gia_nnis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι διαφορετικό διαβάζεις στο manual απ'αυτά που έγραψα. ΥΓ: Μαγνήτη έχεις βρεί για να δοκιμάσεις τα παλιά σκεύη ή τζάμπα το συζητάμε; Κανένα παλιό ηχείο ψάξε. πηγαινε στο 52of66 υπαρχει αριστερα ενα πινακακι... προβληματα... πιθανη αιτια/μετρα αντιμετωπισης οτι την εχει η πεθερα σου και δουλευει με απλο σκευος αυτο βοηθαει στην απορια μου..
pigeon Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Απλό σκεύος ναι αλλά να κολλάει ο μαγνήτης από κάτω, έτσι; Εχει μια κατσαρόλα του '80 αλλά είναι με χοντρό πάτο σάντουιτς, επώνυμη και καλά, δεν ξέρω πόσα εκατομμύρια την είχε αγοράσει "Απλά σκεύη" είναι λογιών λογιών δεν παίζει ρόλο αν είναι ακριβά ή φτηνά, αν κολλάει ο μαγνήτης τότε είσαι 99% σίγουρος. Βρες ένα μαγνήτη και δοκίμασε.
gia_nnis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Απλό σκεύος ναι αλλά να κολλάει ο μαγνήτης από κάτω, έτσι; "Απλά σκεύη" είναι λογιών λογιών δεν παίζει ρόλο αν είναι ακριβά ή φτηνά, αν κολλάει ο μαγνήτης τότε είσαι 99% σίγουρος. Βρες ένα μαγνήτη και δοκίμασε. αυτο ρωταω.. οτι αμα δεν εχω τετοια σκευη η συσκευη γραφει στις οδηγιες δεν θα λειτουργει..!!! ισχυει? ναι ή οχι?????????????? ευχαριστω.. δεν με ενδιαφερει να λειτουργει επαγωγικα αρκει να αναβει το ματι και στις οδηγιες αναφερει οτι δεν θα αναβει..
pigeon Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Βρε χώρια μιλάμε; Αν η κατσαρόλα είναι σιδερένια και κολλάει ο μαγνήτης από κάτω, τότε δουλεύει. δεν με ενδιαφερει να λειτουργει επαγωγικα αρκει να αναβει το ματι και στις οδηγιες αναφερει οτι δεν θα αναβει.. Κάτι δεν έχεις πιάσει με τις επαγωγικές. Το μάτι και το σκεύος γίνονται ένα στις επαγωγικές, στην ουσία το φαγητό που έχεις μέσα ζεσταίνεται όχι το μάτι. Φυσικα και δεν θα ανάβει σκέτο το μάτι.
gia_nnis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Οποιο σκεύος και να βάλεις δουλεύει, είτε είναι σημερινό είτε του περασμένου αιώνα,sorry.. εγω το διαβασα γρηγορα και εδωσα βαση μονο σε αυτο.. εγω εβαλα ενα μαγνητακι διαφημιστικο.. και σε κανενα σκευος μου δεν μαγνητιζεται..!!! μηπως η δοκιμη θελει ισχυρο μαγνητη? πχ απο ηχειο
pigeon Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Ναι με καλό μαγνήτη για να βγάλεις συμπέρασμα. Τι σκεύη έχεις, είναι πολύ ελαφριά;
gia_nnis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Ναι με καλό μαγνήτη για να βγάλεις συμπέρασμα. Τι σκεύη έχεις, είναι πολύ ελαφριά;Τα περισσοτερα εχουν βαρος με χοντρο πατο.. 1
lambroszekis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Αν θέλεις πες από που στο ebay τα πήρες http://stores.ebay.com/naehtraeume/?_dmd=1&_nkw=livergy+boots Του έκανα αντιπρόταση στον πωλητή και βγαίνει 22€ με μεταφορικά να τα χτυπήσω;Αντέχουν πολύ βροχή τα θέλω για το μηχανάκι τις δύσκολες μερες... Sent from my iPad using Insomnia Αν θέλεις πες από που στο ebay τα πήρες http://stores.ebay.com/naehtraeume/?_dmd=1&_nkw=livergy+boots Του έκανα αντιπρόταση που δέχτηκε στα 22€ με μεταφορικά να τα χτυπήσω;Τα θέλω για τις δύσκολες μερες στο μηχανάκι... Sent from my iPad using Insomnia
mentoras99 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Εχει φερει ποτε μικρο 'κουζινακι' στα lidl, με εστιες απο πανω; Απο βδομαδα φερνει silvercrest φουρνακι, αλλα χωρις εστιες, μονο φουρνακι.
Zerg13 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Τα φτηνα φουρνακια με εστίες απο πανω συνήθως δεν λειτουργούν καλα οταν ανάψεις φούρνο και μια εστία μαζι. Τα ακριβά 150 ευρω σε τετοιο στυλ ισως...
gia_nnis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Κοιτάξτε τι δώρο μου έκαναν σήμερα στα lidl!ανα 15ε ψωνια σου δινει και ενα βεντουζακι..
De@th L0rd Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Βuttplug βεντουζάκι είναι. Μη ξεχνάτε ότι είναι ανώμαλοι γερμανοί 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις