esertas Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, esertas είπε Εγώ θα πάω να τα δοκιμάσω. Μέχρι τώρα δεν έβρισκα στο νούμερο μου (46). Τώρα έχει. Τρύπησαν και τα Adidas. Πήγα - ήρθα, δεν πήρα. Πράσινα δεν είχε 46, μαύρα είναι άσχημα.Σαν να φοράς κάλτσες με πάτο.
mp123 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Λπιπον πρωτη φορα στο ναο λιντλ. Παω να παρω καλαθι και δεν ειχε. Το εχουν καταργησει μου ειπε η σεκιουριτου. Αρχιζω να φορτωνω. Τι να κανω να παω να παρω καροτσι για 4 πραγματα οχι. Τυχαια βλεπω τις σακουλες για τα λαχανικα. Τσιμπαω 2 και συχεχιζω. Παιρνω τον καφε εσπρεσσο του παππου 3.19 (ελπιζω να ειναι καλος και οχι στην καλυτερη περιπτωση να με παει πριονοκορδελα και να μην χρειαστω να παω στο ικα για γιατρο και να μου εμφανισει μονο ιατροδικαστης διαθεσιμος. ). Παιρνω τυροπιτακια καρδις στριφτα και κανονικα 2.20 προσφιρα απο 3 ευρω ( σιγα την εκπτωση σλαβενιτι επωνυμα τα ιδια εχουν,) παιρνω ξηροκαρπια (ιδιες τιμε με τα αλλα σ /μ) και παω ταμειο. Απο τα 8 τα 4 μονο δουλευανε. Μιση ωρα στην ουρα. Απο οτι ειδα οι τιμες ειναι σχεδον οι ιδιες με τα μεγαλα σ/μ. Κατι αγνωστα γαριδακια πατατακια κλπ τις ιδιες τιμες με τα επωνυμα. Ειδα και το περιφημο ποτο της μακροζωιας ιce tea του λιντλ στα 1.5 ευρω ειπα να το παρω για να δινω στους επισκεπτες αλλα λςω ασε καλυτερα μην τους παει τσιριπιπη και κατασκηνωσουν στο μπανιο μου. Βασικα καλησπερα σας Ιδιες τιμες εχουν ολοι αυτο ειδα. Εβαλα τα πραγματα στις σακουλες λαχανικων (σιγα μην τους δωσω λεφτα για σακουλα λιντλ). Τα περασαμε ομορφα και εις αλλα με υγεια. Σε λιγο θα κανω λιντλοεσπρεσσο να σας πω εντιπωσεις. ( ελπιζω και ευχομαι να μπορεσω δηλαδη), 1
Stamer Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 14 λεπτά πριν, mp123 είπε Λπιπον πρωτη φορα στο ναο λιντλ. Παω να παρω καλαθι και δεν ειχε. Το εχουν καταργησει μου ειπε η σεκιουριτου. Αρχιζω να φορτωνω. Τι να κανω να παω να παρω καροτσι για 4 πραγματα οχι. Τυχαια βλεπω τις σακουλες για τα λαχανικα. Τσιμπαω 2 και συχεχιζω. Παιρνω τον καφε εσπρεσσο του παππου 3.19 (ελπιζω να ειναι καλος και οχι στην καλυτερη περιπτωση να με παει πριονοκορδελα και να μην χρειαστω να παω στο ικα για γιατρο και να μου εμφανισει μονο ιατροδικαστης διαθεσιμος. ). Παιρνω τυροπιτακια καρδις στριφτα και κανονικα 2.20 προσφιρα απο 3 ευρω ( σιγα την εκπτωση σλαβενιτι επωνυμα τα ιδια εχουν,) παιρνω ξηροκαρπια (ιδιες τιμε με τα αλλα σ /μ) και παω ταμειο. Απο τα 8 τα 4 μονο δουλευανε. Μιση ωρα στην ουρα. Απο οτι ειδα οι τιμες ειναι σχεδον οι ιδιες με τα μεγαλα σ/μ. Κατι αγνωστα γαριδακια πατατακια κλπ τις ιδιες τιμες με τα επωνυμα. Ειδα και το περιφημο ποτο της μακροζωιας ιce tea του λιντλ στα 1.5 ευρω ειπα να το παρω για να δινω στους επισκεπτες αλλα λςω ασε καλυτερα μην τους παει τσιριπιπη και κατασκηνωσουν στο μπανιο μου. Βασικα καλησπερα σας Ιδιες τιμες εχουν ολοι αυτο ειδα. Εβαλα τα πραγματα στις σακουλες λαχανικων (σιγα μην τους δωσω λεφτα για σακουλα λιντλ). Τα περασαμε ομορφα και εις αλλα με υγεια. Σε λιγο θα κανω λιντλοεσπρεσσο να σας πω εντιπωσεις. ( ελπιζω και ευχομαι να μπορεσω δηλαδη), Αμα δουλεύανε 4 από τα 8 ταμεία είσαι άρχοντας ρε συ! 2 1
pigeon Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 * ΚΑΡΔΙΣ Τυροπιτάκια στριφτά = 1.79ε ΤΟ ΚΙΛΟ (από 2.99ε) ΧΡΥΣΗ ΖΥΜΗ ΣΤΡΙΦΤΑΡΙ ΜΕ ΤΥΡΙ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟ 800 GR 5,04ε = 6,30ε ΤΟ ΚΙΛΟ * Alesto Ηλιόσπορος ψημένος αναλατος 250g 0,99ε = 3,96ε ΤΟ ΚΙΛΟ ΑΒ ΗΛΙΟΣΠΟΡΟΣ ΨΗΜΜΕΝΟΣ ΑΝΑΛΑΤΟΣ 250 GR 1,35ε = 5,40 ΤΟ ΚΙΛΟ * Σακουλίτσα γερμανοτσολιά LIDL = 0,04ε Σακουλίτσα εθνικής υπηρηφάνειας = 0,04ε 1
kon1to Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, pigeon είπε * Σακουλίτσα γερμανοτσολιά LIDL = 0,04ε **0,07€ 2 1
mp123 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, pigeon είπε * Alesto Ηλιόσπορος ψημένος αναλατος 250g 0,99ε = 3,96ε ΤΟ ΚΙΛΟ ΑΒ ΗΛΙΟΣΠΟΡΟΣ ΨΗΜΜΕΝΟΣ ΑΝΑΛΑΤΟΣ 250 GR 1,35ε = 5,40 ΤΟ ΚΙΛΟ * Σακουλίτσα γερμανοτσολιά LIDL = 0,04ε Σακουλίτσα εθνικής υπηρηφάνειας = 0,04ε Κατσε ρε μεγαλε. Με σπορια θα την βγαλουμε. Τι ειμαστε; ωδικα πτηνα η κοτες; ουτε οι κοτες δεν τρωνε σπορια. Βαριουντε να τα ξεφλουδισιυν. Σακουλες για λαχανικα - 0.00 τζαμπα. 😎 Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2018 από mp123
orck Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 20 λεπτά πριν, mp123 είπε Κατσε ρε μεγαλε. Με σπορια θα την βγαλουμε. Τι ειμαστε; ωδικα πτηνα η κοτες; ουτε οι κοτες δεν τρωνε σπορια. Βαριουντε να τα ξεφλουδισιυν. Σακουλες για λαχανικα - 0.00 τζαμπα. 😎 Μονο οταν η σακουλα εχει φρουτα και λαχανικα και για λογους υγιεινης οταν ειναι χυμα. Αλλιως 0,07 λεπτακια, ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ... ΤΟΥΣ Κατα τα αλλα ναι θεωρω μεγαλυ τυχη να πετυχεις να δουλευουν τα μισα ταμεια, ειναι σχεδον ρεκορ. 1
pigeon Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Κότες αποκλείεται να είμαστε γιατί οι κότες δεν τρώνε σανό. Για τις τιμές δε λέγαμε; ίδιες τιμες παντού. Σορι έσφαλα είναι 7 λεπτά η σακούλα. Είμαι τσομπάνης βορειοφινλανδος κ παίρνω μαζί μου ανθεκτικές επαναχρησιμοποιούμενες από το σπίτι. Διορθώνω λοιπόν: ΚΑΡΔΙΣ Τυροπιτάκια στριφτά = 1.79ε ΤΟ ΚΙΛΟ (από 2.99ε) +0,07ε η σακούλα = 1,86ε ΤΟ ΚΙΛΟ ΧΡΥΣΗ ΖΥΜΗ ΣΤΡΙΦΤΑΡΙ ΜΕ ΤΥΡΙ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟ 800 GR 5,04ε = 6,30ε ΤΟ ΚΙΛΟ +0,04ε η σακούλα = 6,34ε ΤΟ ΚΙΛΟ * Διαφορα 4,48ε ή αλλιως 64 σακούλες lidl. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2018 από pigeon 2
