papoys1 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Τον βλέπω να τρώει σύντομα μπαν αν δεν ομολογήσει από που είναι πληρωμένος να συκοφαντήσει αυτό το υπέροχο προιόν με την εξαιρετική γεύση.
Seldon68 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δεν πίνεται το ρημαδι ,το έχω στο ψυγείο και περιμένω έναν φίλο του αδελφού μου που τον έχω αχτι για να του την σερβίρω αλλά έχει εξαφανιστεί και αυτός ο μακακας. 1
kon1to Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Σε φούρνο στο Κολωνάκι πριν μερικά χρόνια, το μόνο ice tea που είχε ήταν αυτό του Lidl αλλά το πούλαγε σε τιμή Lipton/Nestea + Όχι απλά δεν πινόταν, αλλά μου έχει μείνει και τραύμα...
paylidis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Seldon68 είπε Ρε παιδιά έχει καταφέρει κανείς να πιει αυτό το ζουμί που πουλάει το lidl σαν ice tea; Μιλάμε ότι χρειάζεται τεράστιο ταλέντο να φτιάξεις τέτοια αηδια. Μέχρι πριν 2 χρόνια ήταν μια χαρά. Πλέον όντως δε πίνεται. Έχω και εγώ ένα ξεχασμένο (είχα πάρει κ 2 ο μλκς) στο ψυγειο για κανένα θύμα...
stelios18120 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ το έβαλα μια φορά στο mazda που μου έλειπαν μερικα ml λάδι και μια χαρά έκανε δουλειά. Το μοτέρ έκανε γουργουρητο ευχαρίστησης. Καλύτερο και από 10-40 λαδι ακριβης μάρκας. Δεν είναι μάπα τα προϊόντα του lidl αρκεί να βρείτε την χρήση τους,γιατί αλλά λέει στα ταμπελακια κ αλλά είναι τελικά. Πχ κάτι σαν Μερέντα που έχει,πήρα δύο κουτιά και ηταν στόκος και έκλεισα τρύπες που είχα αφήσει ανοιχτές από ένα a/c που είχα βάλει. Η κάτι ριζογκοφρετες έκαναν για μόνωση ανάμεσα στα τούβλα.αριστα προϊόντα. 😁😁😁😁✌️✌️✌️✌️😎 (Περιμένω δηλωμενους lidlολαγνους να μου την πέσουν με ατάκες,δεν έχεις δίκιο,αξίζουν όλα είναι τέλεια και φθηνά,έχει άπειρο προσωπικο και δεν περιμένεις ουρές κτλπ κτλπ) Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2018 από stelios18120 2
orck Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Ο παππούς σίγουρα γράφει λεπτομερέστατη έκθεση όπου μας εξηγει/επιβάλει ότι το νεροζουμι του Lidl είναι σαφώς ανώτερο από οτιδήποτε άλλο, ακόμη και επώνυμο νεροζουμι. Θα διαβάσουμε ανάλυση γιατί το νερό του Lidl είναι το μοναδικό ευεργετικό και γιατί η ζάχαρη που βάζουν μέσα είναι τόσο καλή ενώ όλοι οι άλλοι βάζουν κακά υλικά. Μυστικό μακροζωίας είναι αυτό και το κοροϊδεύετε Που είναι και ο φίλος από το διπλά μαγαζί να μας πει τι προστατεύει καλύτερα το ice-tea του Λιντλ η η fanta; 2
mp123 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Ντροπη σας που κατηγοριτε τον ναο lidl. Μετανοητε. Παππου συγχωρεσε τους. 1
Locke_John Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Γεια σε όλους. Τα αθλητικά παπούτσια που έχει αυριο, Σάββατο, 15€, αξίζουν πιστεύετε; Για προπονήσεις στίβου κάνουν, ή να δω σε κάνα εξειδικευμένο μαγαζί αθλητικών ειδών για γνωστή μάρκα;
margaritagr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, Locke_John είπε Γεια σε όλους. Τα αθλητικά παπούτσια που έχει αυριο, Σάββατο, 15€, αξίζουν πιστεύετε; Για προπονήσεις στίβου κάνουν, ή να δω σε κάνα εξειδικευμένο μαγαζί αθλητικών ειδών για γνωστή μάρκα; Τωρα ειλικρινά το έχεις απορία ???? πιστευεις πως πρόκειται για ποιοτικά υποδήματα κατάλληλα για προπονήσεις ??? 2
ELTASSOS Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, Locke_John είπε Γεια σε όλους. Τα αθλητικά παπούτσια που έχει αυριο, Σάββατο, 15€, αξίζουν πιστεύετε; Για προπονήσεις στίβου κάνουν, ή να δω σε κάνα εξειδικευμένο μαγαζί αθλητικών ειδών για γνωστή μάρκα; Μπααα για περπατημα μονο μια χαρα ειναι αλλα για προπονηση δεν. Το δοκιμασα λιγο σε τζοκιγκ τεμπο και το βραδυ ποναγαν οι γαμπες μου ποναγαν, μαλλον δεν παταγα ωσ συνηθως. Παντως 1../..2. φορες τη βδομαδα για χαλαρα περπατηματα οκ γιατι βοηθουν να αλλαζεις το πατημα. Ειναι αναλογα των αντμιραλ των 40 ευρω...δεν χανεις κατι να τα παρεις βολταδικα ειναι. Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2018 από ELTASSOS 1
zio10 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Locke_John είπε Γεια σε όλους. Τα αθλητικά παπούτσια που έχει αυριο, Σάββατο, 15€, αξίζουν πιστεύετε; Για προπονήσεις στίβου κάνουν, ή να δω σε κάνα εξειδικευμένο μαγαζί αθλητικών ειδών για γνωστή μάρκα; Οι Αιθίοπες ξυπόλυτοι κάνουν προπόνηση και παίρνουν χρυσά σε Ολυμπιάδες! Όπως γράφτηκε δεν μπορεί να είναι αντίστοιχα των ακριβών επώνυμων, αλλά για ένα περπάτημα ή μια βόλτα οκ είναι. Ανάλογα κιόλας, σε κάποιον μπορεί να ταιριάξουν πολύ, σε άλλον καθόλου! 1
pigeon Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Το νήμα τελευταία αναβλύζει πολιτισμό, αρώματα Στεφάνου ελιάς κ μαστίχας Χίου. Πα μαλ..👌 1
esertas Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, zio10 είπε Οι Αιθίοπες ξυπόλυτοι κάνουν προπόνηση και παίρνουν χρυσά σε Ολυμπιάδες! Όπως γράφτηκε δεν μπορεί να είναι αντίστοιχα των ακριβών επώνυμων, αλλά για ένα περπάτημα ή μια βόλτα οκ είναι. Ανάλογα κιόλας, σε κάποιον μπορεί να ταιριάξουν πολύ, σε άλλον καθόλου! Εγώ θα πάω να τα δοκιμάσω. Μέχρι τώρα δεν έβρισκα στο νούμερο μου (46). Τώρα έχει. Τρύπησαν και τα Adidas. 2
zio10 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, esertas είπε Εγώ θα πάω να τα δοκιμάσω. Μέχρι τώρα δεν έβρισκα στο νούμερο μου (46). Τώρα έχει. Τρύπησαν και τα Adidas. Να πας, δε χάνεις τίποτα! Από θέμα αντοχής στα adidas κι εγώ δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος... 1
mp123 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, zio10 είπε Οι Αιθίοπες ξυπόλυτοι κάνουν προπόνηση και παίρνουν χρυσά σε Ολυμπιάδες! Ετσι εινσι γιατι δοκιμασαν τα παπουτσια του λιντλ κσι λενε ασε καλυτερα ξυπολυτοι. 😋 Σημερα το αποφασισα θα επισκεφτω τον ναο για τον λιντλοεσπρεσσο που προτεινει ο παππους, τις τυροπιτες καρδις, και κανενα ξηροκαρπι για το ποτο το βραδυ. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις