Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, indrigo είπε

Τωρα ομως λες πως θα ηθελες και δυνατοτερο...

Τα σκουπακια της κλασης του ειναι για κανα ψιχουλο η για καμια σταχτη αμα πεσει

Ναι φίλε μου, όντως το είχα ρωτήσει. Σίγουρα για την κατηγορία του είναι μια χαρά, απλά όταν είδα τα volt σκέφτηκα ότι θα ήθελα κάτι πιο δυνατό. Θα κοστίσει πολύ παραπάνω το γνωρίζω.

• Like 1
Δημοσ.

Kατι εχει συμβει με καποια προιοντα του λιντλ που τσεκαρα, συσκευασιες με τυρι σε φετες τωρα λενε "αν ανοιξει να καταναλωθει αμεσα", η γερμανικη πορτοκαλαδα που ελεγε "....να καταναλωθεί σε 3-4 μερες" τωρα λεει "αμεσα".

Αλλαξαν οι προδιαγραφες ή τους εβαλαν χερι?

Δημοσ.
6 ώρες πριν, le vent nous porterAAAA είπε

λοιπόν, το τσέκαρα φορτισμένο, όχι επί τω έργω, απλώς πόσο βεντουζώνει στο χέρι και από τα αντίστοιχα της πλάκας πρακτικεροειδή στα 14 με 19 ευρώ που έχω χρησιμοποιήσει κατά καιρούς, φαίνεται πιο δυνατό αλλά ακόμα και αν είναι ίδιο (δλδ ψιλομάπα) με διευκολύνει που αυτό σε αντίθεση με τα ίδιας τάξεως τιμής είναι χωρίς καλώδιο, επίσης φαίνεται πολύ πιο στιβαρή καττασκευή (ιδίως στο σημείο με το κλιψάκι που βγάζεις/βάζεις τον "κάδο")

αν το βρείτε μεθαύριο σε στοκ και δεν θα σας περισσεύει για αυτή την δουλειά παραπάνω από 20άρικο ή θέλετε δεύτερο για το χουριό, χτυπήστε το

παππού πού είσαι έχω αρχίσει να ανησυχώ

Με φάγανε 2-3 από τη γκρίνια τους με έπιασε λουμπάγκο και ήμουνα αραγμένος  στον καναπέ.:P 

Στα σοβαρά είχα πάει εξοχικό γιατί έπρεπε να γεμίσω την ταίστρα φαγητό για τις γατούλες .Με περίμεναν οι κακόμοιρες σαν τον μεσσία γιατί την τελευταία φορά είχα πολύ λίγο και τις είχε κόψει λόρδα.☺️

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, papoys1 είπε

Με φάγανε 2-3 από τη γκρίνια τους με έπιασε λουμπάγκο και ήμουνα αραγμένος  στον καναπέ.:P 

Στα σοβαρά είχα πάει εξοχικό γιατί έπρεπε να γεμίσω την ταίστρα φαγητό για τις γατούλες .Με περίμεναν οι κακόμοιρες σαν τον μεσσία γιατί την τελευταία φορά είχα πολύ λίγο και τις είχε κόψει λόρδα.☺️

Οι γατες στην εξοχη σε περιμεναν για να τις ταισεις;
Ακομη και τις γατες σου απο το Lidl τις πηρες; Δεν ξερουν να βρισκουν τροφη, ειδικα στην εξοχη, οι γατες;
Δεν πειραζει, επειδη εχουν 3 ετη εγγυηση, και εχουν τα πιο εντονα χρωματα απο ολες τις γατες της γειτονιας "γιατι οι Γερμανοι δεν παιζουν με τις προδιαγραφες στα χρωματα και δεν τσιγγουνευονται το καλο το χρωμα".

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, orck είπε

Ακομη και τις γατες σου απο το Lidl τις πηρες; Δεν ξερουν να βρισκουν τροφη, ειδικα στην εξοχη, οι γατες;
Δεν πειραζει, επειδη εχουν 3 ετη εγγυηση, και εχουν τα πιο εντονα χρωματα απο ολες τις γατες της γειτονιας "γιατι οι Γερμανοι δεν παιζουν με τις προδιαγραφες στα χρωματα και δεν τσιγγουνευονται το καλο το χρωμα".

