Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, le vent nous porterAAAA είπε

τωρα σοβαρά ρωτάω, στην μιαμισαλιτρη συσκευασία είναι μεβγάλ και στο ένα όχι; 🤨🤨

sorry λάθος! 1 λιτρο είναι ΜΕΒΓΑΛ, 1,5 είναι ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν παρακολουθω τιμες. Ξερω μονο οτι σε επιπεδο εε ηταν κατω απο 40' μεχρι και πριν λιγους μηνες

Edit

Το meme διαμορφωνεται ως εξης 

"Ο παππους οταν βλεπει μηνυμα της Μαργαριτας"  

:D

FB_IMG_1537380203280.jpg

Επεξ/σία από margaritagr
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Stamer είπε

Γαλπο δεν θα έπινα ούτε τσάμπα να μου το έδιναν. Θυμάμαι όταν το είχα πρωτοδεί κάποτε και μου έκανε εντύπωση που ήταν και εκτός ψυγείου.

• Γάλα μακράς διαρκείας: είναι το γάλα με υψηλή παστερίωση, που θερμαίνεται
σε θερμοκρασία περίπου +135°C, για ανάλογο χρονικό διάστημα, τοποθετημένο σε
μεταλλικά ή χάρτινα κουτιά. Διατηρείται και εκτός ψυγείου για 6 – 9 μήνες από
την παραγωγή του.

Εκτός ψυγείου. Περισσότερα για το γάλα θα ξέρει η Μαργαρίτα. Κι αν έχει κανένα σοβαρό site να μας δώσει link, γιατί όλο κάτι μανούλες.gr βρίσκω στο γούγλη 😋

Επεξ/σία από pigeon
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, Stamer είπε

Πέρα από το παραπάνω τρολάρισμά μου, Γαλπο δεν θα έπινα ούτε τσάμπα να μου το έδιναν. Θυμάμαι όταν το είχα πρωτοδεί κάποτε και μου έκανε εντύπωση που ήταν και εκτός ψυγείου. Πάντως πίνει ένας θείος μου χρόνια και δεν έχει πάθει τίποτα, εντάξει. :P

Κάπου τα έχεις μπερδέψει ή απλά γράφεις για να γράφεις.Και εμένα η γιαγιά μου έπινε ΔΕΛΤΑ αλλά τη χάσαμε στα 94της.:D

Ο παππούς μου που έπινε γιδίσιο πήγε μέχρι τα 97.:P

Επεξ/σία από papoys1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, papoys1 είπε

Κάπου τα έχεις μπερδέψει ή απλά γράφεις για να γράφεις.Και εμένα η γιαγιά μου έπινε ΔΕΛΤΑ αλλά τη χάσαμε στα 94της.:D

Ο παππούς μου που έπινε γιδίσιο πήγε μέχρι τα 97.:P

Το thread για το lidl είναι... άλλες φορές γράφουμε σοβαρά και άλλες κάνουμε πλάκα φυσικά (και πολλές φορές και τα δύο μαζί).

Α και που'σαι! Είχα/έχω πολλούς γέρους συγγενείς και γνωστούς που ήταν μεγάλα φουγάρα όλη τους τη ζωή (3+ πακέτα τη μέρα) και μια χαρά ζουν ως τα 90 και βάλε (και σίγουρα δεν πίνανε γάλα όλοι αυτοί).

Δημοσ.

Το γαλα δεν προσφερει τιποτα μετα το πολυ την εφηβεια. Απο οσο θυμαμε τον εαυτο μου (δημοτικο 2α 3η ταξη δεν εχω πιει ποτε, ουτε τυρια κλπ τρωω.  45 ειμαι εξετασεις κανω μια χαρα ειμαι. Ελεος με τον μυθο πως το γαλα . γιαουρτη τυρια κανουν καλο και συμβαλουν στην μακροζωια κλπ . (καπνιζω δυο πεκετα τσιγαρα την ημερα, και δεν κανω καθιστικη δουλεια γραφειου).

• Like 1
Δημοσ.

Για το γιαούρτι έχω ακούσει ότι έχει κάποια καλά. Για το γάλα συμφωνώ, ούτε εγώ πίνω ποτέ. Αλλά τυριά και λοιπά γαλακτοκομικά δεν μπορώ να μη φάω! Και τίποτα να μη προσφέρουν είναι νόστιμα τουλάχιστον! :)

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, mp123 είπε

Το γαλα δεν προσφερει τιποτα μετα το πολυ την εφηβεια. Απο οσο θυμαμε τον εαυτο μου (δημοτικο 2α 3η ταξη δεν εχω πιει ποτε, ουτε τυρια κλπ τρωω.  45 ειμαι εξετασεις κανω μια χαρα ειμαι. Ελεος με τον μυθο πως το γαλα . γιαουρτη τυρια κανουν καλο και συμβαλουν στην μακροζωια κλπ . (καπνιζω δυο πεκετα τσιγαρα την ημερα, και δεν κανω καθιστικη δουλεια γραφειου).

Μανουλες του facebook τώρα και στο insomnia.

Φίλε μου το γάλα είναι τροφή. Μπορείς να ζήσεις από αυτό. Δεν είναι απλά ένα χρωματισμένο νερό. Έχει πρωτεινες (πλήρης προφίλ αμινοξέων καθώς είναι ζωτικής προελευσης), υδατανθρακες, λιπαρά. Όλα αυτά είναι απαραίτητα για την διατήρηση της ζωής.

Το τσιγάρο δεν σου προσφέρει τίποτα.

Οι καλές σου εξετάσεις δεν είναι εξαιτίας του γάλακτος και του τσιγαρου.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από τα λίγα που ξέρω , όσο ποιο ΙΣΧΥΡΗ (κύριοι παράγοντες διάρκεια , θερμοκρασία) παστερίωση έχει υποστεί το γάλα τόσο ποιο ανθεκτικό είναι. Πολλές μέρες στο ψυγείο? ισχυρή παστερίωση! , μήνες εκτός ψυγείου? Εχει γίνει ολοκαύτωμα για να γίνει τόσο ανθεκτικό.

Βέβαια όσο ποιο ισχυρή παστερίωση κάνεις τόσο ποιο πολύ το "αδυνατίζει-υποβαθμίζεται" ποιοτικά παρόλο που με τις σύγχρονες μεθόδους γίνεται σε ανεκτά-αποδεκτά όρια η υποβάθμιση. 

Σε επόμενη φάση όσον αφορά την ποιότητα παίζουν και άλλα ρόλο , πόσο το "αποβουτυρώνουν" ή αλλιώς "νερουλιάζουν" αφαιρώντας επιπλέον "θρεπτικά συστατικά" και αφήνοντας μέσα στο τέλος χρωματιστό νεράκι.  

Τώρα όσον αφορά την χρησιμότητα του , σίγουρα το αυγό είναι 1000 φορές ποιο ουσιαστικό από το γάλα αλλά η χρησιμότητα του γάλακτος είναι κυρίως για το τι ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ πίνοντας το και όχι τόσο τι σου δίνει και πόσο τα απορροφά ο οργανισμός μας.

ΥΓ

Για όσους έχουν παιδιά ΝΑΙ το γάλα τους είναι χρήσιμο αλλά το αυγό (τις μέρες που δεν τρώνε κρέας) είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ. Αν τρώνε ΚΡΕΑΣ ή ΑΥΓΟ κάθε μέρα το γάλα είναι απλά μια "καλή συνήθεια" που έχει και αυτό την χρησιμότητα του.

Επεξ/σία από jgeorgiou
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, mp123 είπε

Θα συμφωνήσω ότι τίποτε δεν προσφέρει το γάλα μετά την εφηβεία.Τυρί (ειδικά φέτα) και γιαούρτι καλό είναι τρώμε.

Θα ήθελα να κάνω μία παρατήρηση.Επειδή λες ότι καπνίζεις δύο πακέτα την ημέρα (πολλά είναι να το μειώσεις τουλάχιστον στο ένα για να φτάσεις στην ηλικία μου) :D έχω ακούσει ότι το γάλα κάνει καλό ειδικά στους καπνιστές στα πνευμόνια.Δεν καπνίζω αλλά αν κάποιος ξέρει κάτι περισσότερο ας μας διαφωτίσει.:)

Βγήκε φυσικά το νέο φυλλάδιο με πολλές και ωραίες προσφορές.

https://www.lidl-flyer.com/a721ec08-b4f1-11e8-8980-005056ab0fb6/locale/el-CY/view/flyer/page/1?_ga=2.91536221.659103616.1537434147-1277570085.1536927262

Επίσης είδα σήμερα (στο lidl Γέρακα δεν ξέρω για τα άλλα) μία νέα καινοτομία στα ταμεία.Μεγάλες οθόνες τόσο στο ταμείο όσο και στη θέση του πελάτη ώστε να παρακολουθεί βήμα βήμα την εξέλιξη της αγοράς και να γνωρίζει ανά πάσα στιγμή ώστε αν η τιμή του ραφιού ανταποκρίνεται στη χρέωση όπως και την πληρωμή μέσω της κάρτας.Τα μεγάλα s/m είναι μεγάλα παντού.:P

Επεξ/σία από papoys1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, orck είπε

Μανουλες του facebook τώρα και στο insomnia.

Φίλε μου το γάλα είναι τροφή. Μπορείς να ζήσεις από αυτό. Δεν είναι απλά ένα χρωματισμένο νερό. Έχει πρωτεινες (πλήρης προφίλ αμινοξέων καθώς είναι ζωτικής προελευσης), υδατανθρακες, λιπαρά. Όλα αυτά είναι απαραίτητα για την διατήρηση της ζωής.

Το τσιγάρο δεν σου προσφέρει τίποτα.

Οι καλές σου εξετάσεις δεν είναι εξαιτίας του γάλακτος και του τσιγαρου.

Ασχετο αλλα δεν εχω fb. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, zio10 είπε

Τις ελιές με αντζούγια θέλω να τις δοκιμάσω!

Lol ακριβώς το ίδιο είδα από τις 30 σελίδες του φυλλαδίου :P 

Δημοσ.

@papoys1 Σοβαρά τώρα... θυμήθηκα οτι μου αρέσουν πολύ οι πατάτες hash browns. Λοιπόν, το lidl έφερνε παλιά που και που τέτοιες (κατεψυγμένες συνήθως) αλλά έχω να δω χρόνια και σπάνια βρίσκω και αλλού. Απλά αν τυχόν τις πάρει ποτέ το μάτι σου, θερμοτάτη παράκληση να ρίξεις κατευθείαν σύρμα! :) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Stamer είπε

@papoys1 Σοβαρά τώρα... θυμήθηκα οτι μου αρέσουν πολύ οι πατάτες hash browns. Λοιπόν, το lidl έφερνε παλιά που και που τέτοιες (κατεψυγμένες συνήθως) αλλά έχω να δω χρόνια και σπάνια βρίσκω και αλλού. Απλά αν τυχόν τις πάρει ποτέ το μάτι σου, θερμοτάτη παράκληση να ρίξεις κατευθείαν σύρμα! :) 

Μείνε ήσυχος αλλά κακού κακού επειδή υπάρχει στη μέση και το αλτσχάϊμερ πάρε 3-4 κιλά χύμα για καμιά δύσκολη ώρα.:rolleyes:

Και κάτι άλλο που είδα στο νέο φυλλάδιο.Σελίδα 15 προσφορά 1+1 καφές φίλτρου GOLD 500 γραμ. από 11.98  στα 9,99 . Σούπερ Σάββατο καφές φίλτρου GOLD 500 γραμ 1 πακέτο προσφορά από 5,99 στα 3,99 . Τους πήρα στα κεντρικά και τους έχ.σα. :P  Η συγκεκριμένη προσφορά μου θύμισε προσφορές τύπου lenor που στο ένα s/m έχουν 1+1 δώρο 6 ευρώ και στο άλλο 1 στα 2,99.

Φυσικά δεν θα πάρετε όλη τη βδομάδα αλλά το Σάββατο.Μπορείτε όμως να πάρετε καφέ εσπρέσσο άκοπο  1 κιλό +200 γραμ, δώρο στην πολύ καλή 10,99. 

Επεξ/σία από papoys1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...