Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, μπιπ μπιπ είπε

ναι παγκράτι στο εμπορικό εννοώ

που αλλού έχει μεγάλα lidl να δω;

όζα είναι αυτό που βάφουν τα νύχια

Εχασες παρα πολυ χρονο και χρηματα σε βενζινη. Αν Πηγαινες σε hondos ποιο φτηνα θα εβγαινες.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

Εχασες παρα πολυ χρονο και χρηματα σε βενζινη. Αν Πηγαινες σε hondos ποιο φτηνα θα εβγαινες.

Εμ γιατί νομίζεις ότι την ρώτησα ; :D

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Stamer είπε

XAXAXA σωστό αυτό. Πάντως το έχω κάνει κανα δυο φορές με τα lidl στο παρελθόν αλλά ενώ πήρα απαντήσεις, κατάλαβα πως οι απαντήσεις ήταν εν τέλη "προσωπική πρόβλεψη" του ατόμου που μίλησα κι όχι εμπεριστατωμένη απάντηση. Είναι και σε τι άτομο θα πέσεις.

Στα lidl είναι ικανοί στα πλαίσια συμπίεσης του κόστους να έχει κάποιος τεφτερι και να κρατά τα αποθέματα :lol:. Σιγά μην πληρώσουν δικαιώματα στη SAP.

Τι combino τι Barilla, 

Τι lada niva τι jeep, 

Τι τεφτερι τι SAP. 

Αυτό το μολύβι μπορεί να ανακλήθηκε γι'αυτό δεν κυκλοφόρησε σε αυτή τη παρτίδα. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, chill είπε

Στα lidl είναι ικανοί στα πλαίσια συμπίεσης του κόστους να έχει κάποιος τεφτερι και να κρατά τα αποθέματα :lol:. Σιγά μην πληρώσουν δικαιώματα στη SAP.

Τι combino τι Barilla, 

Τι lada niva τι jeep, 

Τι τεφτερι τι SAP. 

Αυτό το μολύβι μπορεί να ανακλήθηκε γι'αυτό δεν κυκλοφόρησε σε αυτή τη παρτίδα. 

Θα τα γραφουν στο notepad των win98 που εχουν. Ειναι τεχνολογικα προηγμενοι, τι τεφτερια λες;

Δημοσ.

Στο lidl δουλεύουν για αυτό που ενδιαφέρει τον πελάτη και όχι να κρατάνε στοιχεία πόσα γάλατα , μαρμελάδες ή μπύρες  έχουν στο ράφι.Τελειώνουν ......... βάζουν καινούργια.:D .Δεν βρίσκεις κάτι στο ένα πας στο παρακάτω.Δεν σου αρέσει κάτι.Απλά το επιστρέφεις και παίρνεις τα χρήματά σου πίσω.Αυτά νομίζω έχουν περισσότερη σημασία και όχι να πάρω τηλέφωνο να μου πουν αν στο Γέρακα έχει χαρτί υγείας , γάλα , φυστίκια Αιγίνης , πασατέμπο ή πόσο κοστίζει ο αφρός ξυρίσματος.

Το εβδομαδιαίο φυλλάδιο όμως που μας ενδιαφέρει όλους νομίζω ότι είναι το πιο πλήρες φυλλάδιο που κυκλοφορεί.Εμένα αυτό με νοιάζει περισσότερο.Τι θα έχει σε προσφορά την άλλη βδομάδα.

• Like 7
  • Thanks 1
Δημοσ.

τα LIDL έχουν δικό τους κοινό , όποιος δεν είναι ευχαριστημένος από τα προϊόντα ή την εξυπηρέτηση πάει και τα πληρώνει σε άλλο σ/μ  

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, μπιπ μπιπ είπε

Απλα περνουσα και σταματησα.

Άκυρο μόλις ήρθα στο λιντλ Παγκρατίου και δεν εχει μολύβια .αυτή η παρτίδα καλλυντικών δεν έφερε μολύβια ματιών .σορυ

Εμενα με έπεισες πάντως :) ότι υπάρχουν μολύβια ομορφιάς Lidl

Δημοσ.
5 ώρες πριν, μπιπ μπιπ είπε

ναι παγκράτι στο εμπορικό εννοώ

που αλλού έχει μεγάλα lidl να δω;

όζα είναι αυτό που βάφουν τα νύχια

Ούτε Γέρακα έχει όπως είδα πριν λίγο.Μάλλον τα καταργεί γιατί όπως είδα γίνεται ένας χαμός στο συγκεκριμένο ράφι.Οι γυναίκες ως συνήθως ανοίγουν τις συσκευασίες (πολλές ανοιχτές) ενδεχομένως δοκιμάζουν τα διάφορα προιόντα (πράγμα επικίνδυνο αν πάρεις κάποιο δοκιμασμένο) μάλλον το διαπίστωσαν και έτσι δεν φέρνουν καινούργια.Σιγά σιγά θα τα αποσύρουν όπως φαίνεται.

Οπότε βολέψου με κανένα μαύρο faber .......:P

Δημοσ.

Παλιότερα η συλλογή είχε και μολύβια. Τώρα στις ετικέτες που έχουν οι χάρτινες θήκες και λένε mascara eyeliner κλπ δεν γράφει πουθενά eyepencil .κρίμα και ήταν καλό και ειχε μόνο 2 ευρώ 

Δημοσ.

τι βενζίνες να κάψει το μπιιιπ μπιιιπ μωρε, κινούμενα σχέδια δεν βλέπετε, μέχρι να κάνει διαφημίσεις το επεισόδιο , είχε γυρισει ολα τα λιντλ της αθηνας

ακούω γνώμες για το αλυσοπρίονο 

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, antitouristikos praktoras είπε

τι βενζίνες να κάψει το μπιιιπ μπιιιπ μωρε, κινούμενα σχέδια δεν βλέπετε, μέχρι να κάνει διαφημίσεις το επεισόδιο , είχε γυρισει ολα τα λιντλ της αθηνας

ακούω γνώμες για το αλυσοπρίονο 

Καλό φαίνεται αλλά ακριβό.Μπαταρίας πρώτη φορά βλέπω.Στην αρχή ενδεχομένως θα κόβει αλλά αν αρχίσει και πέφτει μπαταρία τι γίνεται;;;;;;;

Εγώ το βλέπω περισσότερο ένα χπμπίστικο πριόνι παρά ένα πριόνι να κόψεις ξύλα.Ενδεχομένως να βολεύει κάποιους μαραγκούς σκεπάδες καλουπατζήδες που θέλουν να κόψουν 1-2-3 στενά ξύλα να μην πεδεύονται με βενζινοπρίονα,ή κάποιον που έχει μία αυλή θέλει να κλαδέψει τα δεντράκια και έχει λεφτά για ξόδεμα.

Αν υπάρχει ρεύμα πάρε ένα ρεύματος αν όχι ένα φτηνιάρικο βενζινούλας και θα κάνεις παντού και πάντα τη δουλειά χωρίς να ψοβάσαι ότι θα μείνεις από μπαταρία γιατί για δεύτερη δε θα συμφέρει.Σίγουρα θα είναι πανάκριβη για να βγάζει 40 βολτ. 

Δημοσ.

Συμφωνώ και εγώ με τον papoys1, μικρό και ακριβό αλυσοπρίονο για λίγο ξεκλάδαμα, δεν νομίζω να κρατάει τόσο η μπαταρία ώστε να κάνεις άνετα την δουλειά σου, το ηλεκτρικό που πήρα από το lidl είναι παραπάνω από καλό για τα λεφτά του.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...