margaritagr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Τα προϊόντα απο μικρές οικογενειακές φάρμες ειναι όντως απο συγκεκριμένους παραγωγούς. 1 ώρα πριν, Stamer είπε Στον ΑΒ το βλέπω μόνο σε μία περίπτωση. Την περίοδο των Χριστουγέννων που φέρνει πιο ιδιαίτερα τρόφιμα όπως ζαρκάδια, ελάφια, αγριογούρουνα, πέρδικες, φασιανούς κ.λ.π. και όταν περάσει η περίοδος και δεν έχουν αγορασθεί και λήγουν, τότε κοτσάρει ένα 30%. Τι μου θύμισες , επικά πραγματα φέρνει ο άτιμος. Τι τυρια τι αλλαντικά, κρέατα... Καλα ο αγριόχοιρος και ο μαύρος χοίρος σκίζουν 1
Stamer Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, margaritagr είπε Τα προϊόντα απο μικρές οικογενειακές φάρμες ειναι όντως απο συγκεκριμένους παραγωγούς. Τι μου θύμισες , επικά πραγματα φέρνει ο άτιμος. Τι τυρια τι αλλαντικά, κρέατα... Καλα ο αγριόχοιρος και ο μαύρος χοίρος σκίζουν Ακριβώς αυτά έπαιρνα κι εγώ! Ήταν αρκετά καλά. Κάτι ζαρκάδια, ελάφια και τέτοια θέλουν συνήθως κατσαρόλα (και εμπειρία καλή) και έτσι δεν μου λένε τίποτα. 1
margaritagr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, Stamer είπε Ακριβώς αυτά έπαιρνα κι εγώ! Ήταν αρκετά καλά. Κάτι ζαρκάδια, ελάφια και τέτοια θέλουν συνήθως κατσαρόλα (και εμπειρία καλή) και έτσι δεν μου λένε τίποτα. Ναι με ελάφια ουτε εγώ το έχω , αν και έχουν υπέροχο κρέας όταν ομως ξερεις να το κανεις σωστά. εχω γνωρίσει τον ίδιο τον κ Φωτιαδη , ιδιοκτητη της Φάρμας, μου είχε δώσει και αλλα προϊόντα να δοκιμάσω εκτός των ρολών. Πολυ καλα ολα. (Θελουν ομως διατήρηση σε αρκετά χαμηλή θερμοκρασία )
papoys1 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, AristidisZ είπε Είχα χτυπήσει μια δόση μια καπνιστή πανσέτα αγριόχοιρου έτσι, με 50%, μιλάμε ήταν άλλο πράμα η ρημάδα Έχω δει σε Σκλαβενίτη πάντως 50% σε μπύρες Bud λόγω κοντινής ημερομηνίας λήξεως Θυμάμαι παλιά (πριν από χρόνο περίπου) που ο αβ δεν έβαζε 50% αλλά έβαζε κάποια γάλατα 1+1 δώρο σε πραγματική προσφορά και όχι όπως άλλες προσφορές διπλασιάζουμε την τιμή και σας λέμε ένα +ένα δώρο, έχω όμως να δω πολύ καιρό κάτι ανάλογο. Χωρίς να είμαι σίγουρος νομίζω ότι το έκανε σε παστεριωμένα γάλατα μηνιαίας διάρκειας λίγες μέρες πριν λήξουν.Επίσης το ίδιο έκανε και το makro παλιά αλλά μετά που έγινε mart το έκοψε και αυτό.
rus Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 12 ώρες πριν, margaritagr είπε Τα προϊόντα απο μικρές οικογενειακές φάρμες ειναι όντως απο συγκεκριμένους παραγωγούς. Kαι τι σημασια εχει για τον καταναλωτή αν ειναι από συγκεκριμένους ή από τυχαιους παραγωγους?
le vent nous porterAAAA Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 46 λεπτά πριν, rus είπε Kαι τι σημασια εχει για τον καταναλωτή αν ειναι από συγκεκριμένους ή από τυχαιους παραγωγους? Εχει και παραεχει, γιατι απ οτι φαίνεται οι τυχαίοι της δέλτα ανακατευουν 50% γάλα με 50% αγνό νεράκι😊
margaritagr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, rus είπε Kαι τι σημασια εχει για τον καταναλωτή αν ειναι από συγκεκριμένους ή από τυχαιους παραγωγους? Χρησιμοποιπυνται συγκεκριμενα standards απο αυτους με ενα ποιοτικοτερο προιον ως αποτελεσμα. Παρολαυτα αν δεν το πιστευεις, παιρνεις το "απλο". Εγω παιρνω μοφ σε γιαουρτι. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2018 από margaritagr
rus Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, margaritagr είπε Χρησιμοποιπυνται συγκεκριμενα standards απο αυτους με ενα ποιοτικοτερο προιον ως αποτελεσμα. Παρολαυτα αν δεν το πιστευεις, παιρνεις το "απλο". Tο απλο όπως ειπα ειναι νερουλο. Δεν είναι ότι το πιστευω, είναι σιγουρα πιο νερουλο απ οτι οι 'φαρμες'. Ώστε οι μαστορες στις φαρμες τους χρησιμοποιουν καποια συγκεκριμενα στανταρτς? ποια ειναι αυτά? Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2018 από rus
margaritagr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Προφανως δεν προκειται να κατσω να γραψω σε καποιον αγνωστο για δεδομενα της εταιρειας
rus Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Κι εσυ αγνωστη εισαι. Ποια δεδομενα, υπαρχουν δεδομενα?
