Dark_son20 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 αραβική πίτα ντομάτα μπαρμπαστάθη για λαδερά (με αρωματικά κτλπ 80λεπτα πεντανόστιμη) Gouda μανιτάρια και άμα θέλετε κάνα αλλαντικό (εγώ βάζω κοτόπουλο ανα έχει περισσέψει) σε 12 λεπτά όλα και όλα τούμπανο πίτσα 1
Seldon68 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Η "φρέσκια" πίτσα του λιντλ που έχει σχήμα γηπέδου ποδοσφαίρου και ήταν σε προσφορά τον Ιούλιο στα 3.20€ (είναι κιλού) είναι αξιοπρεπέστατη. Την κόβεις στην μέση ,βάζεις και λίγο έξτρα τυράκι και είσαι τζετ. 1
rus Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, ELTASSOS είπε Εγω βαζω για πατο ζυμαριου αραβικες πιτες ολικης...πολυ τραγανιστο αποτελεσμα και ζουμερα φρεσκα υλικα....ουτε ζυμωματα ουτε αλευρια ουτε πυρηνικη φυσικη ...αλλα πυρηνικη χημεια όλα αυτά τα επικινδυνα συστατικα που περιεχει
patras7 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Ελπιζω να ειναι τυπογραφικο λαθος..4.68 το λιτρο... 😂 Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2018 από patras7
fredd0 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 14 λεπτά πριν, patras7 είπε Ελπιζω να ειναι τυπογραφικο λαθος..4.68 το λιτρο... 😂 γιατι? αν τα 250ml κοστιζουν 1.17 το λιτρο κοστιζει 4,68
TriLoBiTe Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Aν τα 250ml κοστίζουν 1.17 να υποθέσουμε ότι μέσα έχει βασιλικό πολτό; 😂
rus Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, TriLoBiTe είπε Aν τα 250ml κοστίζουν 1.17 να υποθέσουμε ότι μέσα έχει βασιλικό πολτό; 😂 Όχι εχει ζαχαρη και συντηρητικα, αλλα πληρωνεις για βασιλικο πολτο
TriLoBiTe Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Eνσταση, το γράφει φαρδιά πλατιά ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ 😋 Για ζάχαρη δεν ξέρω, πάντως ο εβίβα χυμός πορτοκάλι θυμάμαι στα συστατικά δεν έγραφε ζάχαρη (αλλά δεν έγραφε φαρδιά πλατιά χωρίς ζάχαρη -όπως κάποιοι άλλοι χυμοί- οπότε δεν ξέρω αν έχει 😋) Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2018 από TriLoBiTe 1
dhmak Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Ο συγκεκριμένος δεν είναι φρουτοποτό (20% χυμός και τα υπόλοιπα νερό και ζάχαρη) ο συγκεκριμένος είναι 100% φυσικός χυμός από 9 φρούτα με τα σάκχαρα των φρούτων και εμπλουτισμένος με 7 βιταμίνες. Σίγουρα είναι τυπογραφικό λάθος γιατί η συσκευασία 1λίτρου (που αγοράζω συχνά πυκνά) έχει 1.09€ Βέβαια προτιμώ τον έταιρο πολυβιταμινούχο eviva 100% φυσικό χυμό με τα κόκκινα φρούτα. Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2018 από dhmak 2
papoys1 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Dynamics είπε εγω προσωπικα βαζω 500 γρ αλευρι για ενα ταψι μεγαλο πιτσα για δυο ατομα σιγουρα... 500γρ αλευρι εχει περιπου 40 λεπτα κοστος ισως και λιγοτερα ενα φακελακι μαγια νερο μια κουταλια ζαχαρη συν αλλη μια αλατη...ζυμωνεις αφηνεις για 1 ωρα και βουαλα ετοιμη η ζυμη! γωνιες αλλαντικων απο σουπερ μαρκετ (2,5 το κιλο εχει ο σκλαβενιτης) μαζι με μοτζαρελα(περιπου 1 ευρω) λιγο πολτο η φτιαχνεις δικη σ σαλτσα απο ντοματες και εγινες...το κοστος ειναι 1,5-2 αντε 2,5 η πιτσα...και εχεις φρεσκια νοστιμη πιτσα...ειναι πανευκολο(κοιτα youtube) απο εξω για να φας της προκοπης πρεπει να σκασεις 12ε+...αυτες απο το σουπερ μαρκετ οτι δοκιμασα ειναι της κακιας ωρας... Πρέπει να έχεις βάλει κάμερα στην κουζίνα μου και να με παρακολουθείς. Ναι γωνίες αλλαντικών τυριών τις κυνηγάω και εγώ στο Σκλαβενίτη.Δυστυχώς ο μεγάλος στο Γέρακα δεν έχει.Δεν ξέρω τι τις κάνει.Πιθανώς συσκευασμένο τριμμένο τυρί mix και παίρνω ότι προλάβω από τον άλλο στην Κλεισθένους. 1 ώρα πριν, dhmak είπε Ο συγκεκριμένος δεν είναι φρουτοποτό (20% χυμός και τα υπόλοιπα νερό και ζάχαρη) ο συγκεκριμένος είναι 100% φυσικός χυμός από 9 φρούτα με τα σάκχαρα των φρούτων και εμπλουτισμένος με 7 βιταμίνες. Σίγουρα είναι τυπογραφικό λάθος γιατί η συσκευασία 1λίτρου (που αγοράζω συχνά πυκνά) έχει 1.09€ Όπως τα λες συχνά τον βάζει και προσφορά νομίζω 79 λεπτά (παίρνω τότε απόθεμα) ☺️ και το μικρό κουτάκι 250 ml που φαίνεται παραπάνω νομίζω στα 35 λεπτά. Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2018 από papoys1
margaritagr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, dhmak είπε Ο συγκεκριμένος δεν είναι φρουτοποτό (20% χυμός και τα υπόλοιπα νερό και ζάχαρη) ο συγκεκριμένος είναι 100% φυσικός χυμός από 9 φρούτα με τα σάκχαρα των φρούτων και εμπλουτισμένος με 7 βιταμινες
papoys1 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, TriLoBiTe είπε No paste τη σκληρή αλήθεια λέει 😋 Όντως χυμός 100% είναι από φρούτα β διαλογής Ελληνικός παράγεται κυρίως στο Ρέντη από όπου εφοδιάζονται τα περισσότερα s/m απλά το καθένα βάζει απέξω δικά του χρώματα μάρκα κ.λ.π. και διαφορετική τιμή με τη μικρότερη από όλους φυσικά το lidl το οποίο και πολύ συχνά τους δίνει προσφορά 20-25% φθηνότερα και από τη χαμηλότερη τιμή του. Μπορείτε να πάρετε έναν eviva έναν Μαράτα ένα αβ έναν economy να το διαπιστώσετε. 1
TriLoBiTe Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Παππού μαζί σου είμαι, η μαργαρίτα που όλο σου τη λέει (άσε ήσυχο τον παππούκα!😅) δεν είναι 😋 Στους χυμούς πορτοκάλι πάντως που τους έχω δομιμάσει όλους o εβίβα μου φαίνεται καλύτερος από μαράτα αβ και economy 1
rus Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, TriLoBiTe είπε Eνσταση, το γράφει φαρδιά πλατιά ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ 😋 Καλα αυτό είναι γνωστο κολπο, πλεον γραφουν ετσι ακομα κι αν εχουν(γραμμενα στην ετικετα λεω, οχι κρυφα). 13 ώρες πριν, TriLoBiTe είπε Για ζάχαρη δεν ξέρω, πάντως ο εβίβα χυμός πορτοκάλι θυμάμαι στα συστατικά δεν έγραφε ζάχαρη (αλλά δεν έγραφε φαρδιά πλατιά χωρίς ζάχαρη -όπως κάποιοι άλλοι χυμοί- οπότε δεν ξέρω αν έχει 😋) Πολλα προιοντα που γραφουν 'χωρις ζαχαρη' εχουν υποκαταστατα γλυκαντικα, τα οποια είναι χειροτερα. 11 ώρες πριν, dhmak είπε Ο συγκεκριμένος δεν είναι φρουτοποτό (20% χυμός και τα υπόλοιπα νερό και ζάχαρη) ο συγκεκριμένος είναι 100% φυσικός χυμός από 9 φρούτα Θα πρεπει να διαβαζουμε την ετικετα για να σιγουρευτουμε. Το σιγουρο είναι πως προκειται για συμπυκνωμενο χυμο. Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2018 από rus
Προτεινόμενες αναρτήσεις