Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο Σκλαβενίτη μέχρι και ολόκληρο γεμάτο ράφι από 3άδες γιαούρτια να λήγουν κυριολεκτικά την επομένη, και χωρίς έκπτωση ή ένδειξη σύντομης ημερομηνίας λήξης.

Και γενικότερα διαπιστωμένο το ότι τα παλιά τα βάζουν μπροστά, όταν θέλουν να τα πουλήσουν. Αλλά αυτό που στο Σκλαβενίτη να είναι όλα μα όλα άμεσης αμεσότερης-δε-γίνεται λήξης και χωρίς σήμανση ή προσφορά... Θες δε θες, από όπου και να το πάρεις στο βάθος πίσω ή μπροστά, θα το πάρεις στην κανονική τιμή και θα είσαι και ανυποψίαστος.*

(Εννοείται ότι παντού κοιτάμε ημερομηνίες λήξης και παρομοίως και στο Lidl. Τουλάχιστον αν είναι να μην αγοράζουμε το πιο φρέσκο να το γνωρίζουμε και αν κοντεύει να λήξει να επιλέγουμε αν θα το πληρώσουμε σε τιμή προσφοράς.)

*για να μην πω και χοντρότερο περιστατικό με τις ημερομηνίες στο ράφι, και φανεί κάπως...

Επεξ/σία από KoreanW
  • Like 1
  • Απαντ. 10,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάντως είχα πάρει μια φορά ληγμένο βούτυρο από το λιντλ που είχε λήξει την προηγούμενη μέρα.(χωρίς καμία προσφορά)

Το έβαλα στο καρότσι μετά είδα να τα μαζεύουν και κατάλαβα τι παίζει και το έβαλα πίσω.

Αφού έφυγε όμως αυτή που τα μάζεψε,τώρα αν το πήρε κανένας άλλος μετά δεν ξέρω.:P

Ήταν εκείνο με τα πολλά λιπαρά όχι ότι το κλασικό που έχει,και είχε γύρο στα 6

Επεξ/σία από DYEL
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, mihanikos1 είπε

Άλλος ένας αστικός μύθος που απλα δεν ισχυει. Ας σταματήσουμε να κοιτάμε τα κουτιά απο κάτω με τον μαγικό αριθμο του πόσες φορες έχει ξανασυσκευαστει το γάλα.

Για τον αριθμό δεν ξέρω, αλλά για την "μη" καταστροφή, αν στο λέει άνθρωπος που δούλευε μέσα (εντάξει μπορεί να λέει και χαζαμάρες); Εσύ δηλ. πως στηρίζεις αυτό που επικαλείσαι;

Επεξ/σία από shack
  • Like 1
Δημοσ.

Πάντως όταν δούλευα σε μεγάλη γαλακτοβιομηχανία πριν πολλά χρόνια, όλα τα ληγμένα αλλά και τα ακατάλληλα (αυτά που ήταν εκτός θερμοκρασιακής κλίμακας, λόγω των ελαττωματικών ψυγείων των φορτηγών), τα  δεσμέυαμε και πήγαιναν στο βιολογικό καθαρισμό, με σκοπό την χρήση τους σε ζωοτροφές.

• Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Vaguras είπε

Πάντως όταν δούλευα σε μεγάλη γαλακτοβιομηχανία πριν πολλά χρόνια, όλα τα ληγμένα αλλά και τα ακατάλληλα (αυτά που ήταν εκτός θερμοκρασιακής κλίμακας, λόγω των ελαττωματικών ψυγείων των φορτηγών), τα  δεσμέυαμε και πήγαιναν στο βιολογικό καθαρισμό, με σκοπό την χρήση τους σε ζωοτροφές.

Φιλε μου οτι και να πεις εσυ που δουλευες εκει και ξερεις απο πρωτο χερι, παντα "εμεις" θα πιστευουμε τους μαχημους των παρακμιακων blog και θα κοιταζουμε το νουμερο κατω για να δουμε εαν το γαλα θα γινει milko. Ξερουμε εμεις καλυτερα. :)

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, KoreanW είπε

Στο Σκλαβενίτη μέχρι και ολόκληρο γεμάτο ράφι από 3άδες γιαούρτια να λήγουν κυριολεκτικά την επομένη, και χωρίς έκπτωση ή ένδειξη σύντομης ημερομηνίας λήξης.

Yπηρξαν και χειροτερα, στο Καρφουρ(που αγορασε ο Σκλαβενίτης) εβλεπες  συχνα προϊοντα ληγμένα. Και στη κανονικη τιμη :lol:

11 ώρες πριν, kon1to είπε

είναι κανόνας στα Lidl, ειδικά με το φιλέτο στήθος κοτόπουλο XXL όταν είναι σε προσφορά, το έχω επιβεβαιώσει...

πάντα τα πάνω πάνω πακέτα λήγουν την επόμενη άντε τη μεθεπόμενη μέρα, αλλά άμα σκάψεις βαθιά, μπορεί να βρεις και ημερομηνία λήξης μια βδομάδα μετά! 

Οι συσκευασιες με τα φρεσκα κοτοπουλα, δηλαδή αυτές που εχουν ημερ/νια ληξεως καποιες μερες είναι by default επικίνδυνες, πρεπει να παιρνεις οσο πιο κοντα υπαρχει στην ημερομηνια παραγωγης και μετα δε θα το βαλεις στο ψυγειο σου μεχρι την αναγραφομενη ημερ/νια, μια ημερα το πολύ και το μαγειρευεις, αλλιως στη καταψυξη.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, rus είπε

Yπηρξαν και χειροτερα, στο Καρφουρ(που αγορασε ο Σκλαβενίτης) εβλεπες  συχνα προϊοντα ληγμένα. Και στη κανονικη τιμη :lol:

Μου έχει τύχει και εμένα περίπτωση με το Καρφούρ. Βασικά μένω επαρχία σε χωριό. Ο κύριος που είχε το μαγαζί είχε πυκνά συχνά ληγμένα προϊόντα, του είχαμε κάνει πολλές παρατηρήσεις και όσο μπορούσε έκανε και αυτός κάποιες κινήσεις (το μαγαζί το είχε ανοίξει σαν franshise και το κρατούσε σχεδόν αποκλειστικά μόνος του). Βασικά όμως όταν έπεσε έξω η επιχείρηση, την έκλεισε, έστειλε πίσω όλα τα εμπορεύματα και ξαναάνοιξε ακριβώς στο ίδιο κτίριο με την επωνυμία Mymarket. Ε, από τότε δεν πετύχαμε ούτε ένα ληγμένο προϊόν. Πιστεύω ότι παίζει ρόλο και το σύστημα μηχανογράφησης της κάθε εταιρίας.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Vaguras είπε

Δηλ. υπήρχαν και ληγμένα που ήταν εντός θερμοκρασιακής κλίμακας που τα μεταχειριζόσασταν αλλιώς; 

ΟΚ Λάθος κατανόηση

Επεξ/σία από shack
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, shack είπε

Δηλ. υπήρχαν και ληγμένα που ήταν εντός θερμοκρασιακής κλίμακας που τα μεταχειριζόσασταν αλλιώς;

Και εγώ που εχω δει εκ των εσω καποια πραγματα πολλες φορες μενουν εξω τα πραγματα. Πχ ξεφορτωνει φορτηγο ψυγειο μέχρι να βρουν χρονο οι εργατες μπορει να περασει ωρα οταν γινεται χαμος απο παραλαβες/αποστολες. Επισης πολλα ληγμενα κυριως ομως σε ποσοτητες οχι τα συσκευασμενα απλα κολάνε αλλο αυτοκολητο και πανε σε μαγαζια πχ πιτσαρίες. Δηλαδη ξερω γνωστη αλυσιδα πιτσαριας που τους στειλαν ληγμενα τυριά αλλα μιλαμε ποσοτητα .

• Like 1
Δημοσ.
Στις 13/6/2018 στις 10:05 ΜΜ, Tasos86g4 είπε

Παιδιά χαλαρώστε λίγο μην κατακρίνεται αμέσως δεν λέω ότι είναι καλύτερα αλλά δεν μπορείτε να είστε σίγουροι για το τι τρώμε.δουλευα ως οδηγός φορτηγού σε μεγάλη αλυσίδα super market πολλές φορές τα προϊόντα μέναν εκτός ψυγείου κατά την μεταφορά αλλά και στη αποθήκευση προϊόντα όπως γάλα τυροκομικά αλά και μαναβικής και ο κόσμος τα χρυσοπληρωναι γιατί ήταν γνώστης αιτεριας.ξερω ελληνική αιτερια που δίνει σε όλα τα μεγάλα super market προϊόντα και καλά ελληνικά βιολογικά  ενώ είναι εισαγωγής όσο για τα βιολογικά μόνο στα χαρτιά.σε αυτά τα θέματα τουλάχιστον τα lidl απ'όσο ξέρω είναι πολύ αυστηρά

Να υπενθυμίσω τι είπε ο συνφορουμίτης παραπάνω... 

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, rus said:

δυστυχώς τον αστερίσκο που έβαλα στο τέλος του προηγούμενου σχολίου μου

11 hours ago, KoreanW said:

Στο Σκλαβενίτη ...

*για να μην πω και χοντρότερο περιστατικό με τις ημερομηνίες στο ράφι, και φανεί κάπως...

εννοούσα αυτό ακριβώς ότι έχω πετύχει και ληγμένη ημερομηνία σε ράφι με γιαούρτια στο Σκλαβενίτη

κάτι που μέχρι εκείνη τη στιγμή μου φαινόταν αδιανόητο ως ενδεχόμενο

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, KoreanW είπε

δυστυχώς τον αστερίσκο που έβαλα στο τέλος του προηγούμενου σχολίου μου

εννοούσα αυτό ακριβώς ότι έχω πετύχει και ληγμένη ημερομηνία σε ράφι με γιαούρτια στο Σκλαβενίτη

κάτι που μέχρι εκείνη τη στιγμή μου φαινόταν αδιανόητο ως ενδεχόμενο

καλα και εγω εχω δει 2 εβδομαδες ληγμενα αλα και σε αλλα 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...