papoys1 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Βρε παιδιά μην τρελαθούμε.Δεν υπάρχουν στάνταρτς και μη στάνταρτς. Εγώ πιστεύω αυτά είναι ωραία λόγια σαν αυτά που γράφουν όλοι έξω από τα κουτιά και λένε στις διαφημίσεις για την κατανάλωση. Όλοι οι παραγωγοί 40 λεπτά το πουλάνε το γάλα όλοι 40 λεπτά το αγοράζουν. Σιγά μην υπάρχουν αγελάδες που κάνουν ποιοτικότερο γάλα από τις υπόλοιπες.Δηλαδή θέλει να μας πει η ΔΕΛΤΑ ότι το γάλα "μικρές οικογενειακές φάρμες" είναι από άλλες αγελάδας που κάνουν σπιτίσιο γάλα ενώ οι άλλες αγελάδες κάνουν εργοστασιακό;;; Ή η Όλυμπος ότι το γάλα το παίρνει από αγελάδες που βοσκάνε στα καταπράσινα λειβάδια του Ολύμπου και τρώνε μόνο βιολογικό χορτάρι ευγολημένο από τους 12 θεούς του Ολύμπου;;;; Ένα υπερτιμημένο γάλα είναι και αυτό αλλά από τη στιγμή που βρίσκει και το πουλάει σε αυτή την τιμή πολύ καλά κάνει.Μαγκιά της. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2018 από papoys1 1
rus Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, papoys1 είπε Βρε παιδιά μην τρελαθούμε.Δεν υπάρχουν στάνταρτς και μη στάνταρτς. Εγώ πιστεύω αυτά είναι ωραία λόγια σαν αυτά που γράφουν όλοι έξω από τα κουτιά και λένε στις διαφημίσεις για την κατανάλωση. Όλοι οι παραγωγοί 40 λεπτά το πουλάνε το γάλα όλοι 40 λεπτά το αγοράζουν. Σιγά μην υπάρχουν αγελάδες που κάνουν ποιοτικότερο γάλα από τις υπόλοιπες.Δηλαδή θέλει να μας πει η ΔΕΛΤΑ ότι το γάλα "μικρές οικογενειακές φάρμες" είναι από άλλες αγελάδας που κάνουν σπιτίσιο γάλα ενώ οι άλλες αγελάδες κάνουν εργοστασιακό;;; Ναι αλλα πως εξηγεις ότι οι φαρμες είναι πιο πηχτες από το χαρτινο?
orck Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, rus είπε Ναι αλλα πως εξηγεις ότι οι φαρμες είναι πιο πηχτες από το χαρτινο? Αυτο που λετε με το ποσο νερουλο ειναι ενα γαλα η οχι δεν θα φαινοταν στην ετικετα με τα θρεπτικα ανα 100ml; Δηλαδη το νερουλιασμενο θα πρεπει να δειξει λιγοτερη πρωτεινη, υδατανθρακες, σε ολα να ειναι λιγοτερο... Δεν ειμαι τεχνολογος τροφιμων, εχει λογικη αυτο που λεω; 1
le vent nous porterAAAA Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, orck είπε Αυτο που λετε με το ποσο νερουλο ειναι ενα γαλα η οχι δεν θα φαινοταν στην ετικετα με τα θρεπτικα ανα 100ml; Δηλαδη το νερουλιασμενο θα πρεπει να δειξει λιγοτερη πρωτεινη, υδατανθρακες, σε ολα να ειναι λιγοτερο... Δεν ειμαι τεχνολογος τροφιμων, εχει λογικη αυτο που λεω; πρώτα κανουνε τις μετρήσεις και μετα το νερουλιαζουνε επομενη ερωτηση παρακαλώ
papoys1 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 41 λεπτά πριν, orck είπε Αυτο που λετε με το ποσο νερουλο ειναι ενα γαλα η οχι δεν θα φαινοταν στην ετικετα με τα θρεπτικα ανα 100ml; Δηλαδη το νερουλιασμενο θα πρεπει να δειξει λιγοτερη πρωτεινη, υδατανθρακες, σε ολα να ειναι λιγοτερο... Δεν ειμαι τεχνολογος τροφιμων, εχει λογικη αυτο που λεω; Όλα ίδια είναι απλά εμείς που έχουμε συνηθίσει το ΓΑΛΠΟ το οποίο έχει μεστή, γεμάτη, νόστιμη γεύση ,καθώς και επίγευση άγριων ραδικιών που τρώνε οι αγελάδες της ΓΑΛΠΟ ,όλα τα άλλα μας φαίνοντα απλά νερουλά και ας έχουν τα ίδια συστατικά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις