Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 ώρες πριν, papoys1 είπε

Άποψή σου και τη σέβομαι επέτρεψέ μου όμως να έχω τη δική μου.

Προσωπικά το χρησιμοποιώ χρόνια,ποτέ δεν έχω διαπιστώσει αυτά που λες και απορώ γιατί τα λες αφού εγώ που το χρησιμοποιώ δεν έχω διαπιστώσει ούτε ένα από αυτά..Μια χαρά κάνει τη δουλειά του όπως και τα υπόλοιπα τουλάχιστον από του αβ το βρίσκω πολύ καλίτερο.οπότε για ποιο λόγο να δίνω 50 έως 70 λεπτά περισσότερο για κάποιο άλλο το οποίο στα χέρια μου δεν δείχνει καμία διαφορά.

Χαρτοκουβέντα ανοίξαμε.. 😄

Ας αφήσουμε τα βιογραφικά. Το συγκεκριμένο floralys το χρησιμοποιώ από το 2003, συναπτά 15 χρόνια. Σε καμιά περίπτωση δεν είναι σταθερό σε ποιότητα, ειδικά αυτά των προσφορών έχουν τα προβλήματα που ανέφερα, επιπλέον έχουν χρωματισμούς και κάποιες φορές σκόνη και κομματάκια χαρτί (από το μηχάνημα περφορέ). Το διάστημα 2006-2012 ήταν φοβερο σε ποιότητα, πιο παχύ και απορροφητικό, τώρα είναι ..τσιγαρόχαρτο.

Η τιμή του είναι 1,69 , του ΑΒ είναι 1,79 και του Σκλαβενίτη 1,85. Δεν έχουν 70λ διαφορά, μπορεί όποιος θέλει να τα δοκιμάσει να μας πει τη γνώμη του.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, pigeon είπε

Η τιμή του είναι 1,69 , του ΑΒ είναι 1,79 και του Σκλαβενίτη 1,85. Δεν έχουν 70λ διαφορά, μπορεί όποιος θέλει να τα δοκιμάσει να μας πει τη γνώμη του.

Φίλε μιλάω για όταν το βάζει προσφορά 1,20 (εγώ τότε παίρνω 3-4 και μου κρατάνε μέχρι την επόμενη) και ναι τότε έχει τόση διαφορά όπως το είπα.:)

Οι άλλοι δεν το βάζουν ΠΟΤΕ  προσφορά των 800 γραμ. Αν βάλουν θα βάλουν των 500-600 γραμ (δήθεν προσφορά) να κλείνουν τα μάτια κάποιων(τουλάχιστον ο Σκλαβενίτης που διατυπανίζει ότι είναι δικό του και μας έχει τρελλάνει με τα καρτελάκια για τη δήθεν έκπτωση σε όοοοοοοοοοοοολα τα προϊόντα λες και απευθύνεται σε χαϊβάνια,  θα μπορούσε να βάλει κάθε τόσο μία πραγματική  προσφορά) και όχι αυτές τις δήθεν προσφορές των πολυεθνικών και των καρτέλ.

Αν θυμάσαι παλαιότερα μόνο το careffour τα έβαζε και αυτό  κάθε τόσο.

Το μεγάλο ,το οποίο κατά τη γνώμη μου έχει την ίδια περίπου ποιότητα δεν το χρησιμοποιώ για δύο λόγους.Πρώτο είναι όντως μεγάλο και γεμίζει το πάγκο της κουζίνας και δεύτερο το κομμάτια του είναι μεγάλα σαν τραπεζομάντηλο :D ενώ τις περισσότερες φορές μου αρκεί το μικρότερο κομμάτι του φτηνού.Αν θέλω λίγο περισσότερο κόβω δύο.

Επεξ/σία από papoys1
  • Thanks 1
Δημοσ.

την ώρα που έβγαινα νωρίτερα σήμερα από τα Lidl έχοντας ολοκληρώσει τις αγορές μου, έμπαινε στο κατάστημα μια κυρία που δουλεύει ταμίας στον Σκλαβενίτη της γειτονιάς.

Παρεμπιπτόντως, οι ταμίες στον συγκεκριμένο Σκλαβενίτη (πρώην Carefour) στήνουν και ράφια παράλληλα.

Επίσης πήρα τόνο Rio Mare 3x80g= 3,49€ στα Lidl, ενώ ο Σκλαβενίτης τον είχε 4,12€ (και οι 2 τον είχαν σε προσφορά)

5 ώρες πριν, papoys1 είπε

Το μεγάλο ,το οποίο κατά τη γνώμη μου έχει την ίδια περίπου ποιότητα δεν το χρησιμοποιώ για δύο λόγους.Πρώτο είναι όντως μεγάλο και γεμίζει το πάγκο της κουζίνας και δεύτερο το κομμάτια του είναι μεγάλα σαν τραπεζομάντηλο :D ενώ τις περισσότερες φορές μου αρκεί το μικρότερο κομμάτι του φτηνού.Αν θέλω λίγο περισσότερο κόβω δύο.

Στην αρχή το μέγεθος με προβλημάτιζε κι εμένα, όμως αφού είδα στην πράξη οτι με βγάζει για μήνες, δεν βρίσκω λόγω να το αλλάξω.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, kon1to είπε

Παρεμπιπτόντως, οι ταμίες στον συγκεκριμένο Σκλαβενίτη (πρώην Carefour) στήνουν και ράφια παράλληλα.

Σε ολα τα sm γινεται αυτό.

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, kon1to είπε

στον ΑΒ δεν γίνεται πάντως...

Eννοεις ότι εχουν άλλες για ταμειο και αλλες για ραφια?

Δημοσ.

Τι παίζει με το φρέσκο γάλα ΔΕΛΤΑ ;;;;

Παρατήρησα το τελευταίο 10ήμερο να πουλάει το lidl φρέσκο μικρές οικογενειακές φάρμες που δεν είχε βάλει ποτέ και βρήκα με -30% δύο μέρες πριν τη λήξη οπότε η τιμή του από 1,35 φτάνει στα 95 λεπτά περίπου κοντά στα ιδιωτικής ετικέτας.

Συμβαίνει για πρώτη φορά με το συγκεκριμένο γάλα και μου φάνηκε παράξενο που δέχτηκε η ΔΕΛΤΑ κάτι τέτοιο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, rus είπε

Eννοεις ότι εχουν άλλες για ταμειο και αλλες για ραφια?

άλλες για ταμείο και άλλες ή αλλους για ράφια, τουλάχιστον σε αυτό που ψωνίζω εγώ... Και το αναφέρω απλά γιατι έχει σχολιαστεί αρνητικά σε προηγούμενα ποστ οτι οι υπάλληλοι του Lidl τα κάνουν όλα. 

13 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Τι παίζει με το φρέσκο γάλα ΔΕΛΤΑ ;;;;

Παρατήρησα το τελευταίο 10ήμερο να πουλάει το lidl φρέσκο μικρές οικογενειακές φάρμες που δεν είχε βάλει ποτέ και βρήκα με -30% δύο μέρες πριν τη λήξη οπότε η τιμή του από 1,35 φτάνει στα 95 λεπτά περίπου κοντά στα ιδιωτικής ετικέτας.

Συμβαίνει για πρώτη φορά με το συγκεκριμένο γάλα και μου φάνηκε παράξενο που δέχτηκε η ΔΕΛΤΑ κάτι τέτοιο.

έχεις χάσει επεισόδια παππού! Μικρές οικογενειακές φάρμες φέρνουν τα lidl εδώ και μήνες (από Ιούνιο νομίζω) αν και δεν το έχω πετύχει ποτέ σε έκπτωση.

Εκτός αν κάθε κατάστημα φέρνει διαφορετικά πράγματα!

Δημοσ.

Δηλαδή γιατί να πούμε ότι η ΔΕΛΤΑ δέχτηκε να μπει στα Lidl και να μην πούμε ότι το Lidl αναγκάστηκε να βάλει τη ΔΕΛΤΑ ; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γιατι να δέχθηκε η μεν ή να αναγκάστηκε η δε βρε παιδιά; Επιχειρήσεις που κοιτούν το κέρδος τους είναι!

Τα Lidl πουλάνε φρέσκο γάλα Δέλτα, το κλασσικό χαρτονένιο εδώ και χρόνια και εδώ και μερικούς μήνες έχουν φέρει και Μικρές Οικογενειακές Φάρμες.

Και γενικά από το καλοκαίρι και μετά παρατηρώ πολύ μεγαλύτερη ποικιλία σε πολλά επώνυμα προϊόντα, οχι σαν προσφορές, αλλά μόνιμα.. 

Εdit: καμιά φορά φέρνουν και mmmilk

Επεξ/σία από kon1to
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, kon1to είπε

άλλες για ταμείο και άλλες ή αλλους για ράφια, τουλάχιστον σε αυτό που ψωνίζω εγώ... Και το αναφέρω απλά γιατι έχει σχολιαστεί αρνητικά σε προηγούμενα ποστ οτι οι υπάλληλοι του Lidl τα κάνουν όλα. 

έχεις χάσει επεισόδια παππού! Μικρές οικογενειακές φάρμες φέρνουν τα lidl εδώ και μήνες (από Ιούνιο νομίζω) αν και δεν το έχω πετύχει ποτέ σε έκπτωση.

Εκτός αν κάθε κατάστημα φέρνει διαφορετικά πράγματα!

Στο Σκλαβενιτη σιγουρα εχω δει και ταμειο και ραφι, τωρα για τον ΑΒ αφου το ειπες θα το προσεξω και θα αναφερω προσεχως. Δε νομιζω παντως να εχεις δικιο.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, rus είπε

Στο Σκλαβενιτη σιγουρα εχω δει και ταμειο και ραφι, τωρα για τον ΑΒ αφου το ειπες θα το προσεξω και θα αναφερω προσεχως. Δε νομιζω παντως να εχεις δικιο.

Θα συμφωνήσω με kon1to, και σε αυτό που πάω εγώ αυστηρά άλλοι για ταμείο και άλλοι για ράφια.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...