Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, papoys1 είπε

Καλό φαίνεται αλλά ακριβό.Μπαταρίας πρώτη φορά βλέπω.Στην αρχή ενδεχομένως θα κόβει αλλά αν αρχίσει και πέφτει μπαταρία τι γίνεται;;;;;;;

Εγώ το βλέπω περισσότερο ένα χπμπίστικο πριόνι παρά ένα πριόνι να κόψεις ξύλα.Ενδεχομένως να βολεύει κάποιους μαραγκούς σκεπάδες καλουπατζήδες που θέλουν να κόψουν 1-2-3 στενά ξύλα να μην πεδεύονται με βενζινοπρίονα,ή κάποιον που έχει μία αυλή θέλει να κλαδέψει τα δεντράκια και έχει λεφτά για ξόδεμα.

Αν υπάρχει ρεύμα πάρε ένα ρεύματος αν όχι ένα φτηνιάρικο βενζινούλας και θα κάνεις παντού και πάντα τη δουλειά χωρίς να ψοβάσαι ότι θα μείνεις από μπαταρία γιατί για δεύτερη δε θα συμφέρει.Σίγουρα θα είναι πανάκριβη για να βγάζει 40 βολτ. 

Δυσκολο μαραγκος, σκεπας, καλουπαντζης να κοψει με αλυσοπριονο. Συνηθως προτινουν το φαλτσοπριονο που κανει πιο καθαρες δουλειες.
Δεν λεω οτι δεν υπαρχει καπου καποιος φωστηρας αλλα δεν το εχω δει ποτε μου και δεν βλεπω γιατι να κανει κανεις κατι τετοιο.

Δημοσ.

Πριν 2 μήνες είχα πάει σε λιντλ Σάββατο 8 παρά δεκα και αγόρασα προϊόντα φαγητού που θα τα είχαν Δευτέρα προσφορά με τιμές Δευτέρας. Ξέρετε αν αυτό γίνεται σε όλα τα λιντλ ή απλά έτυχε σ αυτό που πήγα; 

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, beatshooter είπε

Πριν 2 μήνες είχα πάει σε λιντλ Σάββατο 8 παρά δεκα και αγόρασα προϊόντα φαγητού που θα τα είχαν Δευτέρα προσφορά με τιμές Δευτέρας. Ξέρετε αν αυτό γίνεται σε όλα τα λιντλ ή απλά έτυχε σ αυτό που πήγα; 

Συνήθως γίνεται, ετοιμάζουν τις προσφορές για να τις έχουν έτοιμες Δευτέρα πρωί που θα ανοίξουν. Αλλιώς θα έπρεπε να πάνε βράδυ ή Κυριακή.

• Like 3
Δημοσ.

Αυτό το δράπανο μπαταριας που έχει σήμερα αξίζει ? Το sds που λέει σημαίνει ότι θέλει ιδικά bits η κάνουν όλα ?

Δημοσ.

Στάνταρτ μέγεθος bits κάνουν σε οποιαδήποτε μάρκα black & decker makita dewalt κ.α, γιατί άμα ήταν η κάθε εταιρία να έχει το δικό της

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, aGka8l είπε

Αυτό το δράπανο μπαταριας που έχει σήμερα αξίζει ? Το sds που λέει σημαίνει ότι θέλει ιδικά bits η κάνουν όλα ?

To sds σημαίνει αυτό που είναι. Ειδικά τρυπάνια κλπ. Από εκεί και πέρα επειδή έχω πάρει ένα κρουστικο σκαπτικό από τα λιντλ είχε μέσα ανταπτορα για απλά τρυπάνια 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σε όλους.

Μια ερώτηση, αν κάποιος θυμάται:

Η τριάδα πίτσες μαργαρίτα κατεψυγμένες, που τις έχει μόνιμα, είναι 1.99€ τα 700γραμμαρια;

Έπεσε στα χέρια μου κατάλογος αλλου σούπερ μάρκετ (ελληνικού/μικρού), με τριάδα πίτσες (διάφορες γεύσεις) 1κιλο 2.99€!

Και λέω να το δοκιμάσω.

Επεξ/σία από Locke_John
Δημοσ.

Επίσης, άλλη απορία μου:

Έχει κάποιον τρόπο να τους κάνουμε προτάσεις βελτίωσης, είτε μέσω της εφαρμογής τους ή στα καταστήματά τους;

Πχ. Ένα φουρνάκι με ψημένα κοτόπουλα στα πρότυπα του ΑΒ και Σκλαβενίτη, πιστεύω θα ξεπούλαγε, ειδικά με τιμές "lidl".

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Locke_John είπε

Επίσης, άλλη απορία μου:

Έχει κάποιον τρόπο να τους κάνουμε προτάσεις βελτίωσης, είτε μέσω της εφαρμογής τους ή στα καταστήματά τους;

https://www.insomnia.gr/profile/447138-papoys1/

you can thank me later

• Like 3
Δημοσ.

Xaxxa, τελικά καταλήξαμε, είναι μέτοχος, δουλεύει εκεί ή απλά τα γουστάρει όπως πολλοί από μας;

Νομίζω στην απορία μου παραπάνω, η προσφορά του lidl είναι 3*300γραμμαρια κάθε πίτσα μαργαριτα, άρα και πάλι καλύτερη η τιμή του.

Είπα και 'γώ...

Δημοσ.

Πηγα σήμερα και χτύπησα παγωτά magic και αλλα. Tip: οτιδήποτε βάzουν προσφορά από Δευτέρα το έχουν διαθέσιμο και από Σάββατο απόγευμα

Δημοσ.
2 hours ago, beatshooter said:

Πηγα σήμερα και χτύπησα παγωτά magic και αλλα. Tip: οτιδήποτε βάzουν προσφορά από Δευτέρα το έχουν διαθέσιμο και από Σάββατο απόγευμα

Ισχύει αυτό αλλά δεν ήξερα ότι σε αφήνουν να τα αγοράσεις. Τα στήνουν πάντα από τη προηγούμενη πριν κλείσει το μαγαζί αλλά τα ρούχα τουλάχιστον και εργαλεία κλπ δεν σε αφήνουν να τα αγοράσεις. 

Κάθεται υπάλληλος ή σεκιουριτας από πάνω και λέει αυτά είναι από αύριο ενώ και στο ταμείο μου έχει τύχει να μην το περάσουν για τον ίδιο λόγο.

Ίσως στα τρόφιμα δεν ισχύει.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Locke_John είπε

Γεια σε όλους.

Μια ερώτηση, αν κάποιος θυμάται:

Η τριάδα πίτσες μαργαρίτα κατεψυγμένες, που τις έχει μόνιμα, είναι 1.99€ τα 700γραμμαρια;

Έπεσε στα χέρια μου κατάλογος αλλου σούπερ μάρκετ (ελληνικού/μικρού), με τριάδα πίτσες (διάφορες γεύσεις) 1κιλο 2.99€!

Και λέω να το δοκιμάσω.

Oταν διαλεγεις πιτσες το αποκλειστικο κριτηριο σου είναι η τιμη?

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, rus είπε

Oταν διαλεγεις πιτσες το αποκλειστικο κριτηριο σου είναι η τιμη?

Πες τα ανθρωπε μου, εχουμε κανει σημαια την χαμηλη τιμη αδιαφορωντας για ολα τα αλλα.
Λες και ολοι εδω πεθαινουμε για 1 ευρω τον μηνα οικονομιας.

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...