Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν να γράψω και εγώ  λίγο τι αγοράζω από τα LIDL και κάνω οικονομία χωρίς  παραχωρήσεις σε ποιότητα ή γεύση..

Καλά, χαρτικά και απορρυπαντικά δεν το συζητώ όλα από εκεί και είναι τέλεια...

Άλλαξα την Gilette mach 3 με το σύστημα του lidl..τιμή το 1/10

Εσπρέσο κάψουλες επειδή μου αρέσει ο λουγκο αγοράζω τις μπλε από το lidl για 2,29 η 10

Γιαούρτι  στραγγιστό ΓΑΛΠΟ 2 και κάτι.. τα κολιός κτλ είναι σχεδόν διπλή η τιμή

Πίτσες καταψυγμένες κτλ με τραγανό πάτο και όχι όπως οι ελληνικές αφράτες που είναι σαν ψωμί..Παγωτα 69 λεπτα τα του τυπου magic...

Handsfree για το αυτοκίνητο για 16,99 και είναι άψογο και πολλά αλλά..

Δουλεύουν Έλληνες και τα περισσότερα προϊόντα είναι Ελληνικά..στα άλλα σουπερμάρκετ πάω μόνο για φέτα..η για κάνα φρούτο..και για αποσμητικό που είναι και το μόνο προϊόν pου δεν μου αρέσει εκεί..

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Μάλλον αυτό δείχνει την ειδική μεταχείριση που είπα παραπάνω στο lidl.Δεν ήξερα ότι είναι εβδομαδιαία προσφορά αλλά ειλικρινά τον τελευταίο μήνα τον έχω πάρει 2-3 φορές από το lidl.

Ενδεχομένως ο Λουμίδης ανανεώνει την προσφορά του.Οι λόγοι.Ο καθένας ας υποθέσει ότι θέλει.

Νομίζω οτι είναι και θέμα καταστήματος αλλά και θέμα stock.

Μου έχει τύχει να δω προσφορές στο φυλλάδιο της επόμενης βδομάδας και την επόμενη μέρα να τις βρω στα ράφια καταστήματος.

Όπως επίσης εχω ακούσει συζήτηση δίπλα μου, μεταξύ του Υπεύθυνου του Καταστήματος και Υπαλλήλου από τα Κεντρικά, οπού έλεγαν οτι δεν ακολουθούν 100% οτι λέει το φυλλάδιο.

Επεξ/σία από kon1to
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παλι τσακωνεστε λιντλολατρες με λιντλομαχους. Ολοι τα ιδια ειναι. 

Παππου τον νου σου. Στην εχουν πεσει κανα δυο απο τα πλαγια.,στειλε ενισχυσεις. 

Επεξ/σία από mp123
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Θα συμφωνήσω απόλυτα για τα επώνυμα αν και βλέπω μία καλύτερη μεταχείριση στο lidl από μεγάλες εταιρείες.

Από την άλλη εγώ όταν έχω μία λίστα θα πάω πρώτα από lidl θα πάρω αυτά που ξέρω ότι δεν θα πληρώσω αλλού στο θεό,επίσης πολλά από αυτά θα τα βρώ σε ειδική εβδομαδιαία προσφορά όπως θα πάρω και κάποια βασικά με -30% έκτακτη προσφορά κοντινής ημερομηνία λήξης,που καθημερινά βάζει το lidl,έστω και αν δεν είναι στη λίστα μου γιατί αν τα πάρω αύριο ή μεθαύριο θα τα πάρω 30% ακριβότερα.

Στη συνέχεια θα περάσω από Σκλαβενίτη να πάρω κάποιο είδος που δεν είχε , δεν βρήκα στο lidl ή εμπιστεύομαι περισσότερο το Σκλαβενίτη στο είδος αυτό.

Όπως είπα επώνυμα παίρνω πολύ λίγα από τη στιγμή που ξέρω ότι δεν υπάρχουν ή υπάρχουν ελάχιστες διαφορές στη σύστασή τους οι οποίες δεν έχουν σχέση με τα αν είναι δεν είναι κάποιο προιόν επικίνδυνο π.χ. γάλα φρέσκο (από αγελάδα το ένα από αγελάδα το άλλο).

Αν η λίστα σου είναι 50-50 (να έχει τα προϊόντα που θες το Lidl) άντε ok, πηγαίνεις σε δύο σουπερ μαρκετ λοιπόν. Αν όμως η λίστα σου είναι 90-10 (το 10% μόνο να υπάρχουν στο lidl), θα πήγαινες και στο lidl για να γλυτώσεις 1 ευρώ? 2-3 ευρώ? Αν βάλεις και την βενζίνη μεταξύ των καταστημάτων (και ξεχάσουμε την όποια ταλαιπωρία να πηγαίνεις απο δω κι απο κει) συμφέρει?

Ξαναλέω, όλους τους έχω γραμμένους, τα λεφτά μας θέλουν. Όμως με ενδιαφέρει να μπορώ να κάνω την δουλειά μου και να βρίσκω τα προϊόντα που επιθυμώ. Πράγμα που δεν συμβαίνει στο lidl (λογικά θα περάσω σε κανα μήνα απο εκεί που θα χειμωνιάζει σιγά σιγά για να προμηθευτώ μπόλικες σοκολάτες και τα συναφή τους... τι να κάνουμε, έχουμε και αδυναμίες!)

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, AristidisZ είπε

Δηλαδή το Jumbo δεν έχει "επώνυμα" παιχνίδια ; 

Π.χ. lego κλπ ; 

Έχει επώνυμα, ωστόσο lego όχι, έχει κάποια απομίμηση. Πέτυχες το πράδειγμα😁

Δημοσ.
On 02/09/2018 at 22:19, papoys1 said:

Τα μεγάλα π.χ. Βασιλόπουλος - Σκλαβενίτης πέραν των κλασικών προσφορών των εταιρειών που βάζουν όλοι δικές τους -30 όπως το lidl δεν βάζουν.

