Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παντως μιας και λεμε για γαλατα , το μακρας διαρκειας του lidl milbona 3.5% ( στο μπλε χαρτινο ) το χρησιμοποιώ για αφρογαλα στον φρεντο και ειναι σουπερ
Εχθες που ειχα ξεμεινει πηρα Νουνου Family μπλε πληρες  , ε @ρχιδι@ αφρογαλα εκανε ...........

• Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 10,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, villasg είπε

Παντως μιας και λεμε για γαλατα , το μακρας διαρκειας του lidl milbona 3.5% ( στο μπλε χαρτινο ) το χρησιμοποιώ για αφρογαλα στον φρεντο και ειναι σουπερ
Εχθες που ειχα ξεμεινει πηρα Νουνου Family μπλε πληρες  , ε @ρχιδι@ αφρογαλα εκανε ...........

Το πράσινο το ελαφρύ να παίρνεις κάνει ακόμη καλύτερο,αν το χτυπήσεις πολύ δεν ξεκολάει από το σέικερ με τίποτε.:DΚαι εγώ αυτό παίρνω ύστερα από υπόδειξη κάποιου μέλους εδώ μέσα.

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Το πράσινο το ελαφρύ να παίρνεις κάνει ακόμη καλύτερο,αν το χτυπήσεις πολύ δεν ξεκολάει από το σέικερ με τίποτε.:DΚαι εγώ αυτό παίρνω ύστερα από υπόδειξη κάποιου μέλους εδώ μέσα.

Κι εγώ το πράσινο της Ν έπαιρνα, αλλά τους τελευταίους μήνες είχε αλλάξει η γεύση του. Τους κάηκε κανένας κλίβανος παστερίωσης; Μύριζε καμένο γάλα, και σταμάτησα να το αγοράζω.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, villasg είπε

Ελαφρύ για κρύο καφέ (κατά προτίμηση μακράς διάρκειας) - Πλήρες για ζεστό!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, papoys1 είπε

Το πράσινο το ελαφρύ να παίρνεις κάνει ακόμη καλύτερο,

@papoys1

Για του lidl Λες ή το Νουνου ?

Επεξ/σία από villasg
Δημοσ.
3 ώρες πριν, papoys1 είπε

Βρε παιδιά μην τρελαθούμε.Δεν υπάρχουν στάνταρτς και μη στάνταρτς.

Εγώ πιστεύω αυτά είναι ωραία λόγια σαν αυτά που γράφουν όλοι έξω από τα κουτιά και λένε στις διαφημίσεις για την κατανάλωση.

Όλοι οι παραγωγοί 40 λεπτά το πουλάνε το γάλα όλοι 40 λεπτά το αγοράζουν. Σιγά μην υπάρχουν αγελάδες που κάνουν ποιοτικότερο γάλα από τις υπόλοιπες.Δηλαδή θέλει να μας πει η ΔΕΛΤΑ ότι το γάλα "μικρές οικογενειακές φάρμες" είναι από άλλες αγελάδας που κάνουν σπιτίσιο γάλα ενώ οι άλλες αγελάδες κάνουν εργοστασιακό;;; 

Ή η Όλυμπος ότι το γάλα το παίρνει από αγελάδες που βοσκάνε στα καταπράσινα λειβάδια  του Ολύμπου και τρώνε μόνο βιολογικό χορτάρι ευγολημένο από τους 12 θεούς του Ολύμπου;;;; Ένα υπερτιμημένο γάλα είναι και αυτό αλλά από τη στιγμή που βρίσκει και το πουλάει σε αυτή την τιμή πολύ καλά κάνει.Μαγκιά της.

Ναι ναι πες τα... όπως και οτι υπάρχουν ενα σωρό διαφορετικές ράτσες αγελάδων.. αυτό κι αν είναι μύθος! Βιολογικά σου λέει κιόλας. Πάει η κοροϊδία σύννεφο

2 ώρες πριν, papoys1 είπε

Όλα ίδια είναι απλά εμείς που έχουμε συνηθίσει το ΓΑΛΠΟ το οποίο έχει μεστή, γεμάτη,  νόστιμη γεύση ,καθώς και επίγευση άγριων ραδικιών που τρώνε οι αγελάδες της ΓΑΛΠΟ ,όλα τα άλλα μας φαίνοντα απλά νερουλά και ας έχουν τα ίδια συστατικά.:P

Πέρα από το παραπάνω τρολάρισμά μου, Γαλπο δεν θα έπινα ούτε τσάμπα να μου το έδιναν. Θυμάμαι όταν το είχα πρωτοδεί κάποτε και μου έκανε εντύπωση που ήταν και εκτός ψυγείου. Πάντως πίνει ένας θείος μου χρόνια και δεν έχει πάθει τίποτα, εντάξει. :P

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Stamer είπε

Ναι ναι πες τα... όπως και οτι υπάρχουν ενα σωρό διαφορετικές ράτσες αγελάδων.. αυτό κι αν είναι μύθος! Βιολογικά σου λέει κιόλας. Πάει η κοροϊδία σύννεφο

Πέρα από το παραπάνω τρολάρισμά μου, Γαλπο δεν θα έπινα ούτε τσάμπα να μου το έδιναν. Θυμάμαι όταν το είχα πρωτοδεί κάποτε και μου έκανε εντύπωση που ήταν και εκτός ψυγείου. Πάντως πίνει ένας θείος μου χρόνια και δεν έχει πάθει τίποτα, εντάξει. :P

Ράτσες σίγουρα υπάρχουν πολλές η τιμή όμως στο γάλα είναι μόνο μία όπως έχω ακούσει.40-41 λεπτά. Οι ράτσες παίζουν ρόλο κυρίως για τα προς σφαγή ζώα ως προς την ποσότητα και ποιότητα κρέατος που θα παραχθεί από το ζώο που εκτρέφεται για αυτό το λόγο.Αν έχεις άλλες πληροφορίες πέστες να ξέρουμε και εμείς.

