maarinos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Σπασμένα ανέβηκαν: Φυλλάδιο προσφορών & food & σχολικά & non food PDF 3/9/2018 Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2018 από maarinos
mp123 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Παππου σχεδιν με εχεις πεισει να παω μια φορα να ψωνισουμε απο τα lidl. 1
astrolabos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 5 ώρες πριν, maarinos είπε Σπασμένα ανέβηκαν: Φυλλάδιο προσφορών & food & σχολικά & non food PDF 3/9/2018 Το ίδιο link είναι και στα δύο 😜
zio10 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 18 ώρες πριν, papoys1 είπε Ξέμεινα από espeso και είπα να δώσω μία ευκαιρία στου lidl. Δεν θυμάμαι πότε είχα πάρει και γιατί τον είχα κακοχαρακτηρίσει. Λοιπόν τύφλα να έχουν οι buondi labatza kimbo κ.λ.π. φτηνιάρικοι espreso.Με 3,30 ευρώ στα 20 ml τα σπάει και σε γεύση αλλά πάνω από όλα σε τιμή. Και έτρεχα στην Αθήνα να αγοράσω τους φιρμάτους πολύ πιο ακριβούς ενώ τον είχα μέσα στα πόδια μου. Έχει κόκκους εσπρέσο; Είναι δυνατός ή απαλός στη γεύση; 1
kronos73 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Καλησπέρα Το ηλεκτρικό σκουπάκι χειρός που έχει το άλλο Σάββατο, 20€, το έχει κανείς; Αξίζει καθόλου ή θα ψάχνω για άλλο σε λίγο καιρό;
papoys1 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 14 ώρες πριν, mp123 είπε Παππου σχεδιν με εχεις πεισει να παω μια φορα να ψωνισουμε απο τα lidl. Να πας δεν είναι κακό.Και εγώ δεν ήθελα αλλά από τότε που άρχισα να πηγαίνω έγινα φαν.Προτείνω να πας και πρωί πρωί που υπάρχουν πέραν των εβδομαδιαίων προσφορών και πολλές προσφορές με -30% προιόντων με κοντινή ημερομηνία λήξης.☺️ Σήμερα πήρα ημίσκληρο 500 γραμ. από 4 στα 2,80 βούτυρο αγελάδας 250 γραμ. από 2,49 - 1,85 προσφορά εβδομάδας και -30% 1,30 . 9 ώρες πριν, zio10 είπε Έχει κόκκους εσπρέσο; Είναι δυνατός ή απαλός στη γεύση; Δεν έχει κόκκους παλιά έφερνε μία στις τόσες κιλό αλλά πρέπει να έχει πάνω από χρόνο να φέρει.Δώσε μία ευκαιρία στον κομμένο των 250 γραμ. με 3,30. Για πλάκα τον πήρα και ενθουσιάστηκα. Πλέον από εδώ και πέρα μόνο από lidl που τον βρήκαμε στην οικογένεια πιο ποιοτικό από τους υπόλοιπους και σχεδόν στη μισή τιμή.Έχει δυνατή γεύση και θέλει λιγότερη ποσότητα σχετικά με άλλους καφέδες. 1
blazar Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Το τσεκούρι που είχε σήμερα, το πήρε κανείς να μας πει εντυπώσεις;
zio10 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 4 ώρες πριν, papoys1 είπε Να πας δεν είναι κακό.Και εγώ δεν ήθελα αλλά από τότε που άρχισα να πηγαίνω έγινα φαν.Προτείνω να πας και πρωί πρωί που υπάρχουν πέραν των εβδομαδιαίων προσφορών και πολλές προσφορές με -30% προιόντων με κοντινή ημερομηνία λήξης.☺️ Σήμερα πήρα ημίσκληρο 500 γραμ. από 4 στα 2,80 βούτυρο αγελάδας 250 γραμ. από 2,49 - 1,85 προσφορά εβδομάδας και -30% 1,30 . Δεν έχει κόκκους παλιά έφερνε μία στις τόσες κιλό αλλά πρέπει να έχει πάνω από χρόνο να φέρει.Δώσε μία ευκαιρία στον κομμένο των 250 γραμ. με 3,30. Για πλάκα τον πήρα και ενθουσιάστηκα. Πλέον από εδώ και πέρα μόνο από lidl που τον βρήκαμε στην οικογένεια πιο ποιοτικό από τους υπόλοιπους και σχεδόν στη μισή τιμή.Έχει δυνατή γεύση και θέλει λιγότερη ποσότητα σχετικά με άλλους καφέδες. Θέλει ψιλοκομμένο η μηχανή μου για να βγάλει καλό καφέ, με κανέναν έτοιμο αλεσμένο δεν βγαίνει καλός.
papoys1 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, zio10 είπε Θέλει ψιλοκομμένο η μηχανή μου για να βγάλει καλό καφέ, με κανέναν έτοιμο αλεσμένο δεν βγαίνει καλός. Ψιλοκομμένος είναι του lidl .Μπορείς να τον δοκιμάσεις μία φορά.Πιο φτηνά και από τους Ελληνικούς πωλείται εξάλλου. 7 ώρες πριν, blazar είπε Το τσεκούρι που είχε σήμερα, το πήρε κανείς να μας πει εντυπώσεις; Με ενδιέφερε και μένα γιατί στο εξοχικό έχω ξυλόσομπα, έχω ένα που με παιδεύει, αλλά στο Γέρακα δεν το είχε.Αν το έχει δει κανείς αλλού ας μας ενημερώσει. 1
mp123 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Παππου ακουω προτασεις για τυροπιτες, πιτσες, και γενικα για τετοια ειδη . Πια εταιρια να προτιμησω; Μπυρες, αναψυκτικα (heineken, coca cola light) εχει ; μην παω τζαμπα
kronos73 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, papoys1 είπε Με ενδιέφερε και μένα γιατί στο εξοχικό έχω ξυλόσομπα, έχω ένα που με παιδεύει, αλλά στο Γέρακα δεν το είχε.Αν το έχει δει κανείς αλλού ας μας ενημερώσει Χθες πρωι είχε κάμποσα στα Βριλησια 1
tsiro7 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 10 ώρες πριν, papoys1 είπε . Σήμερα πήρα ημίσκληρο 500 γραμ. από 4 στα 2,80 βούτυρο αγελάδας 250 γραμ. από 2,49 - 1,85 προσφορά εβδομάδας και -30% 1,30 . δλδ το ημισκληρο το εχει κανονικα 8 ευρω το κιλο ? και το ειχε προσφορα ληγμενου 5.60? πεφτει δουλεμα στο lidl... 1
indrigo Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 13 ώρες πριν, kronos73 είπε Καλησπέρα Το ηλεκτρικό σκουπάκι χειρός που έχει το άλλο Σάββατο, 20€, το έχει κανείς; Αξίζει καθόλου ή θα ψάχνω για άλλο σε λίγο καιρό; Παλιοτερα ειχαν το προβλημα με τον διακοπτη τους και τα παιζανε μεσα στο εξαμηνο αλλα τωρα στις νεες βερσιον δεν εχω ακουσει κατι... ενω και ενα που εχω εγω καπου δυο χρονια δεν εχει κανει χικ κιχ! 2
Stamer Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 3 ώρες πριν, mp123 είπε Παππου ακουω προτασεις για τυροπιτες, πιτσες, και γενικα για τετοια ειδη . Πια εταιρια να προτιμησω; Μπυρες, αναψυκτικα (heineken, coca cola light) εχει ; μην παω τζαμπα Τα κατεψυγμένα τυροπιτοειδή είναι χάλια. Όμως, αυτά που έχουν στο φούρνο τους που τα ψήνουν καθημερινά (δεν ξέρω αν έχουν όλα τα καταστήματα φούρνο) έχουν πολύ ωραία πραγματάκια, να πάρεις κάτι οπωσδήποτε αν σου αρέσουν τα τυροπιτοειδή! Όσο αφορά heineken και coca-cola είμαι 95% σίγουρος οτι έχουν, δεν θυμάμαι καλά. Περίμενε λίγο που θα γυρίσει ο παππούς απο lidl να σου πει με σιγουριά. 1
villasg Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 3 ώρες πριν, mp123 είπε Παππου ακουω προτασεις για τυροπιτες, πιτσες, και γενικα για τετοια ειδη 20 λεπτά πριν, Stamer είπε Τα κατεψυγμένα τυροπιτοειδή είναι χάλια. Λοιπον το μοναδικο που αξιζει ειναι οι χωριατικες πιτες καρδις με ΚΙΜΑ / ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ / ΤΥΡΙ / ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΚΡΕΜΑ που φερουν την ενδειξη «Αναδείχθηκε Προϊόν της Χρονιάς» 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις