indrigo Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 9 λεπτά πριν, villasg είπε Λοιπον το μοναδικο που αξιζει ειναι οι χωριατικες πιτες καρδις με ΚΙΜΑ / ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ / ΤΥΡΙ / ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΚΡΕΜΑ που φερουν την ενδειξη «Αναδείχθηκε Προϊόν της Χρονιάς» Ο κιμας ειναι κοτοπουλου η κανονικος;
Stamer Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 13 λεπτά πριν, villasg είπε Λοιπον το μοναδικο που αξιζει ειναι οι χωριατικες πιτες καρδις με ΚΙΜΑ / ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ / ΤΥΡΙ / ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΚΡΕΜΑ που φερουν την ενδειξη «Αναδείχθηκε Προϊόν της Χρονιάς» Θα συμφωνήσω, αρκετά καλά είναι αυτά (όχι top που μπορείς να βρεις σε SMs αλλά καλά είναι. Αλλά μόνο αυτά, είχα πάρει και κάτι άλλα Καρδίς, πιο απλά ας πούμε (τυροπιτάκια κουρού και κάτι άλλα, δεν θυμάμαι) και τα πέταξα.
kon1to Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 5 ώρες πριν, mp123 είπε Παππου ακουω προτασεις για τυροπιτες, πιτσες, και γενικα για τετοια ειδη . Πια εταιρια να προτιμησω; Μπυρες, αναψυκτικα (heineken, coca cola light) εχει ; μην παω τζαμπα Coca cola light έχει... Default τη συσκευασία 330ml 5+1 δώρο Και σαν προσφορές αρκετά συχνά τη συσκευασία 375ml 6+2 δώρο & Μπουκάλι 1,5 lt Για Heineken νομίζω δεν έχει, εκτός απ όταν βάζουν προσφορά βαρελάκι 1
orck Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, kon1to είπε Coca cola light έχει... Default τη συσκευασία 330ml 5+1 δώρο Και σαν προσφορές αρκετά συχνά τη συσκευασία 375ml 6+2 δώρο & Μπουκάλι 1,5 lt Για Heineken νομίζω δεν έχει, εκτός απ όταν βάζουν προσφορά βαρελάκι Αυτο το βαρελακι Heineken γιατι υπαρχει; Ειναι πιο ακριβο απο τα σκετα μπουκαλια. Ειχα παρει μια φορα για να δω την φαση, και περα οτι το πληρωσα λιγο πιο πολυ απο τα μισαλιτσα γυαλινα ειχα και προβλημα να κανω χωρο στο ψυγειο να το χωρεσω.
Zerg13 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, orck είπε Αυτο το βαρελακι Heineken γιατι υπαρχει; Ειναι πιο ακριβο απο τα σκετα μπουκαλια. Ειχα παρει μια φορα για να δω την φαση, και περα οτι το πληρωσα λιγο πιο πολυ απο τα μισαλιτσα γυαλινα ειχα και προβλημα να κανω χωρο στο ψυγειο να το χωρεσω. Σε κατι barbeque παρτι; Αν υπαρχουν και κοριτσια ισως; Καλο θα ειναι να μπει σε παγο αυτο οταν βγει στον εξω χωρο 4 ώρες πριν, Stamer είπε Θα συμφωνήσω, αρκετά καλά είναι αυτά (όχι top που μπορείς να βρεις σε SMs αλλά καλά είναι. Αλλά μόνο αυτά, είχα πάρει και κάτι άλλα Καρδίς, πιο απλά ας πούμε (τυροπιτάκια κουρού και κάτι άλλα, δεν θυμάμαι) και τα πέταξα. Εχει βελτιωθει πολυ σε σχεση με παλια πριν 4-5 χρονια πχ. Ετσι κανουν οι μαρκες του lidl Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2018 από Zerg13
ELTASSOS Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, orck είπε Αυτο το βαρελακι Heineken γιατι υπαρχει; Ειναι πιο ακριβο απο τα σκετα μπουκαλια. Ειχα παρει μια φορα για να δω την φαση, και περα οτι το πληρωσα λιγο πιο πολυ απο τα μισαλιτσα γυαλινα ειχα και προβλημα να κανω χωρο στο ψυγειο να το χωρεσω. ειναι εισαγωμενο και για αυτο πιο ακριβο. Επισης αλλη ανωτερη ποιοτητα μπυρας. Ορισμενες καβες και σ/μ παιρνουν το βαρελακι και σε χρεωνουν μονο νεο γεμισμα περιπου στο 60% της τιμης /λιτρο οποτε μετα τη 3η φορα συμφερει παααρα πολυ.
rus Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 7 ώρες πριν, Stamer είπε Όμως, αυτά που έχουν στο φούρνο τους που τα ψήνουν καθημερινά (δεν ξέρω αν έχουν όλα τα καταστήματα φούρνο) έχουν πολύ ωραία πραγματάκια, να πάρεις κάτι οπωσδήποτε αν σου αρέσουν τα τυροπιτοειδή! To ιδιο ισχυει και για τα ψωμια? Ψηνονται πρωτη φορα ή γινεται αναθερμανση όπως σε αλλα sm?
villasg Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 7 ώρες πριν, indrigo είπε Ο κιμας ειναι κοτοπουλου η κανονικος; Κιμας κανονικος , αλλη πιτα ειναι αυτη με το κοτοπουλο 1
zio10 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 8 ώρες πριν, Stamer είπε Τα κατεψυγμένα τυροπιτοειδή είναι χάλια. Όμως, αυτά που έχουν στο φούρνο τους που τα ψήνουν καθημερινά (δεν ξέρω αν έχουν όλα τα καταστήματα φούρνο) έχουν πολύ ωραία πραγματάκια, να πάρεις κάτι οπωσδήποτε αν σου αρέσουν τα τυροπιτοειδή! Όσο αφορά heineken και coca-cola είμαι 95% σίγουρος οτι έχουν, δεν θυμάμαι καλά. Περίμενε λίγο που θα γυρίσει ο παππούς απο lidl να σου πει με σιγουριά. Εμένα η τυρόπιτα δεν μου άρεσε πάντως.
papoys1 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 14 ώρες πριν, kronos73 είπε Χθες πρωι είχε κάμποσα στα Βριλησια Τελικά έφερε και στο Γέρακα.Πολύ καλό και βαρύ τσεκούρι στα 15 ευρώ.Πήρα ένα σήμερα. 15 ώρες πριν, mp123 είπε Παππου ακουω προτασεις για τυροπιτες, πιτσες, και γενικα για τετοια ειδη . Πια εταιρια να προτιμησω; Μπυρες, αναψυκτικα (heineken, coca cola light) εχει ; μην παω τζαμπα Ρε φίλε άστο μην το παιδεύεις.Πήγαινε Βασιλόπουλο - Σκλαβεντίτη που έχουν ποιότητα φρεσκαδούρα και πολύ καλές τιμές. heineken cocacola έχουν όλοι και στις ίδιες τιμές.Τα πολυεθνικά καρτέλ δεν δέχονται διαφορετική τιμή πώλησης από κανέναν.Για αυτό είναι καρτέλ.Αν έβρισκες διαφορετικές τιμές από s/m σε s/m δεν θα ήταν καρτέλ. Εμείς οι ανένταχτοι πίνουμε και freway cola , μπύρα ΑΛΦΑ και ΕΡΜΗΣ , τρώμε τυροπιτάκια ΚΑΡΔΗΣ , φρέσκο γάλα ΓΑΛΠΟ και άλλα προιόντα που δεν ανήκουν στις επίσημες πολυεθνικές. 14 ώρες πριν, tsiro7 είπε δλδ το ημισκληρο το εχει κανονικα 8 ευρω το κιλο ? και το ειχε προσφορα ληγμενου 5.60? πεφτει δουλεμα στο lidl... Το συσκευασμένο Ελληνικό ημίσκληρο τυρί 7-8 και 9 ευρώ το κιλό πωλείται από όλους ανάλογα με τη συσκευσία (όσο μικρότερη τόσο περισσότερο) οπότε ναι το 2,80 σε συσκευασία 500 γραμμαρίων είναι προσφορά.Και δεν είναι ληγμένο απλά έχει σύντομη ημερομηνία λήξης. Για βρες μου εσύ κάποιο άλλο Ελληνικό ημίσκληρο σε συσκευασία 500 γραμμαρίων κάτω από 2,80 και πες μου.Αν βρεις χαιρέτα μου τον πλάτανο.
paylidis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, ELTASSOS είπε ειναι εισαγωμενο και για αυτο πιο ακριβο. Επισης αλλη ανωτερη ποιοτητα μπυρας. Ορισμενες καβες και σ/μ παιρνουν το βαρελακι και σε χρεωνουν μονο νεο γεμισμα περιπου στο 60% της τιμης /λιτρο οποτε μετα τη 3η φορα συμφερει παααρα πολυ. Μπορείς να δωσεις παραπάνω ινφο για αυτό; Όπου είχα ρωτήσει μου είπαν ότι δεν επιστρέφεται.
rus Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, papoys1 είπε Πήγαινε Βασιλόπουλο - Σκλαβεντίτη που έχουν ποιότητα φρεσκαδούρα και πολύ καλές τιμές. heineken cocacola έχουν όλοι και στις ίδιες τιμές.Τα πολυεθνικά καρτέλ δεν δέχονται διαφορετική τιμή πώλησης από κανέναν.Για αυτό είναι καρτέλ.Αν έβρισκες διαφορετικές τιμές από s/m σε s/m δεν θα ήταν καρτέλ. Εμείς οι ανένταχτοι πίνουμε και freway cola , μπύρα ΑΛΦΑ και ΕΡΜΗΣ , τρώμε τυροπιτάκια ΚΑΡΔΗΣ , φρέσκο γάλα ΓΑΛΠΟ και άλλα προιόντα που δεν ανήκουν στις επίσημες πολυεθνικές. Το συσκευασμένο Ελληνικό ημίσκληρο τυρί 7-8 και 9 ευρώ το κιλό πωλείται από όλους ανάλογα με τη συσκευσία (όσο μικρότερη τόσο περισσότερο) οπότε ναι το 2,80 σε συσκευασία 500 γραμμαρίων είναι προσφορά. Φρουτα και λαχανικα τρως καθολου, παππου μου?
papoys1 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 16 λεπτά πριν, rus είπε Φρουτα και λαχανικα τρως καθολου, παππου μου? Με το κιλό φίλε μου απλά τα αγοράζω από Λαϊκή και όχι από s/m.Συγκεκριμένα χτές στη Λαική Βριλησίων (δεν είναι η μόνη που πάω) για φρούτα μόνο έδωσα κοντά στα 20 ευρώ ποσό. Προ 10ετίας έβρισκες ποιότητα φρούτων - λαχανικών στα s/m ειδικά στον Ελληνικό Βασιλόπουλο. Σήμερα σχεδόν όλοι πουλάνε τη χειρότερη ποιότητα της αγοράς παρόμοια με της Βαρβακείου απλά οι περισσότεροι άλλοι λόγω εργασίας αλλά οι περισσότεροι από τεμπελιά έχουν πάψει να πηγαίνουν Λαϊκές. ΣΥΜΒΟΥΛΗ. Για φρούτα - λαχανικά αφήστε τα s/m.Πηγαίνετε σε Λαϊκές.Θα εκπλαγείτε ευχάριστα τόσο από τιμές αλλά κυρίως από ποιότητα.Επίσης εκεί ενισχύετε και τον Έλληνα παραγωγό. 4
rus Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Παρολο που το lidl εχει ποιοτικα φρουτα(και ελληνικα), τα περισσοτερα τα παιρνω απ τη λαϊκη για πιο φτηνα και για τη ποικιλια που υπαρχει. Ενισχύουμε τον ελληνα παραγωγο? σε τι, στο να κλεβει το κρατος? οι περισσοτεροι δε δινουν αποδειξεις. Παντως δε περιμενα ότι θα καταναλωνεις φρουτα και λαχανικα αγαπητε παππου, με κοκακολες τυροπιτακια πιτσες και τα λοιπα σκουπιδοειδη που εχεις γραψει κατά καιρους 3
papoys1 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, rus είπε Παρολο που το lidl εχει ποιοτικα φρουτα(και ελληνικα), τα περισσοτερα τα παιρνω απ τη λαϊκη για πιο φτηνα και για τη ποικιλια που υπαρχει. Ναι αυτή τη βδομάδα το lidl είχε πολύ καλά Ελληνικά ροδάκινα Βελβεντού (πήρα αρκετά και μπανάνες σε προσφορά) Στα Βριλήσια και άλλες Λαικές όμως παίρνω τα υπόλοιπα.Χτες πήρα ειδικά ποικιλία από ένα πάγκο αχλάδια - μήλα κίτρινα - κόκκινα και τα άλλα τα ροζ pink πως τα λένε) ανακατεμένα σε μία τσάνα γύρω στα 7-8 κιλά με 1 ευρώ το κιλό.Νέας παραγωγής φετεινά Πλάκα έχει ότι μερικά s/m πουλάνε ακόμη παλιά κατεψυγμένα. Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2018 από papoys1
Προτεινόμενες αναρτήσεις