gatokoritso Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Γιατί σού κάνει τόσο μεγάλη εντύπωση; Όχι μόνο τρώγεται, αλλά είναι και γευστικότατο κατά τη γνώμη μου. πλάκα κάνεις? τι γεύση έχει? Σαν τι θυμίζει? Κοίτα να δεις που ψήνομαι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 πλάκα κάνεις? τι γεύση έχει? Σαν τι θυμίζει? Κοίτα να δεις που ψήνομαι! Μού θυμίζει αρκετά (έως πολύ...) μοσχαρίσιο κρέας. Το πιο πιθανό κατά τη γνώμη μου είναι ότι, αν δεν ξέρεις από την αρχή τι τρως ώστε να είσαι σχετικά επηρεασμένη, δύσκολα θα το ξεχωρίσεις. Την πρώτη φορά που δοκίμασα (πριν από πολλά χρόνια, στο σπίτι ενός μπάρμπα, μετανάστη εδώ και δεκαετίες στην Αυστραλία, όπου το συνηθίζουν πολύ), δε μού είπε τι κρέας ήταν και δε με ξένισε καθόλου. Απολύτως οικεία γεύση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Απλά δεν είχε τύχει ποτέ να ακούσω ότι τα τρώνε τα καγκουρό... Καθώς είναι κάπως εμβληματικά για την Αυστραλία όπως και το κοάλα, πίστευα ότι είναι προστατευόμενο είδος... Έτσι το είχα στο μυαλό μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreyHorse Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Απλά δεν είχε τύχει ποτέ να ακούσω ότι τα τρώνε τα καγκουρό... Καθώς είναι κάπως εμβληματικά για την Αυστραλία όπως και το κοάλα, πίστευα ότι είναι προστατευόμενο είδος... Έτσι το είχα στο μυαλό μου... Είναι προστατευόμενο είδος, δεν το κυνηγάνε αβέρτα. Και δεν είναι και ιδιαίτερα δημοφιλές στην Αυστραλία, περισσότερο εξαγωγές κάνουν. Οι αβοργίνες όμως μια χαρά το έτρωγαν όπως και οι πρώτοι ευρωπαίοι που πήγαν εκεί. Θεωρείται και πιο οικολογικό κρέας αφού το ζώο δεν κλ@νει τόσο όσο οι αγελάδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Τελικα απο τη σειρα 'livergy' δεν εχουμε αγοραστες εδω; Δεν τη θυμαμαι παλιοτερα αυτη τη φιρμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silmarien Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Το καγκουρό το έχει βγάλει πολλές φορές μαζί με την φίλη του την στρουθοκάμηλο. Και τα δυο πολύ εύγευστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Στο ΜΑΚΡΟ είχε πριν κάτι φεγγάρια και κροκόδειλο . Γινόταν λαοσύναξη στα ψυγεία για κροκόδειλο-καγκουρώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linuslost Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 <p>Τελικα απο τη σειρα 'livergy' δεν εχουμε αγοραστες εδω;</p> <p>Δεν τη θυμαμαι παλιοτερα αυτη τη φιρμα.</p> Έχω εγώ αρκετά μπλουζάκια... Κοντομανικα κυρίως, άσπρα κ μαύρα! Πολύ καλή ποιότητα έχουν...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Μπορεί σύντομα να δούμε στα Lidl φρέσκο Κρητικό κροκόδειλο .... (Σήφη εσύ ;; Μάλλον δεν είναι προστατευόμενα τα καγκουρό γιατί διάβασα ότι ο πληθυσμός τους είναι γύρω στα 34 εκατομμύρια.... Με άλλα λόγια στην Αυστραλία τα καγκουρό είναι περισσότερα από τους ανθρώπους... (23 εκατομμύρια) Και επίσης ο πληθυσμός του αυξήθηκε από 25 σε 34 εκ μέσα σε ένα χρόνο οπότε μάλλον τα εκτρέφουν... Εγώ θέλω καγκουρό ελευθέρας βοσκής να πείτε στα Lidl... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreyHorse Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Μπορεί σύντομα να δούμε στα Lidl φρέσκο Κρητικό κροκόδειλο .... (Σήφη εσύ ;; Μάλλον δεν είναι προστατευόμενα τα καγκουρό γιατί διάβασα ότι ο πληθυσμός τους είναι γύρω στα 34 εκατομμύρια.... Με άλλα λόγια στην Αυστραλία τα καγκουρό είναι περισσότερα από τους ανθρώπους... (23 εκατομμύρια) Και επίσης ο πληθυσμός του αυξήθηκε από 25 σε 34 εκ μέσα σε ένα χρόνο οπότε μάλλον τα εκτρέφουν... Εγώ θέλω καγκουρό ελευθέρας βοσκής να πείτε στα Lidl... Μην επιμένεις προστατευόμενο είδος είναι και απαγορεύεται το κυνήγι τους.Επίσης το καγκουρό δεν είναι ένα, υπάρχουν πολλά είδη που ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία. Το κυνήγι επιτρέπεται μόνο στα πολύ μεγαλόσωμα του είδους όταν ο πληθυσμός τους είναι μεγάλος. Στα υπόλοιπα γιόκο. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2014 από GreyHorse 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arianos16 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Τελικα απο τη σειρα 'livergy' δεν εχουμε αγοραστες εδω; Δεν τη θυμαμαι παλιοτερα αυτη τη φιρμα. η μάνα μου με έπερνε κοντομάνικα και κάλτσες. αρκετά καλά. επίσης τα μόνα μποξερακια που φοράω πια είναι της ίδιας εταιρίας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 η μάνα μου με έπερνε κοντομάνικα και κάλτσες. αρκετά καλά. επίσης τα μόνα μποξερακια που φοράω πια είναι της ίδιας εταιρίας. Πηρα κι εγω καλτσες, για να δω αν αξιζουν. Επισης ηθελα να χτυπησω και καμια ζωνη....οταν ξαναφερει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Καλα ρε παιδια, κατι 'φορητες' θερμάστρες για τα χερια, κατι σαν φορητες μινι θερμοφορες στα 2 ευρω το ζευγαρι, τι ειναι; Ξερει κανεις; Το λυγιζεις λεει, και παει η θερμοκρασια στους 50 βαθμου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Καλα ρε παιδια, κατι 'φορητες' θερμάστρες για τα χερια, κατι σαν φορητες μινι θερμοφορες στα 2 ευρω το ζευγαρι, τι ειναι; Ξερει κανεις; Το λυγιζεις λεει, και παει η θερμοκρασια στους 50 βαθμου. Αν ξέρεις αγγλικά δες εδώ: Site: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Αν ξέρεις αγγλικά δες εδώ: Site: Thanks για το βιντεο. Απλα δεν ηξερα καν οτι υπαρχει κατι τετοιο. Αλλα δεν ξερω αν ειναι αποτελεσματικο, αν αξιζει δηλαδη. Αν το παρει καποιος ας πει. Το θεμα φυσικα δεν ειναι απλα 'τα δυο ευρω'.... Και ρωτω γιατι ολα τα χρονια την εχω ψιλοπατησει αρκετες φορες σε 'παρομοιες καταστασεις' με το lidl, με διαφορα 'περιεργα' προιοντα που φερνει, δεν τα ξερω, μου εξαπτουν την περιεργεια, τα αγοραζω και μετα...ατυχια! Οχι οτι δεν ειναι 'καλα', απλα οταν δεν το χεις ψαξει το θεμα, αλλα περιμενεις, αλλα κανει. Κι επειδη πλεον ουτε 'αχρηστα' για μενα πραγματα μπορω να μαζευω, ουτε λεφτά να σκορπάω για την πλακα, εχω πει οτι ακομη κι αν δω κατι να με 'εξιταρει', θα το ψαξω πρωτα να δω αν με καλυπτει, και μετα θα αγορασω. Το θεμα ομως με το lidl, ειναι οτι αυτα τα 'πραγματακια', τα φερνει σε διαφορες θεματικες εβδομαδες (πχ τωρα το concept ηταν 'χειμωνιατικα αξεσουαρ'), και μεχρι να το ψαξω εγω και αν αποφασισω τελικα να το παρω, πλεον δεν θα το εχει στο lidl. Φυσικα, δεν χαθηκε ο κοσμος, ολα τα πουλανε κι αλλου, αλλα συνηθως ακριβοτερα. Ή πρεπει να περιμενω αν μετα απο καιρο το ξαναφερει. Ετσι, την εχω πατησει πολλες φορες στο lidl. Με το σκεπτικο 'wow, δεν ηξερα καν οτι υπαρχει κατι τετοιο', και με την λογικη 'παρτο τωρα γιατι ποιος ξερει που θα το ξαναβρεις και ποσο', εχω παρει αρκετα 'αχρηστα' τελικα για μενα πραγματα. Γι αυτο και ρωτω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις