Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, beatshooter είπε

Παλι καλά που έχει η φαν ανεκτη φθηνή πίτσα 

Δοκίμασε να τη φας κρύα την επόμενη μέρα και τα λέμε. Από τότε σταμάτησα να παίρνω φαν.

Δημοσ.

Όλες οι έτοιμες πίτσες με τον ίδιο τρόπο κατασκευάζονται όπως και άλλα υποπροιόντα (σουβλάκια - έτοιμοι κιμάδες - ρολά κοτόπουλου - κεμπαπ - αλλαντικά  - τυρόπιτες κ.λ.π.).

Έχετε την εντύπωση ότι ο Υφαντής χρησιμοποιεί διαφορετικά υλικά;;;;;  Κανένα υποπροιόν δεν χρησιμοποιεί ολόφρεσκο ή υλικό α ποιότητας.Δεν θα πω ότι χρησιμοποιούν χαλασμένα ή αλοιωμένα αλλά θα ψάξουν να βρουν και να αγοράσουν υλικά σε χαμηλή ,υλικά στην ημερομηνία λήξης γιατί στην τιμή που τα πουλάνε δεν μπορούν να βάλουν  και τον αφρό.

Θες να φας πραγματική πίτσα.Φτιάξε μόνος το ζυμαράκι (δεν είναι και καμιά επιστήμη) αγόρασε και βάλε μόνος φρέσκα και καλά υλικά.Μόνο τότε είσαι σίγουρος για την πίτσα που τρως.Εγώ έτσι τη φτιάχνω και  το ταψί της κουζίνας εξαφανίζεται εν ριπή οφθαλμού.Καμιά φορά αν βρω στον Σκλαβενίτη ή σε ένα ΕΛΟΜΑΣ της γειτονιάς αγοράζω γωνίες από κίτρινα τυριά  που τις πουλάνε πιο χαμηλά από την κανονική τιμή και τους λέω να τις τρίψουν για την πίτσα.Είναι από διάφορα και συνήθως είναι πολύ νόστιμα.Προσθέτει και μία μοτσαρέλα και είσαι οκ.

Συνήθως υπάρχουν  και 1-2 έτοιμες του lidl στην κατάψυξη για επείγουσα ανάγκη.Προσθέτω και λίγο τυράκι ή κανένα μπεικον επάνω και βολεύομαι.

• Like 3
Δημοσ.

Σε όλα τα ετοιματζήδικα , είτε είναι κατεψυγμένες(από σ/μ) είτε έτοιμες (τύπου φαν) τα υλικά είναι κάτω του μετρίου και τα λάδια/βούτυρα ανθυγιεινά.

Η διαφορές στις ποιότητες είναι μικρές σε όλα τα ετοιματζήδικα

• Like 2
Δημοσ.

πιτσες φτιαχτε μονοι σας...καμια σχεση με τα σκουπιδια που τρωτε εξω απο το μαρκετ..

κοστος πιτσας περιπου 1,5 ευρω 

παμε παρακατω...

Δημοσ.

Σου λέει ο άλλος φτιάχνω πίτσα μόνος πάει και παίρνει έτοιμη ζύμη για βάση κονσέρβα ναι κονσέρβα με 2.5 ευρώ.

Δεν παίρνεις καλύτερα 2 έτοιμες με 3,5 να γλυτώσεις και τον κόπο.:lol:

• Thanks 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Σου λέει ο άλλος φτιάχνω πίτσα μόνος πάει και παίρνει έτοιμη ζύμη για βάση κονσέρβα ναι κονσέρβα με 2.5 ευρώ.

Δεν παίρνεις καλύτερα 2 έτοιμες με 3,5 να γλυτώσεις και τον κόπο.:lol:

μιλάς για την ζύμη πιλσμπουρη?καλύτερα να την πάρεις έτοιμη τότε :p 1,5 μαξ 2 ευρώ το πιτσονι βγαίνει και τουλάχιστον ξέρεις τι τρως...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συμφωνω κι εγω ότι καλυτερα να παρεις ετοιμη τη πιτσα(από πιτσαρια) παρα να αγορασεις ζυμη/βαση . Αυτές είναι οτι χειροτερο, αν δεις τα συστατικα τους.

Το καλυτερο είναι να πεις στη μανα να σου ετοιμασει μια βαση :) Με μαυρο αλευρι, εννοείται. Από πανω θα βαλεις τυρι light, τοματοπελτε, μανιταρια, ελιες, πιπεριες, κοτοπουλο. 

Επεξ/σία από rus
  • Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, rus είπε

Συμφωνω κι εγω ότι καλυτερα να παρεις ετοιμη τη πιτσα(από πιτσαρια) παρα να αγορασεις ζυμη/βαση . Αυτές είναι οτι χειροτερο, αν δεις τα συστατικα τους.

Το καλυτερο είναι να πεις στη μανα να σου ετοιμασει μια βαση :) Με μαυρο αλευρι, εννοείται. Από πανω θα βαλεις τυρι light, τοματοπελτε, μανιταρια, ελιες, πιπεριες, κοτοπουλο. 

γιατι αν βαλεις μονος αλευρι αλατι μαγια και νερο στο μιξερ θα εκραγει το συμπαν ξερωγω? 

υγ πιτσα -> αλευρι καπουτο, νερο, μαγια,αλατι και τιποα αλλο. Και ψησιμο σε πετρα αν δε σου βρισκεται ξυλοφουρνος. Ολες αυτες οι μπουρδες σουπερμαρκετ/αλυσιδες με 50 ειδη λιπους στο ζυμαρι και τυρι γκουντα του 3ευρω το κιλο απο πανω ειναι για πεταμα στη θαλασσα

Δημοσ.

Αν μπορεις να τη κανεις μονος σου... go ahead. Noμιζω πρεπει να την αφησεις και καποιο διαστημα για να φουσκωσει?

Ακομα και καθαρα/ασφαλη να ειναι τα υλικα στις πιτσες της αγορας, τα επεξεργασμένα κρεατα(μπεϊκον, σαλαμια κλπ) και τα λιπαρουχα τυρια τις κανουν απαγορευτικες για την υγεια. Αρα τη φτιαχνεις εσυ με τα υλικα της επιλογης σου. 

Δημοσ.
20 ώρες πριν, beatshooter είπε

Παλι καλά που έχει η φαν ανεκτη φθηνή πίτσα 

Εδω και κατι χρονια ειναι μακραν η χειροτεροτερη!

3 ώρες πριν, Dynamics είπε

πιτσες φτιαχτε μονοι σας...καμια σχεση με τα σκουπιδια που τρωτε εξω απο το μαρκετ..

κοστος πιτσας περιπου 1,5 ευρω 

παμε παρακατω...

Με 1,5 πως!.. Με ζυμη που φτιαχνεις εσυ για πχ;

...Δεν ξερουμε ολοι να φτιαχνουμε ζυμη καρντια μου

_Πριν απο κανα μηνα που λετε αγορασα το φουρνακι μικροκυματων συν το διπλο γκριλ και τον αερα  του λιντλ και εχω ξεπατωθει να φτιαχνω πιτσες (πλην απο καμια δεκαπενταρια μερες που ελειπα) Απο ετοιμες καλυτερη εχω βρει την σπεσιαλ της Υφαντης μονο που εχουν οι τρεις κανα δεκαρικο 

PS Ενστασεις δεχομαι

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, indrigo είπε

Εδω και κατι χρονια ειναι μακραν η χειροτεροτερη!

Με 1,5 πως!.. Με ζυμη που φτιαχνεις εσυ για πχ;

...Δεν ξερουμε ολοι να φτιαχνουμε ζυμη καρντια μου

εγω προσωπικα βαζω 500 γρ αλευρι για ενα ταψι μεγαλο πιτσα για δυο ατομα σιγουρα...

500γρ αλευρι εχει περιπου 40 λεπτα κοστος ισως και λιγοτερα ενα φακελακι μαγια νερο μια κουταλια ζαχαρη συν αλλη μια αλατη...ζυμωνεις αφηνεις για 1 ωρα και βουαλα ετοιμη η ζυμη!

γωνιες αλλαντικων απο σουπερ μαρκετ (2,5 το κιλο εχει ο σκλαβενιτης) μαζι με μοτζαρελα(περιπου 1 ευρω) λιγο πολτο η φτιαχνεις δικη σ σαλτσα απο ντοματες και εγινες...το κοστος ειναι 1,5-2 αντε 2,5 η πιτσα...και εχεις φρεσκια νοστιμη πιτσα...ειναι πανευκολο(κοιτα youtube) απο εξω για να φας της προκοπης πρεπει να σκασεις 12ε+...αυτες απο το σουπερ μαρκετ οτι δοκιμασα ειναι της κακιας ωρας...

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτο το φουρνακι του λιντλ που λεω ρε συ μου εχει ετοιμη την προπαρασκευασμενη πιτσα σε 7 με 9 λεπτα (αναλογα την πιτσα) Χωρις προθερμανση του φουρνου και χωρις τιποτα!!!

Τωρα αμα δεν την εχεις ξεπαγωσει καθολου και την βαλεις τουβλο μεσα θελει ακριβως τον διπλασιο χρονο αλλα και παλι...

Καλη φαση να φτιαχνεις μονος σου δε λεω αλλα αλλη η φαση και η ευκολια με τον τροπο που το κανω τωρα εγω...

...(Αμα ξαναβγει το φουρνακι που λεω το προτεινω με χιλια)!

edit

Οκ  τωρα που το ξαναβλεπω ειναι σα να ξεχασα το κοστος... αλλα ειχα βαλει και το ρευμα που θα καταναλωσεις με την σπιτικη μεσα σε ολο αυτο Παω να ξαναφαω τωρα ...Τοφαλος θα γινω!

Επεξ/σία από indrigo
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Dynamics είπε

μιλάς για την ζύμη πιλσμπουρη?καλύτερα να την πάρεις έτοιμη τότε 😛 1,5 μαξ 2 ευρώ το πιτσονι βγαίνει και τουλάχιστον ξέρεις τι τρως...

Εγω βαζω για πατο ζυμαριου αραβικες πιτες ολικης...πολυ τραγανιστο αποτελεσμα και ζουμερα φρεσκα υλικα....ουτε ζυμωματα ουτε αλευρια ουτε πυρηνικη φυσικη

• Like 3
Δημοσ.

Ωραία να φτιάχνεις πίτσα αλλά θέλει χρόνο.

Άλλο να πετάς μια πίτσα στον φούρνο και άλλο να βάζεις υλικά αρτοπαρασκευαστη,να ανοίγεις το ζυμάρι ,να φτιάχνεις σάλτσα (βάζω και φρυγανιά μέσα) ,να κόβεις αλλαντικά τυριά κλπ και να πλένεις και ταψί. Δυστυχώς no Time

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...