rus Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, pok0 είπε Φτηνο υποκαταστατο ζαχαρης ειναι, συντηρητικο δεν ειναι επισης δινει "σωμα" σε κάποια προιοντα. Πηγές μαλλον δεν αναφερουμε γιατι δεν εχουμε. Μαλλον, λεω εγω τωρα. Ο μισος πλανήτης καταδικαζει την ασπαρτη, ο άλλος μισος την αθωωνει. Δε πιστευω να θες να κατσουμε τωρα να το λυσουμε. Τι θα πει "δινει σωμα"? Κανε μια ερευνα για το σιροπι αυτο, θα εκπλαγεις με αυτα που θα μαθεις. 5 λεπτά πριν, dhmak είπε Είπαμε είμαστε χαλαροί αλλά όχι και ότι ο εοφ εγκρίνει απαγορευμένες ουσίες. Έχεις κάποια λίστα (ή είναι προσωπική εκτίμηση) ;; Σε μενα απευθυνεσαι? Απαγορευμενες όταν λες, από ποιον απαγορευμενες? Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2018 από rus
pok0 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, rus said: Ο μισος πλανήτης καταδικαζει την ασπαρτη, ο άλλος μισος την αθωωνει. Δε πιστευω να θες να κατσουμε τωρα να το λυσουμε. Τι θα πει "δινει σωμα"? Κανε μια ερευνα για το σιροπι αυτο, θα εκπλαγεις με αυτα που θα μαθεις. Εγω να στο πω απλα δεν χρειαζεται να κανω ερευνα για το συροπι αυτο. Το γνωριζω πολυ καλα. Και παμε παλι, πηγη που καταδικαζει την ασπαρταμη( και δεν ειναι αρθρο του news bomb ή wikipedia) εχομε? Μαλλον δεν εχομε? Α και οταν λεμε οτι δινει σωμα ενοούμε οτι το κανει πιο πιχτό. πχ στην μαρμελαδα ή στην μερεντα ή ακομα και στο κετσαπ ή και σε γιαουρτακια φρουτων. Παντως χρησιμοποιήτε μαζι με ζαχαρη ή και αλλα γλυκαντικα γιατι χαλαει την γευση. Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2018 από pok0 κατι ξεχασα
margaritagr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Α βλέπω το γύρισαμε πάλι στην Επιστήμη των Τροφίμων, χαίρομαι Συνεχιστε γιατί τελειώνουν οι Μικρομεσαίοι στο mega και βαριέμαι τρομερά
pok0 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 1 minute ago, margaritagr said: Α βλέπω το γύρισαμε πάλι στην Επιστήμη των Τροφίμων, χαίρομαι Συνεχιστε γιατί τελειώνουν οι Μικρομεσαίοι στο mega και βαριέμαι τρομερά Συγνωμη για το οφ τοπικ αλλα δεν αντεξα. Δεν ξανασχολιαζω οφ τοπικ συνεχιστε!
rus Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, pok0 είπε Εγω να στο πω απλα δεν χρειαζεται να κανω ερευνα για το συροπι αυτο. Το γνωριζω πολυ καλα. Και παμε παλι, πηγη που καταδικαζει την ασπαρταμη( και δεν ειναι αρθρο του news bomb ή wikipedia) εχομε? Μαλλον δεν εχομε? Α και οταν λεμε οτι δινει σωμα ενοούμε οτι το κανει πιο πιχτό. πχ στην μαρμελαδα ή στην μερεντα ή ακομα και στο κετσαπ ή και σε γιαουρτακια φρουτων. Παντως χρησιμοποιήτε μαζι με ζαχαρη ή και αλλα γλυκαντικα γιατι χαλαει την γευση. Από που το γνωρίζεις, μυρισες τα νυχια σου και τα εμαθες όλα? Αν παντως οι γνωσεις σου αυτες είναι αναλογες της ορθογραφιας σου, μαλλον πρεπει να ανησυχεις Ειπαμε, δε θα κατσουμε να λυσουμε τωρα το ζητημα της ασπαρταμης. Κανε μια ερευνα να δεις τι εχει ειπωθεί γιαυτην (αυτή τη φορα χωρις να μυρισεις τα νυχια σου). Απ ότι καταλαβα προσπαθεις να πεισεις τον εαυτο σου πως ότι γραφουν οι εταιριες πανω είναι απολυτως σωστο, τα Ε είναι εντελως ακίνδυνα, τα τεχνητα γλυκαντικα κατηγορηματικα αθωα. Δεν ειναι κακο βεβαια να ειμαστε θετικοι στη ζωη μας... Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2018 από rus
pok0 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 1 minute ago, rus said: Από που τι γνωρίζεις, μυρισες τα νυχια σου και τα εμαθες όλα? Αν παντως οι γνωσεις σου αυτες είναι αναλογες της ορθογραφια ςσου, μαλλον πρεπει να ανησυχεις Ειπαμε, δε θα κατσουμε να λυσουμε τωρα το ζητημα της ασπαρταμης. Κανε μια ερευμα να δεις τι εχει ειπωθεί γιαυτην (κι αυτή τη φορα χωρι να μυρισεις τ ανυχια σου). Απ ότι καταλαβα προσπαθεις να πεισεις τον εαυτο σου πως ότι γραφουν οι εταιριες πανω είναι απολυτως σωστο, τα Ε είναι εντελως ακίνδυνα, τα τεχνητα γλυκαντικα κατηγορηματικα αθωα. Δεν ειναι κακο βεβαια να ειμαστε θετικοι στη ζωη μας... Ας μην βγουμε αλλο εκτως θεματος (έχουμε / έχομε) που και παλι εισαι λαθος. Τωρα για τα νυχια μου κλπ κλπ, ειμαι στον χωρο της παραγωγης τροφιμων για πανω απο 15 χρονια και ξέρω τα πραγματα απο πρωτο χερι. ΔΕΝ χρειαζεται πια να κανω ουτε ερευνες ουτε να μυριζω τα νυχια μου, και το αφηνω εδω , με κουρασες.
rus Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τι εχουμε/εχομε? καθαρευουσα? αν αρχισουμε να μιλαμε με 'εχομε' θα μας περασουν για καθυστερημενα Δεν αμφιβαλω πως για σενα οτιδήποτε πω θα ειναι 'λαθος'. Το ότι εισαι στο χωρο παραγωγης τροφιμων είναι μια αιτια να θες να την υπερασπιστεις και να τα βρισκεις όλα ωραια και αμολυντα. Εσυ να δεις ποσο με κουρασες, γιατι λοιπον δε πας να ξεκουραστεις? Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2018 από rus
orck Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, margaritagr είπε Α βλέπω το γύρισαμε πάλι στην Επιστήμη των Τροφίμων, χαίρομαι Συνεχιστε γιατί τελειώνουν οι Μικρομεσαίοι στο mega και βαριέμαι τρομερά Εχει μικρομεσαιους στο Μεγκα; Το εχω χασει αυτο, τι ημερες και τι ωρα; Θελω να δω λιγο υστερια Μικρομεσαιων γρηγορα
billkill77 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Οποιαδήποτε επεξεργασμένη τροφή, ανεξαρτήτου υπερμαρκετ είναι καρκίνος, μακριά από κρέας, ζάχαρη και τηγάνια, μόνο ωμά φρούτα, νεροβραστα λαχανικά, ξηροκαρπια καί άφθονο νερό
margaritagr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, billkill77 είπε Οποιαδήποτε επεξεργασμένη τροφή, ανεξαρτήτου υπερμαρκετ είναι καρκίνος, μακριά από κρέας, ζάχαρη και τηγάνια, μόνο ωμά φρούτα, νεροβραστα λαχανικά, ξηροκαρπια καί άφθονο νερό Να γινει pinned και Δ Ι Α Δ Ο Ο Σ Τ Α Ι 1 1 1 2
dhmak Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, billkill77 είπε Οποιαδήποτε επεξεργασμένη τροφή, ανεξαρτήτου υπερμαρκετ είναι καρκίνος, μακριά από κρέας, ζάχαρη και τηγάνια, μόνο ωμά φρούτα, νεροβραστα λαχανικά, ξηροκαρπια καί άφθονο νερό Εντάξει θεωρητικά μπορεί να είναι σωστό αλλά η θεωρία από την εφαρμογή απέχουν παρασάγγας. Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2018 από dhmak
zio10 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, KoreanW είπε Δεν είναι μόνο παραγωγοί στις λαϊκές αλλά πολύ περισσότερο μεσάζοντες έμποροι. Και ο τζίρος τους δεν είναι και ασήμαντος για να μην κόβουν αποδείξεις, βγάζουν τόσα που απασχολούν και υπαλλήλους στο πόστο τους. Άρα αυτό το «μεροκάματο» μόνο ως κλάψα στέκει. Είναι επαγγελματίες και σε καμία περίπτωση δεν έχει σχέση με το να μην πληρώνουν ούτε αυτή την εφορία που τους αναλογεί για τα διόλου ευκαταφρόνητα εισοδήματά τους. Δεν πιστεύω να μη κόβουν και καθόλου. Εδώ πλανόδιος που πηγαίνει σε χωριά 100-200 ανθρώπων και κόβει!
jgeorgiou Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ολα στην ζωή είναι θέμα "ποσότητας" Το κώνειο που ήπιε ο Σωκράτης σε μικρές ποσότητες κάνει καλό στον οργανισμό!! Θεωρητικά , τα επεξεργασμένα τρόφιμα είναι επιβαρυμένα με ουσίες που δεν κάνουν και πολύ καλό στον οργανισμό. Χαίρω πολύ αλλά η κοινωνία προχωρά και πριν 1 αιώνα που δεν τρώγαμε "επεξεργασμένα" τρόφιμα ζούσαμε μέχρι τα 50 και σήμερα που τρώμε καθημερινά επεξεργασμένα τρόφιμα ζούμε στα 85ετη. Καλό θα ήταν να είμαστε ποιο ήπιοι στις εκφράσεις μας , όλοι θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε ότι τα μη επεξεργασμένα είναι ποιο υγιεινά συνήθως οπότε αν μπορούμε να διαλέξουμε να τα προτιμάμε. Τώρα περί παγκοσμίων συνωμοσιών όπου μας ψεκάζουν και μας ταΐζουν δηλητήρια αυτά δεν πολυστέκουν. ΥΓ KoreanW Αφού αυτοί οι έμποροι που λες κονομάνε και έχουν και υπαλλήλους και δεν πληρώνουν και εφορία , γιατί οι νέοι δεν πάνε να γίνουν να "κονομήσουν" και όλοι προσπαθούν να μπουν στο δημόσιο? Να ανοίξεις τα μάτια στον κόσμο και να το πεις και σε ΔΥ να παραιτηθούν να γίνουν έμποροι να φοροδιαφεύγουν και να ζουν ζωή χαρισάμενη. Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2018 από jgeorgiou 4
KoreanW Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 41 minutes ago, zio10 said: Δεν πιστεύω να μη κόβουν και καθόλου. Εδώ πλανόδιος που πηγαίνει σε χωριά 100-200 ανθρώπων και κόβει! όποιος έχει πάει σε λαϊκή, ξέρει ότι κόβουν ανελλιπώς αποδείξεις τη μία μέρα που πέφτει σύρμα για εφοριακούς που κάνουν ελέγχους στην πιάτσα... 38 minutes ago, jgeorgiou said: ΥΓ KoreanW Αφού αυτοί οι έμποροι που λες κονομάνε και έχουν και υπαλλήλους και δεν πληρώνουν και εφορία , γιατί οι νέοι δεν πάνε να γίνουν να "κονομήσουν" και όλοι προσπαθούν να μπουν στο δημόσιο? Να ανοίξεις τα μάτια στον κόσμο και να το πεις και σε ΔΥ να παραιτηθούν να γίνουν έμποροι να φοροδιαφεύγουν και να ζουν ζωή χαρισάμενη. ναι εγώ σου φταίω που δεν κόβουν αποδείξεις και υπάρχουν μεσάζοντες που κονομάνε σε βάρος των άλλων και δεν βλέπεις ούτε τους υπαλλήλους που απασχολούν, λυπάμαι που στο χάλασα ,ίσως να είναι η ...ταξική συμπαράσταση που στα δικαιολογεί όλα, αλλά ο λόγος που δεν πάνε κάποιοι να βγάλουν λεφτά στα μαναβικά είναι η ψώρα του καθενός να μην «κακοπέσει» σε «τέτοια επαγγέλματα» και όχι ότι στις λαϊκές δε βγάζουν καλά λεφτά και μαύρα... δεν ξέρω τί σου έθιξα από όλα, αλλά η προσπάθειά σου για αντίλογο δεν είναι τόσο καλοπροαίρετη μάλλον Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2018 από KoreanW 1 1
vrwmiaris Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, zio10 είπε Δεν πιστεύω να μη κόβουν και καθόλου. Εδώ πλανόδιος που πηγαίνει σε χωριά 100-200 ανθρώπων και κόβει! Μην είσαι αφελής, άκου κόβουν αποδείξεις. 2 ώρες πριν, billkill77 είπε Οποιαδήποτε επεξεργασμένη τροφή, ανεξαρτήτου υπερμαρκετ είναι καρκίνος, μακριά από κρέας, ζάχαρη και τηγάνια, μόνο ωμά φρούτα, νεροβραστα λαχανικά, ξηροκαρπια καί άφθονο νερό Το τηγάνι ου κολλάει; εγώ έχω πάρει για να με μαγειρεύουν αυτά που είναι με πέτρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις