Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, TriLoBiTe είπε

Παππού μαζί σου είμαι, η μαργαρίτα που όλο σου τη λέει (άσε ήσυχο τον παππούκα!😅) δεν είναι 😋

Στους χυμούς πορτοκάλι πάντως που τους έχω δομιμάσει όλους o εβίβα μου φαίνεται καλύτερος από μαράτα αβ και economy

Όλοι από ένα καζάνι βγαίνουν απλά από τέσσερα  όμοια προιόντα προτιμούμε το πιο φτηνό και μάλιστα με διαφορά.Και το πιο φτηνό πάντα είναι πιο νόστιμο.

Όσο για τη Μαργαρίτα που θα μου πάει.Στο τέλος θα την καταφέρω και θα την κάνω φανατική Lidl-ού......:D 

Το πρώτο καρότσι (από τα μικρά βέβαια)  με ψώνια  κερασμένα από τον παππού.:P

• Thanks 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, le vent nous porterAAAA είπε

για μισό λεπτό

εγώ την είδα πρώτος

Εντάξει ρε φίλε  δικό σου τότε το κέρασμα στο 1ο καρότσι της Μαργαρίτας.:rolleyes:

Δημοσ.
1 ώρα πριν, papoys1 είπε

Όλοι από ένα καζάνι βγαίνουν απλά από τέσσερα  όμοια προιόντα προτιμούμε το πιο φτηνό και μάλιστα με διαφορά.Και το πιο φτηνό πάντα είναι πιο νόστιμο.

Όσο για τη Μαργαρίτα που θα μου πάει.Στο τέλος θα την καταφέρω και θα την κάνω φανατική Lidl-ού......:D 

Το πρώτο καρότσι (από τα μικρά βέβαια)  με ψώνια  κερασμένα από τον παππού.:P

Ωπα, στην Μαργαριτα καροτσι με ψωνια κερασμενο και σε εμενα τιποτα;
Καταγγελω σεξισμο. Γυπες απο τα Λιντλ :)

Δημοσ.

Εγω αγοράζω χαρτικά , σφουγγαράκι για τα πιάτα , πανακια για την κουζίνα .

χαρτικα , συσκευασμένα προϊόντα όπως καφές , μαγιονέζα Helmans και γενικά ότι υπάρχει παντού .

τον τελευταίο χρόνο παίρνω και φρούτα που έχουν ανεβάσει πολύ την ποιότητα τους .

και κάποια τυριά , για τοστ κυρίως .

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Εντάξει ρε φίλε  δικό σου τότε το κέρασμα στο 1ο καρότσι της Μαργαρίτας.:rolleyes:

βαριά κατάρα μου δωκες, ρέστος θα μείνω με τα γούστα που βγάζει

ερωτησεις τρεχοντος φυλλαδιου σελις 25:

η αντλια νερου σε τι χρησιμοποιειται; κανει πχ για να καταβρεξεις αυλη αν εχεις κομμενο ρευμα/φωτια; ακυρο με καλωδιο ειναι

το μπροντουροψάλιδο 3,5 μετρων κοπης το εχει δοκιμάσει κανείς; και το επαναφορτιζομενο πριονι κηπου αξιζει για χαλαρη χρηση λιγων στρεμματων σε σχεση με κινεζια αλυσοπριονο για λεπτα κλαδια και οχι ελιες πχ

Επεξ/σία από le vent nous porterAAAA
Δημοσ.
7 ώρες πριν, TriLoBiTe είπε

Σημαντική σελίς, κατάλληλη για να ξορκίσουμε τους lidlohaters.

🎶  Six!six six!The Number Of the Lidl! 🎶

Και ως γνωστόν είναι πολλοί, καθώς εμβάζει τα λεφτά εις πλοιάριον, εεε.... όχι εις νταλίκα και τα στέλνει στους Γερμανούς🤣

Δημοσ.

Ξέμεινα από espeso και είπα να δώσω μία ευκαιρία στου lidl.

Δεν θυμάμαι πότε είχα πάρει και γιατί τον είχα κακοχαρακτηρίσει. Λοιπόν τύφλα να έχουν οι buondi  labatza kimbo κ.λ.π. φτηνιάρικοι espreso.Με 3,30 ευρώ στα 20 ml τα σπάει και σε γεύση αλλά πάνω από όλα σε τιμή.

Και έτρεχα στην Αθήνα να αγοράσω τους φιρμάτους πολύ πιο ακριβούς ενώ τον είχα μέσα στα πόδια μου.

• Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Δεν θυμάμαι πότε είχα πάρει και γιατί τον είχα κακοχαρακτηρίσει. Λοιπόν τύφλα να έχουν οι buondi  labatza kimbo κ.λ.π. φτηνιάρικοι espreso.Με 3,30 ευρώ στα 20 ml τα σπάει και σε γεύση αλλά πάνω από όλα σε τιμή.

Και έτρεχα στην Αθήνα να αγοράσω τους φιρμάτους πολύ πιο ακριβούς ενώ τον είχα μέσα στα πόδια μου.

Παππού 200 μλ θα εννοούσες, αλλιώς τον κόβω να είχε φυλλα χρυσού μέσα...

• Like 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Αυτονοητα πραγματα γραφεις, ειναι δυνατον να ειναι κανεις αλλος καλυτερος;
Αντικειμενικα reviews απο τα Λιντλ :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...