mr.Vox Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Όταν πας με προκατάληψη στα lidl χάνεις το παιχνίδι. Οι σακούλες παντού χρεώνονται. Κάποια προϊόντα είναι καλύτερα και από τα επώνυμα. Για να τα βρεις όμως έχεις καταναλώσει και κάποια που δεν αξίζουν. Αφού όλα σου φταίνε απλά δεν ξαναπάς και τελειώνει η υπόθεση. Ούτε νευριάζεις και έχεις την ηρεμία σου. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2018 από mr.Vox 3
phanispal Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Μόνο χαρτικά, κι αυτά εκτός προσφοράς γιατί πλακώνουν όλα τα λιμάδια και σηκώνουν και τις παλέτες. Και καμιά Gulden Draak άμα βάλει σε καλή τιμή, μιας και οι περισσότεροι δεν ξέρουν καν τι είναι. 1
pigeon Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Τι είναι τα λιμάδια κ γιατί σηκώνουν τις παλέτες, κάνουν άρση βαρών; 😱
mp123 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Τα ταν τα ταν. Ηρθε η ωρα επειτα απο απιγευματινη σιεστα η ωρα του καφε να ανοιξει το ματι. Κανω εσπρεσσολιντλ φρεντο. Αρωμα οκ, καιμακι οκ, χτυπαω καφε με λιγι ζαχαρη και 1 παγακι αφρος οκ. Κατι δεν παει καλα λεω. Επρεπε απο το step 1 αρωμα να τον ειχα πεταξει. Πινω πρωτη γουλια μετα τσουρας σιγαρεττου οκ. Α στο καλο λεω οκ. Βαρυς καφες δυνοτος καλο αρωμα. Συμπερασμα : ο λιντλοεσπρεσσο 3.19 ειναι πολυ καλυτερος απο τον χυμα καφε κοφι αιρλαντ 6.8 ευρω κοφιγουει 8 ευρω και και κοφυ λαμπ 7 ευρω. Για καποιον που θελει να πινει αξιοπρεπη καφε χωρις μεγαλο κοστος ειναι απειρος καλυτερος απι τις 3 αλυσιδες ειναι οκ περασε το τεστ. Ενταξη προσωπικα θα μεινω στον lavazza crema 4.8 ευρω και dimello κοκκινο συν οποτε περασω απο τον πειραια απο το καφεκοπτειο. . Σειρα εχουν τα καρδις οποτε τα φτιαξει το γυναικακι.
zio10 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Για χαρτικά που λέτε πολλοί τόσο καλές τιμές έχει; Δεν έχω προσέξει. Πχ χαρτί κουζίνας 800γρ. πήρα σήμερα από Σκλαβενίτη 1,85. Στα lidl πόσο έχει;
flik Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Αξίζουν πολύ οι πίτες Kardis χωριάτικες (κιμά-κοτόπουλο) που έχουν σήμερα -33%. Είανι της Ιωνικής σφολιάτας, αρκετά καλές, πολύ φθηνές ειδικά με προσφορά αλλά και χωρίς. Είχε προσφορά επίσης και στραγγιστό total, και τρικαλινό επίσης καλή προσφορά σήμερα. Σπάνια πηγαίνω και εγώ, κυρίως πήγα για τις πίτες αλλά βρήκα 1-2 επώνυμα σε καλές τιμές.
pigeon Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Zio μόνο σε προσφορές έχει νόημα. Το 800αρι κουζίνας το έχει 1,69ε και δεν είναι καλύτερο από του Σκλαβ. κ του ΑΒ. Σε προσφορά το βγάζει 1,39ε. Το ίδιο 800άρι το βρίσκω σε "Ελομας" με 1,39ε-1,49ε αρκετά συχνά. Το 3πλο υγείας το έχει 3,70ε τα 1900γρ. Σε προσφορά XL έχει την ιδια τιμή, περισσότερα ρολά, όμως πάλι στα ~2000γρ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις