Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, kon1to είπε

τις προάλλες ήρθε μήνυμα με τα νέα κουπόνια σε ένα συνάδελφο στη δουλειά και έτσι το συνειδητοποίησα ότι έχω μήνες να λάβω αλλά είδα και κόσμο σήμερα που είχε εκτυπωμένα στο κατάστημα.

Tωρα σου δινουν κουπόνια για να παρεις κατι κατσαρολες και τηγανια σε προνομιακη λεει  τιμη,

• Απαντ. 10,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 ώρες πριν, kon1to είπε

Έτσι κι αλλιώς οι προσφορές φυλλαδίου του Lidl, σε επώνυμα και μη προϊόντα είναι περιοδικές και επαναλαμβανόμενες, ανα 2-3 βδομάδες τις ξαναβρίσκεις, άρα λίγη οργάνωση θέλει...

Οι προσφορές φυλλαδίου του lidl στα δικά του προιόντα είναι  προσφορές και όχι δούλεμα.Σου λέει αυτό το προιόν που το πουλάω τόσο το βάζω τόσο παρακάτω. και όχι -30 -40 ή 1+1 που βλέπεις στην τηλεόραση που απλά ανεβάζουν την τιμή ενός προιόντος ευκαιριακά και σου λένε πάρτο σε προσφορά.

Βλέπω στο φυλλάδιο του αβ 1+1 μαλακτικό δώρο lenor 6 ευρώ όταν όλοι τα ίδια τα πουλάνε από 3 έως 3,50 ευρώ το ένα ή σερβιέτες -40% όταν την άλλη βδομάδα οι περισσότεροι τις έχουν 1+1 δώρο, ή -40% στους αφρούς ξυρίσματος και την άλλη βδομάδα τους έχουν 1+1 δώρο άρα σου βγαίνουν και φθηνότερα.Εγώ θέλω το προιόν που ξέρω ότι το παίρνω 2 ευρώ να μου πεις για μια βδομάδα το βάζω 1,5 και όχι να ανεβοκατεβάζεις καθημερινά την τιμή σαν ασανσέρ (δήθεν προσφορά) και να μην ξέρω τι μου γίνεται. Ένας από τους λόγους που δεν πάω αβ, ο οποίος αυτή τη βδομάδα πραγματική προσφορά και όχι δούλεμα έχει στο κοτόπουλο 2 ευρώ και στον καφέ Λουμίδη 2,29 (πέρασα και πήρα μόνο αυτά τα δύο προιόντα).

Τα υπόλοιπα απλά lidl.:P 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά μόνο lidl ,τι να λέμε τώρα...σε όλα μακράν φθηνότερο όλων των άλλων.

ΑΒ δε μπαίνω , Σκλαβενίτη σπανιως για ότι δε βρω σε lidl.

Από περιέργεια, θυμάται κανείς πόσο πουλάει τα παντζάρια τα βρασμένα/συσκευασμενα το lidl?για να κάνω μια ενδεικτική σύγκριση.

Ο Σκλαβενίτης είχε 2-3 επιλογές και η φθηνότερη του επιλογή ήταν τα Γαλλίας, με τιμή 0.80€ το πακετακι(ίδιου βάρους νομίζω με του lidl).

Την προηγούμενη εβδομάδα, ήθελα αυγά και ενώ συνήθως παίρνω την 15αδα, είδα το 14+4 ως προσφορά και όμως στο εμπρός καρτέλα κι έγραφε 15 λεπτά το αυγό, ίδια τιμή με τη δεκαπενταδα δλδ.

Ωστόσο,από περιέργεια είπα να το ελέγξω με το κομπιουτεράκι. η τιμή των 14+4 δια του 18, έβγαζε 13κάτι λεπτά το ένα αυγό και απλά "ούτε καν" το διαφήμιζαν ιδιαιτέρως.τι να λέμε τώρα...

Το Σάββατο θα δοκιμάσω την Καρδίς πίτα κοτόπουλου που έχουν γραφτεί καλά λόγια σε προηγούμενη σελίδα.

Υγ.οριστε ένας απλός καλός τρόπος σύγκρισης: Η τιμή του ενός αυγού στα άλλα σούπερ μάρκετ.στο lidl έχει μονίμως αυτά της 15άδας, με τιμή 0.15€ το ένα .σε άλλο σούπερ μάρκετ,υπάρχει καλύτερη τιμή άραγε;

Επεξ/σία από Locke_John
  • Like 2
Δημοσ.
16 ώρες πριν, papoys1 είπε

.Εγώ θέλω το προιόν που ξέρω ότι το παίρνω 2 ευρώ να μου πεις για μια βδομάδα το βάζω 1,5 και όχι να ανεβοκατεβάζεις καθημερινά την τιμή σαν ασανσέρ (δήθεν προσφορά) και να μην ξέρω τι μου γίνεται. Ένας από τους λόγους που δεν πάω αβ, ο οποίος αυτή τη βδομάδα πραγματική προσφορά και όχι δούλεμα έχει στο κοτόπουλο 2 ευρώ και στον καφέ Λουμίδη 2,29 (πέρασα και πήρα μόνο αυτά τα δύο προιόντα).