Τις προσέχω γιατί με απάλλαξαν από τα ποντίκια.

Είναι ερημική περιοχή ρε συ με ελάχιστα σπίτια και αν δεν τις ταίσω για μεγάλο διάστημα φεύγουν και πάνε σε άλλα σπίτια. Καλοκαίρι είναι ένας κάδος κοντά και τον ψαχουλεύουν αλλά τώρα αραίωσαν και οι παραθεριστές οπότε συνήθως είναι άδειος.

Το άσχημο είναι τελευταία έκοψε και το lidl τις προσφορές γατοτροφών που έβαζε συχνά (1,60 - 1,70) το δίκιλο και κοστίζουν ακριβά.Επίσης είχαν συνηθίσει του lidl και μου νιαουρίζουν γιατί δεν του αρέσει η γεύση από την καινούργια που παίρνω.:D

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, orck είπε

παππου δεν ξερω αμα εχεις παρατηρήσει οτι οι γατες αν λείπεις καιρο και τις εχεις παρατήσει ενώ σε έχουν συνηθίσει εκει, τοτε προτού επιδοθουν σε γλυκές και κωλοτουμπες, σε γρατσουνανε με μανία για να σε μαλώσουν

ε λοιπόν το ιδιο φαίνεται οτι παθαίνουν και οι άνθρωποι....

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήρα κάτι ρουχαλάκια για το μωρό, πολύ ωραία σειρά είναι! 

Επίσης κάτι κονσέρβες ψαρικά που μου αρέσουν και πήρα να δοκιμάσω και τυροπιτάκια και μπουγάτσα με κρέμα καρδίς, δεν τα έχω ξαναπάρει.

Επεξ/σία από zio10
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 10/9/2018 στις 12:12 ΜΜ, zio10 είπε

Πήρα κάτι ρουχαλάκια για το μωρό, πολύ ωραία σειρά είναι! 

Επίσης κάτι κονσέρβες ψαρικά που μου αρέσουν και πήρα να δοκιμάσω και τυροπιτάκια και μπουγάτσα με κρέμα καρδίς, δεν τα έχω ξαναπάρει.

Πήρα και εγώ φουτεράκια για την εγγονούλα. Μιλάμε για άριστη ποιότητα και πολύ καλή υφή για την τιμή των 7 ευρώ που έκαναν.Απλά πήγα μεσημεράκι και δυσκολεύτηκα να βρω νούμερα γιατί έγιναν ανάρπαστα.

7 λεπτά πριν, ParhsG είπε

Φυλλαδιο δεν ειδα σημερα

Τις 2-3 τελευταίες εβδομάδες το αργεί.Το πάει Πέμπτη να έχει και τους ανταγωνιστές στην τσίτα για τις επόμενες προσφορές.:P

• Like 1
Δημοσ.

ήταν η ημέρα των super markets σήμερα, αρχικά πήγα ΑΒ για να επωφεληθώ και απ τους διπλούς πόντους. Εν τω μεταξύ έχουν σταματήσει να μου στέλνουν κουπόνια touch point, υποψιάζομαι οτι σχετίζεται με το GDPR.

Είδα τις Μπάρες δημητριακών fitness 3,34€ και είπα να πάρω ένα πακέτο φοβούμενος πως όταν πάω Lidl δεν θα έβρισκα τίποτα μιας και έφτασε Τετάρτη με αυτά και με τα άλλα. Κακώς τελικά γιατί όταν πήγα είχε μπόλικες, με 1,99€, οπότε στόκαρα.

Έψαχνα για μουστάρδα στον ΑΒ, η φθηνότερη επώνυμη που υπήρχε ήταν η Brava με 2,80€, ευτυχώς δεν πήρα, βρήκα Hellmans προσφορά στα Lidl με 2,35€  (εκτός φυλλαδίου).

Πήρα απιονισμένο νερό από τον ΑΒ ιδιωτικής ετικέτας Care 0,81€ (δεν υπήρχε κάτι άλλο έτσι κι αλλιώς) και από περιέργεια τσέκαρα στα Lidl, 0,75€ ιδιωτικής ετικέτας W5.

Αυτά είναι μερικά παραδείγματα από την καθημερινότητα και σκέφτομαι τον φίλο που είπε τις προάλλες για προσφορές φυλλαδίου και οτι δεν μπορούμε να συγκρίνουμε.

Και σκέφτομαι, στο τέλος του μήνα το πορτοφόλι μου θα το νοιάζει οτι ήταν προσφορές φυλλαδίου ή το πόσα λεφτά γλύτωσε;

Έτσι κι αλλιώς οι προσφορές φυλλαδίου του Lidl, σε επώνυμα και μη προϊόντα είναι περιοδικές και επαναλαμβανόμενες, ανα 2-3 βδομάδες τις ξαναβρίσκεις, άρα λίγη οργάνωση θέλει...

• Like 3
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Πήρα και εγώ φουτεράκια για την εγγονούλα. Μιλάμε για άριστη ποιότητα και πολύ καλή υφή για την τιμή των 7 ευρώ που έκαναν.Απλά πήγα μεσημεράκι και δυσκολεύτηκα να βρω νούμερα γιατί έγιναν ανάρπαστα.

Τις 2-3 τελευταίες εβδομάδες το αργεί.Το πάει Πέμπτη να έχει και τους ανταγωνιστές στην τσίτα για τις επόμενες προσφορές.:P

Εγώ πήγα πρωί και είχε τα πάντα!

Αν λέμε τα ίδια ρούχα για μωρά αυτή η σειρά lupilu organic cotton είναι πολύ καλή. Αλλά για να λες 7€ μάλλον εννοείς τα ρούχα που είχε για παιδιά, όχι μωρά. Γι'αυτά δεν έχω άποψη (ακόμα :lol:).

Ο γαύρος μαρινάτος μου άρεσε...αν μπορέσω να πάω αύριο - μεθαύριο θα ξαναπάρω.

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, kon1to είπε

ήταν η ημέρα των super markets σήμερα, αρχικά πήγα ΑΒ για να επωφεληθώ και απ τους διπλούς πόντους. Εν τω μεταξύ έχουν σταματήσει να μου στέλνουν κουπόνια touch point, υποψιάζομαι οτι σχετίζεται με το GDPR.

Κι εγώ έχω πολύ καιρό να λάβω κουπόνια.
Υπέθετα ότι ή τα σταμάτησαν, αλλά θα είχαν αφαιρέσει τα μηχανήματα στην είσοδο
ή έφταιγε το ότι έχασα την κάρτα και με την καινούργια φαίνομαι σαν νέος πελάτης και στέλνουν μόνο στους παλιούς.

Πάντως σήμερα είδα κάποιον που είχε κουπόνια.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, SB_1957 είπε

Κι εγώ έχω πολύ καιρό να λάβω κουπόνια.
Υπέθετα ότι ή τα σταμάτησαν, αλλά θα είχαν αφαιρέσει τα μηχανήματα στην είσοδο
ή έφταιγε το ότι έχασα την κάρτα και με την καινούργια φαίνομαι σαν νέος πελάτης και στέλνουν μόνο στους παλιούς.

Πάντως σήμερα είδα κάποιον που είχε κουπόνια.

τις προάλλες ήρθε μήνυμα με τα νέα κουπόνια σε ένα συνάδελφο στη δουλειά και έτσι το συνειδητοποίησα ότι έχω μήνες να λάβω αλλά είδα και κόσμο σήμερα που είχε εκτυπωμένα στο κατάστημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

λοιπόν μια και πέτυχα φυλλάδιο της ερχόμενης βδομάδας,

για όσους ενδιαφέρονται από εργαλεία έχει κομπρεσέρ αέρος και εξαρτήματα

Επεξ/σία από KoreanW
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...