rus Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, KoreanW είπε 15 λεπτά πριν, rus είπε Δε ξερω γιατι εργασιακο μεσαιωνα αλλα το βασικο παιρνουν σιγουρα, εκτος αν μπουν απευθειας σε διευθυντικη θεση.λάθος κατάλαβες Εχουν ευνοϊκη μεταχειριση κιολας? Δηλαδη πανε στς 10:00 και σχολανε στις 12:00 ας πουμε? λάθος κατάλαβεςTο κομμα που ελεγχει τον κρατικο μηχανισμο δεν είναι στανταρ, αυριο μπορει να αλλαξει.ναι μεν αλλά Αν καταλαβα κατι λαθος γιατι δε το διευκρινιζεις? Το πιιθανοτερο είναι ότι εσυ δε καταλαβες. Τι 'ναι μεν αλλα', δεν ειμαστε σοβιετια, τα κομματα εναλλάσσονται στην εξουσια.
KoreanW Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 1 minute ago, rus said: Αν καταλαβα κατι λαθος γιατι δε το διευκρινιζεις? Το πιιθανοτερο είναι ότι εσυ δε καταλαβες. Τι 'ναι μεν αλλα', δεν ειμαστε σοβιετια, τα κομματα εναλλάσσονται στην εξουσια. τί να διευκρινίσω ρε φίλε νυχτιάτικα συγνώμη δηλαδή... που έγραψα ότι έχει ευνοϊκή μεταχείριση η επιχείρηση και μου απαντάς σα να είπα ότι έχει εύνοια ο εργαζόμενος;... τέσπα
rus Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν ειναι κακο να διευκρινιζεις τι εννοεις. Ωστε λες ότι αν ένα sm προσλαβει ένα δικο τους παιδι θα εχει πχ.φορολογικη ελαφρυνση η επιχειρηση? Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2018 από rus
fredd0 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, rus είπε Δεν ειναι κακο να διευκρινιζεις τι εννοεις. Ωστε λες ότι αν ένα sm προσλαβει ένα δικο τους παιδι θα εχει πχ.φορολογικη ελαφρυνση η επιχειρηση? οχι αλλα αν μια επιχειρηση εξυπηρετει το κομμα το κομμα φροντιζει η επιχειρηση να παιρνει καμια προμηθεια σε καμια υπηρεσια, να της εγκρινει κεφαλαια κινησης καμια τραπεζα κοκ σημερα ηρθες Ελλαδα? Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2018 από fredd0 2 1
KoreanW Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 1 minute ago, rus said: Δεν ειναι κακο να διευκρινιζεις τι εννοεις. Ωστε λες ότι αν ένα sm προσλαβει ένα δικο τους παιδι θα εχει πχ.φορολογικη ελαφρυνση η επιχειρηση? το πιθανότερο λοιπόν είναι ότι παρερμήνευσες κανονικότατα, τώρα τουλάχιστον μην το συνεχίζεις, η κορυφή του παγόβουνου μόνον είναι τα θαλασσοδάνεια που έπαιρναν καταχρεωμένες επιχειρήσεις sm χωρίς να έχουν τη δανειοληπτική ικανότητα και δεν είναι καθόλου μια απλή γραφικότητα και ας μην συνεχίζουμε το offtopic γενικότερα, ψοφάνε μερικά τρολ που τους θίξαμε τα αφεντικά για να παρεκτραπεί το τόπικ
rus Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, fredd0 είπε οχι αλλα αν μια επιχειρηση εξυπηρετει το κομμα το κομμα φροντιζει η επιχειρηση να παιρνει καμια προμηθεια σε καμια υπηρεσια, να της εγκρινει κεφαλαια κινησης καμια τραπεζα κοκ σημερα ηρθες Ελλαδα? Εσυ ακουγεσαι σαν εξωγηινος, εγω ηρθα σημερα στην Ελλαδα? Μα σοβαρα πιστευετε καποιοι ότι γινονται τετοιες ιστοριες για να προσληφθει ενας ανειδικευτος εργατης του βασικου σε ένα sm? Διαπλοκη και στη χαμαλοδουλειά δηλαδη. 15 λεπτά πριν, KoreanW είπε το πιθανότερο λοιπόν είναι ότι παρερμήνευσες κανονικότατα, τώρα τουλάχιστον μην το συνεχίζεις, η κορυφή του παγόβουνου μόνον είναι τα θαλασσοδάνεια που έπαιρναν καταχρεωμένες επιχειρήσεις sm χωρίς να έχουν τη δανειοληπτική ικανότητα και δεν είναι καθόλου μια απλή γραφικότητα Eννοεις ότι παρερμηνευσα επίτηδες? Συζητηση κανουμε, τι να μη συνεχιζω, εξαλλου αν δε θες συνεχεια μπορεις να μη μου απαντας. Τα θαλασσοδανεια είναι δεδομενα, αλλα δε σχετιζονται με τους υπαλληλάκους του μεροκαματου. Του δογματος "μαζι τα φαγαμε" κι εσυ? Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2018 από rus
fredd0 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, rus είπε Εσυ ακουγεσαι σαν εξωγιηνος, εγω ηρθα σημερα στην Ελλαδα? Μα σοβαρα πιστευετε καποιοι ότι γινονται τετοιες ιστοριες να προσληφθει ενας ανειδικευτοε εργατης του βασικου σε ένα sm? Bυσμα και στη χαμαλοδουλειά δηλαδη. Eννοεις ότι παρερμηνευσα επίτηδες? Συζητηση κανουμε, τι να μη συνεχιζω, εξαλλου αν δε θες συνεχεια γιατι μου απαντας? Τα θαλασσοφαμεια είναι δεδομενα, αλλα δε σχετιζονται με τους υπαλληλάκους του μεροκαματου. Του δογματος "μαζι τα φαγαμε" κι εσυ? δε μιλαμε για εναν, μιλαμε οτι σου ερχεται 'στελεχος' και σου λεει οτι υπαρχει μια λιστα με διαθεσιμο προσωπικο και 'θα το εκτιμουσαν ιδιαιτερα' αν τη συμβολευοσουν οταν χρειαζεσαι προσωπικο. Και σου κλεινει οτι ματι λεγοντας σου οτι και οι ιδιοι 'θελουν να στηριξουν υγιεις επιχειρησεις στην Ελλαδα που δινουν δουλεια στον κοσμο' και ειναι στη 'διαθεση σου' να ζητησουν πως μπορει να στηριχτει η επιχειρηματικοτητα. ετσι δουλευε και ετσι συνεχιζει να δουλευει το συστημα απο οταν ξεκινησαν οι με το ζορι αποκρατκοποιησεις και ναι βυσμα σε ολα, ακομα και στο βασικο. Εδω αγοραζουν ψηφους με χριστουγενιατικους μποναμαδες των χ ευρω, στο σου βρηκα δουλεια με 20% ανεργια θα κολλησουν νομιζεις? υγ και οχι δε το 'πιστευω', το εχω ζησει πανω απο μια φορα και με πανω απο ενα κομμα. 4
rus Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι και οταν αλλαξει η κυβερνηση τι γινεται, απολυονται οι μεν για να ερθουν οι δε? Μηπως εχεις μπερδεψει το δημοσιο με το ιδιωτικο? Στον ιδιωτικο τομεα δε πετανε λεφτα. Δε θα παρουν εναν ασχετο να τους καταστρεψει με μονο προσον του οτι ειναι του κομματος. Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2018 από rus
fredd0 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, rus είπε Ναι και οταν αλλαξει η κυβερνηση τι γινεται, απολυονται οι μεν για να ερθουν οι δε? Μηπως εχεις μπερδεψει το δημοσιο με το ιδιωτικο? Στον ιδιωτικο τομεα δε πετανε λεφτα. Δε θα παρουν εναν ασχετο να τους καταστρεψει με μονο προσον του οτι ειναι του κομματος. ζεις στη χωρα που ο αλλος με κατι βοσκοτοπια εβγαζε εγγυητικες εκατονταδων εκατομμυριων και χτυπαγε τηλεοπτικες αδειες, και νομιζεις οτι εχω μπερδεψει το δημοσιο με τον ιδιωτικο? εχεις μια πολυ γλυκεια αθωοτητα ... αν αλλαξει κομμα η κανεις deal με τους καινουργιους για να συνεχισει το αλισβερισι η περιοριζεσαι στο deal και στην επιρροη που εχει το κομμα που εχεις κανει deal. Γιατι νομιζεις οτι αν αλλαξει κυβερνηση αλλαζει ολο το δημοσιο? Υπαρχουν καταλληλα ατομα στις καταλληλες θεσεις για να σε εξυπηρετησουν απο ολα τα εν δυναμει κυβερνητικα κομματα. Και μη νομιζεις οτι ολες οι εξυπηρετησεις ειναι δις ευρω, 100,000 εδω 200,000 εκει, βοτσαλακια στον ωκεανο
rus Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, fredd0 είπε ζεις στη χωρα που ο αλλος με κατι βοσκοτοπια εβγαζε εγγυητικες εκατονταδων εκατομμυριων και χτυπαγε τηλεοπτικες αδειες, και νομιζεις οτι εχω μπερδεψει το δημοσιο με τον ιδιωτικο? εχεις μια πολυ γλυκεια αθωοτητα ... αν αλλαξει κομμα η κανεις deal με τους καινουργιους για να συνεχισει το αλισβερισι η περιοριζεσαι στο deal και στην επιρροη που εχει το κομμα που εχεις κανει deal. Γιατι νομιζεις οτι αν αλλαξει κυβερνηση αλλαζει ολο το δημοσιο? Υπαρχουν καταλληλα ατομα στις καταλληλες θεσεις για να σε εξυπηρετησουν απο ολα τα εν δυναμει κυβερνητικα κομματα. Και μη νομιζεις οτι ολες οι εξυπηρετησεις ειναι δις ευρω, 100,000 εδω 200,000 εκει, βοτσαλακια στον ωκεανο χα χα καλο, "γλυκεια" κιολας, που τα βρισκετε... Ελεγα ότι είναι άλλο τα εκατονταδες εκατομμυρια και άλλο ο βασικος μισθος ενός φουκαρα. Η διαπλοκη δεν αφορα τους χαμάληδες. Το δημοσιο εχει μονιμοτητα, γιαυτο σου λεω, μηπως εχεις μπερδεψει το δημοσιο με το ιδωτικο? Οι κομματικες προσληψεις υπαλληλων στα sm ητανε η κουβεντα θυμιζω, οχι το γενικο πρόβλημα διαφθορας του ελαντα. 18 ώρες πριν, papoys1 είπε Πιαστήκατε από το nes cafe και περάσατε αβλεπί τα υπόλοιπα που έχουν το ζουμί.Ποιος όμως δίνει σημασία στο nes cafe.Απλά από συνήθεια τον παίρνουμε.Από γεύση χάλια μαύρα.Μετά από μισή ώρα αν πας να πιεις κατουρλιό θυμίζει. Όσο για τον αβ άσε οι 6ευρες τον σώνουν. Ο ζεστος ή ο κρυος? Εχω δοκιμασει πολλους αλλα δεν εχω βρει καλυτερο απ τoν νεσκαφέ της Νεστλε. Εχεις προταση? Οι 6ευρες του ΑΒ υποψιν ειναι το μισο απ τα yellows του Σκλαβενιτη. Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2018 από rus
AristidisZ Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 11 ώρες πριν, papoys1 είπε Αριστείδη άσε τις πολυεθνικές που στις τιμές αυτοί κάνουν κουμάντο και όχι ο Σκλαβενίτης ο αβ το my market και οι λοιποί.Ότι γουστάρουν αυτοί βάζουν και όχι το s/m και εμείς πληρώνουμε ανάλογα με τα κέφια τους. Σου μιλάω για απλά προιόντα καθημερινής χρήσης και ξεκολάτε λίγο από coca cola 3Ε p&g ζιλετ κολγκέιτ λες και όλη μας η ζωή περιστρέφεται γύρω από αυτούς και για αυτούς και όλα αυτά τα ονόματα που μόνο το όνομα πληρώνουμε. Πήρα 2 γιαουρτάκια πρόβεια ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ με 65 λεπτά αντίστοιχο φτηνότερο πρόβειο 1 ευρώ. Ένα Ελληνικό φρέσκο χυμό (όχι κονσέρβα) 1,05 αντίστοιχο φτηνότερο 1,48 Ένα Ημίσκληρο αγελαδινό τυρί 2,80 αντίστοιχο φτηνότερο 4,80 Απλά σου ανέφερα τρία προιόντα να καταλάβεις τη χαώδη διαφορά η οποία υπάρχει και σε άπειρα άλλα.Πες μου εσύ ένα s/m που πουλάει αντίστοιχο προιόν οποιασδήποτε μάρκας με την ίδια σύσταση , φτηνότερο ή στην ίδια τιμή με το lidl σε προσφορά ή χωρίς προσφορά να σου πω μπράβο. Άντε πάλι Σύμφωνα με αυτά που λες, το lidl δεν είναι το φτηνότερο s/m, είναι το s/m με τα φτηνότερα προϊόντα Να επαναλάβω ένα παράδειγμα, να δω τι θα μου απαντήσεις: Έστω λοιπόν ότι θέλουμε να πάρουμε σχολικά για τα εγγόνια Εσύ θες ντε και καλά να τους πάρεις μολύβια faber castel ΗΒ Ο Ελευθερουδάκης (ούτε και ξέρω αν υπάρχει πλέον..) τα έχει 1 ευρώ Το jumbo τα έχει 1.20, αλλά τα damber castel 0.30 Ποιος είναι πιο φτηνός ; 4
phanispal Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Θα σου πει ότι όλα τα μολύβια ίδια είναι, και σιγά μην πάει να δώσει 1€ /τεμάχιο για να πληρώνει τις διαφημίσεις και τις παραμύθες της Faber-Castel, και για να γράφουν τα μικρά στο σχολείο, που λες και υπάρχει λόγος να έχουν ακριβά μολύβια. Αφού γνωρίζει τις συστάσεις των τυριών και των λαδιών αυτοκινήτου, και αφού μέχρι τώρα δεν έπαθε δηλητηρίαση και δεν κόλλησε το μοτέρ του, τι φθηνά τι ακριβά, ίδια είναι. Που ΟΚ, σε ένα βαθμό σίγουρα έχει δίκιο, απλά το έχει πάει αλλού και το έχει παραδεχτεί κιόλας. Ναι, μπορώ να εκπαιδεύσω τον εαυτό μου να μου αρέσει η Freeway Cola, αυτό είναι το θέμα όμως; Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2018 από phanispal 2
Muchacho Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Eπειδή πρόσφατα έκανα μία έρευνα αγοράς για να αγοράσω αρκετά σχολικά ώστε να τα δωρίσω,δυστυχώς μόνο σε μεμονωμένα προιόντα υπήρχαν καλύτερες τιμές σε σουπερμάρκετ και σε ελάχιστα στα βιβλιοπωλεία.Συνολικά πιο φθηνά τα βρήκα στο plaisio(περίεργο),jumbo και MART.Ειδικά σε σύγκριση με τις τιμές γνωστών βιβλιοπωλείων,υπήρχε τεράστια απόκλιση στις τιμές.
indrigo Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 9 ώρες πριν, rus είπε Εσυ ακουγεσαι σαν εξωγηινος, εγω ηρθα σημερα στην Ελλαδα? Μα σοβαρα πιστευετε καποιοι ότι γινονται τετοιες ιστοριες για να προσληφθει ενας ανειδικευτος εργατης του βασικου σε ένα sm? Διαπλοκη και στη χαμαλοδουλειά δηλαδη. Eννοεις ότι παρερμηνευσα επίτηδες? Συζητηση κανουμε, τι να μη συνεχιζω, εξαλλου αν δε θες συνεχεια μπορεις να μη μου απαντας. Τα θαλασσοδανεια είναι δεδομενα, αλλα δε σχετιζονται με τους υπαλληλάκους του μεροκαματου. Του δογματος "μαζι τα φαγαμε" κι εσυ? Ρε συ @rus σορι κιολας αλλα ελεος... που δεν εχεις παρει χαμπαρι τιποτα ακομα!!! Ναι και για να κουβαλας με μεσον μπαινεις!
kon1to Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, AristidisZ είπε Άντε πάλι Σύμφωνα με αυτά που λες, το lidl δεν είναι το φτηνότερο s/m, είναι το s/m με τα φτηνότερα προϊόντα Να επαναλάβω ένα παράδειγμα, να δω τι θα μου απαντήσεις: Έστω λοιπόν ότι θέλουμε να πάρουμε σχολικά για τα εγγόνια Εσύ θες ντε και καλά να τους πάρεις μολύβια faber castel ΗΒ Ο Ελευθερουδάκης (ούτε και ξέρω αν υπάρχει πλέον..) τα έχει 1 ευρώ Το jumbo τα έχει 1.20, αλλά τα damber castel 0.30 Ποιος είναι πιο φτηνός ; εισαι σιγουρος οτι το παραδειγμα σου στέκει, είναι κοστολογημένο; H επιλογή του Jumbo είναι άστοχη γιατι τα δικά του προϊοντα έρχονται από Κίνα, οπότε τι συγκρίνουμε; Αν το πειράξουμε λίγο... Αν ο Ελευθερουδακης έχει τα faber castel 1€ το πιθανότερο είναι οτι το Lidl θα τα έχει 0,99€ ή 0,90€, πάντως όχι σιγουρα 1,20€ Και θα έχει και τα damber castel 0,30€... (τα οποία σημειωτέων τα παράγει η ίδια η faber castel) Ποιος είναι πιο φτηνός; Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2018 από kon1to
Προτεινόμενες αναρτήσεις