Όλα τα σουπερ μάρκετ εδώ και χρόνια έτσι δουλεύουν, απλά φροντίζεις να τα πάρεις όταν είναι με έκπτωση

Και στο κοτόπουλο που λες το ίδιο γίνεται, όλα τα σούπερ όταν το έχουν προσφορά το έχουν  2-2.2Ε

Είναι τόσο κοινή πρακτική που η απορία μου είναι ποιος αγοράζει απορρυπαντικά έκτος προσφοράς

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ObeyWario! είπε

Είναι τόσο κοινή πρακτική που η απορία μου είναι ποιος αγοράζει απορρυπαντικά έκτος προσφοράς

α. η νοικοκυρά που πνίγεται να προλάβει να ψωνίσει 5 πράγματα (στην λίστα έχει 15 πράγματα, αλλά θα πάρει τα πιο επείγοντα) για να προλάβει να κάνει μισό τσιγαράκι στο αμάξι να ξεχάσει την πίεση της δυλειάς προτού γυρίσει στο σπίτι με τα παιδιά να γκρινιάζουν ήδη για φαγητό

β.οποισδήποτε έχει μεγάλο εισόδημα και βαριέται να ασχολείται με απορρυπαντικά, ένα όνομα που ξέρουμε από διαφήμιση τηλεόρασης στο καλάθι και είμαστε οκ

2 ώρες πριν, Locke_John είπε

Παιδιά μόνο lidl ,τι να λέμε τώρα..

απέστειλα ήδη αίτημα φιλίας

Επεξ/σία από le vent nous porterAAAA
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Locke_John είπε

Από περιέργεια, θυμάται κανείς πόσο πουλάει τα παντζάρια τα βρασμένα/συσκευασμενα το lidl?για να κάνω μια ενδεικτική σύγκριση.

1ε τα εχει το λιντλ και 1,5 ο ΑΒ.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Locke_John είπε

όμως στο εμπρός καρτέλα κι έγραφε 15 λεπτά το αυγό

11 ώρες πριν, Locke_John είπε

η τιμή των 14+4 δια του 18, έβγαζε 13κάτι λεπτά το ένα αυγό και απλά "ούτε καν" το διαφήμιζαν ιδιαιτέρως.τι να λέμε τώρα...

Όντως. Έπρεπε να σηκώσουν 3οροφο μπάνερ ότι έχουν τα αυγά σε προσφορά "μείον 1 λεπτό και κάτι" το ένα. Αλλά λυπήθηκαν τον ανταγωνισμό.

Κι εγώ ψωνίζω από το Lidl και μάλιστα αρκετά, αλλά δεν είναι και όλες "οι τόσο τέλειες προσφορές" για να αξίζει να ασχοληθεί κανείς.

Δημοσ.

Αυτό που βάζουν μια κοπέλα μετά τα ταμεία και ρωτάει τον κόσμο αν φέρνουν το φυλλάδιο στο σπίτι τους καινούργια τακτική είναι?

Εγώ της είπα δεν με απασχολεί μιας και ήταν ασχημουλα η κοπέλα.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, DYEL είπε

Αν είσαι αυτός στο avatar σου με το δίκιο σου.

• Thanks 1
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, DYEL είπε

Αυτό που βάζουν μια κοπέλα μετά τα ταμεία και ρωτάει τον κόσμο αν φέρνουν το φυλλάδιο στο σπίτι τους καινούργια τακτική είναι?

τουλάχιστον είναι έξτρα υπάλληλος ή ο υποδιευθυντής/σεκιούριτι με περούκα που τον τρέχουνε πέρα-δώθε από το ξεφόρτωμα στο πόστο μετά τα ταμεία;

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, le vent nous porterAAAA είπε

τουλάχιστον είναι έξτρα υπάλληλος ή ο υποδιευθυντής/σεκιούριτι με περούκα που τον τρέχουνε πέρα-δώθε από το ξεφόρτωμα στο πόστο μετά τα ταμεία;

Η αλήθεια είναι πως αργότερα πέρασε ένας κουστουματος με καρτελακι στο λαιμό και είπε "τι ζέστη είναι αυτή σήμερα ρε μ@λακα" καθώς περνούσε δίπλα μας

Πιθανόν να το είπε και σε μένα δε πρόσεξα,έβαζα τα ψώνια σε σακούλες

Δημοσ.

Ρε παιδιά έχει καταφέρει κανείς να πιει αυτό το ζουμί που πουλάει το lidl σαν ice tea;

Μιλάμε ότι χρειάζεται τεράστιο ταλέντο να φτιάξεις τέτοια αηδια.

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Seldon68 είπε

Ρε παιδιά έχει καταφέρει κανείς να πιει αυτό το ζουμί που πουλάει το lidl σαν ice tea;

Μιλάμε ότι χρειάζεται τεράστιο ταλέντο να φτιάξεις τέτοια αηδια.

Τι είπες ρε! Σε ψάχνει ήδη ο παππούς! Κανόνισε να σε πετύχει κακομοίρη μου! :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...