

...Don't worry man...

...θα είναι απλά μια ψιλομετάλλαξη...shades_smile.gif

Εμένα πάντως με πείσατε και θα τα δοκιμάσω.

Αν αργήσω να ξαναγράψω θα φταίει ο washcloud.

...ναι ε ;;;;Ενώ η garnele ας πούμε ΔΕΝ σας έχει κ@υλώσει με 'κεινα τα κακαομπισκοτάκια της, ή τους μηλοχυμούς της...Ε ρε άδικη φορουμοκενωνία...

...Άσε, δεν πειράζει, "χρέωσέ το σε 'μενα"....

...μη μασάς, 10 χρόνια "μασάω" απ΄τα Lidl...Kι όπως βλέπεις, "i'm alive and posting"...:P

Δημοσ.

Λοιπόν, πρώτη φορά δοκίμασα Veltins στο Ζύθο στην Κηφισσίας, τη μεγάλη Πέμπτη του 2004. Ακριβή και ωραία.

Μετά το λιντλ την έφερνε σε μισόλιτρα κουτάκια, 0.59 το ένα.

Τώρα πήγε 0.49. Ό,τι και να λέτε...

Δημοσ.

ε λοιπόν θα πάω και γω στα lidl ν' αγοράσω αυτά τα περίφημα κακαομπισκοτάκια που τόσος λόγος γίνεται...

για δώστε περιγραφη/μαρκα κτλ

ήδη μου ανοιξε η όρεξη

Δημοσ.

Α ρε washcloud γίγαντα!

Την πάτησα όπως ο Houston, κάθε φορά που βλέπω αυτό το topic μου ανοίγει η όρεξη.

Περιμένω κι εγώ tips περί μπινελικίων. Επίσης από αλκοόλ εκτός μπύρας, λέει τπτ από τιμές;

Δημοσ.

Ναι. Έχει καλά κρασάκια, κάτι καμπερνέ σωβινιόν από αυστραλία είναι πολύ όμορφα, κάποτε κατέβαζα 2 μπουκάλια τη μέρα και πόσταρα εδώ. Γύρω στο 2ευρο το μπουκάλι.

Δημοσ.
Ναι. Έχει καλά κρασάκια, κάτι καμπερνέ σωβινιόν από αυστραλία είναι πολύ όμορφα, κάποτε κατέβαζα 2 μπουκάλια τη μέρα και πόσταρα εδώ. Γύρω στο 2ευρο το μπουκάλι.

Τα μισά μου posts εδώ μέσα αναδίδουν την πανέμορφη καπνίλα του Jack Daniels.

Καμπερνέ από Αυστραλία ομολογώ ότι δεν έχω δοκιμάσει, πάντα στήριζα Χιλή σε αυτό το θέμα. Αλλά με 2 ευρώ το μπουκάλι, πάω να πάρω καμια κούτα!

Δημοσ.

Έχει και χιλής! Αλλά το αυστραλέζικο κάτι κάνει με την αναλογία των ποικιλιών προφανώς και είναι ωραίο. Έχει επίσης ένα καλό montepulciano d'abruzzo το οποίο φυσικά είναι επιεικής ευφημισμός, αλλά είναι και αυτό καλό.

Δημοσ.
Λοιπόν, πρώτη φορά δοκίμασα Veltins στο Ζύθο στην Κηφισσίας, τη μεγάλη Πέμπτη του 2004. Ακριβή και ωραία.

Μετά το λιντλ την έφερνε σε μισόλιτρα κουτάκια, 0.59 το ένα.

Τώρα πήγε 0.49. Ό,τι και να λέτε...

η veltins συνήθως είναι στα 0,59. Κατά περιόδους την βγάζει προσφορά στα 0.39 (!). Έτσι σε προσφορά έχω πάρει 3-4 φορές από 5-6 κασόνια. Νομίζω η veltins είναι ότι καλύτερο υπάρχει στο ελλάντα από φτηνή μπύρα για μαζική κατανάλωση...

Δημοσ.

E, όχι συγκρίνουμε την Paulaner με τη Veltins, καμία σχέση η γεύση τους! Η εξάδα Veltins έχει <3.5euros, σε αντίθεση με την Paulaner που μπορείς να τη βρεις (σχετικά σπάνια) από 8.5 ευρώ.

Η Veltins είναι καλή, να καταναλώσεις ένα καφασάκι και μετά να κοιμηθείς, αλλά Paulaner πάνω από 5-6 δεν αντέχεις, έχει και τη ζύμωση στο ποτήρι που βαραίνει...

Και οι δύο τελευταία έχουν κάνει μεγάλο άνοιγμα στα φτηνά σουπερ μαρκετ.

Δημοσ.

Δεν συγκρίνω τη γεύση, το πάω σε επίπεδο premiumιάς. Δεν είναι και Βέλγικες μοναστηριακές, αλλά δεν είναι και kaiser.

Δημοσ.

Η paulaner έχει κάνει άνοιγμα σε φτηνά σούπερ μάρκετ; Σε ποιά;

Πάντως, καθαρά αντικειμενικά, η veltins είναι φτηνή. Με 0,40 ως 0,60 τα 500 ml, δεν είναι φτηνή; Όταν η άμστελ έχει 1 ευρώ;

Δημοσ.

Στα καρφουρ είναι πιο ακριβή, και έχουνε τα κλασσικά μπουκαλάκια-χειροβομβίδες των 330. Σε μπυραρία είναι σε μέσο επίπεδο η τιμή της. Μέσο επίπεδο για μπυραρία, 5-6 ευρώ σαναλέμε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...