Όσο για το δεύτερο ένα θα σου πω . Χάνεις.:P Δοκίμασε μία φορά και μετά δεν θα ξεκολλάς από το lidl.:D

Μιλάω βέβαια για το κλασικό γάλα δεν ανακατεύω το βιολογικό το οποίο δεν ασχολούμαι ούτε χρησιμοποιώ.

Επεξ/σία από papoys1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Stamer είπε

Γαλπο 1,5 λίτρο είναι της ΜΕΒΓΑΛ, άρα ούτε ΜΕΒΓΑΛ θα έπινες;

• Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, kon1to είπε

Γαλπο 1,5 λίτρο είναι της ΜΕΒΓΑΛ, άρα ούτε ΜΕΒΓΑΛ θα έπινες;

τωρα σοβαρά ρωτάω, στην μιαμισαλιτρη συσκευασία είναι μεβγάλ και στο ένα όχι; 🤨🤨

Δημοσ.

Δεν θα προτιμούσα το Μεβγαλ αλλά ναι θα μπορούσα να το πιω. Όλες οι εταιρείες έχουν προϊόντα με διάφορες ποιότητες. Δεν θα χρησιμοποιούσα λοιπόν όλα τα προϊόντα τους.

Δημοσ.

Παππου σοβαρα τωρα ενω εχεις 0 γνωσεις επιστημης ζωικης παραγωγης γιατι επιμενεις; δε το λεω προσβλητικα ο καθενας στο κομματι του κι εγω δε ξερω ουτε απο οικονομικα, μαρκετινγκ, γερμανικη φιλολογια, υδραυλικα κλπ κλπ.

Μηδενιζεις ολοκληρη επιστημη, επιστημονες που αμοιβονται με χιλιαδες ευρω στο εξωτερικο. Εκτροφη, διατροφη, φυσιολογια της θρεψης, ανοσολογια, γενετικη κλπ κλπ. 

Φυσικα υπαρχουν γαλακτοπαραγωγες ΦΥΛΕΣ (σορυ δε βαζω ευκολα εντονα απο το κινητο) με διαφορετικα χαρακτηριστικα, φυσικα οικονομικα υπαρχουν μεγαλες διαφορες ως πως το τι ζωα εχεις , πως τα συντηρεις και πως τα διαχειριζεσαι. 

Επειδη εδω εχουμε μαθει να χουμε 5 προβατα στο χωριο και να τα ταιζουμε "σκουπιδια" , δεν μπορουμε να μηδενιζουμε και να απαξιωνουμε το animal science!!!!! 

(επειδη ο γραπτος λογος παρεξηγειται, γραφω ηρεμα μη το δεις εποθετικο το ποστ :) )

• Like 7
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, margaritagr είπε

Παππου σοβαρα τωρα ενω εχεις 0 γνωσεις επιστημης ζωικης παραγωγης γιατι επιμενεις; δε το λεω προσβλητικα ο καθενας στο κομματι του κι εγω δε ξερω ουτε απο οικονομικα, μαρκετινγκ, γερμανικη φιλολογια, υδραυλικα κλπ κλπ.

Μηδενιζεις ολοκληρη επιστημη, επιστημονες που αμοιβονται με χιλιαδες ευρω στο εξωτερικο. Εκτροφη, διατροφη, φυσιολογια της θρεψης, ανοσολογια, γενετικη κλπ κλπ. 

Φυσικα υπαρχουν γαλακτοπαραγωγες ΦΥΛΕΣ (σορυ δε βαζω ευκολα εντονα απο το κινητο) με διαφορετικα χαρακτηριστικα, φυσικα οικονομικα υπαρχουν μεγαλες διαφορες ως πως το τι ζωα εχεις , πως τα συντηρεις και πως τα διαχειριζεσαι. 

Επειδη εδω εχουμε μαθει να χουμε 5 προβατα στο χωριο και να τα ταιζουμε "σκουπιδια" , δεν μπορουμε να μηδενιζουμε και να απαξιωνουμε το animal science!!!!! 

(επειδη ο γραπτος λογος παρεξηγειται, γραφω ηρεμα μη το δεις εποθετικο το ποστ :) )

Μαργαρίτα δεν διαφωνώ με αυτά που λες σίγουρα υπάρχουν διάφορες ράτσες και φυλές και συμφωνώ.

Δεν μου έχεις πει όμως ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ  ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ εσύ που λες ότι είσαι μέσα στα πράγματα και σε ρωτάω για μία ακόμη φορά.

Η τιμή παραγωγού κοινού γάλακτος (όχι βιολογικού) διαφέρει από ράτσα σε ράτσα από φυλή σε φυλή από τόπο σε τόπο ή είναι για όλους μία και κυμαίνεται γύρω στα 40 λεπτά;;;;;;;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...