Τουλάχιστον σε 2 ΑΒ που πηγαίνω βάζουν σε μισή τιμή κάμποσα προϊόντα με σύντομη ημερομηνία λήξης. 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, mylo είπε

https://www.lidl-hellas.gr/el/prosfores.htm?articleId=15537

Αξίζει το σκουπακι, περισσότερο να μαζεύω κάνα ψυχουλο ή τζάμπα τα 20€; 

Δεν λέει πόσα volt είναι. Εάν είναι αρκετά (αμφιβάλλω κάπως) και θεωρείς οτι χρειάζεσαι όντως κάτι τέτοιο, τότε εγώ προσωπικά θα το δοκίμαζα. Το skroutz έχει ένα σωρό σε τέτοιες τιμές αλλά έχουν λίγα volt, είναι αδύναμα. Έχω ένα bosch 10v ή 12v (δεν θυμάμαι καλά) και θεωρώ οτι είναι απλά ok.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάποιες προηγούμενες παρτίδες με τα σκουπάκια είχαν πρόβλημα. Όσο δουλεύουν τραβάνε πολύ καλύτερα απο αντίστοιχα φθηνιαρικα. θέλεις κανά 60αρι ευρώ.για να πάρεις αντίστοιχης απορρόφησης.

Μου άλλαξαν 2 σκουπάκια. Στο τέλος μου εισταλσν 3ο με courier από την Γερμανία μαλλον  προοριζόταν για την Αγγλική αγορά γιατί συνοδευόταν με αντάπτορα ρεύματος.  Δεν ήταν μεμονωμένο περιστατικό όπως μου είπαν. Το.παλιό δεν το ήθελαν πίσω.

Εδώ και 1μιση χρόνο όλα μια χαρά.

Επεξ/σία από mr.Vox
Δημοσ.
3 ώρες πριν, AristidisZ είπε

image.png.95ff3ed7909355d1ebc6bc5610738c1f.png

image.png.109beac7bf8975a4b2a199879e9aa180.png

WTF!?!?!?!?!?

Spoiler

Ο σωστός υπολογισμός είναι:

Αν πριν είχε 3.06€ στα 194γρ, τότε είχε 15,77€/Kg

Αν τώρα έχει 2.25€ στα 194γρ, τότε έχει 11,60€/Kg

Και έπρεπε να λέει (1 Kg = Από 15.77€ σε 11,60€).

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, dtzgr είπε

Ο σωστός υπολογισμός είναι:

Αν πριν είχε 3.06€ στα 194γρ, τότε είχε 15,77€/Kg

Αν τώρα έχει 2.25€ στα 194γρ, τότε έχει 11,60€/Kg

Και έπρεπε να λέει (1 Kg = Από 15.77€ σε 11,60€)

Μαθηματικά από τα Lidl 

:D 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, indrigo είπε

Ρε συ @rus σορι κιολας αλλα ελεος... που δεν εχεις παρει χαμπαρι τιποτα ακομα!!!

Ναι και για να κουβαλας με μεσον μπαινεις!

Eυτυχως ομως υπαρχεις εσυ να μου ανοιγεις τα ματια.

Οι αλβανοι που κουβαλανε μπετα στις οικοδομες μπηκαν με μεσο? :lol:

5 ώρες πριν, papoys1 είπε

Πιες εσπρέσο ζεστό ή φρέντο κρύο να καταλάβεις γεύση. Ο νεσκαφέ πέθανε από γεύση το έχουν καταλάβει και οι ίδιοι για αυτό βγάλανε τον νέο GOLD ο οποίος έχει πολύ καλύτερη γεύση αλλά εκεί που τον πουλάνε είναι είδος πολύτελείας.

Όλες αυτές οι απανωτές προσφορές τελευταία στο νεσκαφέ σε πείθουν ότι όντως είναι ο καλύτερος και ο γευστικότερος;;;;;;

Συγκριση κανουμε σε ομοειδη προϊοντα, νομιζα οτι μιλαγες για καφεδες τυπου νεσκαφέ, όχι για καφεδες γενικα.

Ο καφες που πινω εγω συνηθως είναι ο νες από Νεστλε(νεσκαφε ζεστος), και όπως ειπα εχω δοκιμασει πολλους αλλα  χωρις να βρω καλυτερο.

Η τελευταια προσφορα στο μεγαλο κουτι του νεσκασφε εγινε παλι προφανως γιατι πηρε νεα αυξηση και βιαστηκαν να ξεφορτωθουν τα αποθεματα  με τη παλια τιμη.

Επεξ/σία από rus
Δημοσ.
5 ώρες πριν, rus είπε

Eυτυχως ομως υπαρχεις εσυ να μου ανοιγεις τα ματια.

Οι αλβανοι που κουβαλανε μπετα στις οικοδομες μπηκαν με μεσο? :lol:

Μη λες ασχετα ρε συ! ενω δε σε τιμαει να επιμενεις εφοσον δε γνωριζεις 

Και σε "σοβαροτερα" ας πουμε θεματα δηλαδη ετσι εισαι;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, indrigo είπε

Μη λες ασχετα ρε συ! ενω δε σε τιμαει να επιμενεις εφοσον δε γνωριζεις 

Και σε "σοβαροτερα" ας πουμε θεματα δηλαδη ετσι εισαι;

Δεν είμαι σιγουρος αν μιλας σοβαρα ή κανεις πλακιτσα :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...