indrigo Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 15 λεπτά πριν, rus είπε Δεν είμαι σιγουρος αν μιλας σοβαρα ή κανεις πλακιτσα Σοβαρα οχι ακριβως γιαυτο εβαλα σε τσοντα και την επισημανση με το σοβαροτερα σε εισαγωγικα. Αλλα και παλι δεν καταλαβα και εσυ με το "Eυτυχως ομως υπαρχεις εσυ να μου ανοιγεις τα ματια" αν το εννοουσες η το ειπες ετσι για πλακα!
rus Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, indrigo είπε Σοβαρα οχι ακριβως γιαυτο εβαλα σε τσοντα και την επισημανση με το σοβαροτερα σε εισαγωγικα. Αλλα και παλι δεν καταλαβα και εσυ με το "Eυτυχως ομως υπαρχεις εσυ να μου ανοιγεις τα ματια" αν το εννοουσες η το ειπες ετσι για πλακα! Aν εσυ εννοουσες εννοουσα κι εγω, αν εκανες πλακα εκανα κι εγω
jonkyr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 21 ώρες πριν, pantheo4 είπε Δουλεύουν Έλληνες και τα περισσότερα προϊόντα είναι Ελληνικά. Διαβάζω, αλλά έχω πάψει να ασχολούμαι με την... ποιότητα του lidl. Όμως μια διευκρίνιση θα την ήθελα: δλδ στα άλλα σούπερ μάρκετ δουλεύουν ξένοι; Spoiler Κι αν ναι, είναι πολύ κακό αυτό; Κι αν ναι, να δω κανέναν γιατρό επειδή δεν με ενοχλεί; Κι αν ναι, ξέρετε κανέναν ειδικό γιατρό; Πείτε μου σας παρακαλώ, να το προλάβω, γιατί θα με πουν Ρουβικωνα και δεν θέλω μπλεξίματα.
kronos73 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 20 ώρες πριν, Stamer είπε Δεν λέει πόσα volt είναι. Εάν είναι αρκετά (αμφιβάλλω κάπως) και θεωρείς οτι χρειάζεσαι όντως κάτι τέτοιο, τότε εγώ προσωπικά θα το δοκίμαζα. Το skroutz έχει ένα σωρό σε τέτοιες τιμές αλλά έχουν λίγα volt, είναι αδύναμα. Έχω ένα bosch 10v ή 12v (δεν θυμάμαι καλά) και θεωρώ οτι είναι απλά ok. 7,4 Volt, σε 2 διαφορετικές συσκευασίες αλλά τα ίδια σκουπάκια. Δεν τρελάθηκα. Θα ψάξω κάτι τουλάχιστον 10 Volt.
le vent nous porterAAAA Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 7/9/2018 στις 2:00 ΜΜ, pantheo4 είπε Δουλεύουν Έλληνες και τα περισσότερα προϊόντα είναι Ελληνικά.. 2 ώρες πριν, jonkyr είπε μια διευκρίνιση θα την ήθελα: δλδ στα άλλα σούπερ μάρκετ δουλεύουν ξένοι; πιθανόν απαντάει στο (εν προκειμένω νοερό) επιχείρημα ότι τα λιντλ είναι γερμανικά 23 ώρες πριν, mp123 είπε Παλι τσακωνεστε λιντλολατρες με λιντλομαχους. Ολοι τα ιδια ειναι. Παππου τον νου σου. Στην εχουν πεσει κανα δυο απο τα πλαγια.,στειλε ενισχυσεις. όβερρ, κατέφτασα 13 ώρες πριν, indrigo είπε Σοβαρα οχι ακριβως γιαυτο εβαλα σε τσοντα και την επισημανση αίσχος να υβρίζουμε σε τέτοιο ιερό τόπικ 35 λεπτά πριν, kronos73 είπε 7,4 Volt, σε 2 διαφορετικές συσκευασίες αλλά τα ίδια σκουπάκια. Δεν τρελάθηκα. Θα ψάξω κάτι τουλάχιστον 10 Volt. φίλε επειδή θα πεταχτώ τώρα και ταλαντεύομαι για το σκουπάκι, διευκρίνισε αν θες αν εννοεις το λιντλίσιο ότι δεν τρελάθηκες γιατί αυτό με τις δύο συκευασίες με μπέρδεψε Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2018 από le vent nous porterAAAA 1 1
mylo Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Για το σκουπακι. Αυτά γράφει πάνω στο σκουπακι. Και αυτά στο κουτί του 1
le vent nous porterAAAA Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) τύπε ευχαριστώ μόλις τσάκωσα το τελευταίο της γειτονιάς το δοκίμασα να σώσω κανέναν λιντλοσυμπολεμιστή αλλά είναι μισοφορτισμένο, λέει χρόνο 5 ωρες, είναι Σάββατο, κλείνουν 8 και είναι 4 θα επανέλθω πάντως γιατί έχω έναν καλό φίλο που στα καταστήματα πέριξ του Γέρακα, πετυχαίνει προσφορές και εκτός σούπερ σαββάτου😊😊 Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2018 από le vent nous porterAAAA
kronos73 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, le vent nous porterAAAA είπε διευκρίνισε αν θες αν εννοεις το λιντλίσιο ότι δεν τρελάθηκες γιατί αυτό με τις δύο συκευασίες με μπέρδεψε To ίδιο σκουπάκι βάσει φωτογραφιών και Volts (7,4) τσέκαρα σε δύο διαφορετικές συσκευασίες (Βριλήσσια). Δεν ειδα με λεπτομέρεια όλα τα χαρακτηριστικά (αν είχαν πχ την ίδια μπαταρία) αλλά μου δόθηκε η εντύπωση ότι είναι τα ίδια σκουπάκια από διαφορετικές παρτίδες παραγωγής. Τώρα δεν τρελάθηκα γιατί 1ον μπερδεύτηκα και εγώ αλλά 2ον είχα 7ρι το οποίο δε με ικανοποιούσε. Για τα λεφτά του δεν αμφιβάλλω ότι μπορεί να είναι τίμιο αλλά εγώ προσωπικά προτιμώ να δώσω παραπάνω χρήματα για κάτι καλύτερο. 1
Stamer Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, kronos73 είπε 7,4 Volt, σε 2 διαφορετικές συσκευασίες αλλά τα ίδια σκουπάκια. Δεν τρελάθηκα. Θα ψάξω κάτι τουλάχιστον 10 Volt. Αν όντως τα χρησιμοποιείς συχνά, θα σου έλεγα να πάρεις περισσότερα βολτ, τουλάχιστον 18. Αν το θέλεις περιστασιακά, πιστεύω να είσαι καλυμμένος με 10v. 1
indrigo Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Τα σκουπακια του λιντλ απο παντα ηταν στα 7,4Volt (εκτος απο αυτα που τραβανε ρευμα απο την μπαταρια του αυτοκινητου και ειναι στα 12) εδω το pdf του: http://bit.do/ewujY 1
zio10 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Από Δευτέρα έχει τη σειρά των παιδικών ρούχων από οργανικό βαμβάκι. Όποιος έχει μωρό ας ρίξει μια ματιά. (Έχει και τις argus στα 59 λεπτά τα 500ml, ευκαιρία να πάρουμε τις τελευταίες για φέτος! Αν και θα προτιμούσα να έχει τις Ερμής. ). 2
Deathmace Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Την εβδομάδα που μας πέρασε η τιμή στο Monster παίζει να ήταν η χαμηλότερη έβερ. 85 λεπτά την ίδια στιγμή που έτρεχε και στον Μασούτη αυτή η ενέργεια και έχει τιμή 1,18 (μιας και μιλάμε για σύγκριση τιμών). Ευτυχώς στο 1 από τα 2 που με βολεύουν να περάσω μετά τη δουλειά, βρήκα το άσπρο. Την προηγούμενη φορά δεν είχαν φέρει καθόλου. Πάντως επειδή πολλή κουβέντα γίνεται για το αν τα λιντλ είναι φθηνά και πώς γίνεται αυτο, φανταστείτε πόση περισσότερη διαπραγματευτική ισχύ έχεις απέναντι στις εταιρείες όταν αγοράζεις για 500 καταστήματα και πόση όταν αγοράζεις για 10000. Η χαμηλότερη τιμή αγοράς σε πολλά είδη μπορεί να σε κάνει market leader. Επίσης η τιμή ενός είδους διαμορφώνεται από τον ανταγωνισμό και από την τιμή που είναι διατεθειμένος να πληρώσει η καταναλωτής για το συγκεκριμένο. Το αν έχουν χαμηλότερες τιμές στο εξωτερικό, επίσης ισχύει αλλά εκεί νομίζω υπάρχουν και άλλες ανταγωνιστικές discount αλυσίδες (π.χ. aldi). Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2018 από Deathmace 1
HamerZ Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Διαφορές στα 2 σκουπάκια ήταν 1) Μπαταρία: Λευκό-κίτρινο κουτί 2200mAh IAN:300029 και διάρκεια λειτουργίας 20 λεπτά το άσπρο κουτί και 1300mAh το μπλε-γκρι με διάρκεια 10 λεπτά κάπου 2) Στο μπλε έδειχνε να έχει τις έξτρα μύτες στο εξώφυλλο ενώ στο Λευκό-κίτρινο τα ανέφερε στην περιγραφή Θα ήθελα να μπορούσα να συνδέσω και τα εξαρτήματα που είχε σε σκουπάκι για το αυτοκίνητο, αλλά δυστυχώς δεν ταιριάζουν, ειδικά το σωληνάκι. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2018 από HamerZ
le vent nous porterAAAA Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, le vent nous porterAAAA είπε τύπε ευχαριστώ μόλις τσάκωσα το τελευταίο της γειτονιάς το δοκίμασα να σώσω κανέναν λιντλοσυμπολεμιστή αλλά είναι μισοφορτισμένο, λέει χρόνο 5 ωρες, είναι Σάββατο, κλείνουν 8 και είναι 4 θα επανέλθω πάντως γιατί έχω έναν καλό φίλο που στα καταστήματα πέριξ του Γέρακα, πετυχαίνει προσφορές και εκτός σούπερ σαββάτου😊😊 λοιπόν, το τσέκαρα φορτισμένο, όχι επί τω έργω, απλώς πόσο βεντουζώνει στο χέρι και από τα αντίστοιχα της πλάκας πρακτικεροειδή στα 14 με 19 ευρώ που έχω χρησιμοποιήσει κατά καιρούς, φαίνεται πιο δυνατό αλλά ακόμα και αν είναι ίδιο (δλδ ψιλομάπα) με διευκολύνει που αυτό σε αντίθεση με τα ίδιας τάξεως τιμής είναι χωρίς καλώδιο, επίσης φαίνεται πολύ πιο στιβαρή καττασκευή (ιδίως στο σημείο με το κλιψάκι που βγάζεις/βάζεις τον "κάδο") αν το βρείτε μεθαύριο σε στοκ και δεν θα σας περισσεύει για αυτή την δουλειά παραπάνω από 20άρικο ή θέλετε δεύτερο για το χουριό, χτυπήστε το παππού πού είσαι έχω αρχίσει να ανησυχώ 2 1
indrigo Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 30/8/2018 στις 9:40 ΜΜ, kronos73 είπε Καλησπέρα Το ηλεκτρικό σκουπάκι χειρός που έχει το άλλο Σάββατο, 20€, το έχει κανείς; Αξίζει καθόλου ή θα ψάχνω για άλλο σε λίγο καιρό; Ειχες ρωτησει αυτο (τωρα που το βρηκα γιατι εψαξα στα παραπισω) και ετσι απαντησα απλα πως μαλλον αντεχει γιατι αντεξε το δικο μου και γιατι δεν εχω πετυχει καμια γκρινια μετα απο κατι eco (οχι ολα τα eco) που χαλουσανε Τωρα ομως λες πως θα ηθελες και δυνατοτερο... Τα σκουπακια της κλασης του ειναι για κανα ψιχουλο η για καμια σταχτη αμα πεσει... Ως εκει Για αμαξι ισως κανει καλυτερη δουλεια το δυνατοτερο....(που δεν ξερω γιατι το δικο μου τοχω σε γκαραζ και βαζω κανονικη σκουπα οταν ειναι) Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2018 από indrigo 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις