Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, KoreanW είπε

εννοούσα αυτό ακριβώς ότι έχω πετύχει και ληγμένη ημερομηνία σε ράφι με γιαούρτια στο Σκλαβενίτη

κάτι που μέχρι εκείνη τη στιγμή μου φαινόταν αδιανόητο ως ενδεχόμενο

Να πετύχεις στο lidl λες εντάξει τρεις κι ο κούκος είναι ποιος να ελέγξει.Αλλά να πετύχεις στο Σκλαβενίτη (και μένα μου έχει τύχει να βρω) που ότι ώρα πας θα δεις αργόσχολους υπαλλήλους να σουλατσάρουν δεξιά και αριστερά είναι αδιανότητο. Μάλλον σιγά σιγά τα φορτώνουν  στον κόκορα και αυτοί.Τον έδεσαν το γάιδαρο με την αγορά των καρφουρ από το Σκλαβενίτη οπότε σου λέει ας επανέλθουμε στις παλιές καλές εποχές.

• Απαντ. 10,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

papoy νομίζω ότι ψωνίζουμε και σε κοντινά sm

μιλάω για σκηνικά στο Σκλαβενίτη στο μετρό που δεν ηταν προηγουμένως Μαρινόπουλος...

Επεξ/σία από KoreanW
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, KoreanW είπε

papoy νομίζω ότι ψωνίζουμε και σε κοντινά sm

μιλάω για το Σκλαβενίτη στο μετρό

Μάλλον λες για Δουκίσης Πλακεντίας.Μπα δεν πάω.Εγώ έχω τρεις στο Γέρακα (Κλεισθένους - NIVEA - και το μεγάλο στη Λ.Μαραθώνος).

Πολλές φορές απορώ με το σκεπτικό αυτού του ευφυούς μυαλού που κάνει κουμάντο στο Σκλαβενίτη πως μέσα σε ένα τρίγωνο, μιας όχι και τόσο πυκνοκατοικημένης περιοχής, ενός χιλιομέτρου λειτουργεί τρία s/m των οποίων οι πολλοί υπάλληλοι τις περισσότερες μέρες βαράνε μύγες. Εδικά στο μεγάλο βλέπεις 2 και 3 άτομο στην κάθε υποδοχή μόνο και μόνο να σου λένε καλημέρα. Έχει δε και δύο υποδοχές οπότε βάλε επί δύο.:D

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σκέψου μόνο ότι ο Σκλαβενίτης στο μετρό έχει και πολλή πολλή κίνηση, γι' αυτό και ούτε σου περνάει από το μυαλό ότι θα πετύχεις ράφια με σύντομη η και περασμένη ημερομηνία

κι επειδή δεν είναι μια η φορά, προβληματίζομαι για το αν μπορεί να είναι πια ακούσιο να τοποθετούν εκεί τέτοια προϊόντα χωρίς έστω προσφορά ή σήμανση

Επεξ/σία από KoreanW
  • Like 1
Δημοσ.

Το ξερετε οτι τους κυνηγαει το υγειονομικο με τα ληγμενα η τα λεμε ολα εδω μεσα για να σπρωξουμε χωρις καμια ντροπη το Lidl;

• Like 2
Δημοσ.
10 ώρες πριν, shack είπε

Για τον αριθμό δεν ξέρω, αλλά για την "μη" καταστροφή, αν στο λέει άνθρωπος που δούλευε μέσα (εντάξει μπορεί να λέει και χαζαμάρες); Εσύ δηλ. πως στηρίζεις αυτό που επικαλείσαι;

το ειχα δει με τα ματια μου οταν πηγαινα να κανω παρεα σε φιλο που ειχε φορτηγο ψυγειο σε μεγαλη εταιρια. γινοταν καταμετρηση των επιστροφων και αυτοματως πεταμα και καταστροφη. επισης κανενας δεν αναγκαζει τα μαγαζια που επιστρεφουν τα προιοντα να τα εχουν στο ψυγειο μεχρι τελευταια στιγμη. πχ εχω εγω ενα φουρνο μαζευω τα λυγμενα ολης της βδομαδας σε χωρο εκτος ψυγειου και τα δινω ολα μαζι μια μερα. αυτο το γαλα δε ν μπορουν να το κανουν τιποτα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 minutes ago, orck said:

Το ξερετε οτι τους κυνηγαει το υγειονομικο με τα ληγμενα η τα λεμε ολα εδω μεσα για να σπρωξουμε χωρις καμια ντροπη το Lidl;

μπράβο μεγάλε το βρήκες, δύο είναι οι περιπτώσεις και βασικά η εξής μία «να φταίνε οι συνομιλητές»

και άλλη μια τρίτη υπάρχει βασικά που δεν την είπες βεβαίως βεβαίως γιατί το δικό σου έτσι-θέλω αποκλείει το ενδεχόμενο

πολύ το σπρώξιμο λέμε, αλλά προς τα πού είναι το θέμα...

από μένα τελειώνει εδώ, και επιβεβαιώνομαι που αρχικά προηγουμένως δεν ήθελα να επεκταθώ

Επεξ/σία από KoreanW
Δημοσ.

Τέλος πάντων, εγώ πρόβλημα να πιω  και ληγμένο γάλα δεν έχω, αν περάσει η ημερομηνία για μια δυο ή και παραπάνω μέρες στο σπίτι δεν το πετάω το πίνω, όπως και τα γιαούρτια και τα τυριά. Πρόβλημα έχω όταν κάποιος  ίδιας παλαιότητας γάλα μου το  πουλάει σε Α τιμή και άλλος σε <Α , απο κει και πέρα αν το κάνει επιστροφές ή όχι, δικό του θέμα.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, shack είπε

Τέλος πάντων, εγώ πρόβλημα να πιω  και ληγμένο γάλα δεν έχω, αν περάσει η ημερομηνία για μια δυο ή και παραπάνω μέρες στο σπίτι δεν το πετάω το πίνω, όπως και τα γιαούρτια και τα τυριά.

Aκομα και αν μυριζει? Καποια μυριζουν και πριν τη ληξη. Τα τυρια εχουν μηνες για να ληξουν, τοσο πολύ περιμενεις για να τα φας? Βεβαια αν ανοιξεις τη συσκευασια το τυρι μουχλιαζει γρηγορα, ακομα και σε κλειστο κουτι να το βαλεις.

Επεξ/σία από rus
Δημοσ.
8 ώρες πριν, shack είπε

Τέλος πάντων, εγώ πρόβλημα να πιω  και ληγμένο γάλα δεν έχω, αν περάσει η ημερομηνία για μια δυο ή και παραπάνω μέρες στο σπίτι δεν το πετάω το πίνω, όπως και τα γιαούρτια και τα τυριά. Πρόβλημα έχω όταν κάποιος  ίδιας παλαιότητας γάλα μου το  πουλάει σε Α τιμή και άλλος σε <Α , απο κει και πέρα αν το κάνει επιστροφές ή όχι, δικό του θέμα.

Το ίδιο κάνουμε όλοι φίλε μου.Και εγώ δεν το πετάω αν έχει λήξει εκτός και καταλάβω κάποια αλλοίωση στη γεύση.Όπως είπαν πολλοί η αλλοίωση μπορεί να γίνει και πριν την ημερομηνία λήξης αν είναι κακή η συντήρηση.Εκτός ή μικρή ψύξη στο γάλα ας πούμε.Στο σπίτι  δεν υπάρχει λόγος να είναι εκτός ψυγείου.

Το θέμα είναι ότι το lidl προτιμά να δώσει αυτά τα προιόντα λίγες μέρες πριν την λήξη τους με -30% οι άλλοι τα κρατούν μέχρι την τελευταία μέρα στην ίδια τιμή και αν δεν πωληθούν προτιμούν να τα πετάξουν παρά να ρίξουν έστω και ένα λεπτό την τιμή τους.

Παίρνω φρέσκια μαγιά κυβάκια από Σκλαβενίτη.Έχουν μείνει στο ράφι 5-6 κυβάκια που λήγουν την επόμενη μέρα.Δεν έχει άλλα παίρνω ένα.Πάω μετά από δύο μέρες κοιτάζω ήταν δύο ακόμη ληγμένα.Το λέω σε έναν υπάλληλο πάω την επόμενη είχαν φέρει φρέσκα.Πιθανώς είναι  τακτική να αφήνουν τα ίδια μέχρι να τελειώσουν γιατί ξέρουν αν φέρουν φρέσκα ο κόσμος θα παίρνει από εκείνα ενώ αν  έβαζαν -30% όπως κάνει το lidl στα παλιά ο κόσμος θα έπαιρνε τα παλιά παρά τα φρέσκα και θα έφευγαν.

• Like 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, orck είπε

(ασχετο) αλλα απαξ και προσλαμβανουν αυτα τα sm κοσμο με κομματικα κριτηρια και να βρουν κατι η και να σκασει καμια καταγγελια δεν τους κανουν τιποτα!.

• Like 2
Δημοσ.
9 ώρες πριν, papoys1 είπε

Το ίδιο κάνουμε όλοι φίλε μου.Και εγώ δεν το πετάω αν έχει λήξει εκτός και καταλάβω κάποια αλλοίωση στη γεύση.Όπως είπαν πολλοί η αλλοίωση μπορεί να γίνει και πριν την ημερομηνία λήξης αν είναι κακή η συντήρηση.Εκτός ή μικρή ψύξη στο γάλα ας πούμε.Στο σπίτι  δεν υπάρχει λόγος να είναι εκτός ψυγείου.

Το θέμα είναι ότι το lidl προτιμά να δώσει αυτά τα προιόντα λίγες μέρες πριν την λήξη τους με -30% οι άλλοι τα κρατούν μέχρι την τελευταία μέρα στην ίδια τιμή και αν δεν πωληθούν προτιμούν να τα πετάξουν παρά να ρίξουν έστω και ένα λεπτό την τιμή τους.

Παίρνω φρέσκια μαγιά κυβάκια από Σκλαβενίτη.Έχουν μείνει στο ράφι 5-6 κυβάκια που λήγουν την επόμενη μέρα.Δεν έχει άλλα παίρνω ένα.Πάω μετά από δύο μέρες κοιτάζω ήταν δύο ακόμη ληγμένα.Το λέω σε έναν υπάλληλο πάω την επόμενη είχαν φέρει φρέσκα.Πιθανώς είναι  τακτική να αφήνουν τα ίδια μέχρι να τελειώσουν γιατί ξέρουν αν φέρουν φρέσκα ο κόσμος θα παίρνει από εκείνα ενώ αν  έβαζαν -30% όπως κάνει το lidl στα παλιά ο κόσμος θα έπαιρνε τα παλιά παρά τα φρέσκα και θα έφευγαν.

καλα ο Σκλαβενιτης πλεον εχει γινει σχεδον δημοσιο (με ολα τα κακα που φερνει η δημοσιουπαλληλικη νοοτροπια) πιο βαριεστημενοι υπαλληλοι δεν υπαρχουν

αλλα κατα βαση ειναι θεμα λογισμικου. Καποια (πχ MyMarket) εχουν λογισμικο που παρακολουθει το στοκ στο ραφι και τις ημερομηνιες ληξης (γιαυτο και 'δεσμευονται΄' οτι δε θα βρεις λιγμενο προιον στα ραφια του https://www.mymarket.gr/Alisida/Oi-desmefseis-mas.aspx ), σε αλλα που δεν εχουν πρεπει να παει ο υπαλληλος να ελεγξει με το χερι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μολις γυρισα απ το lidl, ειχα να παω 3 βδομάδες. Παρατηρησα αυξησουλες σε καποια ειδη.

Ο δε μεγαλος νεσκαφέ που ειχαν σε προσφορα ειχε εξαντληθει (ο μεσαιος απ τα 3,98 τον εχουν πλεον 4,10).

21 λεπτά πριν, indrigo είπε

(ασχετο) αλλα απαξ και προσλαμβανουν αυτα τα sm κοσμο με κομματικα κριτήρια....

τι κομμα είναι τα sm?

Επεξ/σία από rus
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, fredd0 είπε

καλα ο Σκλαβενιτης πλεον εχει γινει σχεδον δημοσιο (με ολα τα κακα που φερνει η δημοσιουπαλληλικη νοοτροπια) πιο βαριεστημενοι υπαλληλοι δεν υπαρχουν

Βέβαια εγώ έχω παρατηρήσει το ακριβώς αντίθετο: υπαλλήλους που είναι με το χαμόγελο επειδή είναι σαφώς πιο ευχαριστημένοι από άλλους π.χ. στον ΑΒ που τους χώνουν και Κυριακές, και τους κόβουν ρεπό, και λιγότερα παίζει να παίρνουν, και έχουν περισσότερες αρμοδιότητες επειδή είναι λιγότεροι στα καταστήματα, και και και.

Κάτι έχω διαβάσει για εκείνους που δούλευαν πριν στο Μαρινόπουλο, ότι είχαν και συνεχίζουν να έχουν τη νοοτροπία που αναφέρεις, όχι για εκείνους που δούλευαν πάντα στο Σκλαβενίτη.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, phanispal είπε

Κάτι έχω διαβάσει για εκείνους που δούλευαν πριν στο Μαρινόπουλο, ότι είχαν και συνεχίζουν να έχουν τη νοοτροπία που αναφέρεις, όχι για εκείνους που δούλευαν πάντα στο Σκλαβενίτη.

Όπως βλέπω έκανε κάποιες ανακατατάξεις πηγαίνοντας υπαλλήλους από τα δικά του στου Μαρινόπουλου αλλά περισσότερο διαφθείρονται και αυτοί βλέποντας πως είναι να καλοπερνάς παρά να συμμορφώνονται οι άλλοι.:D

1 ώρα πριν, rus είπε

Μολις γυρισα απ το lidl, ειχα να παω 3 βδομάδες. 

Τρεις βδομάδες...........:confused: Να μην ξανασυμβεί γιατί θα φας μπαν από το θέμα του lidl στο φόρουμ αρχικά για ένα μήνα και αν ξανασυμβεί οριστικό.:P

Επεξ/σία από papoys1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...